هفت نکته ی کلیدی درباره ی ایجاد یک پست وبلاگ که باعث افزایش نرخ تبدیل می شود
آیا پست های وبلاگ شما به اندازهای که میخواهید نرخ تبدیل را افزایش نمیدهند؟ آیا میخواهید از اسرار نوشتن یک پست وبلاگ که نرخ تبدیل را بالا میبرد باخبر..
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
آیا پست های وبلاگ شما به اندازه ای که میخواهید نرخ تبدیل را افزایش نمیدهند؟ آیا میخواهید از اسرار نوشتن یک پست وبلاگ که نرخ تبدیل را بالا میبرد باخبر شوید؟ در این مقاله ما هفت نکته ی کلیدی درباره ی ایجاد پستی که باعث افزایش نرخ تبدیل میشود را با شما در میان خواهیم گذاشت.
متاسفانه اغلب کاربرانی که به وبلاگ شما سر میزنند بدون مطالعه ی پست های شما از وبلاگ خارج میشوند.
و متاسفانه عده ای بیشتری از افراد با اینکه تبلیغ پست های شما را در شبکه های اجتماعی میبینند اما روی لینک ورود به وبلاگ شما کلیک نمیکنند.
شما فقط 2 تا 3 ثانیه فرصت دارید تا نظر مخاطبان را جلب کنید و ایشان را ترغیب کنید که روی لینک کلیک کنند و محتوای وبلاگ شما را مطالعه کنند.
از کجا میدانید که تلاش های شما برای مارکتینگ به هدر نخواهد رفت؟ خب، بهتر است که با این هفت نکته ای که برای شما آماده شده اند همراه شوید و اینگونه پست هایی بنویسند که نرخ تبدیل را افزایش دهند.
نکته: اگر این مطالب برای شما جدید هستند و هنوز وبلاگی ندارید، نگران نباشید.
با هفت گام ساده وبلاگی حرفه ای ایجاد کنید
1. مخاطبان خود را بشناسید.
پیش از نوشتن پست وبلاگ بهتر است با مخاطبان خود آشنا شوید و متوجه شوید که آنها به دنبال چه مطالبی میگردند.به جای حدس زدن نیازها و خواسته های مخاطبان، با بررسی های دقیق و تجزیه و تحلیل رقبا تصمیمات صحیح بگیرید.
به نظرتان تولید محتوای وبلاگ کار پیچیده ای است؟ نگران نباشید، پیچیده نیست.
منابع زیادی در زمینه ی طراحی محتوا برای وبلاگ وجود دارند که میتوانید از آنها بهره بگیرید. در ادامه لیستی از محبوب ترین ها آمده است:
محبوب ترین منابع بهره گیری برای وبلاگ
KeywordTool.io:
با استفاده از ابزار KeywordTool.io رایگان شما میتوانید با معروف ترین کلمات کلیدی که کاربران در زمینه ی فعالیت شما جستجو میکنند، آشنا شوید.
Twitter Advanced Search (جستجوی پیشرفته ی توییتر):
کلمات کلیدی خود را تایپ کرده و فیلتر "سوالات" را انتخاب کنید؛ اینگونه تمامی سوالاتی که افراد در زمینه ی فعالیت شما میپرسند را پیدا خواهید کرد.
Quora:
Quora منبعی عالی برای پیدا کردن تمامی سوالاتی که افراد در زمینه ی فعالیت شما میپرسند.
SEMRush:
با اینکه این ابزار رایگان نیست اما برای سرک کشیدن در کار رقبا و دزدیدن ایده های ایشان ابزاری عالی است!
به دلیل اینکه ما فکر میکردیم ممکن است شما ایده ای برای تولید محتوای پست وبلاگ نداشته باشید، برایتان 103 ایده ی نوشتن پست و 73 نوع پست وبلاگ که واقعا مفید هستند، آماده کرده ایم.
2. عناوین چشمگیر بنویسید.
اگر عنوان شما چشمگیر نباشد به احتمال زیاد پست وبلاگ شما نه خوانده میشود و نه به اشتراک گذاشته میشود.ما انسان های ظاهر بینی هستیم. یک کتاب را بر اساس عکس جلد و پست وبلاگ را بر اساس عنوانش قضاوت میکنیم.به همین دلیل است که عنوان پست وبلاگ شما تاثیر زیادی در موفقیت آن دارد. پیشنهاد ما این است که عناوین خود را با استفاده از "آنالیزور عنوان EMV" بررسی کرده و ارزش بازاریابی احساسی عناوین را پیدا کنید.
به همچنین میتوانید از ابزار "آنالیزور عنوان IsItWP" استفاده کرده و نکاتی در مورد بهبود عناوین به دست بیاورید. علاوه بر این، میتوانید از ابزار "جدیدترین آنالیزور عناوین OptinMonster" استفاده کنید. این ابزار به شما در نوشتن عناوینی مناسب که کاملا مطابق با قوانین سئو هستند و ترافیک را به وبلاگ شما سرازیر میکنند، کمک میکند.
3. در پست وبلاگ خود از زیر عنوان و پاراگراف های کوتاه برای بخش بندی صفحه استفاده کنید.
