تولید محتوا برای مقاله علمی
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
نکات نوشتن مقاله علمی
چه یک دانشجوی ساده باشید چه یک محقق حرفهای، پس از یک پژوهش باید نتایج آن را به صورت یک مقاله علمی ارائه دهید. این مقاله باید ویژگیهایی داشته باشد تا امکان پذیرش و چاپ آن در مجلات و ژورنالهای علمی فراهم شود.
پذیرش و چاپ مقاله علمی شما، نه تنها رزومه علمی و تحصیلی شما را پربارتر خواهد کرد، بلکه در روند تحصیلات عالیه و ورود به دانشگاههای معتبر نیز یک امتیاز مثبت تلقی میشود. اما باید دقت کنید که هدف نهایی از نگارش مقالات علمی این است که نتایج تحقیقات شما در اختیار سایر پژوهشگران قرار گیرد تا نهایتا به روند رشد دانش انسان کمک کند. بنابراین یک مقاله خوب باید شفاف و دقیق بوده و به راحتی قابل فهم و درک باشد.
بر همین اساس رعایت اصول نگارش، عدم استفاده مکرر از اصطلاحات پیچیده و رعایت اصل ساده نویسی از مهمترین فاکتورهایی است که باید آنها را مدنظر داشته باشید. این موارد به مخاطبین شما امکان ارتباط راحتتر با مقاله علمی را میدهد.
همچنین باید به این نکته توجه داشته باشید که مقاله شما پیش از همه توسط مراجع یا اساتید حوزه پژوهشیتان مورد بررسی و نقد قرار میگیرد. بنابراین بهتر است یک سری قواعد کلی را به عنوان چارچوب نگارش مقاله رعایت کنید. یک مقاله استاندارد 6 رکن اصلی دارد: عنوان، چکیده، مقدمه، روش تحقیق، تجزیه و تحلیل و نتیجه گیری که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم. اگر خودتان نیز بخواهید در این زمینه با کاهش هزینه تولید محتوا انجام دهید، پیشنهاد ما انتخاب سایت رایا مارکتینگ میباشد.
بخشهای مختلف یک مقاله علمی
1. عنوان: عنوان مقاله میبایست تا حد امکان خلاصه، واضح و معرف دقیقی از پژوهش باشد. عنوان مقاله مثل برچسبی است که روی کار خود میزنید. پس به انتخاب آن دقت کنید. در یک درجه بندی کلی عنوانهای تا 8 کلمه عالی، تا 12 کلمه خوب، تا 18 کلمه متوسط و بیشتر از آن ضعیف ارزیابی میشوند.
2. چکیده: در قسمت چکیده باید مشخص کنید مساله مورد پژوهش شما دقیقا چیست و بنا دارید از چه طریقی پاسخ این مساله را بیابید. یک چکیده خوب میتواند تصویر کلی از فضای پژوهش شما به مخاطبتان ارائه دهد.
3. مقدمه: مقدمه (Introduction) مقاله باید دلیل انجام پژوهش را به خواننده منتقل کند تا ذهن او آماده مواجهه با مساله گردد. یعنی مشخص باشد حل مساله موضوع مقاله چه کاربردی داشته و چه فرایندهایی را تحت تأثیر قرار میدهد.
4. روش تحقیق: روش تحقیق شما تأثیر مستقیمی در رد یا قبول مقاله شما خواهد داشت. لذا باید هم در انتخاب روش و هم در نگارش آن دقت زیادی به خرج دهید. شیوه انتخاب جامعههای آماری، شرایطی که پایشها طی آن صورت گرفته و شیوههای مدلسازی و بررسی دادهها باید به صورت مستدل شرح داده شوند.
5. تجزیه و تحلیل: حالا زمان خروجی گرفتن از روش تحقیقی است که طبق بند قبل مشخص کردید. فکتهای خروجی مدلهای پیشنهادی خود را به طور دقیق و بدون پیش داوری بنویسید. در صورت کمک گرفتن از مراجع علمی و تحقیقی دیگر حتما به منبع آن اشاره کنید.
6. نتیجه گیری: در انتهای مقاله خود باید برداشت علمی خود را از پژوهشی که انجام دادهاید بنویسید. دقت کنید که این بخش نیز تا حد امکان باید خلاصه و در عین حال جامع و واضح باشد. نتیجه گیری باید بیانگر تفسیر شما از تحلیل دادهها باشد.
مراحل نوشتن مقاله علمی
یک بیانیه چشم انداز بنویسید
پیام کلیدی مقاله شما چیست؟ بتوانید آن را در یک جمله بیان کنید، زیرا جملهای است که در طول مقاله چند بار به آن باز خواهید گشت. مقاله خود را به عنوان یک بیانیه مطبوعاتی در نظر بگیرید: عنوان فرعی چیست؟ اگر نمیتوانید کشف یا دستاورد کلیدی را در یک جمله بیان کنید، پس برای نوشتن مقاله آماده نیستید.
بیانیه چشم انداز باید تصمیم مهم بعدی شما را راهنمایی کند: کجا ارسال میکنید؟ هر مجله دارای سبک و ترتیب بخشهای متفاوتی است. اتخاذ این تصمیم قبل از نوشتن یک کلمه، بعداً در وقت شما صرفه جویی میکند. پس از انتخاب یک مجله، وب سایت را برای الزامات مربوط به قالب بندی، محدودیتهای طول و ارقام بررسی کنید.
بخش روشها را بنویسید
در بین تمام بخشها، بخش روشها به طور همزمان سادهترین و مهمترین بخش برای نوشتن دقیق است. هرگونه نتیجه در مقاله علمی (Scientific paper) شما باید بر اساس بخش روشها قابل تکرار باشد، بنابراین اگر یک روش آزمایشی کاملاً جدید ایجاد کردهاید، آن را با جزئیات طاقتفرسا بنویسید، از جمله راهاندازی، کنترلها، و پروتکلها، همچنین سازندهها و شماره قطعات، در صورت لزوم. اگر بر اساس مطالعه قبلی انجام میدهید، نیازی به تکرار همه آن جزئیات نیست. مراجع برای همین است. یکی از اشتباهات رایج هنگام نوشتن بخش روشها، درج نتایج است. بخش روشها صرفاً ثبت کاری است که انجام دادهاید.
بخش روشها نمونهای از مواردی است که دانستن مجله مهم است. برخی از مجلات بخش روشها را بین مقدمه و نتایج یکپارچه میکنند. مجلات دیگر بخش روشها را در انتهای مقاله قرار میدهند. بسته به محل بخش روشها، ممکن است محتوای نتایج و بخش بحث کمی متفاوت باشد.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای مقاله علمی" را نیز مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
بخش نتایج و بحث را بنویسید
در چند مجله، نتایج و بحث بخشهای جداگانهای هستند. با این حال، روند ادغام این دو بخش است. این بخش باید بخش اعظم مقاله شما را با استوریبرد کردن چهرههایتان تشکیل دهد، شما قبلاً یک طرح کلی دارید! یک مکان خوب برای شروع نوشتن چند پاراگراف در مورد هر شکل است و توضیح می دهد: 1. نتیجه (این باید فاقد تفسیر باشد)، 2. ارتباط نتیجه با بیانیه فرضیه (Hypothesis) شما (تفسیر در حال ظاهر شدن است)، و 3. ارتباط با رشته (این کاملا نظر شماست). در صورت امکان، باید کمی و مشخص باشید، به خصوص در مقایسه با کار قبلی. علاوه بر این، هر گونه خطای آزمایشی باید محاسبه شود و نوارهای خطا باید در نتایج تجربی به همراه تجزیه و تحلیل تکراری گنجانده شود.
میتوانید از این بخش برای کمک به خوانندگان برای درک اینکه چگونه تحقیق شما در زمینه سایر کارهای در حال انجام است و توضیح دهید که چگونه مطالعه شما به مجموعه دانش میافزاید، استفاده کنید. این بخش باید به آرامی به نتیجه گیری تبدیل شود.
نتیجه گیری را بنویسید
در پایان، همه چیزهایی را که قبلاً نوشتهاید خلاصه کنید. بر مهمترین یافتههای مطالعه خود تأکید کنید و دلیل اهمیت آنها را مجدداً بیان کنید. آنچه را که آموختهاید بیان کنید از نتیجه گیری، یک خواننده باید بتواند اصل کل مطالعه شما، از جمله نتایج و اهمیت آنها را درک کند.
مقدمه را بنویسید
مقدمه نمایی از تحقیق شما را نشان میدهد: مشکل را در زمینه یک زمینه بزرگتر تعریف میکند. آنچه را که گروههای تحقیقاتی دیگر برای پیشبرد این مشکل انجام داده اند مرور می کند (بررسی ادبیات). و فرضیه شما را مطرح میکند، که ممکن است شامل انتظارات شما در مورد اینکه مطالعه چه چیزی به مجموعه دانش کمک میکند، باشد. اکثر مراجع شما در مقدمه قرار خواهند گرفت.
منابع را جمع آوری کنید
اولین کاری که هر نویسنده جدید باید انجام دهد این است که یک مدیر مرجع الکترونیکی خوب انتخاب کند. بسیاری از موارد رایگان در دسترس هستند، اما اغلب گروههای تحقیقاتی مورد علاقه دارند. اگر همه از یک مدیر استفاده کنند، ویرایش آسانتر خواهد بود. مراجع نقشهای متعددی را در یک نسخه خطی انجام میدهند:
1) برای اینکه خواننده بتواند اطلاعات دقیقتری در مورد موضوعی که قبلا منتشر شدهاست به دست آورد. به عنوان مثال: "دستگاه با استفاده از روش استاندارد ساخته شده است." شما باید به آن روش مراجعه کنید. یکی از اشتباهات رایج ارجاع به مقالهای است که حاوی پروتکل نیست، در نتیجه خوانندگان برای جستجوی پروتکل در یک سوراخ مجازی فرستاده میشوند.
2) شناخت دیگرانی که در این زمینه کار میکنند، مانند کسانی که قبل از شما آمدند و زمینه کار شما و همچنین اکتشافات اخیر را فراهم کردند. انتخاب این مقالات جایی است که شما باید وجدان خاصی داشته باشید. عادت نکنید که به همان دو مقاله از یک دو گروه استناد کنید. مقالات جدید هر روز به معنای واقعی کلمه منتشر میشود. شما باید مطمئن شوید که منابع شما شامل مقالات پایه و همچنین آثار اخیر باشد.
چکیده را بنویسید
چکیده مقدمهای برای مقاله علمی شما است. بیشتر چکیدهها 150 تا 300 کلمه هستند که تقریباً به 10 تا 20 جمله ترجمه میشود. مانند هر طرح خوب، باید اهمیت حوزه، چالشی که تحقیق شما به آن میپردازد، چگونگی حل چالشها و تأثیرات احتمالی آن در آینده را توضیح دهد. باید شامل هر معیار کمی کلیدی باشد. مهم است که به یاد داشته باشید که چکیدهها در نتایج موتورهای جستجو گنجانده میشوند.
عنوان را بنویسید
عنوان باید ماهیت مقاله را نشان دهد. اگر کسی به موضوع شما علاقه مند بود، چه عبارت یا کلمات کلیدی را در موتور جستجو تایپ میکرد؟ مطمئن شوید که این کلمات در عنوان شما گنجانده شدهاست.
سخن آخر
انتشار مقالات مجلات بخش مهمی از تحقیق است، اما نحوه نوشتن اغلب آموزش داده نمیشود. نوشتن یک مقاله تحقیقاتی آنقدرها هم که به نظر میرسد ترسناک نیست. برای کمک به شما برای غلبه بر آن صفحه خالی و انتشار مطالعه خود، در اینجا نکاتی در مورد نحوه نوشتن مقاله علمی برای انتشار آورده شد. با نوشتن موثر، زمان و توجه خود را به حداکثر برسانید. پیشنهاد میکنیم با انتخاب یک مجله مرتبط، آشنایی با ساختار و طول مقاله و نوشتن بخشهای مقاله به ترتیبی متفاوت از آنچه که میخوانید، به مقاله خود نزدیک شوید. امیدواریم مفید واقع شدهباشد.
در صورتیکه قصد داشتهباشید در زمینه مقاله علمی تولید محتوا انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید تا سفارش خود را با حفظ کیفیت و رعایت اصول سئو تحویل بگیرید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.