تولید محتوا برای پزشکی
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
تحلیل و توضیح پزشکی در مورد مقاومت به انسولین
انسولین هورمونی است که توسط پانکراس تولید میشود. تحقیقات پزشکی نشان میدهد که، غذاهایی که کربوهیدرات دارند در بدن تبدیل به گلوکز (نوعی قند) میشوند. نقش طبیعی انسولین انتقال گلوکز از خون به سلولهای کبد و عضلات است، در نتیجه قند خون در محدوده طبیعی حفظ میشود. در افرادی که مقاومت به انسولین دارند عضلات و کبد در برابر عمل انسولین مقاومت میکنند.
بنابراین بدن مجبور میشود مقدار بیشتری انسولین تولید کند، تا جایی که سلولهای پانکراس بتوانند انسولین به مقدار کافی تولید کنند تا با مقاومت به انسولین مقابله نمایند، سطح انسولین خون در محدوده طبیعی میماند. با گذشت زمان پانکراس دیگر نمیتواند جوابگوی نیاز بدن به انسولین باشد. بدون انسولین کافی، گلوکز اضافی در جریان خون مانده و باعث پیش دیابت، دیابت و سایر اختلالات سلامت میشود.
در این مقاله به خطر مقاومت به انسولین در چه کسانی بیشتر است؟، برای پیشگیری و درمان مقاومت به انسولین چه باید کرد؟، برخی علل مربوط به مقاومت به انسولین، راههای تشخیص مقاومت به انسولین و عوارض قند خون بالا ناشی از مقاومت به انسولین خواهیم پرداخت. اگر خودتان نیز بخواهید در این زمینه با کمترین هزینه تولید محتوا انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید.
خطر مقاومت به انسولین در چه کسانی بیشتر است؟
1) مقاومت به انسولین در این افراد شایع است:
2) افراد با سابقه خانوادگی دیابت
3) افرادی که اضافه وزن دارند (مخصوصاً در ناحیه شکم)
4) افرادی که فعالیت بدنی کمی دارند
5) زنان با سندروم تخمدان پلی کیستیک
6) برخی گروههای نژادی خاص
با آزمایش خون مخصوصی میتوان به وجود مقاومت به انسولین پی برد. سایر دلایل مقاومت به انسولین شامل بیماری های خاص، هورمونها، مصرف استروئید، برخی داروها، سن بالا، مشکلات خواب مخصوصاً تنگی نفس (آپنه خواب) و مصرف سیگار میشوند.
برای پیشگیری و درمان مقاومت به انسولین چه باید کرد؟
بر طبق مطالعات پزشکی، راههای پیشگیری و درمان مقاومت به انسولین عبارتند از: سالم غذا خوردن، کاهش وزن و فعالیت بدنی منظم.
1) اضافه وزن را جدی بگیرید
چاقی شکمی باعث نوعی التهاب مزمن یا دراز مدت در بدن میشود. اگر اضافه وزن دارید کاهش مقداری از وزن میتواند مقاومت به انسولین (Insulin Resistance) را بهبود بخشد. کوچک کردن سهم غذا، فعالیت بدنی بیشتر و کمتر خوردن غذاهای پرکالری میتواند به کاهش وزن کمک نماید.
2) با فعالیت بیشتر حساسیت بدنتان را به انسولین بالا ببرید
مطالعات پزشکی نشان میدهند که پس از ورزش، عضلات نسبت به انسولین حساستر میشوند و این باعث کاهش مقاومت به انسولین شده و قند خون پایین میآید. ورزش همچنین کمک میکند تا گلوکز بدون نیاز به انسولین جذب شود. هرچقدر عضلات بدن بیشتر باشند میتوانند گلوکز بیشتری بسوزانند و قند خون را کنترل کنند. به علاوه فعالیت بدنی به کاهش وزن نیز کمک مینماید.
روزانه 30 دقیقه فعالیت بدنی در اکثر روزهای هفته داشته باشید. تمرینات مقاومتی (مثل دمبل زدن) نیز میتواند به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند. همچنین تلاش کنید تا فعالیتهای ضمنی خود را افزایش دهید. مثالهایی از این فعالیتها شامل باغبانی کردن، انجام فعالیتهای منزل و گشتن در فروشگاهها میشوند.
3) نکات مربوط به سالم غذا خوردن را جدی بگیرید
• روزانه حداقل 5 واحد میوه و سبزی صرف کنید.
• روزانه از غلات کامل مثل نان سبوسدار، گندم، جو و جو دوسر استفاده کنید.
• به صورت منظم از حبوبات استفاده کنید.
• غذاهای با شاخص گلایسمیک پایین را در رژیم خود بگنجانید. این غذاها با کاهش سرعت جذب قند به جریان خون باعث میشوند انسولین کمتری نیاز باشد.
• مقدار اسید چرب اشباع را در رژیم خود کاهش دهید. کیک و بیسکویتهای صنعتی، غذاهای سرخ شده آماده، چربی حیوانی و خامه را محدود نمایید و چربی قابل رویت گوشت را جدا کنید.
4) به اندازه کافی بخوابید
بزرگسالان برای داشتن سلامتی مطلوب به 7 تا 9 ساعت خواب شبانه نیاز دارند. عدم خواب کافی ممکن است خطر ابتلا به دیابت را افزایش داده یا کنترل آن را دشوارتر کند. اگر در خواب مشکل داشتهباشید با پزشک خود مشورت کنید. این ممکن است نشان دهنده اختلال خواب باشد.
5) استرس را به خوبی مدیریت کنید
وقتی تحت استرس هستید، بدن شما مقادیر بیشتری کورتیزول (Cortisol)، که یک هورمون استرس است، تولید میکند. این هورمون میتواند ماهیچهها و سلولهای شما را در برابر انسولین مقاوم کند و در نتیجه قند خون بالاتر میرود. در نتیجه، استرس مزمن ممکن است خطر ابتلا به پیش دیابت و دیابت نوع 2 را افزایش دهد.
برخی علل مربوط به مقاومت به انسولین
اگرچه مقاومت به انسولین میتواند بدون تشخیص دیگری به خودی خود وجود داشته باشد، اما به برخی شرایط سلامتی مربوط میشود، از جمله موارد زیر:
پیش دیابت
از نظر پزشکی اگر لوزالمعده شما برای تولید انسولین کافی برای کنترل گلوکز در بدن شما تلاش میکند، سطح قند خون شما میتواند به طور ملایم افزایش یابد و ممکن است به پیش دیابت مبتلا شوید. این بدان معناست که قند خون شما بالاتر از حد نرمال است اما آنقدر بالا نیست که بتوانید دیابت را تشخیص دهید. این بیماری پیش زمینهای برای دیابت نوع 2 است. ابتلا به پیش دیابت نیز با افزایش خطر بیماریهای قلبی، سکته مغزی، مشکلات چشمی، نوروپاتی (آسیب عصبی) و بیماری کلیوی همراه است.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای پزشکی" را نیز مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
دیابت نوع 2
در مورد پیش دیابت، پانکراس شما بیش از حد کار میکند تا انسولین کافی برای تنظیم قند خون شما ترشح کند. اما اگر لوزالمعده شما نتواند تقاضا را برآورده کند، مقاومت به انسولین میتواند از پیش دیابت به دیابت نوع 2 پیشرفت کند. اکثر افرادی که مبتلا به پیش دیابت تشخیص داده میشوند، ظرف 10 سال به دیابت نوع 2 مبتلا میشوند.
سندرم متابولیک
سندرم متابولیک (Metabolic syndrome) نیز با مقاومت به انسولین ارتباط تنگاتنگی دارد. جالب است بدانید که سندرم متابولیک به خودی خود یک بیماری نیست بلکه مجموعهای از عوامل خطر متابولیک است که میتواند زمینه را برای دیابت نوع 2 و بیماریهای قلبی فراهم کند. مقاومت به انسولین به همراه فشار خون بالا، سطوح غیر طبیعی کلسترول، تری گلیسیرید بالا (نوعی ذخیره چربی که اغلب به عوامل سبک زندگی مربوط میشود) و دور کمر زیاد در میان این عوامل خطر قرار میگیرد.
راههای تشخیص مقاومت به انسولین
اگرچه مقاومت به انسولین معمولاً علائمی ندارد، اما در صورت داشتن عوامل خطر برای این بیماری، مانند چاقی، سبک زندگی بی تحرک یا فشار خون بالا، پزشک ممکن است آزمایش قند خون شما را توصیه کند. این آزمایش شامل مجموعهای از آزمایشات پزشکی است که برای تشخیص پیش دیابت و دیابت نوع 2 یکسان است.
آزمایش هموگلوبین A1C خون میزان متوسط قند خون شما را در مدت دو تا سه ماه اندازهگیری میکند. این آزمایش میتواند سطح قند خون شما را تعیین کرده و به پزشک شما در ارزیابی میزان مدیریت دیابت کمک کند. نتیجه آزمایش معمولی A1C کمتر از 5.7 درصد است. نتایج بین 5.7 تا 6.4 درصد پیش دیابت است. و نتایج مساوی یا بالاتر از 6.5 درصد دیابت نوع 2 است. شما آزمایش را در فواصل مختلف طی سه ماه برای تأیید تشخیص اولیه تکرار میکنید.
گلوکز پلاسما ناشتا (PEG)
حداقل هشت ساعت غذا یا مایعات مصرف نمیکنید و سپس پزشک برای اندازهگیری سطح قند خون شما بعد از ناشتا خون میگیرد. اگر قند خون شما بالا است، چند روز بعد برمیگردید تا آزمایش را تکرار کنید. سطح مکرر بالا میتواند نشان دهنده پیش دیابت یا دیابت باشد. عدد زیر 100 میلی گرم در دسی لیتر (mg/dL) طبیعی است. یک عدد بین 100 تا 125 میلی گرم در دسی لیتر سیگنال پیش دیابت را نشان میدهد. و عددی بیشتر از 125 میلی گرم در دسی لیتر نشان دهنده دیابت نوع 2 است.
آزمایش تحمل گلوکز خوراکی (OGTT)
پزشک سطح گلوکز خون شما را اندازهگیری میکند، یک مایع قندی برای نوشیدن به شما میدهد و سپس دو ساعت پس از نوشیدن مایع، آزمایش را تکرار میکند. اگر بعد از دو ساعت سطح قند خون شما کمتر از 140 میلی گرم در دسی لیتر باشد، سطح قند خون شما طبیعی تلقی میشود. عددی بین 140 تا 199 میلی گرم در دسی لیتر پیش دیابت در نظر گرفته میشود و یک عدد 200 میلی گرم در دسی لیتر یا بالاتر نشان دهنده دیابت نوع 2 است.
غربالگری مقاومت به انسولین
در حالی که از نظر مقاومت به انسولین مورد آزمایش پزشکی قرار نمیگیرید، در صورت داشتن عوامل یا علائم خطر دیابت، از نظر قند خون بالا آزمایش میشوید. در این موارد، پزشک ممکن است در هر زمان از روز یک آزمایش تصادفی قند خون انجام دهد. نتایج بیش از 200 میلی گرم در دسی لیتر ممکن است دیابت را تایید کند.
برای اطلاع از شرایط استخدام دورکاری رشته مهندسی عمران روی عبارت آبی رنگ کلیک کنید.
عوارض قند خون بالا ناشی از مقاومت به انسولین
اثرات مقاومت به انسولین بر بدن در افراد مختلف متفاوت است. گاهی اوقات، افزایش تولید انسولین توسط پانکراس برای غلبه بر مقاومت به انسولین و عادی سازی سطح قند خون کافی است. اما در موارد دیگر، پانکراس قادر به تولید مقادیر کافی انسولین برای غلبه بر مقاومت نیست. این باعث افزایش قند خون میشود و در صورت رسیدن A1C به یک سطح مشخص، پیش دیابت و دیابت ایجاد میشود. عوارض اضافی سلامتی که میتواند ناشی از قند خون بالا باشد عبارتند از:
• کتواسیدوز و کتونها
• عوارض پوستی
• بیماری قلبی
• بیماری کلیوی
• فشار خون بالا
• سکته
• نوروپاتی یا آسیب عصبی
• رتینوپاتی، کاهش بینایی یا عوارض چشمی
سخن آخر
اگرچه تولید و ترشح انسولین یک واکنش متابولیکی طبیعی بعد از غذا خوردن است، اما برخی از افراد به درستی از انسولین استفاده نمیکنند. برای دریافت انرژی، سلولها، چربی و ماهیچههای شما باید بتوانند گلوکز موجود در جریان خون شما را جذب کنند. برای کمک به حفظ سطح طبیعی قند خون، پانکراس مقاومت خود را با ترشح انسولین بیشتر جبران میکند. اگر لوزالمعده شما نتواند نیازهای فزاینده را برآورده کند، قند در خون شما تجمع مییابد و باعث افزایش قند خون میشود.
در صورتیکه قصد داشتهباشید در زمینه پزشکی تولید محتوا انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید تا سفارش خود را با حفظ کیفیت و رعایت اصول سئو تحویل بگیرید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.