اطلاعاتی در مورد رشته موشن گرافیک
در این محتوا قصد داریم تا درباره ی رشته موشن گرافیک و کاربردهای آن با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید:
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
رشته موشن گرافیک این روزها در بسیاری از دانشگاه ها تاسیس می شود. به همین دلیل سبک موشن گرافیک یکی از بهترین گزینه ها برای تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ می باشد. از آنجایی که تصاویر ماندگاری بیشتری از متن و صدا دارند از این تکنیک در بازاریابی و برندینگ به وفور استفاده می شود. به همین دلیل شاید نام موشن گرافیک برای همه کاربران آشنا نباشند اما مطمئنا انواع و اقسام موشن گرافی را در تلویزیون، وب سایت ها و شبکه های اجتماعی دیده اند.
از مهمترین شاخصه های رشته موشن گرافیک این است که در آن تصاویر به همراه صدا، متن و موسیقی به حرکت در می آیند. همچنین می توان از آن در تمام رسانه ها استفاده نمود. به همین دلیل ویدیوهای موشن گرافیک در اپلیکیشن ها، سایت ها و فضای اینترنت به وفور به چشم می خورد. یکی از مهمترین فاکتورهایی که صاحبان مشاغل از بازاریابی و تولید محتوا انتظار دارند انتقال سریع و صحیح پیام و اهداف برند است. چرا که مخاطبان علاقه ندارند برای آشنایی با برند یا دریافت اطلاعات زمان زیادی صرف کنند.
موشن گرافیک این امکان را برای برندها فراهم می کند که پیچیده ترین مفاهیم و پیام ها را در سریع ترین زمان به کاربران انتقال دهد. طراح موشن گرافیک با بکارگیری خلاقیت و استفاده از نرم افزارهای طراحی پیشرفته می تواند کسل کننده ترین داستان را به جذاب ترین داستان تبدیل کند. به همین دلیل اغلب کاربران در همان نگاه اول جذب این ویدیو می شوند. این عامل سبب شد رشته موشن گرافیک به محبوب ترین زبان دنیا تبدیل شود و کاربران در زمان سفارش تولید محتوا این ابزار بازاریابی را انتخاب کنند.
مقدمه ای در مورد رشته موشن گرافیک
طراحی گرافیک دارای رشته های مختلفی است که از جمله آن می توان به رشته موشن گرافیک، طراحی وب، طراحان(رابط کاربری) یا UI و تجربه های کاربری یا UX اشاره نمود. رشته موشن گرافیک یکی از جدیدترین و جذاب ترین رشته های طراحی است که موفق شد به سرعت مخاطبان و طرفداران زیادی در دنیا پیدا کند.
این رشته تصویری ترکیبی از فیلمسازی و عناصر بصری گرافیکی به همراه صدا، موسیقی و متن است. تصاویر این رشته طراحی می تواند هم از نوع واقعی و هم گرافیکی باشد. در صورتی که تصاویر این اثر هنری همراه با متن باشد به آن موشن گرافیک تایپوگرافی می گویند. در بسیاری از مواقع برای اینکه تاثیرگذاری این ویدیوها بیشتر شود به آن ها موسیقی و افکت های صدا اضافه می شود.
این رشته از عناصر ضروری مختلفی تشکیل می شود که طراح موشن گرافیک یا همان گرافیست یکی از مهمترین عناصر آن می باشد. با توجه به کاربردهای وسیع این رشته مشاغل موشن گرافیک بسیار متنوع می باشند. یعنی کاربرانی که قصد دارند وارد این حوزه شوند می توانند در بخش های مختلفی مشغول به کار شوند. از جمله کاربردهای موشن گرافی می توان به تلویزیون، صنعت فیلمسازی و سینما، تبلیغات و بازاریابی ویدیویی، تیزرهای تبلیغاتی، بنر وب، شبکه های اجتماعی. وب سایت ها و ... اشاره نمود.
تبلیغات و بازاریابی مهمترین نقش موشن گرافی است. این اثر هنری دارای یک سناریوی خاص است. به همین دلیل بهتر است قبل از ساخت متن سناریو نوشته تا ویدیوی دقیق و جذاب تولید شود. دقت در رشته موشن گرافیک حرف اول را می زند. چرا که کوچکترین تغییری می تواند هدف و پیام مد نظر را عوض کند. روایت داستانی موشن گرافی هم بسیار مهم است. چرا که سبب جلب توجه کاربران می شود.
نقش موشن گرافیک در دنیای هنر
یکی از مهمترین کاربردهای موشن گرافیک در صنعت فیلمسازی و سینما است. با اینکه این تکنیک یک هنر بسیار ساده است اما به بکارگیری خلاقیت می توان آن را به یک اثر هنری جذاب و حرفه ای تبدیل نمود. موشن گرافیک نیاز به دوربین های فیلمبرداری و عکاسی حرفه ای و سایر تجهیزات استودیو ندارد. به همین دلیل به یکی از پرکاربردترین تکنیک ها در دنیای هنر و فیلمسازی تبدیل شده است.
کاربران برای ساخت ویدیوهای کوتاه و تیزرها می توانند از این تکنیک و صداگذاری استفاده کنند. تیزرهایی که از طریق موشن گرافی ساخته می شوند هر بیننده ای را قانع می کند برای یکبار هم که شده این ویدیو را نگاه کند. از آنجایی که گستره کاربردی موشن گرافیک بسیار وسیع است گرافیست ها می توانند آثار هنری خود را در انواع رسانه ها، فضای مجازی، همایش ها، نمایشگاه ها و ... به نمایش بگذارند.
بنابراین یکی از مهمترین کاربردهای موشن گرافی در دنیای هنر معرفی بهتر و وسیع تر آثار هنری است. کمک به هنرمندان برای خلق آثار هنری دیجیتالی از دیگر کاربردهای موشن گرافیک در دنیای هنر می باشد. نقاشی دیجیتال یکی از جدیدترین آثار هنری است که هنرمندان با استفاده از کامپیوتر، نرم افزارهای طراحی و سایر تکنولوژی های دیجیتالی خلق می کنند. موشن گرافیک به این هنرمندان کمک می کند یک اثر هنری دیجیتالی تولید کنند.
آشنایی با شاخه های مختلف موشن گرافی
موشن گرافیک دسته بندی های مختلفی دارد. بنابراین اگر می خواهید به عنوان گرافیست مشغول به کار شوید باید انواع و شاخه های مختلف موشن گرافی را بشناسید. به طور کلی موشن گرافیک در سبک های زیر تولید می گردد:
-
ویدیو موشن: این سبک ترکیبی از ویدیو یا فیلمبرداری و تصاویر گرافیکی است.
-
استاپ موشن: در این سبک از اشیا واقعی کمک گرفته می شود. به این صورت که از حالت های مختلف آن ها عکس گرفته می شود و با تدوین و نرم افزارهای گرافیکی به یک کلیپ متحرک تبدیل می شود.
-
اینفو موشن: در این سبک، اینفوگرافیک به حرکت درآورده می شوند.
-
لوگو موشن: در این تکنیک انواع لوگوی برند ها به حرکت درمی آیند.
حال با استفاده از این چند سبک از موشن گرافیک در شاخه های مختلفی استفاده می شود که عبارتند از:
-
ویدیوهای توضیحی
-
بازاریابی محصول
-
یوزر اینترفیس
-
آیکون
-
فیلم کوتاه
-
عنوان فیلم و تلویزیون
-
پرزنتیشن (presentation)
-
برودکستینگ Broadcasting
-
گیف Gifs
در چه زمینه هایی از موشن گرافی استفاده می شود؟
با توجه به اینکه مهمترین کاربرد موشن گرافی تبلیغات و برندینگ است از آن در زمینه های مختلفی استفاده می شود. در واقع هدف از استفاده از این تکنیک انتقال پیام و مفاهیم است. از این رو از موشن گرافی در زمینه های زیر استفاده می کنند:
-
زمینه مارکتینگ (تبلیغات) و برندسازی
-
در صنعت سینما و تلویزیون
-
در دنیای IT و طراحی وب سایت
-
کاربرد هنری موشن گرافیک و هنر دیجیتال
-
در شبکه های اجتماعی
شرایط ورود به بازارکار از طریق موشن گرافی
حال اگر قصد ورود به این عرصه را دارید و می خواهید بدانید شرایط بازار کار موشن گرافی چگونه است باید بگوییم این رشته به دلیل به روز بودن و مورد نیاز بودن بسیار مورد توجه شرکت ها و سازمان ها می باشد. به همین دلیل انیماتورها پس از فارغ التحصیل شدن از این رشته می توانند در صنعت فیلم و سینما، طراحی وب سایت، ساخت اپلیکیشن ها و آژانس های تبلیغاتی مشغول به کار شوند.
امروزه تمام مشاغل و کسب و کارها نیاز به تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ دارند و برای اینکه از عرصه رقابت دور نشوند از جدیدترین ابزارهای بازاریابی استقبال می کنند. با توجه به گسترده بودن کاربرد موشن گرافی بسیاری از انیماتورها در ایستگاه های تلویزیونی، صنعت ساخت فیلم و ویدیو، بازی های ویدیویی و کامپیوتری و نمایندگی خدمات فنی مشغول به کار می شوند.
برخی دیگر وارد شرکت های نرم افزاری، ساخت اپلیکیشن و برنامه نویسی و توسعه وب می شوند. نکته جالب توجه اینجا است که موشن گرافی را می توان به صورت فریلنسری هم ادامه دارد. بنابراین این سوال که گرافیست ها چقدر درآمد دارند به این بستگی دارد که انیماتور در چه قسمتی مشغول به کار شود.
در این راستا شرکت معتبر رایا مارکتینگ با تکیه بر سال ها تجربه تخصصی جدیدترین اطلاعات مورد نیاز این رشته را به اطلاع علاقه مندان می رساند. برای اینکه از جدیدترین اطلاعات موشن گرافی آگاه شوید می توانید به وب سایت رایا مارکتینگ مراجعه نمایید. همچنین برای مشغول شدن در شرکت به بخش استخدام طراح موشن گرافیک رایا مارکتینگ سری بزنید. برای اینکه بتوانید به صورت فریلنسری استخدام شوید باید فرم استخدام این شرکت را تکمیل کنید.
کلام پایانی
ما در این مطلب در مورد رشته موشن گرافیک صحبت نمودیم. این رشته از جدیدترین ابزارهای بازاریابی ویدیویی است که در زمینه های مختلفی اعم از صنعت فیلم و سینما، ساخت اپلیکیشن، لوگوهای گرافیکی، طراحی وب سایت، هنر دیجیتال و .. مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به کاربردهای وسیع این رشته انیماتورها می توانند در بخش های مختلفی مشغول به کار شوند.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید