تولید محتوا برای مطبوعات امروز
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
نقش مطبوعات امروز و کاربرد آن:
مطبوعات امروز غیر از عدم امنیت شغلی و کمبود دستمزدها و نبود مخاطب حالا باید با رقیبی جدی بهنام فضای مجازی هم دستوپنجه نرم کند. فضای مجازی و نرمافزارهای ارتباط جمعی به کمک تلفنهای همراه هوشمند توانستهاند نه تنها جای مطبوعات امروزی را از روی میز شهروندان بگیرند بلکه جایگزین بسیاری دیگر از ابزارها و فعلهای بشری شدهاند. کم نیستند پدر و مادرهایی که از سرگرم شدن بچه هایشان با این فناوری گله دارند و نیز همسرانی که احساس میکنند شریک زندگیشان با این موجود عجیب سرش گرم شدهاست و به او توجه کمتری دارد.
با حضور و وجود اینترنت چه نیازی به مطبوعات امروز و مکتوب است ؟
حالا شما صغری و کبریهای دقیق و مدقن بچینید که هیچ چیز جای مطبوعات را نمیگیرد. اما مردم چه ؟ مردم چه میکنند؟ مردم برایشان راحتتر و ارزانتر است که خبرها را از روی گوشیهای هوشمندشان بخوانند و تحلیلها را از گروههای مختلف تلگرامی بگیرند. قطعا این پایان کار مطبوعات امروز نیست، اما مطبوعات نیز نباید دست روی دست بگذارند.
شاید حال روز آنها خیلی شبیه حال و روز رادیو باشد. آن روز که تلوزیون و سینما آمدن کارو کاسبی آن شش هنر دیگر را حسابی بهم ریخت، اما این پایان کار نه رادیو بود و نه آن شش هنر دیگر! آنها ماندند و هروز بهتر از قبلشان شدند و آنقدر در زندگی بشر جا باز کردند که زندگی بشر بدون آنها بیمعناست .
اما آنها چه کردند که مطبوعات (Publication) امروز هم باید انجام دهد ؟ بگذارید به کلید واژهایی برگردیم که پدر و مادرها و همسران شاکی از فضای مجازی و گوشیهای هوشمند به آن اشاره میکردند، سرگرمی! آنها از اینکه فرزند یا همسرانشان در فضای مجازی خبرها یا تحلیلها را میخواند شاکی نبودند بلکه از اینکه آنها آنجا سرگرمند شاکی بودند.
مطبوعات امروز نیز باید بتوانند مخاطبانشان را سرگرم کنند و در عین دادن اطلاعات، جذابیتهایی هم ایجاد کنند. عدم اعتماد مخاطبان به فضای مجازی پاشنه آشیل فضای مجازی است که مطبوعات امروز میتوانند با بهرهگیری از آن و افزایش اعتماد مخاطبان بخود این رقیب را کنار بزنند. از طرفی خود فضای مجازی میتواند ابزاری برای هرچه بهتر و سریعتر رساندن اطلاعات به مخاطبین از طرف مطبوعات قرار گیرد. در واقع مطبوعات برای فضای مجازی نقش تولید اطلاعات و محتوا را بازی کنند تا اطلاعات فضای مجازی برای مخاطبین قابل اعتماد و استناد باشد.
کارکرد مطبوعات
یکی از رایجترین و شاخصترین محصولات جامعه صنعتی، مطبوعات است. این وسیله ارتباطجمعی، که درواقع با بهرهگیری از سه صنعت خط، کاغذ و چاپ، کار خود را آغاز کرد، در عین اینکه یک تولید و محصول صنعتی بهشمار میرود، آفریدهای فکری بوده که جوابگوی نیازهای معنوی گروه خوانندگان است و مصرفکنندگان بهعنوان نوعی سرویس یا خدمت از آن بهره میبرند؛ هرچند برای ناشران خود، صورت کالا دارد.
این وسیله ارتباطی که مطالب گوناگونی مانند اخبار، سرگرمی، مقاله، گزارش، داستان و ... را در قالب انواع روزنامه و مجله در اختیار مخاطب قرار میدهد، دارای خدمات مختلفی است که تجزیه این خدمات کار دشواری است؛ چرا که این خدمات غالباً مکمل یکدیگر و تفکیکناپذیرند.
1. خبررسانی
اولین خدمت مطبوعات، فراهم آوردن، توضیح دادن، تفسیر کردن و در اختیار گذاردن اخبار است. باید دانست که ترتیب انتشار وقایع و مسایل جاری در مطبوعات بههمان ترتیب کتاب یا رادیو و تلویزیون نمیباشد؛ زیرا کتابها وقایع و مسایلی را که بسیار مهم هستند و در فرصت کافی مورد ارزیابی قرار گرفتهاند، انتشار میدهند. در حالیکه وقایع و مسائل مورد نظر رادیو و تلویزیون یا در همان لحظات وقوع یا در فاصله کمی پس از آن انتشار مییابند و چون گردانندگان این دو وسیله ارتباطی در تلاش هستند که جریان آنها را بهسرعت پخش کنند، نمیتوانند بهصورت دقیق ارزیابی و تجزیه و تحلیل را انجام دهند.
اما در مطبوعات خبرها با تأخیری مانند کتاب روبهرو نیستند و همچنین شتابزدگی رادیو و تلویزیون را ندارند؛ بلکه طرز انتشار خبرهای مطبوعات حدّ متعادل انتشار مطالب کتابها و برنامههای رادیو و تلویزیونی است. البته باید در نظر داشت که با توجه خاص روزنامهها به تجزیه و تحلیل اخبار، ماهیت مطبوعات به طرز نامرئی به کتاب نزدیکتر میشود.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای روزنامه" را مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
2. توسعه اطلاعات و معلومات خوانندگان
در مورد این خدمت نقش عمده را مجلات تخصصی بر عهده دارند.
3. یاری رساندن به خوانندگان در جهت بهتر تنظیم کردن اوقات و برنامههایشان
در جامعه امروزی که شرایط زندگی روابط فرد و جامعه را روزبهروز پیچیدهتر میشود، این خدمت اساسی و مهم است. چاپ برنامههای سینماها، تئاترها و نمایشگاهها و خبرهای هواشناسی و از همه مؤثرتر ستونهای نیازمندیها و آگهیهای کوچک طبقهبندیشده در زمره این خدمات است.
4. تفریح و سرگرمی
مطالعه مطبوعات، خود، نوعی تفریح و سرگرمی برای خوانندگان و مخاطبین است.
5. خروج از انزوا و ایجاد احساس اشتراک
مطالعه مطبوعات به این امر که شخص، خود را پارهای از کل جامعه بداند نیز کمک کرده و باید مطالعه آنرا در واقع نوعی مکالمه با جهان دانست؛ که سبب شکست انزوای شخصی شده و احساس اشتراک با جامعه را در او زنده میکند.
6. رواندرمانی
برخی معتقدند که درج خبرهای جنایی و ماجراهای عشقی و رسواییها و جنجالهای خانوادگی، سیاسی و ... در مطبوعات میتواند بسیاری از خوانندگان را از عقدهها و رؤیاهای خوش، رهایی بخشد و یا زمینهای را برای صحبت فراهم آورد.
7. نظارت
نقش مطبوعات بهعنوان رقیبی برای دولت و ناظر اعمال آن در روزنامهنگاری سنّتی، نقشی افتخارآمیز است. در این نقش، مطبوعات غالباً بهعنوان رکن چهارم قوای اساسی کشور نامیده میشوند.
ادموند بروک (Edmund Brooke) جایگاه روزنامهنگاران را در مجلس انگلستان بهعنوان جایگاه قوه چهارم که بسیار مهمتر از سه قوه دیگر است، ارزیابی و نامگذاری کرده است؛ که در این میان سه قوه دیگر عبارت بودند از: اشراف، روحانیون و عوام.
وظیفه نظارتی مطبوعات در پس حفاظت از منافع عمومی با توسل به ایفای نقش نگهبان، توسط مطبوعات است.
وجوه برتری مطبوعات بر رادیو و تلویزیون
1. وسعت اخبار؛ مطبوعات چاپی، برخلاف رادیو و تلویزیون، میتوانند حجم وسیعی از اخبار را عرضه نمایند.
2. جلب توجه مخاطب؛ خبرهای رادیو و تلویزیونی، بهعلت سرعت بیان گویندگان و تغییر تصاویر، فرّار بوده و آنطور که باید، در ذهن مخاطب نقش نمیبندد؛ اما در مطبوعات این نقیصه وجود ندارد.
3. دوام اخبار؛ مطبوعات برخلاف رادیو و تلویزیون که برنامههایشان فقط در اوقات معیّن قابل بهرهبرداری است، در تمامی زمانها و بهطور مداوم قابل بهرهبرداری هستند.
4. تنوع اخبار؛ در مطبوعات بهسبب شرایط و امکانات وسیعتری که برای تهیه، انتخاب و درج مطالب وجود دارد، تنوع بیشتر است.
5. امکان حفظ و تفسیر و تشریح؛ مطبوعات از نظر تحلیل و تشریح وقایع و امکان حفظ اسناد اخبار آنها بهعنوان مرجع و مأخذ نیز برتر از رادیو و تلویزیون هستند. البته این سه وسیله بزرگ ارتباطی (مطبوعات، رادیو و تلویزیون) در عین آنکه باهم به رقابت برمیخیزند، یکدیگر را تکمیل میکنند و متقابلاً برهم اثر میگذارند. رادیو، امتیاز پخش و نشر انحصاری اخبار را از مطبوعات میگیرد و تلویزیون اوقات فراغتی را که صرف مطالعه روزنامه میشد، محدود میکند؛ بهخصوص که برای نشر برخی از برنامهها، مانند مسابقههای ورزشی نیز مجهزتر است و در مورد نشر اخبار سیاسی، دستکم در موقع انتخابات نیز شرایط متعادلتری را بهوجود میآورد.
باید در نظر داشت، مطبوعات نسبت به وسایل ارتباطی دیگر، مانند رادیو و تلویزیون از نظر سرعت انتقال خبر، آهستهترین وسیله ارتباطی بهشمار میرود. به این جهت، معمولاً مردم ابتدا اخبار را از راههای دیگری گرفته و سپس جزئیات بیشتر را از طریق روزنامهها بهدست میآورند. البته نباید فراموش کرد که روزنامهها با افزایش تعداد چاپهای روزنامه و تهیه شمارههای فوقالعاده در موقع رویدادهای مهم برای انتشار سریعتر اخبار آمادگی بیشتری پیدا کردهاند و از این لحاظ به رادیو و تلویزیون نزدیکتر شدهاند.
ویژگیهای روزنامه امروزی
"ادوین ایمری" کارشناس برجسته تاریخ روزنامهنگاری (Journalism) برای روزنامه، بهعنوان یکی از انواع مطبوعات ویژگیهایی را بیان داشته که میتوان آنها را خصوصیات روزنامههای عصر حاضر نامید. این خصایص عبارتند از:
1. حداقل هرهفته یک شماره از آن به چاپ برسد
2. توسط روند مکانیکی چاپ شود
3. به قیمتی عرضه شود، که خریدش برای همه امکانپذیر باشد
4. مردمی با سطح سواد متوسط قادر به خواندنش باشند
5. درباره موضوعات روز و مطرح در جامعه بحث کند
6. در مورد زمینههای کلّی مطلب چاپ کند؛ نه فقط در مورد برخی مسائل خاص مانند مسائل مذهبی و یا تجاری
7. در طول زمان پایدار بماند و در انتشار آن وقفه ایجاد نشود و شکلاش بهسرعت تغییر نکند.
اگر قصد دارید در زمینه روزنامه تولید محتوا انجام دهید، رایامارکتینگ جزء سه شرکت برتر ایران است که در زمینه سئو، تهیه متنهای رپورتاژ و خدمات مختلف در تبلیغات اینترنتی فعالیت میکند. این شرکت با حفظ سرعت تهیه سفارشها و همچنین کیفیت سفارشات توانستهاست که خدمات خود را با نازلترین قیمت به مشتریان خود ارائه کند.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.