تولید محتوا برای رشته مهندسی مکانیک
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
تاریخچهای مختصر و هدف از رشته مهندسی مکانیک
ردپای شروع رشته مهندسی مکانیک را میتوان در جوامع باستانی و قرون وسطایی یافت. بطور مثال مکانیک غرب با کارهای ارشمیدس در یونان باستان بسیار تحت تاثیر قرار گرفت. و یا فردی چینی به نام Zhang Heng کارکرد یک ساعت آبی( ساعتی که از جریان آب برای اندازه گیری زمان استفاده میکند ) را بهبود بخشیده و دستگاه سیسمومتر ( لرزه نگار) را اختراع میکند. شخصی به نام Ma Jun ارابهای با دندههای دیفرانسیل اختراع میکند. قبل از آنکه ادوات escapement ( مکانیسم escapement، مکانیسمی برای حرکت متعادل و تنظیم شده در ماشینهامیباشد. مانند تنظیم حرکت عقربههای ساعت) در ساعت های قرون وسطایی اروپایی استفاده شوند، کشاورز و مهندس چینی به نام Su Song از این مکانیسم در برج ساعت نجومی خود بهره برده بود.
در طول دوران طلایی اسلامی، مخترعین مسلمان، مشارکت قابل توجهی در عرصهی تکنولوژی رشته مهندسی مکانیک داشتند. برای مثال فردی به نام Al-Jazari کتاب مشهور خود به نام "دانش دستگاههای مکانیکی هوشمندانه" را نوشت و طرحهای مکانیکی بسیاری را معرفی کرد. همچنین او اولین فرد شناخته شدهای است که دستگاههایی مانند میل لنگ و میل بادامک (قطعهای در موتور خودرو و دیگر موتورهای پیستونی چهار زمانه است که سوپاپها را باز و بسته میکند) که الان پایه و اساس بسیاری از سازوکارها هستند را ساخته است.
در قرن 17، آقای Isaac Newton قوانین حرکت نیوتن را به اثبات رساندند. بدین ترتیب زمینهی محاسبات در فیزیک توسعه داده شد. و پیشرفتهای مهمی در مبانی مهندسی مکانیک اتفاق افتاد. در طول انقلاب صنعتی قرن 19، ابزارهای ماشینی در انگلستان، آلمان و اسکاتلند گسترش یافته و همین امر باعث شد رشته مهندسی مکانیک بتواند به عنوان یک رشتهی جدا در مهندسی، به رشد خود ادامه دهد. و بعد از این سیر تاریخی، اولین انجمنهای مهندسی مکانیک تشکیل شدند و اولین آکادمی های آموزش مهندسی نیز به وجود آمدند.
در این مقاله به هدف از رشته مهندسی مکانیک، گرایشهای رشته مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی و مهارتهای برتر برای موفقیت در رشته مهندس مکانیک خواهیم پرداخت. اگر خودتان نیز بخواهید در این زمینه با کاهش هزینه تولید محتوا انجام دهید، پیشنهاد ما انتخاب سایت رایا مارکتینگ میباشد.
هدف از رشته مهندسی مکانیک
رشته مهندسی مکانیک (Mechanical Engineering) از علم فیزیک، ریاضیات، مواد، شیمی و دیگر علوم مورد نیاز بهره گرفته و موارد زیر را مورد مطالعه و بررسی قرار میدهد :
• چگونگی تبدیل انرژیهای مختلف به کار و حرکت
• بهره گرفتن از انرژیهای گوناگون در راستای حرکت و انجام کار
• نیروهای وارده بر اجسام
• نحوهی حرکت و تاثیرپذیری اجسام به وسیلهی نیروهای وارده بر آنها
• مدل سازی قطعات مختلف ماشین آلات
• انتخاب بهترین مواد برای ساخت قطعات مختلف
• بررسی سیالات، اثرگذاری و اثرپذیری آنها تحت نیروهای مختلف و در محیطهای متفاوت
نتیجهی این بررسیها، دستیافتن به بهترین و کارآمدترین روشها برای طراحی، ساخت و تولید قطعات مختلف ماشین آلات و همچنین به حرکت درآوردن، کنترل دقیق حرکت و انجام کار انواع ماشینها میباشد.
گرایشهای رشته مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی
گرایش طراحی جامدات در رشته مهندسی مکانیک
این گرایش از رشته مهندسی مکانیک، پاسخ مواد جامد را به هرگونه اثر خارجی مانند نیروی مکانیکی، حرارتی، الکتریکی و یا ترکیبی از آنها، مورد بررسی و مطالعه قرار میدهد. بسته به پاسخ مادهی جامد، مواد به دو دستهی ماده در حالت الاستیک و پلاستیک تقسیم میشوند. اگر تغییر شکل ایجاد شده در ماده در اثر نیروی خارجی، پس از حذف نیرو از بین رفته و ماده به حالت اولیه برگردد به آن ماده در حالت الاستیک گویند و در غیر اینصورت اصطلاحاً ماده در حالت پلاستیک نامیده میشود. گرایش طراحی جامدات از رشته مهندسی مکانیک در صنایعی مانند صنایع خودروسازی، هوافضا، دریانوردی، نظامی، نیروگاهی، ساختمان سازی، لوازم خانگی و ... به طور مستقیم دخالت دارد.
گرایش حرارت و سیالات در رشته مهندسی مکانیک
این گرایش از رشته مهندسی مکانیک به بررسی و مطالعهی سیالها (مایعات، گازهاو پلاسما)، همچنین نیروی وارد بر آنها و نیروی وارده از طرف آنها به دیگر اجسام میپردازد. در حالت کلی به دو دستهی استاتیک سیالات ( کار بر روی سیالهای ساکن ) و دینامیک سیالات ( کار بر روی سیالهای متحرک) تقسیمبندی میشود. کاربرد گرایش حرارت و سیالات، در زمینههای مختلف بسیار گسترده است و مهندسین این گرایش در زمینههایی مانند نیروگاهی، نظامی، الکتریکی و بسیاری زمینههای دیگر میتوانند مشغول به کار شوند. بطور کلی هرکجا که ردپایی از سیال باشد، به یک مهندس مکانیک در گرایش حرارت و سیالات برای تحلیل اثرات و اثرپذیری این سیالها، طراحی و بهینه سازی ادوات مرتبط با آنها نیاز است.
گرایش ساخت و تولید رشته مهندسی مکانیک
همانگونه که از نام این گرایش پیداست، به طراحی و تولید ماشینها میپردازد. در این گرایش به مباحثی مانند جوشکاری، ریخته گری، ابزار سازی، ماشین کاری، تعمیرات و نگهداری، دینامیک، استاتیک، مقاومت مصالح، انتقال حرارت و ... پرداخته میشود. مهندسین ساخت و تولید میتوانند در صنایعی مانند خودروسازی، ابزار سازی، صنایع هوایی و ... فعالیت داشته باشند.
بازار کار و آیندهی شغلی رشته مهندسی مکانیک
با توجه به گستردگی زمینههای مهارتی در رشته مهندسی مکانیک، این مهندسین میتوانند در زمینههای بسیاری مانند صنایع نظامی، هوافضا، صنایع خودروسازی، پزشکی، داروسازی، صنایع کشتی سازی، نیروگاهها، شرکتهای نفتی و صنایع پتروشیمی، صنایع معدنی، شرکتهای مشاورهای و پیمانکاری، شرکتهای بیمه، شرکتهای بازرسی و نظارت امور بین الملل، کارشناسی و مشاورهی فنی در بانک ها، متخصصین پروژه و تحقیقات و ... مشغول به کار شوند.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای رشتههای مهندسی" را نیز مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
مهارتهای برتر برای موفقیت در رشته مهندس مکانیک
اگر میخواهید شغلی را در مهندسی مکانیک دنبال کنید، چندین مهارت مهندسی مکانیک برای توسعه وجود دارد. با این حال، برخی از مهارتهای اساسی وجود دارد که هر کارفرما به دنبال آن است و ارزش تمرکز روی آنها را برای این حرفه دارد. در زیر جند مهارت برتر برای هر مهندس مکانیک آورده شدهاست:
خلاقیت
مهارتهای خلاقیت (Creativity Skills) توانایی شما را برای نوآوری افزایش میدهد. به عنوان یک مهندس مکانیک، شما باید بتوانید ایدهها و طرحهای تازهای داشته باشید که برای حل مشکلات موجود از مدلهای قدیمی پیشی بگیرد. این در هنگام توسعه راههایی برای ساخت ماشینهای جدید و کارآمدتر ضروری است. همچنین گاهی اوقات شامل راههای جدیدی برای حفظ سیستمهای موجود میشود. شما باید بتوانید مراقب اشکالات و چیزهایی باشید که مانع از بهرهوری افراد میشود. اینها مشکلاتی است که مهندسان به سرعت آنها را برطرف میکنند. بنابراین، خلاقیت یک مهارت ضروری برای ایجاد سیستمهای مکانیکی درجه یک و موفقیت در این زمینه است. برای ایجاد چیزی سودمند، به توانایی تخیلی راهحلمحور نیاز دارد.
ارتباط
مهارتهای ارتباطی به شما کمک میکند تا به طور موثر با دیگران کار کنید. گوش دادن، که یک جنبه اصلی ارتباط است، تضمین میکند که مشتریان یا همکاران چه میگویند. شما باید بتوانید تمام اطلاعات کلیدی را از مشکلات، ایدهها و پیشنهادهایی که مردم برای شما میآورند استخراج کنید. مشابه گوش دادن، پاسخ دادن است. شما باید بتوانید ایدههای خود را به طور موثر برای سایر کارمندان بیان کنید و به سادگی با مشتریانی که ممکن است اصطلاحات تخصصی مهندسی مکانیک را درک نکنند ارتباط برقرار کنید.
ارتباطات یک مهارت نرم افزاری رشته مهندسی مکانیک است که به مهندس مکانیک کمک میکند تا سیستمهای مکانیکی کارآمدتری را طراحی و توسعه دهد. ارتباطات همچنین پایه و اساس روابط حرفهای سالم بین اعضای تیم و با مشتریان است. گنجاندن مهارت ارتباطی در رزومه کاری بسیار مهم است و همه کارفرمایان برای آن ارزش قائل هستند.
مهارتهای ریاضی
کاربرد ریاضیات در مهندسی مکانیک ضروری است. این دانش در هر مرحله از فرآیند یادگیری آموزش داده میشود و تقویت میشود. از مهارتهای ریاضی برای بدست آوردن مقیاسهای دقیق برای ترسیم طرحها و اندازه گیری نمونههای اولیه استفاده میشود. توانایی شناسایی و تصحیح چنین خطاهایی نسبت به میزان دانش شما از ریاضیات است.
مهارتهای کامپیوتری
مهارتهای کامپیوتری همیشه در جایی که نرم افزار برای طراحی ماشینهای صنعتی و برای محاسبات فنی استفاده میشود ضروری است. شما باید بتوانید اعداد را دستکاری کنید، زیرا این به شما در ساخت ماشینهای دقیق کمک میکند. این مهارتها به شما این امکان را میدهد که به سرعت در برنامههای نرم افزاری رایج مانند اتوکد مهارت داشته باشید و در نقش خود برتر باشید. آنها همچنین شما را آماده میکنند تا با فناوریهای جدید همراه شوید.
میتوانید مهارتهای رایانهای را در رزومه خود با قرار دادن فهرستی از برنامههای نرمافزاری که با آنها آشنا هستید، نشان دهید. این امر باعث میشود مدیران استخدام راحتتر تشخیص دهند که آیا میتوانید از همان نرمافزاری که شرکت استفاده میکند استفاده کنید یا خیر.
حل مسئله
مهارتهای حل مسئله (Problem Solving Skills) شامل یافتن راه حل برای مشکلاتی است که در محل کار ایجاد میشود. به عنوان یک مهندس مکانیک، مهارتهای حل مسئله یکی از جنبههای اصلی این نقش است. این به این دلیل است که مسئولیت اصلی شما یافتن و توسعه راه حلهایی برای مشکلات مکانیکی است. راه حلهایی که ارائه میکنید باید بر اساس حقایق و دادههای تأیید شده باشد.
حل مسئله مستلزم نوآوری است، به طوری که نتایج کارایی را بهبود میبخشد. به عنوان مثال، اگر از شما خواسته شود که بخشی از یک ماشین را تکرار کنید، باید به عناصر مختلف ماشین نگاه کنید. شما همچنین باید نوع مواد استفاده شده را ارزیابی کنید و مواد دیگری را که میتوانند بهتر از موارد استفاده شده قبلی عمل کنند، در نظر بگیرید. در نهایت، سپس باید ارزیابی کنید که چگونه میتوانید ماکت را برای بهترین نتایج طراحی، تولید و آزمایش کنید.
مهارتهای پیش نویس
مهارتهای پیش نویس برای هر آموزنده رشته مهندس مکانیک حیاتی است. شما ابتدا این مهارتهای فنی را در طول آموزش آکادمیک خود یاد میگیرید و با تمرین و تجربه در حین کار بر آنها مسلط میشوید. پیش نویس دیجیتال مدرن و استاندارد برای همه شرکتها و نقشهای مهندسی مکانیک است. با این حال، مهارتهای پیش نویس دستی و طراحی هنوز برای طوفان فکری با قلم و کاغذ ارزشمند هستند. مهارتهای دیجیتال به شما کمک میکند ماشینها را روی یک دستگاه دیجیتال طراحی، توسعه، آزمایش و نگهداری کنید. این کارآمدتر از پیش نویس دستی است.
همکاری و کار گروهی
همکاری شامل کار با چندین نفر دیگر برای رسیدن به یک هدف مشترک است. از آنجایی که مهندسی مکانیک با زمینههای تخصصی بسیار گسترده است، پروژهها اغلب به کار گروهی نیاز دارند. وقتی افرادی که تیم را تشکیل میدهند بتوانند به خوبی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، همکاری به موفقیت زیادی منجر میشود. هنگام ارائه ایدهها، همه اعضای یک تیم میتوانند با یکدیگر همکاری کنند و افکار، پیشنهادات و نظرات خود را به اشتراک بگذارند.
کار تیمی شامل تقسیم مسئولیتها به گونهای است که هر یک از اعضای یک تیم بتواند بر روی یک نقش خاص تمرکز کند. به عنوان مثال، احتمالاً برای توسعه ایدههای کاربردی و نوآورانه نیاز دارید که ایدههای خود را با سایر متخصصان به اشتراک بگذارید. کار تیمی باعث افزایش کارایی و کیفیت وظایف میشود. همچنین استفاده از مهارتهای بین فردی برای ایجاد روابط کاری قوی با همسالان خود برای همکاری با یکدیگر بسیار مهم است. در رزومه خود، مهارتهای همکاری و کار تیمی خود را با ذکر پروژههای قبلی و مشارکت خاص خود در صورت لزوم برجسته کنید.
سخن آخر
به عنوان یک جوینده کار، راه برای تحت تاثیر قرار دادن هر استخدام کننده این است که دانش، تجربه و مهارتهای خود را با شرح شغل منحصر به فرد آن نقش هماهنگ کنید. قبل از اینکه برای هر شغلی در مهندسی مکانیک درخواست دهید، به الزامات خاص آنها و آنچه در یک نامزد به دنبال آن هستند توجه کنید. این الزامات دقیقاً همان چیزی است که باید در رزومه خود بگنجانید.
در صورتیکه قصد داشتهباشید در زمینه رشته مهندسی مکانیک تولید محتوا انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید زیرا با داشتن نویسندگان متخصص، سفارش شما را با بالاترین کیفیت و در کوتاهترین زمان ممکن تحویل خواهند داد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.