فریلنسر چیست و چرا همه به دنبال آن هستند؟
امروزه شغل فریلنسری یکی از پر طرفدارترین مشاغل میباشد. برای اینکه بدانید فریلنسر چیست، با ما همراه باشید تا در ادامه برایتان توضیح دهیم.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
امروزه بسیاری از افراد دوست دارند تا به صورت مستقل برای خود کار کنند. مطمئنا اگر بدانید که فریلنسر چیست، شاید شما هم به این شغل علاقمند شوید. بیشتر افراد دوست دارند تا به صورت آزادانه برای خود کار کنند و هیچکس به آن ها دستور ندهد و از کارشان ایراد نگیرد. شغل فریلنسری، مناسب این افراد است. در فریلنسری، افراد میتوانند از یک تا چند کارفرما به صورت هم زمان داشته باشند. بهترین ویژگی این شغل نیز این است که تایم کاری شما در دست خودتان است.
دلیل پر طرفدار بودن شغل فریلنسر چیست؟
قبل از این که بدانید اصلا فریلنسر چیست، باید یک سری موضوعات را برای خود روشن کنید. اولا این که شغل فریلنسری یک نوع شغلی است که به هیچ سازمان و یا ارگان خاصی متعهد نیست. اما این بدین معنی نیست که شخص فریلنسر، زیر بار هیچ گونه تهعدی نمیرود.
مزایای شغل فریلنسر
البته که زمان تحویل پروژه و کیفیت کار، از مهم ترین تعهدات شغل فریلنسری است. منظور از متعهد نبودن به سازمان خاص، این است که شما مجبور نیستید که به کار شروع کنید و چه زمانی کار را ترک کنید و اقدام به استراحت کنید.
تخصص پرطرفدار
حال متوجه شدید که اصلی ترین مزایای شغل فریلنسر چیست. فریلنسر ها با توجه به تخصص خود اقدام به سفارش گیری و پذیرش پروژه میکنند. یکی از بهترین ویژگی هایی که این شغل دارد این است که اگر یک تخصص پرطرفدار را انتخاب کنید، همیشه برایتان کار پیدا خواهد شد. این شغل مزایا و معایبی دارد که در ادامه به شرح هر کدام از آن ها خواهیم پرداخت. پس با ما همراه باشید.
چه کسی فریلنسر است؟
بعد از آن که فهمیدیم فریلنسر چیست، فرض میکنیم که شما در یک حوزه ای متخصص هستید. برای مثال شما یک عکاس حرفه ای هستید. یا یک طراح سایت یا مترجم هستید. حال اگر شما یک کارفرمای ثابتی نداشته باشید میتوان گفت که شما یک فریلنسر هستید. این شغل میتواند برای شما یک شغل تمام وقت یا یک شغل پاره وقت باشد. بسیاری از افراد هستند که برای افزایش درآمد ماهانه خود، با توجه به تخصص مورد نظرشان، وارد بازار کار میشوند و به صورت فریلنسری کار میکنند.
موضوع فریلنسر
اما عده ای نیز وجود دارد که این شغل را به عنوان شغل اصلی خود برگزیده است و درآمد ماهانه اش از این راه است. در موضوع فریلنسر چیست، صرفا به نوع همکاری پرداخته نشده است و درآمد نیز مورد بررسی قرار گرفته شده است.
کسانی که به کار فریلنسری میپردازند، درآمد متغییری دارند و ممکن است گاهی کم و گاهی زیاد باشد. میزان درآمدشان نیز به میزان فعالیتشان بستگی دارد. در صورتی که فعالیتشان زیاد باشد درآمدشان نیز زیاد است. اما در شرکت ها، کارمندان حقوقی ثابت دارند و به صورت ماهانه آن را دریافت میکنند.
مشاغل پرطرفدار شغل فریلنسر چیست؟
میخواهید بدانید که اصلی ترین مشاغل در شغل فریلنسر چیست. این شغل شرایط خاصی را دارد. برای مثال هیچ وقت یک مکانیک خودرو، نمیتواند به صورت فریلنسری به کارش ادامه دهد. زیرا برای انجام کارش، نیاز به یک مغازه یا تعمیرگاه مجهز دارد. یا یک پزشک قلب نمیتواند به صورت فریلنسری کار کند. زیرا نیاز به مطب دارد و در صورت نیاز باید در اتاق عمل باشد.
مشاغل فریلنسری
پس نتیجه میگیریم که این مشاغل، هیچ جایی در میان فریلنسرینگ ندارند. اصولا مشاغلی که به صورت دیجیتالی هستند، گزینه مناسبی برای دورکاری هستند. وقتی کسی میپرسد که فریلنسر چیست و چه مشاغلی را در بر میگیرد، باید گفت که شغل هایی که در دنیای آنلاین هستند، قابلیت انجام به صورت فریلنسری میباشند. در ادامه به چند مورد از مشاغل فریلنسری خواهیم پرداخت. پس با ما همراه باشید.
شغل برنامه نویسی
امروزه شغل برنامه نویسی در سر تا سر دنیا، طرفداران بسیاری را به خود اختصاص داده است. این شغل در رده های بالای مشاغل دیجیتال قرار دارد. وقتی میگوییم فریلنسر چیست، در این باره سوال میکنیم که کدام افراد در مشاغل آنلاین و دنیای دیجیتال فعالیت میکنند.
این شغل علاوه بر دانشجویان رشته های مهندسی، در کسب و کار های امروزی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. کسانی که در شغل برنامه نویسی به صورت فریلنسری فعالیت میکنند، میتوانند با پذیرش پروژه های متنوع، از کارفرمایان پول بگیرند.
شغل دیجیتال مارکتینگ
اصولا وقتی که میگوییم فریلنسر چیست، بیشتر، ذهن ما به سمت مشاغل دیجیتالی و آنلاین قد میدهد. مارکتینگ یا بازاریابی نیز از دسته مشاغلی است که امروزه هر شرکت و مجموعه ای به آن نیاز دارد. در جامعه امروزی و بسیاری از کسب و کار های نو پا، انجام عملیات بازاریابی یا دیجیتال مارکتینگ از اهمیت بالایی برخوردار است.
دیجیتال مارکتینگ
حال این کار نیز میتواند به صورت فریلنسری انجام بگیرد. کافیست که در یک شبکه اجتماعی یا یک رسانه پر طرفدار اقدام به این کار کردو مثلا اینستاگرام، محل خوبی برای انجام دیجیتال مارکتینگ به صورت فریلنسری است. برای مثال، اگر در شرکت خود یک مدیر شبکه اجتماعی استخدام کنید و کارهای بازاریابی اینترنتی را به او بدهید، نوعی دیجیتال مارکتینگ انجام خواهد داد. ولی اگر این شخص از منزل خودش این کار را انجام دهد، نوعی فریلنسر است.
شغل نویسندگی و سئوکار
آیا میدانید یکی از پرطرفدارترین و بهترین مشاغل در دسته فریلنسر چیست؟ نویسندگی یکی از مشاغل محبوب دورکاری است که البته شرایط و قوانین خاص خود را نیز دارد. باید مطالبی که نوشته میشوند از لحاظ سئو، بهینه سازی شده باشند. امروزه نیز بسیاری از کسب و کارها و شرکت ها نیاز به وب سایت قوی دارند تا در هنگام جستجو مطلب مرتبط، در صدر نتایج قرار بگیرند. پس بسیاری از افراد تصمیم میگیرند که این کار را به صورت فریلنسری انجام دهند.
سخن پایانی
در این مطلب سعی کردیم تا بگوییم که مزایا و معایب شغل فریلنسر چیست. در ادامه نیز به معرفی این شغل پرداختیم و پر طرفدارترین مشاغلی که میتوان به صورت فریلنسری انجام داد را برایتان معرفی کردیم. امروزه نیز این شغل به صورت دورکاری و در منزل، یا هر مکانی که در آن بتوان به اینترنت دسترسی داشت انجام میشود و محدود به زمان و مکان نیست. درآمد این شغل نیز مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که هرچقدر تلاش بیشتر باشد، درآمد شخص فریلنسر نیز بیشتر خواهد بود. امیدواریم که این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید