تولید محتوا برای تحلیل خبر
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
تجزیه و تحلیل خبر چیست؟
تحلیل خبر نوعی فرآیند ارزیابی و بازخوانی خبر از دیدگاه یک مفسر است که کمک میکند تا لایههای پیدا و پنهان خبر برای مخاطب آن روشن شده، هدف و مقصود نشر دهنده خبر، صحت و درستی و تبعات آن مورد سنجش قرار گیرد. اخبار معمولا با توجه به شش عنصری خبری کی، چه کسی، چه چیزی، کجا، چرا و چگونه تنظیم و به مخاطب ارایه میشوند.
تحلیل خبر عمدتا به وجه چرایی خبر میپردازد و گرچه لزوما واجد یک نظرگاه شخصی است؛ اما مفسری که به تحلیل خبر میپردازد میکوشد زوایای متعددی از چرایی یک خبر را موشکافی کند تا علاوه بر نظرگاه شخصی نقطه نظرات دیگر اشخاص هم به نوعی در تحلیل خبر وارد شده و از تک بعدی شدن آن ممانعت شود.
در این مقاله به توصیف تحلیل خبر، مراحل تجزیه و تحلیل خبر، انواع تجزیه و تحلیل و هدف از تجزیه و تحلیل خواهیم پرداخت. در صورتیکه قصد داشتهباشید در زمینه تحلیل خبر با کمترین هزینه تولید محتوا انجام دهید، پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید.
تحلیل خبر؛ یا آگاه سازی مجدد مخاطب
در تحلیل خبر، برای جلوگیری از اتکای صرف به نظرگاه شخصی میبایست با رجوع به منابع اصلی خبر از جمله دریافت نقطه نظرات افراد مطلع، گزارشهای دیگر منابع و احیانا متخصصان مربوطه، نسبت به عمق بخشی به خبر اقدام نمود. در واقع تحلیل خبر به معنای ارزیابی مجدد خبر با استفاده از منابع بیشتر و گستردهتر از خود خبر است. یعنی در تحلیل خبر قضاوت و نظرگاه شخصی نویسنده تحلیل خبر باید حاصل از پژوهش وی برای بررسی زوایای متعدد خبر باشد.
شاید بتوان گفت که حاصل پژوهش نویسنده تحلیل خبر استدلالهای او را برای القای نقه نظر شخصی خود درباره خبر و رویداد را تقویت میکند و مخاطبان از اینکه قضاوت نویسنده تحلیل خبر را مبتنی بر پژوهش وی مییابند احساس رضایت بیشتری خواهند داشت. تحلیل خبر بهتر است از خود خبر جدا باشد. مثلا در یک نشریه (Publication) بهتر است تحلیل خبر در محل دیگری چاپ شود نه در ادامه خبر. البته میتوان با اشاره یا نشانهای تحلیل خبر را از اصل خبر متمایز نمود.
بهرحال هدف آن است که مخاطب بین خبر و تحلیل آن تمایز قایل شود و درواقع صداقت رسانه در بی طرفی را بیشتر باور نماید. مفسر و نویسنده تحلیل خبر، باید بتواند تا حد ممکن قضاوتهای شخصی خود را در بیان تحلیل خود کنار بگذارد، زیرا بی طرفی چیزی است که مخاطب از رسانه انتظار دارد. در این ارتباط خود نویسنده تحلیل خبر هم باید تحت آموزش قرار بگیرد تا به نحو مطلوبی بتواند ضمن حفظ بی طرفی تحلیل مناسبی از خبر برای مخاطب خود ارایه نماید. هرچند تلاش نویسنده تحلیل خبر در این مورد شاید نتواند همه مخاطبان را راضی نماید.
مراحل تجزیه و تحلیل خبر
1. برای شروع استفاده از تجزیه و تحلیل خبر در تحقیقات خود، باید با یک سوال تحقیق مستقیم و روشن شروع کنید. شما باید اولین و مهمترین مرحله را شناسایی کنید. بعد از انجام این کار، دومین کار انتخاب محتوایی است که تجزیه و تحلیل خواهید کرد.
2. نمونهای برای تجزیه و تحلیل انتخاب کنید. در این مرحله شما باید بدنبال رسانهای مانند روزنامه، سخنرانی و ... باشید که از آنجا مطالب خود را میگیرید. پارامتر از نظر مکان، دامنه تاریخ و غیره همه بخشی از انتخاب ماده است.
3. در مرحله بعد، شما باید نوع تجزیه و تحلیل را تعیین کنید. سپس متن را به دستهها و کد تقلیل دهید و واحدها را تعریف کنید. این بدان معنی است که شما باید سطح تحلیل متن انتخاب شده را تعیین کنید.
4. گروه معنایی که کدگذاری خواهد شد. به عنوان مثال، شما باید فرکانس مجموعه کلماتی را که به طور مکرر در متن ظاهر میشوند، موضوع و مفاهیم آن، حضور و موقعیت قرارگیری تصویر و غیره را ثبت کنید. مجموعه دستههایی که برای کدگذاری استفاده خواهید کرد.
5. در مرحله بعدی، شما باید مجموعهای از قوانین را برای کدگذاری تدوین کرده و متن را با توجه به آن کدگذاری کنید، یا میتوانیم بگوییم روابط کد. برنامه نویسی شامل سازماندهی واحدهای معنا در دستههای تعریف شده قبلی است.
قوانین کدگذاری ضروری است، به طور عمده وقتی چندین محقق در آن گنجانده شوند. اما اگر همه متنها را خودتان کدگذاری میکنید، باعث شفافیت و اطمینان بیشتر آن میشود. متن را کدگذاری میکنید و تمام دادهها را در دستهها ثبت میکنید. این کار به صورت دستی انجام میشود، اما میتوان با استفاده از رایانه، روند شمارش و دسته بندی کلمات و عبارات را به یک کار سریع تبدیل کرد.
6. در آخر، شما نتایج را تجزیه و تحلیل میکنید و نتیجه میگیرید. دادههای جمع آوری شده برای یافتن الگوها و نتیجه گیری در پاسخ به سوال تحقیقاتی که ما با آن شروع کردهایم، مورد بررسی قرار میگیرد.
به این ترتیب میتوانید تجزیه و تحلیل خبر موفقی انجام دهید.
انواع تجزیه و تحلیل
1. تحلیل محتوای کمی
با تمرکز بر شمارش و اندازه گیری وقوع عبارات، کلمات، مفاهیم و موضوعات خاص میتوانید از آن استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر شما در حال انجام تجزیه و تحلیل محتوا (Content Analysis) برای یک سخنرانی در مورد مسائل استخدام هستید اصطلاحاتی مانند شغل، بیکاری، کار و غیره تمرکز و تجزیه و تحلیل میشوند. تحلیل مفهومی مشابه تحلیل کمی است و به روشی خاص انجام میشود. در حالی که تجزیه و تحلیل محتوای مفهومی انجام میشود، یک مفهوم برای بررسی انتخاب میشود و این مطالعه به معنی کمیت و شمارش تعداد آن است.
تجزیه و تحلیل کمی محتوا، تعداد فرکانسها و تجزیه و تحلیل عینی این فرکانسهای رمزگذاری شده را برجسته میکند. علاوه بر این، تجزیه و تحلیل کمی محتوای با یک فرضیه چهارچوب با کدگذاری تصمیم گرفته شده قبل از شروع تجزیه و تحلیل آغاز میشود. این دستههای کدگذاری کاملاً با فرضیه محقق مرتبط هستند. تحلیل کمی نیز از رویکردی استنباطی استفاده میکند.
2. تحلیل محتوای کیفی
این نوع تحلیل محتوا بر تفسیر و درک نوع خاصی از محتوا متمرکز است. به عنوان مثال، اگر ما تجزیه و تحلیل کیفی را در مورد مثال گفتار مربوط به موضوع اشتغال انجام دهیم، شما در جستجوی عبارت بیکاری و سایر اصطلاحات (اقتصاد و غیره) در کنار آن خواهید بود. سپس، باید روابط این اصطلاحات را تجزیه و تحلیل کنید تا اهداف و روابط معنایی این اصطلاحات و مفاهیم را در مبارزات ارزیابی کنید. در حالی که در تجزیه و تحلیل رابطه این کار با شناسایی ایدههای موجود در متن داده شده یا مجموعه اسناد آغاز میشود. کاملاً مشابه تحلیل کیفی است.
تحلیل کیفی با پیچیدگیهای تفسیرهای نهان سروکار دارد، در حالی که کمی بر معانی آشکار تمرکز دارد. در تجزیه و تحلیل کیفی الگوها با دقت بیشتری مورد بررسی قرار میگیرند و براساس معانی نهفتهای که محقق میتواند پیدا کند، میتوان سیر تحقیق را تغییر داد.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای تحلیل خبر" را نیز مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
هدف از تجزیه و تحلیل چیست؟
تجزیه و تحلیل خبر به عنوان یک خانواده گسترده از تکنیکها بهتر درک میشود. محققان موثر تکنیکهایی را انتخاب میکنند که به آنها کمک میکند تا به سوالات اصلی خود پاسخ دهند. شش سوال باید در هر تجزیه و تحلیل محتوا مورد توجه قرار گیرند:
• کدام دادهها تجزیه و تحلیل میشوند؟
• چگونه دادهها تعریف میشوند؟
• از چه جمعیتی دادهها استخراج میشود؟
• زمینه مربوطه چیست؟
• مرزهای تحلیل چیست؟
• چه چیزی باید اندازه گیری شود؟
سادهترین و عینیترین شکل تجزیه و تحلیل محتوا ویژگیهای بدون ابهام متن مانند فرکانس کلمات، صفحه گرفته شده توسط یک ستون روزنامه یا مدت زمان یک برنامه رادیویی یا تلویزیونی را در نظر میگیرد. تجزیه و تحلیل فرکانسهای ساده کلمات محدود است زیرا معنی کلمه به متن اطراف آن بستگی دارد. با قرار دادن کلمات کلیدی در متن خود، این مسئله را حل میکنند. این کمک میکند تا ابهاماتی مانند موارد مترادف و هم آوا را برطرف کنید.
در تجزیه و تحلیل، تمایز بین رویکردهای مبتنی بر فرهنگ (کمی) و رویکردهای کیفی باید انجام گیرد. رویکردهای مبتنی بر فرهنگ لغت لیستی از دستههای مشتق شده از لیست فراوانی کلمات را تنظیم میکنند و توزیع کلمات و دستههای مربوط به آنها را بر روی متن کنترل میکنند. در حالی که روشها در تجزیه و تحلیل محتوای کمی از این طریق مشاهدات دستههای یافت شده را به دادههای آماری کمی تبدیل میکنند، اما تجزیه و تحلیل محتوای کیفی بیشتر بر روی عمد و پیامدهای آن تمرکز دارد.
سخن آخر
تجزیه و تحلیل خبر به اندازه گیری ویژگیهای مختلف کیفی و کمی اخبار متنی اشاره دارد. تعداد زیادی از شرکتها از تجزیه و تحلیل اخبار برای کمک به آنها در تصمیم گیری بهتر در زمینه تجارت استفاده میکنند. محققان به ویژه در مورد پیش بینی حرکات قیمت سهام، نوسانات و حجم معاملات به تجزیه و تحلیل اخبار علاقه مند شدهاند.
در صورتیکه قصد داشتهباشید در زمینه تجزیه و تحلیل خبر تولید محتوا انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید. زیرا با داشتن نویسندگان متخصص، بهترین کار را با رعایت اصول سئو تحویل شما خواهند داد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.