7 نکته طراحی گرافیک برای طراحان تازه کار و مبتدی
طراحی گرافیک یکی از شغل هایی می باشد که دسته بندی های متنوعی دارد و اگر در این شغل ها حرفه ای شوید درآمد خوبی به دست می آورید.
برای سفارش آنلاین طراحی گرافیکی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی گرافیکی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
در این مطلب 7 نکته در مورد طراحی گرافیک یا گرافیک دیزاین (Graphic Design) به شما طراحان تازه کار و مبتدی یاد می دهیم تا تبلیغات شبکه های اجتماعی، لوگو، وب سایت و موارد ارزشمند در کمپین های بازاریابی خود را به شکل حرفه ای بسازید.
طراحی گرافیک بر اساس نکات متفاوتی انجام می شود. اگر شما طراح تازه کار و مبتدی هستید باید نکاتی که مربوط به طراحی انواع عکس ها می باشد را بشناسید. یکی از مهم ترین نکات برای طراحی و تولید محتوا این است که از فضای مفید استفاده نمایید. استفاده کردن از فونت هایی که خوانایی مناسبی دارند یکی دیگر از نکات برای طراحی عکس های با کیفیت می باشد. به همتراز بودن و همچنین هماهنگی المان های گوناگون اهمیت دهید. اگر المان های متفاوت برای طراحی انواع تصاویر گرافیکی هماهنگی نداشته باشند تصاویر زیبا نخواهند شد.
تاثیر روانی رنگ ها را باید به طور کامل در نظر بگیرید و از برندهای معتبر دنیا برای طراحی تصاویر گرافیکی استفاده کنید. ساخت پالت رنگی به عنوان یکی دیگر از نکات طراحی عکس های گرافیکی شناخته می شود. هر یک از این نکات را بررسی کنید تا بتوانید بهترین عکس های گرافیکی که کیفیت و کاربرد مناسبی دارند را طراحی نمایید
تا به حال شده با وجود اینکه هیچ تمرین و آموزش خاصی در رابطه با طراحی گرافیک ندیده اید، مجبور به این کار شوید؟ پس بد نیست بدانید که:
گرافیک دیزاین (Graphic Design)
-
اغلب مواقع، کسانی که المان های خلاقانه برای استفاده در پست های ارگانیک و تبلیغات پولی طراحی می کنند، افراد حرفه ای در زمینه رسانه های اجتماعی هستند
-
افراد سئوکار هم تبلیغات بنری و فراخوان های تبلیغاتی طراحی می کنند
-
بازاریاب های دیجیتالی نیز در برخی مواقع تصاویر حرفه ای طراحی می کنند و حتی اینفوگرافیک های خودشان را بکار می گیرند
-
تا به حال پیش آمده که کارآفرینان و صاحبان کسب و کار، کل وب سایت و سایر موارد را طراحی کنند
طراحی گرافیک مهارتی است که هر بازاریاب در عرصه دیجیتال باید از آن برخوردار باشد. ضمنا تعجب نکنید که شما هم می توانید طراحی های حرفه ای انجام دهید حتی اگر هیچ سابقه ای نداشته باشید و یا از قبل آموزش هم ندیده باشید. اما چطور؟
7 نکته بسیار مهم برای افراد مبتدی در زمینه طراحی گرافیک
با این 7 نکته شما می توانید به عنوان یک طراح مبتدی و تازه کار و حتی آموزش ندیده، طراحی های قابل قبول و مناسبی داشته باشید:
1- از فضای سفید استفاده کنید
موقع ساخت یک طرح، بخش گرافیکی و متن بیشتر از همه جلب توجه می کنند. از طرفی نواحی از وب سایت که طرح گرافیکی و متن ندارند هم به اندازه این بخش ها مهم هستند چون به شما این امکان را می دهند که در آینده طراحی گرافیک خود را گسترده تر کنید. این همان موردی است که طرح های آماتور و مبتدی را از انواع حرفه ای متمایز می کند.
به ناحیه ای که در بین و اطراف المان های طراحی (Element) قرار می گیرد، اصطلاحا فضای سفید یا فضای منفی گفته می شود و لزوما هم نباید سفید رنگ باشد (می تواند هر نوع رنگ یا الگو یا حتی هر تصویری نیز در آن قرار بگیرد). قانون ساده در رابطه با این نکته این است که بیش از حد از المان های طراحی استفاده نکنید.
2- همیشه از دو فونت با خوانایی مناسب استفاده کنید
موقع انتخاب فونت، مهمترین فاکتوری که باید در نظر گرفت، خوانایی یا قابلیت خواندن است. هر چقدر هم که یک فونت زیبا باشد ولی خواندن کلمات را سخت کند، ارزشی ندارد. پس همیشه سعی کنید کلا دو فونت خوانا انتخاب کنید چون بیشتر از آن مشکل درست می کند و انتخاب چندین فونت باعث می شود که طراحی شما خراب شود و خیلی مبتدی به نظر برسد.
فناوری و تکنولوژی
اگر دو مدل فونت انتخاب کردید، یک نوع را برای عناوین و دیگری را برای متن اصلی انتخاب کنید ولی توجه داشته باشید که با لحن / صدای برند همخوانی داشته باشد. مثلا فونتی که برای وب سایت یک بوتیک انتخاب می شود متفاوت از یک شرکت فناوری و تکنولوژی است.
3- به همتراز بودن و هماهنگی بین المان های مختلف توجه ویژه داشته باشید
یکی از مواردی که طراحی گرافیک حرفه ای را از نوع آماتور متمایز می کند، همتراز بودن المان های طراحی است که اصلا نباید با حدس و تقریب زدن جلو بروید. اکثر برنامه های طراحی به طور اتوماتیک خطوط شطرنجی به شما نشان می دهند تا بتوانید کادر متن و بخش های گرافیکی را همتراز کنید یا اینکه می توانید این ویژگی را فعال کنید و ببینید.
تصویر وکتور
حتی اگر برنامه گرافیکی هم چنین قابلیتی نداشته باشد می توانید یک تصویر وکتور از کادر شطرنجی را آپلود کرده و به زمینه طراحی خود اضافه کنید و بعد از همتراز کردن بخش های مختلف آن را حذف نمایید.از نکات طراحی گرافیک توجه به فضای سفید یا منفی می باشد
4- تأثیر روانی رنگ ها را در نظر بگیرید
موقع طراحی گرافیک و ساخت پالت رنگی برند توجه داشته باشید که رنگ های انتخابی شما، نمایانگر لحن برندتان خواهند بود. از لحاظ روانی، رنگ ها احساسات مختلفی را در افراد تحریک می کنند:
-
آبی: اعتماد، ایمنی، امنیت و آرامش
-
بنفش: خلاقیت، فراوانی و پیچیدگی و مرموز بودن
-
سبز: ثروت، سلامتی و نشاط
-
صورتی: زنانگی، عاشقانه و جوانی
-
نارنجی: انرژی و اشتیاق
-
قرمز: هوس و انرژی
-
زرد: خوش بینی و خودجوشی
-
مشکی: مرموز بودن، لاکچری و لوکس بودن و قدرت
-
سفید: خلوص و پاکی
-
خاکستری: جدیت و حرفه ای بودن
برندهای معتبر دنیا
پس موقع طراحی گرافیک حتما به پالت رنگی که انتخاب می کنید و حسی که در ذهن و فکر بیننده تحریک می کند دقت داشته باشید. مثلا چون رنگ آبی نشانه اعتماد و امنیت است می بینیم که خیلی از برندهای معتبر دنیا در زمینه مالی و تجاری مثل پی پال، ویزا، Venmo و Chase از این رنگ استفاده می کنند.
روانشناسی رنگ
پس موقع طراحی گرافیک و انتخاب رنگ برند به این فکر کنید که از این طریق چه سیگنالی می خواهید به مخاطب و مشتری خود بدهید. ضمنا فراموش نکنید که روانشناسی رنگ را می توان در هر جایی استفاده کرد از لوگو برند گرفته تا طراحی سایت.
5- پالت رنگی بسازید
علاوه بر اینکه باید به روانشناسی رنگ دقت نمایید، باید به نحوه برهمکنش رنگ ها با یکدیگر و ساخت یک پالت کلی برای وب سایت و طراحی های خود نیز فکر کنید. در این رابطه می توانید از چرخه رنگ (دایره رنگ) شرکت Adobe استفاده کنید که برای ساخت پالت رنگ بسیار کاربردی است. مثلا فرض کنید رنگ سبز را به عنوان رنگ اصلی انتخاب کرده اید. 5 نوع پالت رنگی با این ابزار می توانید درست کنید و سپس در طراحی گرافیک بخش های مختلف استفاده نمایید:
-
پالت رنگ آنالوگ: در این حالت رنگ های بعد از رنگ اصلی را در چرخه رنگ انتخاب می کند تا ظاهر تک رنگ ایجاد شود.
-
پالت رنگ مکمل: در این حالت رنگ اصلی انتخابی و دقیقا رنگ مقابل آن برای ایجاد تضاد استفاده می شود که یکی از آنها رنگ غالب و دیگری به عنوان تأکید بکار می رود.
-
پالت رنگی سه تایی یا تریاد: در این حالت سه رنگ انتخاب می شود که فاصله آنها بر روی چرخه رنگ با یکدیگر یکسان است.
-
پالت رنگی مونوکروموماتیک: در این حالت تمامی رنگ ها در پالت حالت سایه، تن یا ته مایه ای از رنگ اصلی هستند.
-
پالت رنگی ترکیبی: در این حالت دو رنگی که کنار رنگ اصلی هستند با هم ترکیب می شوند بدون اینکه تضاد خیلی زیادی ایجاد کنند.
-
در طراحی گرافیک به تأثیر روانی رنگ ها توجه ویژه داشته باشید
6- به محدودیت های فیسبوک روی متن در تصاویر تبلیغ توجه کنید
اگر طراحی گرافیک شما برای تبلیغات فیسبوک است به قانون 20% فیسبوک برای تبلیغات در فید خبری دقت کنید.
طبق این قانون و همانطور که از اسم آن مشخص است، نباید متن، بیش از 20% هر عکس تبلیغاتی را به خود اختصاص داده باشد. پس موقع طراحی گرافیک یک عکس برای تبلیغات، از همان ابتدا این قانون را در نظر داشته باشید. حتی می توانید از ابزار Facebook Image Text Check استفاده کنید تا تبلیغ شما را چک کند و اگر تأیید گرفت آن را آپلود کنید.
7- حتما از یک بخش بصری در راهنمای سبک برند استفاده کنید
برای اینکه مطمئن باشید همه درک یکسانی از برند و طراحی های شما دارند، ایجاد راهنمای سبک برند الزامیست. برای طراحی گرافیک بخش بصری راهنمای سبک برند می توانید از این بخش ها استفاده کنید:
-
مجموعه ای از فونت ها
-
پالت رنگی همراه با کدهای Hex، CMYK و RGB برای هر رنگ
-
انواع لوگو برند
-
موارد مهم و تصاویری از برند که همیشه در طراحی ها استفاده می شوند
-
دستورالعمل هایی مربوط به نحوه و زمان استفاده از رنگ، فونت، سایز و غیره.
لوگو، تبلیغات
موقع طراحی گرافیک برای وب سایت یا حتی بخش هایی از آن مثل لوگو، تبلیغات و غیره حتما لازم نیست فردی حرفه ای یا آموزش دیده باشید. حتی گاهی اوقات می توان با رعایت چند نکته بسیار مهم و طلایی نیز طراحی المان ها را طوری انجام داد که کاملا حرفه ای به نظر برسند که در این مطلب به آنها اشاره کردیم.
انواع طراحی گرافیک
طراحی گرافیک انواع متفاوتی دارد که هر یک از آنها دارای ویژگی های خاصی هستند. طراحی هویت بصری به عنوان یکی از مهم ترین طراحی های گرافیک شناخته می شود. این طراحی در بیشتر وب سایت ها به کار گرفته خواهد شد تا تعداد بازدید کنندگان افزایش یابد. طراحی تبلیغاتی و بازاریابی به عنوان یکی دیگر از طراحی های گرافیک می باشد که کاربرد زیادی در سایت های گوناگون و در دیجیتال مارکتینگ دارد. طراحی رابط کاربری، طراحی حوزه نشر و طراحی موشن گرافیک به عنوان دیگر طراحی های گرافیک شناخته می شوند. شما به عنوان طراح گرافیک باید تمامی طراحی های گرافیک را از جهات گوناگون بررسی کنید.
این مسئله که شناخت دقیق در مورد نرم افزارهای متفاوت طراحی داشته باشید بسیار مهم است. اگر تمامی نرم افزارهای مربوط به طراحی عکس های گوناگون را بشناسید می توانید در کمترین بازه زمانی بهترین عکس ها را تولید کنید. با توجه به نکاتی که در ابتدای مطلب توضیح دادیم باید از بهترین روش طراحی استفاده نمایید تا مخاطبان بیشتری را جذب کنید.
در طراحی گرافیک شغل های متفاوتی وجود دارند که هر یک از آنها درآمد زیادی را به خود اختصاص می دهند. این مسئله که ابعاد هنری و فنی انواع شغل های رشته گرافیک را بشناسید بسیار مهم است. انیمیشن سازی به عنوان یکی از مهم ترین شغل های رشته گرافیک شناخته می شود. این شغل درآمد زیادی را به خود اختصاص خواهد داد. طراح وب، تصویرسازی، تدوین و ویرایش فیلم به عنوان دیگر شغل های رشته گرافیک هستند. همچنین طراحی تبلیغات و چند رسانه ای، طراحی واسط کاربری، طراحی فونت و ... به عنوان دیگر شغل های رشته گرافیک شناخته می شوند. هر یک از شغل هایی که مربوط به رشته گرافیک هستند دارای تخصص های متفاوتی می باشند. بر همین اساس تخصص شغل های گوناگون رشته گرافیک را باید ارزیابی کنید و سپس یکی از شغل ها را انتخاب نمایید. اگر بدانید سئو چیست و قوانین سئو را بشناسید در کمترین بازه زمانی، بهترین شغل را برای خود انتخاب خواهید کرد.
درآمد طراح گرافیک چقدر است؟
برای طراحی گرافیک فردی که طراح است باید درآمد خود را ارزیابی کند. بر اساس نوع رشته گرافیک که انتخاب کرده اید درآمد متفاوتی را می توانید به دست آورید. میزان درآمد شما در شغل های متفاوت رشته گرافیک بر اساس فاکتورهای گوناگون تخمین زده می شود. در صورتی که بهترین ایده ها را برای طراحی انواع عکس ها به کار بگیرید بدون شک درآمد بیشتری به دست می آورید. اگر تخصص و تجربه شما در شغل گرافیک افزایش یابد میزان درآمدتان چندین برابر خواهد شد. امروزه شغل گرافیک محبوبیت بیشتری نسبت به گذشته دارد. بسیاری از وب سایت ها از انواع ایده های گرافیکی استفاده می کنند تا رتبه سایت افزایش یابد. بر همین اساس شما با مراجعه به وب سایت هایی که مربوط به طراحی انواع جلوه های گرافیکی هستند می توانید میزان درآمد شغل های متفاوت را ارزیابی کنید.
سایت طراحی گرافیک برای استخدام
اگر به دنبال بهترین سایت طراحی گرافیک برای استخدام هستید باید خدماتی که سایت مورد نظر ارائه می دهد را بشناسید. رایا مارکتینگ به عنوان یکی از بهترین سایت های استخدام طراح گرافیک شناخته می شود. شما با مراجعه به این وب سایت می توانید شرایط استخدام آسانی را برای طراح گرافیک مشاهده نمایید. آموزش های لازم که مربوط به طراحی جلوه های متفاوت گرافیک است را در وب سایت رایا مارکتینگ دریافت خواهید کرد. کارشناسانی که در وب سایت رایا مارکتینگ فعالیت می نمایند قادر خواهند بود برای وارد شدن به شغل رشته گرافیک شما را راهنمایی کنند. هر یک از نکات و ایده هایی که مربوط به طراحی جلوه های گوناگون گرافیک است را کارشناسان رایا مارکتینگ برای شما توضیح می دهند. با دریافت توضیحات دقیق و ضروری در کمترین بازه زمانی می توانید درآمد بیشتری به دست آورید
برای سفارش آنلاین طراحی گرافیکی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی گرافیکی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید