بررسی مباحث مرتبط با سئوی سایت با آموزش seo رایگان
در آموزش seo رایگان موضوعات مهم مربوط به بهینه سازی و ارتقا وب سایت در موتورهای جستجو مورد بررسی قرار میگیرد.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پایه کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پایه ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
آموزش seo رایگان شامل سه بخش مهم سئو فنی(Technical seo)، سئو داخلی(On-Page seo) و سئو خارجی (Off-Page seo) است. علاوه بر این موضوعاتی مانند الگوریتمهای گوگل، شیوه ارزیابی توسط موتورهای جستجو، سرچ کنسول (Search Consol)، گوگل آنالیتیکس(Google Analytics) و کلمات کلیدی در بهینه سازی وب سایت مورد توجه قرار میگیرند. در آموزش seo رایگان همه این موضوعات به طور خلاصه مرور خواهند شد و علاوه بر آن برخی تکنیکهای کاربردی برای جذب مخاطب و موتورهای جستجو بررسی میشود.
موتورهای جستجو
متداولترین موضوعی که در آموزش seo رایگان به آن میپردازند، موتور جستجو است. قرارگیری در صفحات نتایج موتورهای جستجو و رتبهبندی وب سایت از اهداف مهم سئو میباشد. موتورهای جستجو در ابتدا آدرس وب سایت را از طریق فرایندهایی مانند نقشه وب سایت، ثبت در کنسول جستجوی گوگل و بک لینک شناسایی میکنند. خزش رباتهای موتورهای جستجو اصطلاحی است که بعد از شناسایی آدرس وب سایت به کار میرود.
خزش به این معنا است که رباتها صفحات وب سایت را تجزیه و تحلیل میکنند. وب سایت بر اساس رتبه، جدید یا قدیمی بود آن و تعداد تغییر ادرس در صف خزش موتورهای جستجو قرار میگیرد. هیچ کس به جز کارمندان گوگل از جزئیات پردازش صفحات وب سایت اطلاعی ندارد. به هر حال اطلاعات پردازش شده توسط رباتها در دیتابیس موتورهای جستجو قرار میگیرد و بر اساس آنها وب سایتها رتبهبندی میشوند. فعالیتهایی مانند سئو فنی، بهینه سازی داخلی و خارجی وب سایت در نتایج پردازش رباتها تاثیرگذار است.
سئو فنی
سئو فنی شاخهای از بهینه سازی وب سایت است که شرایط بهتری را برای خزش و ایندکس کردن وب سایت توسط موتورهای جستجو فراهم میکند. شاید بتوان گفته که سئو فنی یکی از سختترین مباحث بهینه سازی وب سایت است. به طور کلی همه وب سایتها باید زیرساخت مناسب را برای ارتقا رتبه در موتورهای جستجو داشته باشند. به عنوان مثال ربات موتورهای جستجو از آدرس URL برای تجزیه و تحلیل صفحات استفاده میکند. اگر URL صفحات ساختار ضعیف یا هرگونه خطایی داشته باشد به احتمال زیاد ربات موتورهای جستجو، وب سایت را ترک خواهند کرد.
همچنین موارد دیگری مانند عملکرد کند سرورها، محتوای تکراری و کد خطای صفحه میتواند رباتهای موتورهای جستجو را متوقف سازد. یکی از موضوعات مهم سئوی فنی، دایرکتوری صفحات وب سایت است. به عنوان مثال باید توجه داشت که سطوح صفحات فرعی زیاد نشوند و این صفحات نباید از چهار سطح بیشتر با صفحه اصلی فاصله داشته باشند.
سئو داخلی
از نظر سئوی داخلی یک وب سایت باید دارای محتوای خوانا و واضح، کلمات کلیدی مناسب و به روز رسانی به موقع باشد. اگر قبل از طراحی وب سایت، هدف و موضوع آن مشخص باشد بهینه سازی داخلی آن راحتتر انجام خواهد شد. کلمات کلیدی وب سایت بسیار مهم هستند و باید از اصول خاصی پیروی کنند. این کلمات عموما در موتورهای جستجو توسط کاربران آنلاین تایپ میشوند. تعداد 5 تا 10 کلمه کلیدی در هر صفحه نسبتا مناسب است که در این صورت تراکم آن 2 تا 8 درصد خواهد شد. جایگاه کلیدواژهها در عنوانها و زیرعنوانها ویژگی برجستهای است که توسط موتورهای جستجو مورد بررسی قرار میگیرد.
یکی از تکنیکهایی که در سئو داخلی کاربرد دارد تولید محتوای به روز یا به اصطلاح محتوای همیشه سبز(Ever Green Content) است. در صورتی که وب سایت محتوای جدید تولید کند میتواند به راحتی رتبه وب سایت را افزایش دهد. به عنوان مثال در حال حاضر اضافه کردن 300 کلمه (یک پاراگراف) به صفحات وب سایت برای رباتهای گوگل به معنای به روز رسانی است و موجب میشود تا صفحات در دسترس کاربران قرار بگیرند.
سئو خارجی
سئو خارجی شامل تکنیکهایی میباشد که مربوط به خارج از وب سایت هستند. اگر راهکارهای سئوی خارجی که در آموزش seo رایگان به آنها اشاره میشود، به درستی اجرا شوند، ترافیک و رتبه وب سایت افزایش خواهد یافت. یک استاندارد در الگوریتم موتورهای جستجو برای ارزیابی کیفیت وب سایت، تعداد لینکهای خارجی به وب سایتهای معتبر است.
استفاده از لینکهای خارجی موجب ارتقای متقابل وب سایتها میشود. تعداد صفحاتی که به وب سایت لینک دادهاند (بک لینکها)، مرتبط بودن صفحاتی که بک لینک دادهاند، لینکهایی که در متن محتوا هستند و انکرتکستها مطمئنا بر الگوریتم موتورهای جستجو تاثیرگذار میباشند. به طور کلی مواردی که در سئو خارجی در نظر گرفته میشوند عبارتند از: لینک سازی، روابط عمومی دیجیتال(PR)، انجمنهای اینترنتی، سئو محلی، رویدادهای آنلاین، پست مهمان، پادکست، باز نشر در شبکههای اجتماعی و نقدهای آنلاین.
الگوریتمهای گوگل
حجم بسیار زیاد دیتا بیس گوگل به وسیله الگوریتمها نظم و ترتیب خاصی میگیرد. به عبارتی الگوریتمها با مدیریت دادهها موجب میشوند تا موتورهای جستجو وب سایتهایی را که مطابق عبارات تایپ شده کاربر است به ترتیب نشان دهند. برخی الگوریتمهای گوگل عبارتند از: الگوریتم پاندا(Panda)، الگوریتم برت(Bert)، الگوریتم مرغ مگسخوار (Hummingbird)، الگوریتم کبوتر(Pigeon)، الگوریتم گوره خر(Zebra)، الگوریتم Mobaile First Index ، الگوریتم پیج رنک(Page Rank)، الگوریتم MUM(Multitasking United Model Algorithm) ، الگوریتم E-A-T ، Mobile First Index ، الگوریتم fred.
الگوریتم MUM در سال 2021 ارائه شده است و همانطور که از نام آن مشخص است چندین وظیفه را به طور همزمان انجام میدهد تا اطلاعات صفحات وب سایت را به درستی دریافت کند. الگوریتم E-A-T مخفف عبارت Expertise-Authoritativeness-Trustworthiness است و فقط بر تخصص، اعتبار و اعتماد تاکید دارد. وب سایتهایی که تولید محتوای آنها توسط فرد متخصص انجام شده باشد و اطلاعات درست و معتبری را ارائه دهند توسط این الگوریتم مورد بررسی قرار میگیرند. الگوریتم Mobile First Index بر روی نسخه موبایل وب سایتها تمرکز دارد و فقط آنها را ارزیابی میکند.
ربات موتور جستجو
الگوریتم برت تا کنون بر روی ده درصد وب سایتها اثر گذار بوده است. برت با توجه به کلمه قبلی و بعدی به معنای کلمه پی میبرد و برای تشخیص ارتباط کلمات در متن و پیوستگی مطالب صفحات وب مورد استفاده قرار میگیرد. Fred یکی از الگوریتمهای معروف گوگل است که تاثیر زیادی بررتبهبندی وب سایتها دارد. این الگوریتم وب سایتهایی که فاکتورهای آن را رعایت نکنند به صفحات آخر میفرستد. فاکتورهای این الگوریتم عبارتند از: تبلیغات بیش از حد، محتواهای کوتاه، محتوای بیکیفیت، تعداد زیاد لینکدهی و عدم تعامل کاربران با محتوای وب سایت.
ابزارهای گوگل
ثبت سایت در Google Search Console مهم ترین اقدامی است که مدیران وب سایت باید انجام دهند. با این کار، کنسول گوگل دادههای وب سایت را مانند ترافیک بازدیدکنندگان و تعداد کلیکها جمع آوری میکند. علاوه بر این، میتوان با گوگل کنسول فرایند قبل از مراجعه کاربران آنلاین به وب سایت را تجزیه و تحلیل کرد. همچنین از طریق آن تاثیر ربات موتورهای جستجو بر روی وب سایت قابل ارزیابی است. در واقع کنسول گوگل مانند کتابخانهای میباشد که خطاهای وب سایت و جریمههای آن قابل مشاهده است. از طریق بخش sitemap خطاهای وب سایت مانند هرزنامهها، مشکلات نسخه کم حجم وب سایت، خطاهای ورژن موبایل و... را به مدیران و کاربران اطلاع میدهد.
در آموزش seo رایگان ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند که یکی از معروفترین آنها گوگل آنالیتیکس(Google Analytics) میباشد. اگر وب سایت از نوع وردپرس، PHP، ASP یا سایر موارد دیگر باشد، در هر صورت میتوان از این ابزار برای آنالیز دادهها استفاده کرد. تفاوت مهم ابزار گوگل آنالیتیکس و کنسول گوگل در این است که با کنسول گوگل رفتار کاربران قبل از ورود به وب سایت ارزیابی میشود ولی در گوگل آنالیتیکس کاربری افراد پس از مراجعه به وب سایت مورد بررسی قرار میگیرد. مدت زمان توقف کاربران در صفحات مختلف، مسیر کلیک کاربران بر روی عناوین وب سایت، جذابیت کلمات کلیدی و نرخ تبدیل کاربران به مشتری از جمله موضوعاتی هستند که در گوگل آنالیتیکس نمایش داده میشود.
برای سفارش آنلاین سئوی پایه کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پایه ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید