چک سئو و توضیحاتی در مورد TLS و SSL
SSL یک لایه ایمنی اضافی ایجاد می کند که علاوه بر چک سئو و بهینه سازی سایت از اطلاعاتی که بازدیدکنندگان در وب سایت محافظت می کند.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
چک سئو و بهینه سازی موضوعی است که نمی توان به راحتی از آن چشم پوشی کرد. خوشبختانه امروزه ابزار ها و موارد زیادی وجود دارند که می توانند به ما در چک سئو و بهینه سازی سایتمان کمک کنند. پروتکل رایجی که اتصال ایمن را هنگام دسترسی به یک وب سایت فراهم می کند TLS (Transport Layer Security) است، نسخه های قبلی با نام SSL (Secure Sockets Layer) نیز شناخته می شوند.
SSL نوعی فناوری امنیتی است که یک پیوند رمزگذاری شده بین سرورها و کلاینت ها را ایجاد می کند. سرورها، در این مورد، معمولاً سرورهای وب و کلاینتها مرورگرهایی مانند کروم، سافاری، موزیلا و مایکروسافت اج هستند. مثال دیگر میتواند سرورهای ایمیل و کلاینتهای ایمیل باشد (در این مورد، سرورها ایمیل های خانه هستند و کلاینتها ارائهدهندگان خدمات ایمیل هستند، به عنوان مثال، Gmail، Yahoo Mail و Outlook). معمولاً وقتی دادهها بین مرورگرها یا سرورهای وب ارسال میشوند، به صورت متن ساده هستند و رهگیری آن را برای شخص دیگری بسیار آسان میکند.
SSL چگونه کار می کند؟
تمامی مرورگرها می توانند با سرورهای وب از طریق پروتکل SSL ارتباط داشته باشند. با این حال، برای اطمینان از برقراری ارتباط امن، به یک گواهی SSL نیاز است. هنگامی که یک وب سایت دارای گواهینامه SSL معتبر است، یک نماد قفل درست قبل از URL، یک نوار آدرس سبز رنگ و یا با HTTPS به جای HTTP شروع خواهد شد.
ذکر این نکته ضروری است که پس از SSL نسخه 3، پروتکل موجود با پروتکل TLS (Transport Layer Security) جایگزین شد.
هر دو SSL و TLS احراز هویت و رمزگذاری را با هم ترکیب می کنند. فرآیند ارتباط معمولاً با تماس مشتری با سرور از طریق ارسال درخواست آغاز می شود و سپس سرور پاسخ می دهد. با SSL تنها طرفی که نیاز به اثبات احراز هویت دارد، مشتری است. با TLS هم کلاینت و هم سرور نیاز به اثبات احراز هویت دارند. اثبات احراز هویت شامل استفاده از یک کلید رمزگذاری است، که عنصری است که در واقع از انتقال ها پس از برقراری ارتباط محافظت می کند.
با استفاده از SSL کاربر باید یک گواهی معتبر برای اعتبار سنجی مشتری یا سرور داشته باشد. گواهی شامل آدرس، امضای دیجیتال و مدت اعتبار است. هنگامی که کلاینت با سرور تماس می گیرد، آن (سرور) یک گواهی ارائه می دهد. سپس سرور جزئیات گواهی را برای آن ها ارسال می کند و جزئیات گواهی کلاینت را با مرجع صدور گواهی تایید می کند. هرگونه مغایرت بین جزئیات گواهی کلاینت و جزئیاتی که مرجع صدور گواهی ارائه می دهد منجر به عدم ارتباط می شود. گواهی مشتری نیز باید جاری باشد، و مشتری همچنین باید جزئیات گواهی سرور را قبل از ایجاد یک اتصال ایمن بررسی کند.
چرا به گواهی SSL در وب سایت خود نیاز دارید؟
تا به حال مفهوم SSL را درک کرده اید، اما ممکن است هنوز این سوال برای شما پیش بیاید که چرا باید با مشکل گرفتن گواهینامه SSL روبرو شوید. گوگل با حمایت قوی از اینکه سایت ها از رمزگذاری HTTPS استفاده می کنند، به سمت وب ایمن تر حرکت کرد. در جولای 2018، گوگل با انتشار کروم 68، تمام سایتهای HTTP را بهعنوان ناامن علامتگذاری کرد.
پرداخت های آنلاین امن
اگر وبسایت شما پرداختهای اعتباری را میپذیرد و یا اطلاعات مالی مشتری را ذخیره میکند، باید از SSL استفاده کنید تا کاربران خود را از اطلاعات رهگیری در امان نگه دارید. علاوه بر این، ارائه دهندگان هاستینگ و شرکت های کارت اعتباری به احتمال زیاد SSL را یک الزام می دانند.
اعتماد کاربر
ما اشاره کردیم که سایتی که از SSL استفاده می کند یک نماد قفل درست قبل از URL، یک نوار سبز رنگ یا استفاده از HTTPS به جای HTTP خواهد داشت. این سیگنال ها نشان می دهد که سایت شما امن است و باعث افزایش اعتماد کاربران به سایت شما می شود.
زمان بارگذاری سریعتر
سایت هایی که از HTTPS استفاده می کنند 83 درصد سریعتر از سایت هایی که از HTTP استفاده می کنند بارگیری می شوند. با این حال، برای افزایش سرعت سایت خود روش های بهینه سازی سئو وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید.
اطمینان از ایمن بودن فرآیند ورود
یک SSL به شما این امکان را می دهد که از اطلاعات شخصی کاربران خود و همچنین هرگونه داده ای که در هنگام استفاده از سایت شما وارد می کنند محافظت کنید.
رتبه بندی بهتر در موتورهای جستجو
سایت هایی که از گواهینامه های SSL استفاده می کنند احتمالاً رتبه بالاتری خواهند داشت، زیرا گوگل در سال 2014 تأیید کرد که HTTPS یکی از سیگنال های رتبه بندی است. سایر موتورهای جستجو نیز امنیت وب سایت را در الگوریتم رتبه بندی خود گنجانده اند.
SSL برای سئو بسیار مهم است
این روزها برای اکثر افراد کاملا واضح است که گوگل بر چشم انداز موتورهای جستجو تسلط دارد. هنگامی که مردم در جستجوی هر چیزی هستند، از اطلاعات محصولات مختلف گرفته تا متن آهنگ های جدید و اخبار ورزشی گوگل منبع شماره یک افراد می باشد. در این صورت، زمانی که گوگل یک دستورالعمل سئوی موجود را تغییر میدهد یا یک استاندارد جدید سئو تعیین می کند، هر وب سایتی برای حفظ و رشد سئوی خود باید از ترفندهای سئو و این قوانین پیروی کند. رعایت نکردن استانداردهای گوگل به این معنی است که سئو یک وب سایت ممکن است در خطر قرار بگیرد.
یکی از استاندارد های اصلی گوگل برای سئو، توانایی وب سایت برای تایید قابلیت اعتماد آنهاست. در سالهای اخیر، الگوریتم گوگل HTTPS را در اولویت جستجوهای خود قرار داده است. در حال حاضر به وب سایت ها و صفحات دارای HTTPS و گواهینامه معتبر SSL توسط Google اختیارات سئوی بیشتری داده میشود زیرا به بازدیدکنندگان و مشتریان اطمینان می دهند که هنگام بازدید از این وب سایت های معتبر، حریم خصوصی و اطلاعات آنها در برابر هکرها ایمن و محفوظ است. سایت های بدون گواهینامه معتبر SSL توسط Google غیرقابل اعتماد تلقی می شوند و رتبه های بسیار پایینی دریافت می کنند یا ممکن است اصلاً رتبه بندی نشوند.
گواهینامه های رایگان SSL در مقابل گواهینامه های SSL پولی
از آنجایی که داشتن گواهینامه SSL معتبر عملاً برای امنیت وب سایت و رتبه بندی SEO الزامی است، زمان آن رسیده است که تعیین کنید کدام نوع گواهی SSL پولی یا رایگان، برای کسب و کار شما مناسب است.
بسیاری از سرویس های میزبانی وب مختلف گواهینامه SSL رایگان را در برنامه های کم هزینه خود دارند. اگرچه گواهینامه های SSL رایگان عالی به نظر می رسند.
اما آنها فقط اعتبار دامنه را ارائه میدهند که نشان می دهد وب سایت به طور قانونی متعلق به شرکت یا تجارت مربوطه است. گواهینامه های رایگان SSL هنوز برای اهداف سئو بسیار مفید هستند اما برای سایت های تجارت الکترونیک یا هر وب سایتی که اطلاعات محرمانه را مدیریت می کند ایده آل نیستند. خبر خوب این است که اگر یک گواهی SSL رایگان دارید، می توانید آن را به راحتی به یک گواهی SSL پولی که امنیت بیشتری را ارائه می دهد، ارتقا دهید.
سایر ارائه دهندگان میزبانی وب برای گواهینامه های SSL پولی خود قیمت های سطحی ارائه می دهند. قیمت ها های این ارائه دهنده گان سالانه تغییر میکند و می تواند برای گواهی های SSL که بررسی های اعتبارسنجی بسیار دقیقتری ارائه میدهند، متغیر باشد. بهتر است فهرست مزایای هر طرح را مرور کنید تا مشخص شود که کدام یک، در صورت وجود، با نیازهای کسب و کار و وب سایت شما مطابقت دارد.
سخن پایانی
برای اینکه بیشترین بهره را از SSL خود ببرید و پتانسیل رتبه بندی خود را افزایش دهید، مهم است که رمزگذاری SSL SSL در هر صفحه از وب سایت خود فعال کنید. بسیاری از مواقع سایتها فقط HTTPS را در صفحاتی که به آن نیاز دارند قرار میدهند در صورتی که این کار اصلا توصیه نمیشود. گوگل نتایج را به صورت صفحه به صفحه ارائه می دهد نه بر اساس کل سایت شما. بنابراین برای به دست آوردن مزایای داشتن SSL به عنوان سیگنال رتبه بندی، باید در هر صفحه باشد.
ممکن است یک پست وبلاگ واقعا عالی در مورد یک موضوع خاص داشته باشید که به خودی خود بسیار خوب عمل کند. اما اگر آن صفحه از طریق HTTPS ارائه نشود، از SSL تقویت نمی شود.به خاطر داشته باشید، اینطور نیست که برای هر صفحه به یک گواهی SSL نیاز داشته باشید. یک گواهی می تواند کل سایت شما را ایمن کند. همه چیز به نحوه پیکربندی سرور خود و داشتن راه حل امنیتی مناسب بستگی دارد.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید