تولید محتوا برای روزنامه
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
روزنامه و مزایای آن:
برای سالیان متمادی روزنامه جزو مهمترین منابع برای آگاهی از اخبار روز بهشمار میآمدند. عواملی مانند گسترش آموزش و پرورش عمومی، وقوع جریانهای آزادیخواهانه، پیشرفت صنعت نشر و چاپ، فراوانی و سادگی نوشتار روزنامه در محبوبیت این رسانه نقش بسزایی داشت. تاثیرگذاری روزنامه بهحدی بود که جریانهای سیاسی همیشه از آن بهعنوان ابزاری برای تحقق بخشیدن به اهداف خویش بهره میبردند. در واقع تحت کنترل داشتن یک روزنامه امتیازی بود که سیاسیون از آن غافل نمیگشتند.
جریانهای روشنفکری نیز برای اینکه نظرات خود را منتقل کنند، از این تریبون استفاده میکردند. برای نمونه مطالبی که پیرامون قانون اساسی، پارلمان و پیشرفت ملل اروپایی در روزنامههای عصر مظفرالدین شاه چاپ میشد نقش بسزایی در وقوع انقلاب مشروطیت داشت. افرادی همچون سيد اشرف الدين گيلاني، ملك الشعراي بهار، اديب الممالك فراهاني و علی اکبر دهخدا از سرشناسترین روزنامهنگاران این دورۀ مهم تاریخی بهشمار میآمدند.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای روزنامه"را مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.نقش روزنامه در طول زمان:
دورۀ پیش از وقوع انقلاب اسلامی در ایران را می توان دورهای دانست که روزنامه نقشی پررنگتر از همیشه ایفا میکردند و حتی گاهی چاپ یک مطلب در این روزنامهها میتوانست باعث ایجاد اعتراضات بزرگ اجتماعی شود. بهعنوان مثال، چاپ مقالۀ "ایران و استعمار سرخ و سیاه" در 17 دی ماه 1356 توسط شخصی با نام مستعار احمد رشیدی مطلق، پیامدهای منفی زیادی برای نظام شاهنشاهی پهلوی داشت و باعث وقوع تظاهرات گسترده ای در ایران شد.
رشد و پیشرفت تکنولوژی و بهوجود آمدن رسانههای جدید روزنامهها را در مسیر تحولی عظیم قرار دادهاست. بهنظر میرسد که وجود کانالهای خبری معروفی هم چون CNN و BBC و انتشار سریع و بعضا بیواسطۀ اخبار در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک (Facebook) و توئیتر (Twitter)، روزنامه را در فضای رقابتی بسیار جدی وارد کرده است. در این میان شبکه های اجتماعی رقیب سرسختتری بهشمار میآیند، زیرا هر فرد میتواند خود بهعنوان یک رسانه عمل کند، نظر بدهد و مستقیم انتقادش را به گوش هزاران نفر برساند.
در سالهای اخیر روزنامههایی مانند کریستین ساینس مانیتور و ایندیپندنت انگلیس چاپ کاغذی خود را متوقف کرده و به روزنامهنگاری دیجیتال روی آوردهاند. البته این کار منافع زیادی برای صاحبان این روزنامهها دارد، چراکه دیگر مجبور نیستند خودشان را درگیر فرایند چاپ و نشر کرده و هزینههای گزافی برای تامین نیروی انسانی، کاغذ و توزیع نشریات خویش بپردازند.
همچنین نبایست غافل شد که تجربۀ روزنامهنگاران کهنهکار میتواند در این رقابت بسیار به نفع ایشان عمل کند، چراکه اکثر خبرهایی که در شبکههای اجتماعی گسترش مییابد سطحی است و در بسیاری موارد عمق و تاثیرگذاری مطالبی که روزنامهها چاپ میکنند را ندارد و روزنامهنگارها میتوانند از این رسانۀ جدید بهعنوان ابزاری مناسب برای خود بهره ببرند. حال باید دید که این رسانۀ دوست داشتنی میتواند راه خود را در دنیای مدرن پیدا کند یا باید منتظر سرنوشتی غمانگیز باشد.
مزایای روزنامه چیست؟
چیزی كه سبب میشود روزنامهها در تأمین اهداف و وظایف فوق برتر باشند ، مزایایی است كه در زیر آورده میشود:
1. ارزانی
پایین بودن قیمت روزنامهها، تهیه آنها را توسط اقشار کمدرآمد جامعه نیز آسان و ممكن میکند و از این نظر روزنامه مشکلات مربوط به رادیو و تلویزیون را ندارد.
2. فراوانی
فراوانی روزنامهها ، خرید سریع و آسان آن را توسط همگان ایجاد میکند.
3. سادگی زبان
سادگی زبان نوشتاری روزنامهها سبب گسترش نفوذ آن در بین اقشار مختلف میشود. زیرا در متن اخبار و اطلاعات روزنامهها اثری از سخنان فخیم و جملهپردازیهای ادیبانه و واژگان دشوار و دور از ذهن نیست و هركس با کمترین سواد خواندن ونوشتن میتواند از محتوای آن بهره ببرد.
4. در دسترس بودن
روزنامهها پس از خرید، كاملاً در اختیار خریدار قراردارند. و بهدلیل حجم و وزن كمشان بهآسانی میتوان حمل کرد. بنابراین خوانندگان بدون ایجاد صدمه به برنامه كاری خود میتوانند در فرصتهای كوتاهی كه بهدست میآورند، چندین دفعه از آن استفاده کنند. در حالی كه برای اینکه از رسانههایی مانند رادیو و تلویزیون استفاده کند، شنونده و بیننده باید وقت خود را با زمان پخش برنامه دلخواه خودش تنظیم كند.
5. تنوع مطالب
وجود تنوع مطالب در روزنامهها سبب میشود تا خوانندهها براساس ذوق و علاقه و متناسب با استعداد فكری و ذهنی خود از آن بهرهمند گردند و از این بابت روزنامه حتی بر مجله برتری دارد زیرا مجلات معمولاً جنبه تخصصی دارند و نسبت به روزنامهها مجموعه كوچكی را تحت پوشش اطلاعاتی قرار میدهند .
6. اختصار مطالب
درزندگی پر مشغله امروزی كه مجال مطالعه به حداقل زمان خود رسیدهاست، اختصار مطالب روزنامهها از ارزش فراوانی دارد. زیرا خواننده میتواند مطالب مهم را در كمترین عبارت و زمان ممكن دریابد. بدین ترتیب روزنامه در یك جامعه كاری فعال، جایگاه ویژهای دارد.
7. صحت و دقت اخبار
ویژگی دیگر روزنامهها كه سبب شده آنها مورد قبول واقع شوند، صحت و دقت اخبار مندرج در آنهاست به نحوی كه خواننده مطالب غیرخبری روزنامه را نیز با اعتماد و علاقه مورد مطالعه قرار میدهد. بنابراین روزنامهها همه روزه گنجینهای از آگاهیهای فرهنگی را به ذهن و خاطر خونندگان منتقل كنند.
8. ایجاد عادت به مطالعه
یك مزیت مستقیم دیگر را نیز بر مزایایی كه برشمردیم میتوان افزود و آن عبارت است از ایجاد عادت به مطالعه در افرادی كه بهطور مستمر به مطالعه روزنامه میپردازد این امر در دراز مدت، خوانندگان روزنامه را به سوی مطالعه كتاب كه فایدهای عظیمتر دارد، سوق میدهد . ارزش آن وقتی آشكار میشود كه میبینیم با پیشرفت و فراگیر شدن رسانههای صوتی و تصویری رفته رفته عادت به مطالعه در بین مردم كاهش یافتهاست. زیرا بهطور طبیعی انسان به كارهایی روی میآورد كه برای انجام آن به صرفانرژی و فعالیت ذهنی كمتری نیاز باشد.
دلایل بقای روزنامه چاپی مقابل روزنامه آنلاین
روزنامههای چاپی پس از ورود روزنامهنگاری به عرصهی مجازی دچار نوعی چالش جدی شد چرا که این روش مزایایی داشت که آن را نسبت به روزنامهی کاغذی برتری چشمگیری میداد. اما همانطور که شاهد هستیم، بعد از گذشت چندین سال از ایجاد این دوره، همچنان روزنامههای رنگارنگ چاپ میشوند و حتی عناوین جدید روزنامه هر روز در دکههای روزنامهفروشی مشاهده میشود. شاید نتوانیم بگوییم روزنامه خوانی چاپی در ایران بیشتر شدهاست اما حداقل میتوان مدعی شد این رسانه هنوز در ایران زنده است. برخی از دلایل بقای روزنامه کاغذی عبارتند از:
سرعت پایین اینترنت:
این دلیل همان شکاف دیجیتال را نشان میدهد که با وجود این که در کشورهای پیشرفته سرعت اینترنت همه نوع دادهای را به سرعت قابل دسترسی مینماید ، اما در ایران باز کردن صفحات خبرگزاریها،سایتهای خبری و روزنامههای دیجیتال، با عکسهایی حجیم و حجم بالای مطالب ، کاری است که صبر زیادی را از کاربر میطلبد.
گران بودن خدمات اینترنتی:
کسانیکه دسترسی به اینترنت پرسرعت دارند برای بارگذاری هر مقدار حجم مطالب باید مقادیری شارژ بپردازند و استفاده از این نوع سایتهای خبری میتواند بهسرعت سهمیهی ماهانهی آنها را به اتمام برساند.
آشنا نبودن با نحوه استفاده از رایانه و اینترنت:
این افراد معمولا مخاطبانی در ردههای سنی بالاترهستند که بهدلیل عدم آشنایی با شیوه استفاده از تکنولوژیهای جدید رسانهای ترجیح میدهند همان روزنامههای چاپی را با اعتماد بنفس کامل در دست بگیرند و ورق بزنند. این افراد گویی بهدلیل عدم آشنایی مطلق با دنیای مجازی از ان میترسند . زیرا برایشان جهانی به کلی بیگانه است و حتی با اصرار جوانترها نیز حاضر به یادگیری نیستند و معتقدند از آنها گذشته است. بهنظر میرسد این دلیل خود به خود با پیر شدن نسل جوان کنونی برطرف شود مگر تحولی بنیادیتر از جهان مجازی در عرصهی ارتباطات رخ دهد.
آزار چشم:
این دلیل مختص کسانی بود که به روزنامه بیشتر به چشم رسانهای برای پر کردن اوقات فراغت مینگریستند نه کانالی برای کسب اخبار و اطلاعات. این افراد دوست دارند دقایق طولانی روی کاناپهی راحت خود با مطالب گوناگون و طولانی روزنامه سرگرم شده و حتی گاه نیمی از روز خود را به حل جداول موجود در آن اختصاص دهند.
بنابراین اگر بخواهند بهصورت بلند مدت از رایانه استفاده کنند، چشمشان در زمان طولانی آزرده شده و خسته میشوند. زیرا همانطور که ذکر شد مطالعه از روی صفحهی نمایشگر، 25% بیشتر از مطالعه از روی کاغذ طول میکشد و هرچقدر این صفحات کیفیت بالایی داشتهباشند باز هم نمیتوان آن را به آرامبخشی صفحهی کاغذ دانست. البته ممکن است این مشکل نیز در آینده با افزایش کیفیت صفحات نمایشگر حل شود.
جمع بندی:
روزنامه نگاری آنلاین نوعی از خبررسانی چندرسانهای است که بسیاری از رسانههای آنالوگ و یا حتی دیجیتال دیگر را تحت تاثیر خود قرار دادهاست. این روش با سرعت،تنوع و شیوههای جدید خود، جمعی از مخاطبین رسانهی چاپی را به سوی خود کشیده اما همانطور که شاهدیم این رسانه نمردهاست. زیرا مزایایی نسبت به روش آنلاین دارد که مخاطبان هواداری را گرد خود حفظ خواهدکرد هرچنن به نظر میرسد با پر شدن شکاف دیجیتالی و شکاف آگاهی این دایره روز به روز محدودتر خواهدگردید اما از بین نمیرود.
در صورتیکه قصد دارید در زمینه روزنامه و مجله تولید محتوا انجام دهید، میتوانید با کارشناسان ما ازطریق شماره تماس : 021-476285 در ارتباط باشید و سوالات خود را بپرسید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.