زیرعنوان
فرمت بندی برای پست وبلاگ ضروری است. چیزی وحشتناک تر از خواندن یک پست وبلاگ یک پاراگرافی نیست.
اغلب اوقات مخاطبان پیش از مطالعه ی متن نگاهی اجمالی به آن می اندازند. به همین دلیل، ما پیشنهاد میکنیم که برای متون خود زیر عنوان قرار دهید.
هر فعالیتی که باعث شود متن برای خواننده روان تر شود، احتمال مطالعه ی آن توسط خواننده را بیشتر میکند (و تاثیری که شما میخواهید را روی خواننده میگذارد).
نکته ی مهم دیگر هم استفاده از پاراگراف های کوتاه است، اینگونه مخاطب به راحتی میتواند متن را به طور اجمالی بررسی کند.
احتمالا شما متوجه این نکته شده اید که این مقاله نیز پاراگراف هایی در حد یک یا دو خط دارد. تصویر زیر نیز مقاله ای بهینه سازی شده در زمینه ی تجارت الکترونیک را نشان میدهد:
نوشتن پاراگراف کوتاه
به کوتاه بودن پاراگراف ها دقت کنید. پاراگراف های ما بین 2 تا 3 خط و اگر نیاز به توضیح بیشتر بود حداکثر 4 خط هستند. اینگونه ما به مخاطبان کمک میکنیم تا در مدت زمان کوتاهی تمامی اطلاعات لازم را به دست بیاورند. به یاد داشته باشید که تمامی محتواها به طور یکسان ایجاد نمیشوند. در کتاب ها میتوان پاراگراف های طولانی تری نوشت، اما بهتر است پست های وبلاگ پاراگراف های کوتاهی داشته باشند و در کوتاه ترین زمان ممکن اطلاعات لازم را ارائه دهند.
به عبارت دیگر، مخاطب ما در حال خواندن رمان "جنگ و صلح" نیست. او میخواهد اطلاعاتی در مورد بالا بردن حجم ترافیک، افزایش نرخ تبدیل و بیشتر کردن درآمد به دست بیاورد. مخاطبان همیشه به این اطلاعات نیاز داشته اند.پس با استفاده از زیر عنوان ها ایده های خود را دسته بندی کرده و به کمک پاراگراف های کوتاه اطلاعات مورد نیاز مخاطبان را در کمترین زمان ممکن به ایشان ارائه دهید. پیشنهاد می کنیم مقاله
Never Run Out of Ideas: 7 Content Creation Strategies for Your Blog را نیز مطالعه کنید.
گاهی میتوانید قدمی ورای نوشتن پاراگراف های کوتاه بردارید، برای این کار به گام بعدی مراجعه کنید:
4. از نکات کلیدی استفاده کنید.
مردم ترجیح میدهند پیش از مطالعه ی پست وبلاگ به طور اجمالی آن را بررسی کنند. به همین دلیل بهتر است نکات مهم متن را پررنگ کنید. اینگونه، مخاطبان میتوانند با یک نگاه متوجه موضوع کلی متن شما شوند. پیشنهاد می کنیم مقاله آموزش محتوا نویسی را نیز مطالعه کنید.
نکات کلیدی هم مانند زیر عنوان ها میتوانند به مخاطبان برای مطالعه ی اجمالی متن کمک کنند.
در ادامه چندین نکته در مورد نوشتن نکات کلیدی به طوری که مخاطبان را جذب کنند، آمده است:
-
با استفاده از نکات کلیدی مزایای مطالعه ی متن را پررنگ کنید. نکات کلیدی میتوانند "عناوین کوچک" باشند.
-
نکات کلیدی باید تقریبا هم سایز باشند. بهتر است هر کدام از آنها 1 تا 2 خط باشند.
-
نکات کلیدی طولانی ننویسید. نکات کلیدی نباید حجمی به اندازه ی یک پاراگراف داشته باشند.
-
به یاد داشته باشید که نکات کلیدی جمله نیستند. باید به آنها به چشم "عنوان" نگاه کنید.
دوباره یادآور میشویم که همه ی مردم علاقه ای به مطالعه ی تمامی لغات موجود در پست وبلاگ شما ندارند. ایشان فقط میخواهند بدون صرف وقت و انرژی زیاد به اطلاعات مورد نظر خود دست پیدا کنند.
استفاده از نکات کلیدی روش کارآمد برای جلب رضایت مخاطبان و بازگرداندن آنها به وبلاگ شماست.
5. به متن خود تصویر اضافه کنید.
اضافه کردن تصویر
مغز انسان محتوای بصری را سریع تر از محتوای متنی پردازش میکند. به همین دلیل با اضافه کردن تصویر به پست وبلاگ میتوانید تاثیر متن روی خواننده را بالا ببرید.
منابع زیادی برای پیدا کردن تصاویر باکیفیت وجود دارند.
اما بهتر است که شما خودتان عکس ها را بگیرید و تصاویر خودتان را بسازید. از تصاویر موجود زمانی که واقعا مجبور هستید استفاده کنید (البته که ما بیشتر اوقات از همین تصاویر استفاده میکنیم!)، این تصاویر مناسب هستند اما مخصوص شما نیستند!
خود ما اغلب اوقات از تصاویر موجود در سایت عکس Shutterstock استفاده میکنیم؛ این سایت به ما اجازه میدهد با استفاده از تصاویر موجود تصاویر خودمان را بسازیم:
و یا برای بخش بندی متن از تصاویر خودمان استفاده کنیم (مانند همین تصاویر موجود در این مقاله).
6. پست را با توجه به قوانین سئو بهینه سازی کنید.
سئو
در دنیای وبلاگ نویسی سئو داستانی پیچیده دارد. از طرفی شما نباید سئو را بر خواسته ی مخاطبان ترجیح دهید و از طرف دیگر نباید سئو را نادیده بگیرید.
هدف شما باید پیدا کردن تعادلی میان این دو باشد.
حقیقت این است که جستجو از طریق گوگل ترافیک زیادی را روانه ی بسیاری از سایت ها، از جمله سایت ما، میکند.
اگر قصد دارید رتبه ی سئوی خود را بهبود ببخشید، پیشنهاد ما به شما بهینه سازی پست های وبلاگ خود بر اساس فاکتورهای سئو است.
در ادامه چندین نکته ی مهم که ما نیز آنها را رعایت میکنیم، آمده اند:
-
به پست وبلاگ خود عنوان متا اضافه کنید.
-
یک توضیح متای مناسب داشته باشید.
-
کلمات کلیدی خود را بهینه سازی کنید.
-
از کلمات مرتبط متنوع بهره بگیرید.
-
به تصاویر خود متن آلت اضافه کنید.
-
به محتواهای دیگر خود لینک ارجاع دهید.
برای اطلاعات بیشتر، پیش از انتشار پست خود به لینک "14 نکته در مورد پست وبلاگ" مراجعه کنید.
7. یک فراخوان واضح به پست وبلاگ خود اضافه کنید.
مهم ترین نکته این نکته ی آخر است. برای اینکه نرخ تبدیل شما افزایش پیدا کند به متن خود یک فراخوان مناسب اضافه کنید.
این فراخوان میتواند درخواست کامنت از مخاطبان، درخواست به اشتراک گذاری پست های شما، دنبال کردن شما در شبکه های اجتماعی و یا درخواست خرید محصولات شما باشد؛ اطمینان حاصل کنید که فراخوان شما تصویر واضحی از فعالیتی که از مخاطبان درخواست انجام آن را دارید، ارائه دهد.
فراخوان باید واضح بوده و انجام آن کاملا ساده باشد.
فراخوان پست وبلاگ، معمولا به اشتراک گذاری متن در صورت رضایت از مطالعه ی آن است.
اگر وبلاگ ما را دنبال کرده باشید احتمال دیده اید که ما چگونه پست ها را به اتمام میرسانیم. فراخوان ما همیشه متنی شبیه به متن زیر است:
فراخوان
اگر محتوای شما جذاب باشد بیشتر افراد آن را به اشتراک خواهند گذاشت و اگر محصول شما عالی باشد مردم زیادی تمایل به خرید آن پیدا خواهند کرد.
اما به منظور انجام این فعالیت ها شما باید فراخوانی داده باشید.
جلب توجه هر چه بیشتر
ما به شما اطمینان میدهیم که اگر هفت نکته ی بالا را رعایت کنید، حتما نرخ تبدیل شما افزایش پیدا میکند. اما یک نکته ی مهم دیگر نیز وجود دارد:
"بیشتر شدن همیشه به معنای بیشترین شدن نیست!"
اگر میخواهید بالاترین نرخ تبدیل را به دست آورید بهتر است از نرم افزارهای بهینه سازی نرخ تبدیل استفاده کنید.
در حال حاضر ما نیز از این نرم افزارها استفاده میکنیم.
به نظر ما بهترین راه برای بهبود نرخ تبدیل ایجاد کمپین های هدفمند برای جلب توجه مخاطبان و بزرگتر کردن لیست ایمیل است.
آیا شما هم روشی برای بالا بردن نرخ تبدیل بلدید؟
اینگونه میتوانید نرخ تبدیل را بالا برده و برای خود مشتری های دائمی ایجاد کنید.
حقیقت این است که بالا بردن نرخ تبدیل با یک پست کاری شبیه به تعمیر لوله کشی کل ساختمان با یک آچار کوچک است. اما شما از پس آن بر می آیید و قطعا هم موفق میشوید.
اما بهترین روش این روش نیست و شما باید از ابزارهای دیگری نیز کمک بگیرید.
پس مهم نیست که از چه ابزارهایی برای بهبود نرخ تبدیل استفاده میکنید، نهایت تلاش خود را بکنید و این نرخ را افزایش دهید.آیا شما هم روشی برای بالا بردن نرخ تبدیل بلدید؟ اگر پاسخ شما مثبت است ما را نیز از آن روش بهره مند کنید.در فیسبوک و توییتر با ما همراه شوید و روش های خود را با ما به اشتراک بگذارید. و یا اینکه میتوانید به کانال یوتیوب ما سر بزنید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید