تولید محتوا برای کود شیمیایی
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
انواع کود شیمیایی و مقایسه آن با کود آلی
یکی از منابع تغذیه گیاهان، کود شیمیایی هست و برای تامین بیش از 50 درصد از منابع غذایی جهان، نقش دارد. کودهای شیمیایی انواع بسیاری دارند و در حالتهای گاز، مایع و جامد به خاک اضافه میشوند. در اوایل قرن نوزدهم میلادی، با افزایش جمعیت جهان و نیاز به غذا، کودهای حیوانی دیگر قادر به پاسخ گویی به نیاز انسانها نبودند. به همین دلیل، دانشمندان به سمت تولید کود شمیایی رفتند تا بتوانند نیاز گیاهان را تامین کنند. و اولین کود شیمیایی، در کشور آلمان در سال 1860 میلادی به صورت کاملا صنعتی به دست آمد.
در این مقاله به انواع کود شیمیایی، کود حیوانی و گیاهی و مقایسه کود شیمیایی و کود آلی خواهیم پرداخت پس اگر میخواهید در این زمینه اطلاعاتی بهدست آورید، تا آخر این مقاله با ما همراه باشید. اگر خودتان نیز بخواهید در این زمینه با کاهش هزینه تولید محتوا انجام دهید، پیشنهاد ما انتخاب سایت رایا مارکتینگ میباشد.
انواع کود شیمیایی
کودهای شیمیایی (Chemical Fertilizers) به سه بخش کود شیمیایی سفید، سیاه و پتاس تقسیم میشوند. در ادامه به توضیحاتی مختصر درباره هریک از آنها میپردازیم.
کود شیمیایی سفید
این نوع کود، کودهای نیتروژنی هستند که برای گیاهان بسیار ضروری میباشند. همچنین انحلال پذیری بالایی دارد و برای رشد بسیاری از گیاهان کاربرد دارد.
کود شیمیایی سیاه
این نوع کود، کود فسفاته است که به مقاومت گیاه در برابر بیماریها کمک میکند و بازده برداشت محصول را افزایش میدهد. و نیز به 4 دسته کودهای سوپر فسفات، سوپر فسفات سه تایی، فسفاتهای آمونیوم و نیتروفسفاتها تقسیم میشوند. این 4 نوع کود سیاه، کاربردهای متفاوتی دارند که متناسب با نوع خاک و محصول کشت شده، تغییر میکنند.
کودهای پتاس
در این نوع کودها، همان طور که از نامشان پیداست، پتاسیم وجود دارد و پتاسیم کلرید، پتاسیم نیترات و پتاسیم سولفات از انواع این کود هستند. اهمچنین مقاومت گیاه را در برابر بیماری افزایش میدهد و از ریشه آن محافظت میکند.
در بین این سه نوع کود پرمصرفترین آن، کود سفید میباشد. اما در سال های اخیر، مصرف دیگر کودها نیز به شدت در حال افزایش است. البته در بسیاری از موارد، از ترکیب این سه نوع کود استفاده میشود تا بیشترین بازدهی را به دست آورند.
مضرات کود شیمیایی
کودهای شیمیایی به دلیل اینکه کاملا صنعتی تولید میشوند و دارای برخی دیگر از مواد هستند، میتوانند برای خاک مضر باشند. همچنین استفاده مداوم از کودهای شیمیایی و صنعتی، میزان PH خاک را تغییر داده و حاصل خیزی خاک را کاهش میدهد.
کود حیوانی و گیاهی
در قرنهای قبل و قبل از تولید کودهای شیمیایی و صنعتی، از کودهای گیاهی و حیوانی استفاده میکردند. روش تولید کودهای گیاهی به این صورت بود که باقی مانده گیاهان را در زیر خاک دفن میکردند و بعد از مدتی، از آن به عنوان کود استفاده میکردند. در اینجا، باکتریهای موجود در خاک، این گیاهان را به مواد مغذی برای خاک و گیاهان تبدیل میکردند.
کودهای حیوانی نیز از فضولات حیوانات به دست میآمد. این نوع کود، به این صورت استفاده میشد که فضولات را در گوشهای نگه داری میکردند تا خشک شود. سپس، آنها را خرد کرده و مستقیما بر روی خاک میریختند. از این کودها، هم اکنون در بسیاری از کشورها استفاده میشود. البته باید گفت که این کودها، مواد مغذی کمتری برای گیاهان دارند که باعث کاهش بازده تولیدی محصول نسبت به کود شیمیایی میشوند.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای کود شیمیایی" را نیز مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
مقایسه کود شیمیایی و کود آلی
کود شیمیایی به هر ماده معدنی با منشاء کاملاً یا تا حدی مصنوعی که برای حفظ رشد گیاه به خاک اضافه میشود، تعریف میشود. کودهای شیمیایی به صورت مصنوعی از مواد معدنی تولید میشوند. از آنجایی که آنها از مواد معدنی به طور مصنوعی تهیه میشوند، ممکن است اسیدهای مضری داشته باشند که مانع رشد میکروارگانیسمهای (Microorganisms) موجود در خاک میشود که به طور طبیعی برای رشد گیاه مفید هستند. آنها سرشار از سه ماده مغذی ضروری مورد نیاز برای رشد گیاه هستند. نمونههایی از کودهای شیمیایی عبارتند از: سولفات آمونیوم، فسفات آمونیوم، نیترات آمونیوم، اوره، کلرید آمونیوم و مانند آن.
کودهای آلی موادی هستند که از بقایای موجودات یا محصولات موجودات زنده به دست میآیند. کودهای آلی به میکروارگانیسمهای موجود در خاک برای تجزیه آنها و آزادسازی مواد مغذی ضروری وابسته میباشند. مواد مغذی آلی سرشار از فسفر، نیتروژن و پتاسیم هستند، اما به نسبت نابرابر.
دو نوع کود آلی وجود دارد: اول نوع مصنوعی است که ترکیبات آلی است که به طور مصنوعی تولید میشود (به عنوان مثال، اوره، یک کود آلی معمولی؛ نوع دیگر کودهای آلی طبیعی هستند، زیرا 100٪ مواد تشکیل دهنده برای ایجاد یک کود آلی طبیعی معمولی از طبیعت (به عنوان مثال، عصاره ماهی، جلبک دریایی و کود، گوانو، و مواد کمپوست) استفاده میشود. کودهای زیستی سازگار با محیط زیست هستند، به عنوان منبع خوبی از مواد مغذی عمل میکنند، بافت خاک را بهبود میبخشند، اجزای بیماری زا را از بین میبرند و همچنین به حفظ حاصلخیزی خاک کمک میکنند.
مواد مغذی موجود در کودهای فرآوری شده معمولاً بلافاصله در دسترس گیاهان قرار میگیرند. مواد مغذی کودهای آلی همه به این سرعت در دسترس نیستند. آنها برخی از مواد مغذی خود را به آرامی در طی هفتهها یا ماهها آزاد میکنند. اگر گیاهان از کودهای آلی یا فرآوری شده استفاده نکنند، مواد مغذی از بین رفته و به آبهای سطحی یا زیرزمینی میروند. بیشتر مواد مغذی طبیعی خاک در اشکال نامحلول به هم متصل میشوند. آنها تنها پس از تبدیل شدن به اشکال محلول، از طریق هوازدگی یا تجزیه بیولوژیکی (Biodegradation) در دسترس گیاهان قرار میگیرند.
توزیع مواد مغذی
از کودها برای تامین مواد مغذی گیاهان برای رشد خوب آنها استفاده میشود. کمبود مواد مغذی خاک مشکل رایج در میان صاحبان باغ است. یکی از مزایای متمایز کود شیمیایی نسبت به کودهای آلی این است که کودهای شیمیایی از هر سه ماده مغذی ضروری: نیتروژن، فسفر و پتاسیم به یک اندازه غنی هستند. از سوی دیگر، کودهای آلی ممکن است غنی از یکی از سه ماده مغذی باشند، یا ممکن است سطوح پایینی از هر سه ماده مغذی داشته باشند.
هزینه
کودهای آلی به طور کلی بسیار گرانتر از کودهای شیمیایی هستند، بیشتر به این دلیل که کودهای شیمیایی دارای سطوح غلظت بیشتری از مواد مغذی به ازای هر وزن محصول نسبت به کودهای آلی هستند. برای تامین همان سطوح مواد مغذی خاک که مقادری کود شیمیایی فراهم می کند، به چندین مقدار کود آلی نیاز است و هزینه بالاتر کود آلی یکی از بزرگترین دلایلی است که تولیدات ارگانیک گرانتر از غیر ارگانیک است. (دلیل بزرگ دیگر به طور متوسط عملکرد کمتر آلی است.) اگرچه میتوان مقدار زیادی کود آلی خود را نیز تولید کرد، زمانی که نیروی کار، زمان و سایر منابع در نظر گرفته شد، کود آلی خانگی معمولاً نسبت به کود شیمیایی فروشگاهی نیز گرانتر است.
تامین مواد مغذی
یکی از جنبههای کودهای آلی، قابلیت رهش آهسته آنهاست. قابلیت آهسته رهش کودهای آلی هم مزایا و هم معایب دارد: آهسته رهش به این معنی است که خطر کوددهی بیش از حد کمتر است، اما گاهی اوقات این کودهای آلی آهسته رهش قادر به تامین مواد مغذی مورد نیاز در صورت نیاز نیست. برخلاف کودهای آلی، کود شیمیایی همیشه برای تامین فوری مواد مغذی برای گیاهان در صورت نیاز شرایط وجود دارند.
محتوای اسیدی
یکی از معایب اصلی کودهای شیمیایی این میباشد که برخلاف کودهای آلی، چندین کود شیمیایی مانند اسید سولفوریک و اسید کلریدریک دارای محتوای اسیدی بالایی هستند. این محتوای اسیدی بالا باعث از بین رفتن باکتریهای تثبیت کننده نیتروژن میشود که برای تامین نیتروژن گیاه در حال رشد مفید است. در مقابل، کودهای آلی از رشد باکتریهای تثبیت کننده نیتروژن حمایت میکنند.
نسبت NPK
کودهای شیمیایی همیشه NPK کل بالایی دارند (نیتروژن: فسفر: پتاسیم)، از 20 تا 60 درصد یا بیشتر. کل NPK برای مخلوط کودهای آلی همیشه پایین خواهد بود. چهارده درصد تقریباً به همان اندازه است که میشود.
تاریخ
کودهای طبیعی مانند کود برای قرنها مورد استفاده قرار میگرفتند، زیرا این کودها تنها شکل تغذیهای بودند که میتوانستند قبل از اختراع کودهای شیمیایی برای محصولات کشاورزی فراهم کنند. پس از جنگ جهانی دوم، مواد شیمیایی به کودهای طبیعی اضافه شد. پس از جنگ، با پیشرفت تکنولوژی رشد انفجاری در کودهای مصنوعی به دلیل بهره وری بهبود یافت. اما اخیراً آگاهی انبوهی از سازگاری با محیط زیست در استفاده از کودهای آلی ایجاد شدهاست و بسیاری دوباره از آن روشها استفاده میکنند.
نتیجه گیری
کودها مکمل های غذایی برای گیاهان هستند. برای افزایش حاصلخیزی خاک، بهبود عملکرد و تولید محصولات غنی از مواد مغذی، کودهایی به خاک اضافه می شود. به طور کلی، این کودها را می توان به صورت طبیعی یا مصنوعی برای افزایش بهره وری از محصول تهیه کرد. کودهای شیمیایی به کودهای مصنوعی نیز گفته میشود که برای از بین بردن علفهای هرز، قارچها، ویروسها، حشرات و سایر موجودات زنده که به گیاهان آسیب میرسانند استفاده میشود. این کودها ساخته دست بشر هستند و ترکیب آنها معمولاً شامل ترکیبات شیمیایی مختلف و سایر تیمارها برای افزایش کارایی کودها میباشد. کودهای زیستی و شیمیایی هر دو به عنوان منبع مواد مغذی برای بهبود عملکرد گیاه و از بین بردن پاتوژن های گیاهی استفاده میشوند. کودهای شیمیایی استخراج و تصفیه میشوند، در حالی که کودهای زیستی حداقل فرآوری میشوند.
در صورتیکه قصد داشتهباشید در زمینه کود شیمیایی تولید محتوا انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید زیرا با دارا بودن نویسندگان متخصص، سفارش شما را با بیشترین کیفیت و در کمترین زمان ممکن تحویل خواهند داد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.