تولید محتوا برای طراحی سایت حرفه ای
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
طراحی سایت حرفهای کلید حضور موفق در کسب و کار
با پیشرفت چشمگیر دنیای اینترنت، وبسایتها جایگاه ویژهای در زندگی و کسب کار افراد به خود اختصاص دادهاند. اکثر کسب و کارها فعالیت فیزیکی خود را به سوی کسب و کارهای آنلاین هدایت کردهاند و این موضوع میتواند یک فرصت عالی برای یک طراح سایت حرفهای باشد.
اگر میخواهید یک طراحی سایت حرفهای انجام دهید و سوالات زیر برایتان پیش آمدهاست: دانش نشانه گذاری و برنامه نویسی چیست؟ تفاوت زبان نشانهگذاری با زبان برنامه نویسی در چیست؟ جاوا اسکریپت چگونه زبان برنامه نویسی است؟ CSS و HTML چیست؟ HTML چه مزایا و معایبی دارد؟ پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا به تمامی این سوالات پاسخ دهیم.
دانش نشانه گذاری و برنامه نویسی
همانگونه که در متن بالا مطالعه کردید برای اینکه بتوانید یک طراحی سایت حرفهای داشتهباشید باید تبدیل شوید به یک طراح سایت حرفهای، برای این اینکه شما به دنیای وب و طراحی وبسایت مسلط شوید لازم هست که دانشی را بهدست آورید که مستلزم یادگیری مستمر و تلاش مداوم برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفهای هستید.
یک سایت متشکل از جدول ، تصاویر ، ویدئو ، صدا و متن .. است، برای تعیین ساختار سایت شما ابتدا باید با زبان html کار کنید و این زبان را بهصورت کامل یاد بگیرید ، html زبان نشانه گذاری است که ساختار و شکل نمایش اطلاعات سایت مثلا سایز فونت ؛ جایگاه تصویر و.... را بهوسیله فراگیری آن میتوانید مشخص کنید .
در کنار html به سمت زبان CSS میروید که مکمل html میباشد و در زیبا سازی وبسایت شما کمک میکند، مثلا شما میخواهید پس زمینه سایت شما صورتی باشد، CSS در واقع سبک و زیبایی نمایش اطلاعات سایت را برایتان فراهم میکند ، اما پایان طراحی وبسایت حرفهای به این دو ختم نمیشود.
برای اینکه یک طراح وبسایت حرفهای شوید باید زبان قدرتمند دیگری تحت عنوان javascript را نیز یاد بگیرید شما با یادگیری htmlو css فقط یک وبسایتی که محتوای ثابتی دارد ایجاد میکنید اما طراحی وبسایت حرفهای مستلزم زنده بودن آن وبسایت هست یعنی وبسایت باید پویا باشد تغییرات مداوم با حالتهای مختلف داشتهباشد که این کار به کمک جاوا اسکریپت انجام میشود.
در حقیقت برای جلب نظر کاربران و ارائه مطالبی که کاربران را درگیر سایت شما کند باید با زبان javascript سایت را پویا کنید مثلا گزینههای متحرک و گزینه به روز رسانی مطالب و.... را قرار دهید.
طراحی وبسایت حرفه ای با یادگیری این زبان ها ومحقق می شود بعد از یادگیری این زبان ها باید به سراغ فریمورکهای وابسته به این زبانها بروید تا بتوانید در زمینه طراحی وبسایت مهارت ویژهای را بهدست آورید و در آیندهای نه چندان دور به طراحی سایت حرفه ای بپردازید.
تفاوت زبان نشانهگذاری با زبان برنامه نویسی در چیست؟
با استفاده از زبان برنامه نویسی که یک ابزار قدرتمندی محسوب میشود، میتوان با کامپیوترها حرف زد. زبانهای برنامه نویسی به کمک دستورالعملهای قابل فهم برای کامپیوتر، با آنها ارتباط برقرار میکنند و به صورت عمده، ساختارهای کنترلی و شرطی را مورد استفاده قرار میدهند. برای اینکه یک سخت افزار کار خود را درست انجام دهد، به یک سری دستورالعملهایی نیاز دارد.
این دستورالعملها توسط برنامه نویس و زبان قابل فهم برای کامپیوتر، تحویل سخت افزار داده میشود. انواع مختلفی از زبان نشانه گذاری هستندکه اچ تی ام ال معروفترین آنها بهشمار میرود.
با دقت کردن به اسم زبان نشانه گذاری متوجه میشویم که چه مفهومی دارد. در زبانهای نشانه گذاری ساختارهای رایج برنامهنویسی دیده نمیشود. و در داخل متن خود از یک سری نشانه استفاده میشود. در حقیقت در این زبانها به کمک این نشانهها جداسازی متن از سایر عناصر صفحه صورت میگیرد. تا به کمک آنها المانهای مختلف را داخل یک صفحه وب قرار گیرد و ساختار صفحه را مشخص شود.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "طراحی سایت تجاری راهی برای کسب درآمد از اینترنت" را مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
جاوا اسکریپت چیست؟
قبل از جاوا اسکریپت، صفحات تنها قادر بودند یک سری اطلاعاتی را که از قبل مشخص شده بودند، به نمایش بگذارند. تنها راه برای اینکه بتوانیم با این چنین صفاتی ارتباط برقرار کنیم، این بود که بر روی لینکی کلیک کنیم و منتظر میماندیم تا بارگذاری صفحه جدیدی صورت گیرد. اما امروزه که تکنولوژیهای مختلف مانند جاوا اسکریپت بهصورت چشمگیر پیشرفت کردهاند، وبسایتهای موجود مانند برنامههای کاربردی دسکتاپ دارای عملکرد سریع و بی درنگی هستند و همه اینها بهدلیل وجود زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت است.
با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت شما به راحتی میتوانید صفحات HTML خود را با انیمیشنها (Animation)، جلوههای بصری و ویژگیهای تعاملی برای کاربر نشان دهید. همچنین این زبان با امکاناتی که دارد باعث میشود تا صفحات شما پاسخ مناسبی را به کاربرانی که عملیات مختلف (مانند کلیک کردن، پر کردن فرم و یا حرکت اشاره گر ماوس) روی آنها انجام میدهند، بر روی آن ها هستند، ارائه دهند. همچنین بسیاری از فناوریهای پرکاربرد و مشهور در حوزه وب با بر پایه زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت هستند.
CSS چیست؟
کدهای CSS دستوراتی هستند که توسط آنها میتوانیم تمامی خصوصیات ظاهری صفحه وبسایت را مشخص کنیم. بنابراین شما توسط کدهای HTML، اسکلت صفحه وبسایت خودتان ر پیاده سازی میکنید و با کدهای CSS مشخص میکنید هر عنصر باید دارای چه خصوصیات ظاهری باشند.
کدهای CSS میتوانند در بسیاری از کارهای تکراری، سبب صرفه جویی زمان طراحی و حجم کدهای سایت بشوند. بهتر است که بدانید گوگل در رتبه بندی وبسایتها یعنی همان سئو، سرعت بارگذاری سایت و کیفیت کدها را هم مدنظر قرار میدهد و وب سایتهایی را که سرعت بارگذاری آنها مناسب نباشد، به معرفی کمتر به جستجو کنندگان میپردازد.
در گذشته طراحی سایت و چیدمان عناصر صفحات وب، از طریق جدول انجام میشدهاست. جداول مشکلات زیادی داشتند و به همین دلیل با پیدایش CSS کاملا منسوخ شده و ازبین رفتند. حجم بالای پردازش جداول توسط مرورگر و در نتیجه کاهش سرعت، ازجمله مشکلات و محدودیتهای جداول بهشمار میآید. این ویژگی منفی وبسایتهایی میباشد که با جدول پیاده سازی میشدند.
در مقابل، در وبسایتی که با کدهای CSS پیادهسازی بشوند، عناصر یکی پس از دیگری در هنگام بارگزاری بر روی صفحه نمایش داده میشوند و کاربر از لحظه درخواست به مطالعه مشغول شده و تا زمانی که بارگزاری کامل بشود، وبسایت را مشاهده میکند. همچنین CSS در ۹۰٪ از مرورگرها، میتواند بهخوبی عمل کند.
HTML چیست؟
از HTML برای طراحی صفحات استاتیک استفاده میشود و بهخاطر نداشتن امکانات و توابع داینامیک یک زبان برنامه نویسی محسوب نمیشود. با توجه به همین مورد کدهای نوشته شده به زبان اچ تی ام ال، توسط نرم افزارهای خواندن فرمتهای Document مانند Microsoft Word خوانده میشوند.
وقتی با HTML کار میشود، از یک ساختار خیلی ساده یعنی تگها و خاصیتها استفاده میشود. مثلا برای تهیه یک پاراگراف تگ p را مورد استفاده قرار میدهیم.
مزیتهای HTML:
1. یکی از پر استفادهترین زبانها محسوب میشود زیرا دارای منابع بسیار خوب و انجمن های رفع اشکال قدرتمند است.
2. به طور کلی در تمامی مرورگرهای وب بهصورت دست نخورده یا زبان مادری فعال است.
3. یادگیری آن بسیار آسان بوده و نیازی به دانش قبلی ندارد.
4. متن آن باز بوده و کاملا رایگان میباشد.
5. کدهای آن کاملا قابل فهم بوده و ساده میباشند.
6. استانداردهای اصلی وب توسط سازنده همین زبان یعنی W3C تعیین میشود.
7. برقراری ارتباط خیلی راحت با زبانهای برنامه نویسی سمت سرور یا Backend مثل PHP ، Node.js و Python دارد.
معایب HTML:
1. مورد استفاده قرار گرفتن برای ساخت صفحات و برنامههای استاتیک در بیشتر مواقع که برای استفاده پویا یا داینامیک از HTML نمیتوانید استفاده کنید و باید جاوا اسکریپت یا یک زبان سمت سرور مثل PHP را مورد استفاده قرار دهید.
2. از یک منطق خاصی برای ساخت صفحات پیروی نمیکند. برای هر صفحه شما باید بخشهای مختلف آن را ایجاد کنید و خودتان تعریف کنید که آن بخش چه کاری انجام میدهد. اکنون در HTML5 یک سری تگ ها اضافه شدهاست که header و footer نام دارد ولی آنها هم از منطق خاصی پیروی نمیکنند و فقط برای راحت تر کردن مفهوم استفاده میشوند.
3. پشتیبانی کردن بعضی از مرورگرها از امکانات و ویژگیهای جدید.
4. پیش بینی رفتار مرورگرها در نمایش کدها کمی مشکل است ( به عنوان مثال بعضی از مرورگرهای قدیمی تگ های جدید موجود در HTML5 را شناسایی نمیکند و نمیتوانیم ضمانت کنیم که با بعضی از راهکارها بهصورت صحیح تمامی مرورگرهای وبسایت ما را نشان میدهند).
نتیجه گیری
برای اینکه بتواند طراحی سایت حرفهای داشتهباشید شما باید به یک برنامه نویس وبسایت حرفهای تبدیل شوید، که برای اینکار نیاز هست با زبان های html - css - javascript کار کنید و با تلاش و تمرین مداوم میتوانید به یک طراح وبسایت حرفهای که قادر به طراحی سایت حرفهای است تبدیل شوید.
رایا مارکتینگ قادر است با تمرکز بر بازاریابی اینترنتی برایتان طراحی سایت انجام دهد. دغدغه های پس از طراحی سایت شما را بررسی و با ارائه راهکار ها، شما را وارد دنیای وب میکند. تمامی سایت هایی که در رایامارکتینگ طراحی می شوند، به روز ترین نکات سئو فنی در معماری سایت رعایت می شود
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.