تولید محتوا برای اقتصاد ایران
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
راههای کمک به اقتصاد ایران و برخی منابع آن
اقتصاد ایران پس از سنگینتر شدن تحریمها با فشار به سزایی روبرو بودهاست. این فشارها و تورم سرسام آور به انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور به امید برگزاری مذاکرات بر سر مسئلهی هستهای و در نتیجه لغو تحریمها منجر شد. شاخهی دیپلماتیک دولت روحانی، به سرپرستی جواد ظریف، مذاکراتی طولانی مدت و طاقتفرسا را با گروه موسوم به ۳+۳ آغاز کرد و در نهایت توانست بخش مهمی از تحریمهای ایالات متحده را لغو کند. هرچند دو سال پس از اجرای این توافق بسیاری از کشورهای خارجی همچنان در خدماتدهی به مردم ایران مردد هستند و بسیاری از بانکهای خارجی همچنان از واریز ارزهای معتبر به بانکهای ایرانی جلوگیری میکنند.
این پیشرفتِ کند باعث شد که مسائل اقتصادی به مهمترین چالش دولت روحانی در انتخابات سال ۹۶ تبدیل شود. روحانی در مقابل اصولگرایانی قرار گرفت که وعدهی طرحهای اجتماعی (از جمله گسترش یارانهها) و بهتر کردن وضعیت اقتصادی کشور را در دستور کار خود قرار دادهاند. هرچند در نهایت خاطرات شرایط نامناسب اقتصادی در زمان محمود احمدینژاد (که به عنوان نمایندهی اصولگرایان پا به عرصه گذاشت) و کنترل مناسب تورم توسط دولت روحانی به او کمک کرد که دورهی ریاستجمهوری خود را برای ۴ سال دیگر تمدید کند.
دراین مقاله به راههای کمک به اقتصاد ایران و برخی از منابع اقتصاد ایران خواهیم پرداخت. اگر خودتان نیز بخواهید در این زمینه با کمترین هزینه تولید محتوا انجام دهید، پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید.
راههای کمک به اقتصاد ایران
با این وجود که تداوم حضور روحانی به ثبات اقتصادی کشور کمک کرده است و چند سرمایهگذار بزرگ خارجی (از جمله شرکتهای بوینگ و توتال) همکاری خود را با ایران مجددا آغاز کردهاند؛ ظهور دولت جمهوریخواه ترامپ در آمریکا بار دیگر بحث تحریمها علیه ایران را به کنگرهی آمریکا کشانده است. ترامپ یکی از مخالفین سرسخت تفاهمنامه با ایران است و به دنبال راهی کمخطر برای لغو آن میگردد. به این ترتیب بسیاری شرکتهای آمریکایی همچنان فاصلهی خود را با ایران حفظ میکنند. هرچند در صورت بهتر شدن وضعیت جابجایی ارز، ایران با تقویت همکاری خود با کشورهای آسیای شرقی و اروپا میتواند اقتصاد خود را مجددا رونق ببخشد.
یکی دیگر از راههای کمک به اقتصاد کشور، طرحهای اجتماعی، مانند وامهای کمبهره و بلند مدت به کسب و کارهای نوپا است. طرحهایی که دولت روحانی تا به اینجا چندان به آنها روی خوش نشان ندادهاست. همچنین سرمایهگذاری در خدماتی مانند تامین اجتماعی همگانی میتواند کمی از بار اقتصادی مردم را کاهش دهد. هرچند اجرای این طرحها در شرایط ریاضت اقتصادی بسیار دشوار است. باید دید که در ۴ سال آینده چشمانداز اقتصادی ایران به چه شکل تغییر خواهد کرد و آیا اقدامات فعلی (از جمله توافقنامهی جامع هستهای) برای بهبود وضعیت بحرانی اقتصاد کشور کافی خواهد بود یا اینکه روحانی برای تداوم حضور میانهروها در عرصهی دولت نیازمند ایدههایی متفاوت است.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای اقتصاد ایران" را نیز مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
برخی از منابع اقتصاد ایران
معدن
استخراج و فرآوری نفت (Oil extraction) بدون شک مهمترین فعالیت اقتصاد ایران و از نظر درآمد باارزشترین است، اگرچه تولید گاز طبیعی از اهمیت بیشتری برخوردار است. شرکت ملی نفت ایران (NIOC) که توسط دولت اداره میشود، نفت را برای صادرات و مصرف داخلی تولید میکند. نفت به وسیله خط لوله به ترمینال جزیره خارک در خلیج فارس انتقال مییابد و از آنجا با نفتکش در سراسر جهان حمل میگردد. تأسیسات اصلی تصفیه ایران در آبادان در طول جنگ با عراق تخریب شد، اما از آن زمان دولت این تأسیسات را بازسازی کرده و تولید دوباره به سطح قبل از جنگ رسیدهاست.
شرکت ملی نفت ایران همچنين پالايشگاههايي را در اصفهان، شیراز، تهران و تبریز اداره ميكند. این سایتها محصولات تصفیه شده متنوعی را تولید میکنند، از جمله سوخت هواپیما و سوختهای گرمایش خانگی و صنعت حمل و نقل.
ذخایر عظیم گاز طبیعی ایران بیش از یک دهم کل ذخایر جهان را تشکیل میدهد. علاوه بر میادین گازی فعال کشور در کوههای البرز و خراسان، میادین کشف و بهرهبرداری در خلیج فارس در نزدیکی عسلویه، فراساحل در منطقه خزر و به ویژه در مناطق ساحلی و دریایی در جنوب ایران آغاز شدهاست و میدان پارس جنوبی در منطقه اخیر یکی از غنیترین مناطق در جهان است. خطوط جمع آوری و توزیع کشور به تهران، كاشان، اصفهان، شیراز، مشهد، اهواز و شهر صنعتی البرز، در نزدیكی قزوین منتهی میشود.
علاوه بر معادن عمده ذغال سنگ که در خراسان، کرمان، سمنان، مازندران و گیلان یافت میشود، تعدادی از معادن کوچکتر نیز در شمال شهر تهران و در استانهای آذربایجان و اصفهان واقع شدهاند. رسوبات سرب، روی و سایر مواد معدنی به طور گسترده در سراسر کشور پراکنده است. کرمان مرکز صنعت مس ایران است. ذخایر مس در سراسر کشور استخراج میشود. ایران مواد معدنی ارزشمندی مانند اورانیوم و طلا را با مقادیر سودآوری تجاری استخراج و تصفیه میکند. ایران همچنین گچ، آهک و کائولن (خاک چینی) استخراج میکند.
محصولات صنعتی
از زمانیکه توسعه صنعتی به طور جدی آغاز شد، مناطقی از کشور را متحول کردهاست. هم اکنون ایران طیف بسیاری از کالاهای تولیدی از قبیل اتومبیل، لوازم برقی، تجهیزات مخابراتی، ماشین آلات صنعتی، کاغذ، محصولات لاستیکی، فولاد، محصولات غذایی، محصولات چوبی و چرمی، منسوجات و داروسازی را تولید میکند. کارخانههای نساجی در اصفهان و در امتداد سواحل خزر قرار دارند. ایران با فرشهای دستبافت در سراسر جهان شناخته شدهاست. ساخت سنتی این فرشهای ایرانی به میزان قابل توجهی به درآمد روستاییان کمک میکند و یکی از مهمترین صنایع صادراتی در اقتصاد ایران است.
فرش ایرانی شناخته شدهترین صادرات فرهنگی از ایران است. الگوهای اولیه فرش معمولاً متقارن با نقوش هندسی و گل بودند که برای تداعی زیبایی باغهای کلاسیک ایرانی طراحی میشدند. مردم با ترکیبی از نمادهای قابل توجه و رنگهای ارگانیک عاشق میشوند. طرح و روشهای بافت فرش ایرانی متفاوت است. هنگامی که به دنبال فرش مناسب در میان بسیاری از افراد در یک فروشگاه فرش ایرانی هستید، انتخاب آن دشوار است.
تا اوایل دهه 1950 صنعت ساخت و ساز عمدتاً محدود به شرکتهای کوچک داخلی بود. افزایش درآمد از نفت و گاز و در دسترس بودن اعتبار آسان، با این حال، رونق ساختمانی بعدی را ایجاد کرد که شرکتهای بزرگ ساختمانی بین المللی را به ایران جذب کرد. انرژی ارزان و فراوان ایران به آن یک مزیت رقابتی قابل توجه در تولید فلزات و سایر کالاهای صنعتی میدهد. در نتیجه، صنایع سنگین (Heavy Industry) در استانهای جنوبی ایران نزدیک به منابع انرژی خود متمرکز شدهاند.
کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری
تقریباً یک سوم از کل سطح ایران زمین زراعی قابل کشت است و مناطق غربی و شمال غربی کشور بیشترین خاک حاصلخیز را دارند. دامنه وسیع نوسانات دما در مناطق مختلف کشور و تعدد مناطق آب و هوایی امکان پرورش انواع محصولات مختلف را فراهم میکند.
برخی مناطق شمالی و غربی از کشاورزی دیم پشتیبانی میکنند، در حالی که مناطق دیگر برای تولید محصولات زراعی (Crops) موفق به آبیاری میشوند. گندم، برنج و جو عمدهترین محصولات در اقتصاد ایران است. سایر محصولات اصلی شامل سیب زمینی، حبوبات، سبزیجات، میوهها، گیاهان علوفهای، دانههای روغنی، مغزها (پسته، بادام و گردو)، پنبه، نیشکر، چغندرقند، گیاهان، ادویهها و چای است.
عسل از کندوهای عسل جمع آوری میشود و ابریشم از پیله کرم ابریشم برداشت میشود. محصولات دامی شامل گوشت بره، گوشت گاو، گوشت بز، مرغ، تخم مرغ، شیر، کره، پنیر، پشم و چرم است. عمده صادرات محصولات کشاورزی شامل میوههای تازه و خشک، آجیل، پوست حیوانات، غذاهای فرآوری شده و ادویهجات است.
جنگلهای ایران تقریباً همان مقدار زمینهای زراعی آن را پوشش میدهد یعنی حدود یک دهم کل سطح آن. بزرگترین و با ارزشترین مناطق جنگلی در منطقه خزر وجود دارد که بسیاری از جنگلها از لحاظ تجاری قابل بهرهبرداری هستند و شامل چوبهای جنگلی و چوبهای نرم است. محصولات جنگلی شامل تخته سه لا، تخته فیبر و چوب برای صنایع ساختمانی و مبلمان است.
اگر قصد انجام تولید محتوا در سایت رایا مارکتینگ را داشتهباشید روی عبارت استخدام تولید محتوا کلیک کنید.
ماهیگیری نیز در اقتصاد ایران مهم است و ایران ماهی را هم برای مصارف داخلی و هم برای صادرات، محصولات خود را به صورت تازه، نمك، دودی یا كنسرو به بازار عرضه میكند. ماهیان خاویاری، ماهی سفید، ماهی آزاد، کفال، کپور، گربه ماهی و سوف و در دریای خزر، مهمترین شیلات ایران صید میشوند. بیش از 200 گونه ماهی در خلیج فارس یافت میشود که 150 نوع آن خوراکی است، از جمله میگو.
سخن آخر
اقتصاد ایران یک اقتصاد ترکیبی است و دارای یک بخش عمومی گسترده است. این صنعت تحت تأثیر تولید نفت و گاز قرار دارد. ایران با داشتن 10٪ از ذخایر اثبات شده نفت جهان و 15٪ از ذخایر گاز خود، ابرقدرت انرژی محسوب میشود. اقتصاد ایران با هیدروکربن، بخشهای کشاورزی و خدماتی و همچنین حضور قابل توجه دولت در تولید و خدمات مالی مشخص میشود. ایران برای ذخایر گاز طبیعی دوم و چهارم برای ذخایر اثبات شده نفت خام در جهان است و در حالی که برای یک کشور صادرکننده نفت نسبتاً متنوع است.
در صورتیکه قصد داشتهباشید در زمینه اقتصاد ایران تولید محتوا انجام دهید، پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید تا سفارش خود را با حداکثر کیفیت تحویل بگیرید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.