معرفی بهترین شبکه های اجتماعی خارجی و ایرانی
تلگرام، از جمله شبکه های اجتماعی پرطرفدار در ایران بوده و تعداد کاربران آن بیش از 40 میلیون نفر می باشند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
احتمالا حتی خود مارک زاکربرگ زمانی که در خوابگاه دانشکده اش در حال ساخت فیس بوک بود هم تصور نمی کرد که هفده – هجده سال بعد، شبکه های اجتماعی تمام جهان را تسخیر کنند. امروز، تمام جهان پر از انواع مختلف شبکه اجتماعی است. از شبکه هایی که بر اشتراک گذاری تصویر و ویدئو تمرکز دارند مانند اینستاگرام؛ تا شبکه هایی مانند توییتر که متن محور هستند. در این مقاله می خواهیم بهترین شبکه های اجتماعی حال حاضر ایرانی و خارجی را به شما معرفی کنیم. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا بیشتر درباره ویژگی های منحصر به فرد هر یک از این شبکه ها بدانید. در این یادداشت نکته هایی را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت که مطمئنا دانستن آن ها در سئو شما تاثیر گذار است.
فهرست مطالب:
تفاوت شبکه اجتماعی با رسانه اجتماعی
تفاوت شبکه اجتماعی با رسانه اجتماعی، بسیار زیاد است. محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران، شبکه هایی هستند که کاربران زیادی در آن ها عضو هستند. شبکه های اجتماعی ایرانی نیز مانند شبکه های اجتماعی خارجی، توسط بسیاری از افراد در ایران مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه، این شبکه ها را نام می بریم:
-
توییتر
-
اینستاگرام
-
تلگرام
علاوه بر آگاهی در خصوص محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران، باید با شبکه های اجتماعی خارجی نیز آشنایی داشته باشید. در ادامه، شبکه های اجتماعی خارجی را نام میبریم:
-
لینکدین
-
اینستاگرام
-
توییتر
-
فیسبوک
در بین شبکه های اجتماعی خارجی و ایرانی، یک سری از این شبکه ها هم در ایران و هم در خارج از کشور مورد استفاده قرار می گیرند. اینستاگرام، بهترین شبکه اجتماعی ایرانی برای کسب و کار بوده که توسط افراد در کشور های دیگر هم مورد استفاده قرار می گیرد.
افراد زیادی از بهترین شبکه اجتماعی ایرانی برای کسب و کار درآمد داشته و فروش بالایی را از این فضا دارند. آنلاین شاپ های زیادی در بهترین شبکه اجتماعی ایرانی برای کسب و کار، ایجاد شده اند. بیش از 24 میلیون کاربر ایرانی از اینستاگرام استفاده می کنند. هر چند بهترین شبکه اجتماعی ایرانی برای کسب و کار انتخاب بهتری است، اما اینستاگرام، برای افرادی که تمایل دارند خدمات و محصولات خود را به صورت بصری نمایش داده و از این طریق محصولات خود را به فروش برسانند، انتخاب مناسبی می باشد.
فیسبوک نیز از جمله شبکه های اجتماعی پرطرفدار در ایران بوده و برای رشد کسب و کار ها مورد استفاده قرار می گیرد. از طرفی افراد با هر سنی، می توانند در فیسبوک اکانت درست کنند. توییتر نیز به عنوان معروف ترین و جدید ترین رسانه اجتماعی در ایران، معرفی می شود. رسانه اجتماعی بیشتر جنبه سیاسی و اجتماعی دارد و عموما نمی توان در رسانه اجتماعی، به افراد پیام داد.
این از مهم ترین تفاوت های رسانه اجتماعی با شبکه اجتماعی می باشد. توییتر، از سال 2009 محبوب شده و همچنان به عنوان یک رسانه اجتماعی پرطرفدار مورد استفاده قرار می گیرد. از لینکدین نیز برای ارتباطات تجاری و حرفه ای استفاده می شود. این شبکه اجتماعی نیز از شبکه های اجتماعی پرطرفدار در ایران بوده و به عنوان یک شبکه اجتماعی حرفه ای معرفی شده است. هر پلتفرم، امکانات و ویژگی های منحصر به فردی داشته و برخی از آن ها با اهداف بازاریابی هماهنگ هستند. می توان از این شبکه ها برای گسترش کسب و کار خود استفاده کرد.
تعریف شبکه اجتماعی
محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران، به افراد کمک می کنند تا به خوبی با هم در تعامل بوده و جویای احوال هم باشند. فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نیز روز به روز بیشتر گسترش پیدا کرده و در بحث دیجیتال مارکتینگ نیز بر اهمیت داشتن آن ها تاکید شده است. افرادی که در شبکه های اجتماعی فعالیت دارند، باید به خوبی با این فضا آشنا باشند. همانطور که محتوا نویس ها به خوبی با پاسخ پرسش سئو چیست، آشنا هستند. برای انجام تولید محتوا و پذیرش سفارش تولید محتوا، آشنایی با این پرسش می تواند کمک کننده باشد. شبکه های اجتماعی سبب شده اند که افراد بیش از پیش از اینترنت استفاده کنند. روز به روز بر استفاده افراد از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران افزوده می شود.
معرفی جدیدترین شبکه های اجتماعی
اینستاگرام و تلگرام را به عنوان جدید ترین شبکه های اجتماعی می شناسند، اما این دو شبکه از شبکه های اجتماعی بدون فیلتر نیستند. برای استفاده از اینستاگرام و تلگرام، باید از فیلترشکن استفاده کرد. شبکه های اجتماعی به عنوان بخشی ضروری در زندگی افراد، شناخته شده اند. شبکه های اجتماعی بدون فیلتر نیز کار را برای افراد راحت تر می کنند. به همین دلیل، شبکه های اجتماعی بدون فیلتر تقاضای بیشتری دارند.
شبکه های اجتماعی خارجی
در میان شبکه های اجتماعی ای که در این سال ها شروع به فعالیت کرده اند؛ بسیاری شکست خورده و به کار خود پایان داده اند. در حالی که بسیاری نیز قله های موفقیت در جذب کاربران ایرانی و جهانی را در نوردیده اند. در این مقاله، ما بر 10 شبکه اجتماعی ای از میان انواع مختلف تمرکز کرده ایم که هم از نظر امکانات و هم از نظر محبوبیت در میان کاربران پیشرو هستند. این 10 شبکه اجتماعی شامل هفت پلتفرم خارجی و سه پلتفرم ایرانی است.
1. فیس بوک؛ بیگ بنگِ شبکه های اجتماعی
.فیس بوک بزرگترین شبکه اجتماعی
چگونه می توان چیزی درباره شبکه های اجتماعی نوشت و نامی از خدای خدایان به میان نیاورد. ساخته مارک زاکربرگ اولین شبکه اجتماعی است که استقبال زیادی از آن شد ودر مدت زمانی کم کاربران بسیاری را جذب خود کرد. البته بعدها با اضافه شدن شبکه های اجتماعی جدید؛ facebook محبوبت روزگار جوانی خود را تا حدودی از دست داد. با این وجود این شبکه اجتماعی تسلیم نشده و با اضافه کردن امکانات بیشتر طرفداران پروپاقرص خود را یافته است. شاید میزان استفاده کاربران از فیس بوک نسبت به سال های اوج آن بسیار کمتر است؛ اما هنوز اشتراک گذاری مطالب در فیسبوک تاثیر بسیاری بر سئو دارد.
2. توییتر؛ جذب کاربر تنها با 140 کاراکتر
.توییتر یک شگفتی بزرگ
twitter را می توان یک شگفتی در میان شبکه های اجتماعی دانست. زیرا این شبکه اجتماعی توانسته است بیش از 140 میلیون کاربر را با تمرکز بر پیام متنی و با ایجاد محدودیت 140 کاراکتری جذب کند. توییتر از شبکه های به خصوصی است که جنبه سرگرمی در آن بسیار کم و محدود است. پس محبوبیت این شبکه از کجا می آید؟ محبوبیت توئیتر به خاطر امکان برقراری ارتباط فوری است. به این مفهوم که در این شبکه اجتماعی، محتوا بر انتشار اخبار فوری، ارتباط مستقیم با کاربر و محتوای کوچک متمرکز است. هم اکنون بیش از 60 درصد کاربران توییتر میانگین سنی 35 تا 65 دارند و تقریبا بیش از دو سوم آن ها مرد هستند. در توئیتر زمان رکن اساسی است. می توان گفت یک توییت به موقع منتشر شده مانند بمبی آماده انفجار است.
3. اینستاگرام؛ شهری با بیش از یک میلیارد کاربر
.شبکه اجتماعی ای با یک میلیون کاربر
instagram مانند یک شهر شلوغ و بزرگ با جمعیت تقریبا 1 میلیارد نفر است. این تعداد کاربر این شبکه اجتماعی را به خانه اینفلوئنسرها، برندها، خبرنگاران، وبلاگ نویسان، کسب و کارها و شاید تمام کسانی که شما از دور و نزدیک میشناسید، تبدیل کرده است. اینستاگرام از جمله شبکه های اجتماعی است که تمرکز خود را به اشتراک گذاری تصاویر و ویدیوها اختصاص داده است. آنهایی که از سال ها پیش کاربر این شبکه بودند حتما محدودیت 15 ثانیه ویدیو ها در این پلتفرم را به یاد دارند. امروزه محدودیت های آن اینستاگرام قدیمی، تقریبا به شکل کامل از بین رفته و امکانات بیشتری از جمله استوری، IGTV و قابلیت اشتراک گذاری زنده به آن اضافه شده است. امکانات متنوع این شبکه اجتماعی توانسته تعداد کاربرانی که به شکل ماهانه در آن فعالیت میکنند را به بیش از 400 میلیون برساند. امروز، اینستاگرام محبوب ترین پلتفرم اجتماعی در ایران و جهان است.
4. یوتیوب؛ شبکه اجتماعی ای که دومین موتور جست و جوی محبوب در جهان شد
.دومین موتور جست و جوی جهان
این شبکه اجتماعی هم اکنون پس از شرکت مادرش، یعنی گوگل، دومین موتور جست و جوی محتوای محبوب در جهان است. محبوبیت YouTobe بی نظیر است. باورش شاید سخت باشد اما این پلتفرم بیش از دو میلیارد بیننده در روز دارد. اگر میخواهید به شکل عملی عظمت یوتیوب را ببینید عجیب ترین کلیدواژه ای که به ذهنتان می رسد را در آن جست و جو کنید. خواهید دید که هزاران ویدئو مرتبط با موضوع مورد نظر شما تا به حال ساخته شده است.
بیشتر کاربران این پلتفرم اجتماعی ویدیوهایی را دنبال می کنند که ترکیبی از محتوای آموزشی و سرگرم کننده هستند. همچنین فعالیت در این شبکه اجتماعی می تواند درآمد خوبی را برای شما به ارمغان آورد. شاید فعالیت در این شبکه برای شما کمی جاه طلبانه به نظر برسد اما اگر می خواهید سئو خود را ارتقا دهید و در دومین موتور جست و جوی محبوب، جایی برای خود داشته باشید؛ بهتر است هرچه زودتر شروع به ساخت ویدیوهای طولانی و یا کوتاه -بسته به مخاطبان هدف خود- کنید.
5. لینکدین؛ شبکه اجتماعی متخصصان
.لینکدین شبکه اجتماعی حرفه ای ها
Linkedine را می توان معروف ترین شبکه اجتماعی حرفه ای در جهان دانست. لینکدین حرفه ای ترین پلتفرم برای هر نوع کسب و کار و متخصص است. هم اکنون لینکدین بیش از 400 میلیون کاربر از سراسر جهان دارد که از این بستر برای اشتراک گذاری محتوا درباره حرفه خود استفاده میکنند. در این شبکه میتوانید برند خود را بسازید، کسب و کار خود را ارتقا دهید، به دنبال شغل بگردید و یا بهترین ها را برای همکاری با خود پیدا کنید.
6. پینترست؛ پلتفرمی با 80 درصد کاربر خانم
.پلتفرم اجتماعی ایده ها
تعجب نکنید! پینترست هم اکنون بیش از 320 میلیون کاربر ماهانه دارد که نزدیک به 80 درصد آن ها خانم هستند. پینترست شبکه اجتماعی ای محبوب برای ذخیره و پیدا کردن ایده ها و به اشتراک گذاری آن ها است. در این پلتفرم می توانید خلاقیت خود را شکوفا کنید و بر مخاطبان خانم، بیشتر تمرکز کنید.
7. تیک تاک؛ فرزند محبوب تازه متولد شده
.شبکه اجتماعی جدید
تیک تاک از جدیدترین شبکه های اجتماعی به حساب می آید. هنوز دو سال از سن آن نمی گذرد اما این شبکه به شکل ماهانه بیش از 800 میلیون کاربر فعال دارد. این پلتفرم که بیشتر کاربرانش را نوجوانان و جوانان تشکیل می دهند به همین دلیل در میان بهترین پلتفرم های اجتماعی قرار میگیرند. تیک تاک به معنای به اشتراک گذاشتن ویدیوهای کوتاه، سرگرم کننده، جالب، خنده دار و حتی گاهی بی معنی است.
شبکه های اجتماعی ایرانی
.شبکه های اجتماعی.
1. آپارات؛ یوتیوب ایرانی
به دلیل محدودیت هایی که برای دسترسی به یوتیوب در ایران وجود دارد می توان آپارات را جایگزین آن دانست. هر آنچه که درباره نمونه خارجی گفته بودیم در مورد آپارات نیز صادق است. آپارات دومین وب سایت پر بازدید در کشور ما است. این مسئله این شبکه اجتماعی را به یکی از مهم ترین پلتفرم های ایرانی تبدیل می کند.
2. پیام رسان سروش
سروش هم به مانند آپارات یک جایگزین ایرانی است. این شبکه اجتماعی در تلاش است تا جای پیام رسان های خارجی مانند واتس آپ و تلگرام را در بین کاربران ایرانی بگیرد. این پلتفرم هم اکنون بیشترین کاربر را در میان پیام رسان های داخلی دارد و همین مسئله آن را در لیست ما قرار داده است.
3.روبیکا؛ پلتفرمی همه کاره
روبیکا از موفق ترین شبکه های اجتماعی ایرانی است. دلیل محبوبیت این شبکه، ارائه فیلم ها و سریال های جدید و متنوع است. به دلیل خدمات مختلف و گوناگونی که این شبکه ارائه می دهد می توان آن را یک اپ همه کاره دانست.
سوالات متداول
-
بله. اینستاگرام به عنوان یکی از شبکه های اجتماعی پرطرفدار در ایران شناخته شده است و افراد زیادی برای فروش محصولات خود از این فضا استفاده می کنند. فروش محصولات دستی، کشاورزی، لباس و .... در اینستاگرام انجام می شود.
-
تلگرام از شبکه های اجتماعی بدون فیلتر نیست؛ اما امکانات زیادی دارد. امکانات تلگرام سبب می شود که نیاز بسیاری از کاربران در این فضا برطرف شود.
-
افراد زیادی از پلتفرم های مجازی استفاده می کنند. افراد در پلتفرم های مجازی، به گردآوری اطلاعات پرداخته و این فضا می تواند زمینه ی خوبی را برای ارتباط با افراد و رشد یک کسب و کار فراهم کند.
برای سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید