رپورتاژ آگهی یک گزارش است
رپورتاژ آگهی یک شکل صوتی یا بصری از ارتباطات بازاریابی است که پیام تبلیغاتی و غیر شخصی را برای تبلیغ یا فروش محصول، خدمات یا ایده استفاده می کند.
تاثیر رپورتاژ بر سئو به حدی زیاد است که بنیانگذار گوگل، ایده گوگل را با بک لینک شروع کرد. لری پیج درخواب دید که اعتبار مطالب سایتها را میتوان با بک لینک ها سنجید و این شروع ایده موتور جستجوی گوگل بود. هر چند امروزه گوگل بسیار هوشمندانه به بررسی بک لینک ها می پردازد ولی هنوز بهترین راه برای گرفتن بک لینک های دائمی طبیعی، درج آگهی رپورتاژ می باشد.
نوشتن اخبار، اطلاعات، رویدادها وبررسی و تحلیل آنها به صورت شفاف ومختصر با رعایت دو اصل ساده نویسی ودست نویسی را گزارش می گویند .
گزارش نویسی و مهارت داشتن در گزارش نویسی با نوشتن رپورتاژ یا مهارت داشتن در ساخت رپورتاژ ارتباط مستقیم دارد .
جذب مخاطب در نگاه اول و مشتاق و کنجکاو کردن مخاطب در اولین نگاه از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
مهارت گزارش نویسی مهارتی است که همه ما بر اهمیت آن تاکید داریم اما کمتر کسی به سراغ نوشتن آن می رود یا برای آن وقت میگذارد . برای انتشاریک رپورتاژ باید یک گزارش خوب نوشت. باید گزارش نویس خوبی بود . رپورتاژ یک گزارش است انتشار خبر یا تبلیغات در قالب گزارش می باشد .
در نوشتن یا انتشار رپورتاژ اصول گزارش نویسی باید رعایت شود . که مهارت گزارش نویسی می تواند نقش مهمی در پیشرفت ما چه در محیط کار چه در محیط های دیگر داشته باشد .
گزارش شامل موارد زیر می باشد :
1-توضیح و توصیف رویدادها
2- تفسیر اهمیت رویدادها ، که از دیدگاه شخص شما یا دیگران نشات می گیرد .
3- بررسی وارزیابی حقایق و ونتیجه آن
4- بحث و گفتگو در مورد نتایج آن
5- نتیجه گیری
نکاتی که در مورد گزارش نویسی باید رعایت کنید :
1- مخاطبین : مخاطبین گزارش شما چه کسانی می باشند و قرار است گزارش شما پاسخگوی چه افرادی باشد البته پاسخگوی نیاز چه افرادی باشد .
2- عنوان وتیتر : توجه به عنوان و تیتر در گزارش نویسی ، که همان توجه به تیتر و عنوان رپوتاژ می باشد ، عنوان باید کوتاه جذاب ساده باشد و در متن و محتوای گزارش هم از کلمات عنوان بکار برده شود .
3- مقدمه : مقدمه گزارش باید بتواند در خواننده علاقه ایجاد کند و به خواننده بگوید از گزارش چه انتظاری داشته باشد .
4- بدنه گزارش : متن یا بدنه اصلی گزارش به خوبی بتواند گزارش را تفسیر وتحلیل کند .
5- پایان : پایان گزارش که نتیجه گیری و پیشنهادات ارائه می شود .
6-پیش نویسی : پیش نویسی گزارش که اصل گزارش در ان مرحله شکل می گیرد .
7- واژه ها : استفاده از واژه های ساده و قابل مفهوم ، یک گزارشگر نباید از واژه های سنگین و دشوار برای جلوه دادن گزارش یا نشان دادن میزان اطلاعاتش استفاده کند .
8- باز بینی گزارش : اصلاح و برطرف کردن ایرادهای گزارش
ادامه مطلب در قسمت بعدی .........
برای سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید