آئین نگارش محتوا در سایت
در صورتی که نوشته یا محتوای سایت شما جذاب و کاربر پسند نباشد کاربران به سرعت سایت شما را ترک کرده و هرگز به آن وارد نخواهد شد
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
آئین نگارش محتوا در سایت
آئین نگارش محتوا در سایت چیست؟ کاربرد میباشد چیست؟ با توجه به اینکه شما زمان زیادی را نخواهید داشت که مخاطب را جذب کنید پس نوشتن محتوا را جدی بگیرید. در صورتی که نوشته یا محتوای سایت شما جذاب و کاربر پسند نباشد کاربران به سرعت سایت شما را ترک کرده و هرگز به آن وارد نخواهد شد. پس سعی کنید یک محتوای قابل درک و باکیفیت برای مخاطبان خود بنویسید. هرگز این نکته را فراموش نکنید که مهمترین موضوع در تولید محتوا مخاطب است و قرار است شما برای او بنویسید و به زبان ساده باید بگوییم که مخاطب همه چیز محتوا است.
قوانین نگارشی محتوادر سایت
قوانین نگارشی محتوای سایت چیست؟ نگارش محتوای متنی به زبان فارسی در وب سایت ها باید از دو جنبه مورد بررسی قرار بگیرد. پیام محتوا باید به دور از پیچیدگی و شفاف باشد دیگر این که محتوا باید مطابق با واقعیت باشدو از دیگر ویژگی های یک محتوای با کیفیت این است که در عین سادگی باید ایده ها و حقایقی را به مخاطبان منتقل کند. به این شکل که خواننده بتواند از طریق این اطلاعات به یک تصویر عینی از واقعیت دست پیدا کند.
نکته دوم مفهوم شکل است که باید به درست نویسی و درست گویی از دیدگاه قوانین و دستورهای ادبیات فارسی توجه داشت که به ما گوشزد می کنند که برای حفظ زبان پارسی در هنگام نوشتن باید چه نکاتی را مد نظر داشته باشیم.در ادامه قصد داریم به یکی از موضوعات مهم در مورد تولید محتوا در سایت یعنی چرا فعل میباشد اشتباه است بپردازیم.
چرا باید به جای می باشد از است استفاده کنیم
چرا گوگل می باشد را غلط نگارشی به حساب میآورد ؟ حتما بارها در راستای غلط ننویسیم به این مسئله برخورد کرده اید که می باشد یا است؟ حال این سوال پیش خواهد آمد چرا فعل می باشد غلط است؟ یکی از دلایلی که استفاده از می باشد در محتوا توصیه نمی شود این است که غیرصمیمانه است و لحن و سبک هر متنی را تصنعی کرده و به نوعی در باور مطلب ابهام ایجاد می کند. در مورد اینکه چرا فعل می باشد اشتباه است می توانیم بگوییم که هیچ گاه افراد به شکل طبیعی در زبان فارسی از این فعل استفاده نمی کنند مگر هنگامی که بخواهیم یک مطلب بسیار مودبانه یا رسمی بنویسیم و به نوعی می توانیم بگوییم که این فعل تا حدودی مطرود است.
آیا می باشد غلط است
می باشد چه نوع فعلی است آیا استفاده از می باشد درست است؟ می باشد نوعی فعل اسنادی است که دقیقا می تواند به جای است استفاده شود. در مورد فرق است و می باشد باید بگوییم که این دو فعل با هم هیچ تفاوتی ندارند و بسیاری از نویسندگان برای اینکه از تکرار فعل است جلوگیری کنند آن را به کار می گیرند که به کار بردن آن در محتوای سایت چندان جالب نیست.
البته برخی از افراد اعتقاد دارند که از این فعل در متون کهن ادب پارسی استفاده شده است و کارشناسان اشتباه بودن آن را به کلی رد نمی کنند. بهتر است حتی الامکان آن را وارد محتوا های متنی نکنید زیرا در برخی موارد این واژه در متونی به کار می رود که جنبه طنز دارد.
می باشد چه نوع فعلی است
همان طور که قبلا اشاره کردیم می باشد یک فعل اسنادی است، برخی دیگر از فعل های اسنادی نیز به جای یکدیگر به کار می رود. یکی دیگر از اشتباهات رایجی که در نوشتن محتوا اتفاق می افتد این است که از فعل می گردد یا می شود استفاده کنیم؟ بیشتر اوقات شاهد این هستیم که علاوه بر محتوا در متون نوشتاری دیگر مانند نامه های اداری و... نیز این اشتباه انجام می شود و از فعل می گردد استفاده شده و افراد این ذهنیت را دارند که استفاده از این فعل احترام آمیز تر است. می باشد به زعم بعضی از کارشناسان نوعی فعل دعایی نیز محسوب می شود و وجود ابهام در آن می تواند به عنوان فرق است و می باشد به شمار رود.
علائم محتوای حرفه ای در سایت چیست
در ابتدای امر باید بگوییم که همه ی هدف ما از تولید محتوا در سایت این نیست که ربات های گوگل را راضی کنیم بلکه مهم تر از آن این بوده که در راستای خشنودی و جلب رضایت مخاطبان گام برداریم. یکی از نکات مهم این است که محتوایی را تولید کنیم که کاربران بتوانند آن را به درستی بخوانند، بنابراین یکی از مواردی که به این امر کمک می کند به کاربردن علایم نگارشی به شکل صحیح است که به خواندن محتوا کمک می کند.
یکی از سوال های مهمی که برای تولید کنندگان محتوا در سایت وجود دارد این است آیا گوگل درکی در مورد نوشتار ما دارد؟ پاسخ مثبت است زیرا الگوریتم های گوگل به شکل دائمی در حال آپدیت شدن هستند و هوش مصنوعی موتور جستجو برای رفع نیازهای کاربران و درک مفاهیم موجود در وب است.
همچنین میتوانید بخوانید: اصول و قوانین 3 الگوریتم مهم گوگل
از سوی دیگر درک ربات ها از تصاویر و متون موجود در صفحات روز به روز بالاتر می رود و علت آن را نیز این است که در هنگام نیاز کاربر، اطلاعات درستی در دسترس او قرار بگیرد.
استفاده از علایم نگارشی باعث می شود که گوگل درک بهتری از مفهوم کلمات داشته باشد و این امر باعث شده که درمعنای جمله و ارتباط بین کلمات کمک شود. با توجه یه اینکه به کار بردن صحیح علایم نگارشی به درک گوگل کمک می کند اما به این مفهوم نیست که عدم استفاده از علایم نگارشی همیشه باعث تغییر مفهوم جمله شود.
با استفاده از علایم نگارشی در هنگام تولید محتوا در سایت می توانید مفاهیم ذهنی را ساده تر به مخاطبان انتقال بدهید. زمانی که به شکل صحیح از این علایم استفاده شود کاربر بیشتر در محتوا خواهد ماند و در صورت ترک با لبخند رضایت و یک تجربه ی خوب سایت شما را ترک خواهد کرد.
علایم نگارشی
این علایم در کل به مواردی اطلاق می شود که کاربرد موثری در آرایش جمله دارند، همچنین آن ها قادرند که معنای جمله را تغییر بدهند. علایم نگارشی زیادی در زبان فارسی وجود دارد که به معرفی پرکاربردترین آن ها خواهیم پرداخت.
مهم ترین علایم نگارشی تولید محتوا در سایت شامل ویرگول، نقطه ویرگول، علامت تعجب و پرسشی،نقطه،سه نقطه، دونقطه. هستند.معمولا این علامت ها چسبیده به واژه ی قبل از خود و با فاصله با کلمه ی بعدی می آیند. البته پرانتز، گیومه، دو نبش یا قلاب ([]) شامل این قانون نمی شوند.
نقطه
به معنای پایان و ختم جمله است، زمانی که در نگارش از نقطه استفاده می کنیم به این مفهوم است که جمله پایان یافته و یک معنای مستقل و کامل را ارائه می کند. عدم استفاده از نقطه در پایان جمله خوانایی متن را به شدت کاهش می دهد.
ویرگول
یکی از بهترین نشانه ها است که برای خوانایی متن به کار می رود. زمانی که نیاز دارید در ذهن مخاطب مکث ایجاد کنید به ویرگول نیاز دارید. از این نشانه می توانید برای مجزا کردن کلمات و جملات نیز بهره گرفت.
نقطه ویرگول
این نشانه را زمانی به کار می برند که بخواهند میان دو جمله ی مرتبط یک مکث ایجاد کنند. می توان از آن در انتهای تمام شده که نیاز به توضیحات تکمیلی دارد استفاده کنید.
دو نقطه: به عنوان نقل قول و ایجاد مکث و توضیح همچنین به معنای زیرا و چونکه هم به کار می رود.
سه نقطه
(...) را برای جمله ناتمام که ادامه ی آن قابل حدس است همچنین برای بیان قسمت های حذف شده به کار می رود.
پرانتز
کاربرد اصلی این نشانه برای بیان عبارات، کلمات و توضیحات بیشتر جملات است که قرار است خارج از متن توضیح داده شود.
نیم فاصله چیست و چه زمانی استفاده می شود
یکی از مهم ترین موارد که در تولید محتوا در سایت موثر است. نیم فاصله را زمانی به کار می برند که از دو یا بیش از چند کلمه را یا پسوند و پیشوند را با یکدیگر به کار می برند. زمانی که فاصله ی کامل را به کار ببرید نمی توانید نسبت بین آن ها را به شکل صحیح نشان بدهید. فراموش نکنید در برخی موارد رعایت نیم فاصله امکان دارد برای سئو ایجاد مشکل کند، بنابراین زمانی که برای سئو دارای اهمیت است می توانید از نیم فاصله استفاده کنید
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید