نمونه هایی از اهداف بازاریابی محتوایی شرکت های بزرگ
در این مقاله در مورد نمونه های اهداف بازاریابی محتوایی، استراتژی و مراحل آن به طور کامل صحبت شده است.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
تعریف بازاریابی محتوایی از دیدگاه های مختلف
دنیای کسب و کار و تجارت های نوین در عصر امروز بسیار طرفدار پیدا کرده است. بازاریابی محتوایی بخش کوچک اما برجسته و پرطرفدار از این دنیای وسیع کسب و کار است. در میان تمام برندها، شرکت ها، سازمان، بیزینس ها و کسب و کار ها کمتر کسی است که از این رویکرد استراتژیک، تحت عنوان بازاریابی محتوایی در به هدف رسیدن خود بهره نبرده باشد.
بازاریابی محتوایی به دلیل بهره گرفتن از تولید محتوا، به یکی از روش های موثر، مفید، کاربردی و با تکنیک در تبلیغات و معرفی کالا و خدمات تبدیل شده است. بازاریابی محتوایی به دلیل داشتن ویژگی هایی همچون اثر بخشی سریع، سودآوری در مدت زمان کوتاه، به دست آوردن نتیجه مطلوب و کارآمد بودن؛ به جایگاه برتری در میان مخاطبان و مشتریان پیدا کرده است.
اعتبار در بازاریاب محتوایی هنگامی پدید میآید که در ابتدا شما نظر و اعتماد مشتریان و مخاطبان هدف خود را به سمت خود روانه کنید، پس از آن چیزهایی را به آنها ارائه دهید؛ که نیاز مشتریان برطرف شود. رسیدن به این دو اصل حیاتی در بازاریابی محتوایی یعنی تحقق اهداف بازاریابی محتوا که موفقیت های بزرگی را برای شما در پی خواهد داشت. بسیاری از شرکت ها بزرگ و موفق خارجی و یا ایرانی مانند رایا مارکتینگ این دو اصل را سرلوحه تمام فعالیت های خود قرار میدهند.
برخی از اهداف بازاریابی محتوایی شرکت های بزرگ
1. جلب توجه و جذب مشتریان جدید:
یکی از اهداف بازاریابی محتوایی جلب رضایت مشتری است. شرکت های بزرگ با استفاده از بازاریابی محتوایی مهارت ها و تخصص های خود را به نمایش می گذارند تا مشتریان جدید را به خود جذب کنند.
2. تقویت نام و شناخت برند:
با استفاده از محتوای جذاب و ارزشمند در مراحل اهداف بازاریابی محتوایی، شرکت های بزرگ می توانند تصویر و شناخت برند خود را تقویت کنند و در مقابل رقبا برتری یابند.
3. معرفی و تبلیغ محصولات جدید:
بازاریابی محتوایی به شرکت های بزرگ امکان می دهد محصولات و خدمات جدید خود را معرفی و تبلیغ کنند و از این طریق فروش و سودآوری را افزایش دهند.
4. ایجاد اعتماد و رابطه با مشتری:
با بازاریابی محتوایی، شرکت ها می توانند ارزش ها و مفهوم کسب و کار خود را به مشتریان منتقل کرده و اعتماد مشتریان را جلب و رابطه دائمی با آنها ایجاد کنند.
5. ارتقاء موقعیت در جستجوی اینترنتی:
بازاریابی محتوایی به شرکت های بزرگ امکان می دهد تا با آشنایی با مفهوم سئو چیست، سئو و موقعیت خود در نتایج جستجوی اینترنتی را بهبود بخشند و بیشتر دیده شوند.
6. تقویت روابط با مخاطبان:
به عنوان یک راه موثر برای ارتباط با مخاطبان در اهداف بازاریابی محتوایی، بازاریابی محتوایی به شرکت های بزرگ امکان می دهد تا با مخاطبان ارتباط برقرار کنند، به نقد و پیشنهادات آنها گوش فرادهند و رضایت آنها را به دست آورند.
7. افزایش پاسخگویی به مشتریان:
بازاریابی محتوایی به شرکت های بزرگ امکان می دهد تا سوالات و نیازهای مشتریان را پاسخ دهند و به مشکلات آنها رسیدگی کرده و از آنها حمایت کنند.
8. ارتقاء بهبود و توسعه مهارت های کارکنان:
بازاریابی محتوایی به شرکت های بزرگ امکان می دهد تا با به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات خود، مهارت های کارکنان را برای بهتر دیده شدن در دیجیتال مارکتینگ توسعه دهند.
بررسی اهداف بازاریابی محتوا
در ادامه مقاله خود به اهداف بازاریابی محتوا در قالب بازاریابی محتوایی میپردازیم.
شرکت های بزرگی که در زمینه بازاریابی محتوایی فعالیت دارند، به طور مشخصی از هدف های کوتاه و بلند مدت استفاده میکنند تا به نتیجه عالی برسند. اهداف بازاریابی محتوا از پایه های اساسی و بنیادی در بازاریابی محتوایی است.
-
هدف شماره 1:
جلب اعتماد و ایجاد ارتباط با مخاطب و مشتری: این هدف از اهداف بازاریابی محتوا؛ جزء بارزترین هدف ها به حساب میآید. اگر در بازاریابی محتوایی شما بیاموزید که به مشتری و مخاطب خود احترام بگذارید و برای او متناسب با نیاز ها و هدف هایش محتواهای مناسب و با کیفیت تولید کنید؛ در نتیجه این موضوع مخاطب نیز یاد میگیرد که به شما اعتماد کند و برای همکاری بیشتر با شما ترغیب شود.
-
هدف شماره 2:
جذابیت و چشم اندازهای نوین را از اهداف بازاریابی محتوا خود قرار دهید: تولید محتوا خوب در سیستم بازاریابی محتوایی خلاقیت و هنر به حساب میآید. نیاز انسان با تغییر زمان، نیز تغییر مییابد و برای انسان این موضوع خوشایند است که در روش های برطرف کردن نیازهایش چشم انداز و روش های جدید بکار رود.
-
هدف شماره 3:
از انتقادات و اعتراضات مخاطبان برای تجارت خود پل بسازید: همواره در بازاریابی محتوایی جلب تمام و کمال نظر مخاطبان و مشتریان هدف مقابل، قابل دسترسی نیست. انسان ها با نظرها و لایق متفاوتی در برابر شما ظاهر خواهند شد. گاه پیش میآید که برخی مخاطبان از کار شما انتقاد میکنند و کارشان به اعتراض کشیده میشود؛ در این زمان بازاریابی محتوایی برنده است که طرز برخورد با مشتری و مخاطب معترض را به خوبی بداند و در این بین نقاط ضعف را به نقاط قوت خود تبدیل کند.
-
هدف شماره 4:
شرکای کاری شما را سریعتر به اهداف بازاریابی محتوا نزدیک میکنند: یک شرکت بزرگ بازاریابی محتوایی این موضوع را اعلام کرد همکاری با یک یا چند شریک کاری و تجاری در دستور کار من قرار داشت. زیرا سیستم بازاریابی محتوایی برای مطرح شدن خود حتی در سطح جهانی نیازمند ایده های نو و خلاقانه، مهارت ها و توانایی های متفاوت افراد و تفکرات خارق العاده و کارآمد است؛ که این امور با همکاری، بهره گیری و کنار هم قرار گرفتن چند ذهن خلاق به وقوع میپیوندد.
-
هدف شماره 5:
وفاداری و وفای به عهد نسبت به مشتری از بزرگترین اهداف بازاریابی محتوا است که باید تحقق یابد: شرکت بازاریابی محتوایی، مخاطب یا مشتری هدف و محتوای تولید شده سه راس اصلی در بازاریابی محتوایی هستند؛ که محتوای تولیدی مانند طنابی است که مخاطب و بازاریابی را به هم وصل میکند. پس از محتوا مخاطب نیز مهم ترین گزینه است که باید به او، نظرات و خواسته هایش توجه زیادی شود.
-
هدف شماره 6:
گسترش دادن ایده های جدید بسیار کاربردی است: از اهداف بازاریابی محتوا وسعت دادن و پر و بال دادن به تفکرات نوین است. اگر در کسب و کارتان ایده های جدید و حتی کوچکی جرقه زد؛ آنقدر پی آن ایده را بگیرید و گسترش دهید تا انفجاری عظیم و سودمند برای بازاریابی محتوایی شما باشد.
-
هدف شماره 7:
بهبود و ارتقا موتور جستجو (SEO) در دستور کار بازاریابی محتوایی شرکت های بزرگ ایرانی و خارجی قرار دارد: بهبود موتور جستجو یا همان سئو یعنی رتبه محتوهای شما در میان دیگر سایت های رقبا ارتقا یابد. توجه به این هدف شما را در کسب و کارتان بسیار بالا میکشد. همچنین توجه و اهمیت دادن به تکنیک سئو سبب تولید محتواهای ارزشمند و مورد رضایت مخاطب قرار خواهد گرفت.
-
هدف شماره 8:
توسعه و گسترش نام و برند تجاری خود را جدی بگیرید: برای تحقق هدف هایی که در سر دارید؛ نیاز دارید که در میان افراد و در بسیاری از موقعیت ها شناخته شوید. راهکارهایی زیادی برای این معرفی وجود دارد. بهترین روش این است که محبوب ترین مکان حضور مخاطبان و مشتریان هدف خود را شناسایی کنید و سپس اقدام به معرفی کسب و کار و برند خود کنید.
-
هدف شماره 9:
تبدیل مخاطب به مشتری دائم: اگر نگاهی به رویکردها و اهداف بازاریابی محتوا در شرکت های بزرگ و صاحب نام بیندازید؛ مشاهده خواهید کرد که این شرکت ها بسیار در تلاش هستند تا افراد و مخاطبانی را که از محتوا ها و کسب و کارهای آن ها بازدید می کنند؛ به مشتریان بالقوه و ثابت خود تبدیل کنند. تحقق این امر جز با بکارگیری روش های جذاب و مفید برای مخاطب میسر نیست.
-
هدف شماره 10:
هدف اصلی مخاطب باشد: اگر در تجارت و بازاریابی محتوایی خود فقط و فقط به فکر خود و سود خود باشید؛ شک نکنید موفقیتی پایدار به دست نخواهید آورد. بازاریابان بزرگ تولید محتوا رمز و سرنخ موفقیت های بزرگ خود را مشتریان و مخاطبان تلقی میکنند.
استراتژی بازاریابی محتوا چیست؟
استراتژی بازاریابی محتوا، یک رویکرد سیستماتیک است که به شرکت ها و سازمان ها کمک می کند محتواهای قابل انتشار را برای جذب و رضایت مشتریان هدف تولید کنند. استراتژی بازاریابی محتوا شامل تحلیل کردن نیازها و مورد انتظار مشتریان، تعیین هدف های بازاریابی، ارائه محتواهای به اشتراک گذاری پویا، سفارش تولید محتوا جذاب و ایجاد ارتباط با مخاطبان مناسب است. استراتژی بازاریابی محتوا به کاهش هزینه ها و افزایش درآمد مشتریان، افزایش شناخت برند و بهبود تجربه مشتریان کمک می کند.
انواع بازاریابی محتوا
• محتوای وبسایت: این نوع بازاریابی محتوا شامل به روزرسانی و تولید محتوا برای وبسایت شرکت است. این محتوا ممکن است شامل: مقالات، ویدئوها، نمودارها، عکس ها و سوالات متداول باشد.
• بلاگ: در این نوع بازاریابی محتوایی، یک بلاگ راه اندازی شده و محتواهای جذاب و ارزشمند به صورت مرتب در آن منتشر می شود. بلاگ ها میتوانند به منظور بهبود رتبه بندی سایت در موتورهای جستجو استفاده شده و همچنین باعث افزایش ترافیک وبسایت می شوند.
• محتوای رسانه اجتماعی: بازاریابی محتواهای رسانه اجتماعی شامل انتشار محتواهای جذاب در پلتفرم های رسانه اجتماعی مانند: فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و لینکداین است. این نوع بازاریابی محتوا بهبود در دید برند، جذب مشتریان جدید و افزایش ترافیک وبسایت را در پی دارد.
بسته به نوع شرکت و هدف گذاری محتواهای دیگری نیز برای بازاریابی محتوایی قابل تولید است.
مراحل بازاریابی محتوا
مراحل بازاریابی محتوا عبارتند از:
1- تعیین هدف در محتوا مارکتینگ: در این مرحله باید هدف واضحی برای بازاریابی محتوا تعیین کرد. هدف ممکن است شامل افزایش آگاهی مشتریان، جذب مشتریان جدید، افزایش فروش، ایجاد رابطه با مشتریان و غیره باشد.
2- ایجاد و تولید محتوا: در این مرحله باید محتواهای مناسب برای هدف تولید کنید. محتوا شامل مقالات، ویدیوها، بلاگ پست ها، نشریات، پست های رسانه های اجتماعی و سایر محتواهای قابل اشتراک است.
3- به اشتراک گذاری محتوا: در این مرحله باید محتوای تولید شده را در کانال های مناسب به اشتراک بگذارید.
4- تجزیه و تحلیل: در این مرحله باید اثر بخشی و موثر بودن استراتژی بازاریابی محتوا را تجزیه و تحلیل کنید. این شامل معیارهایی مانند: تعداد بازدید کنندگان، نرخ تبدیل مشتریان، رضایت مشتریان و سایر معیارهای مرتبط است.
۶- بهبود و بهینه سازی: با تجزیه و تحلیل نتایج و بازخوردها، می توانید استراتژی بازاریابی محتوا را بهبود و بهینه سازی کنید. این شامل تغییرات و به روز رسانی محتوا، تغییر در روش های ارتباطی و اصلاح استراتژی برنامه ریزی است.
موسسه بازاریابی محتوایی
یک موسسه بازاریابی محتوایی یک شرکت یا سازمان است که در حوزه بازاریابی محتوا فعالیت می کند. بازاریابی محتوا به فرایند ارائه و توزیع محتوای مفید و جذاب به هدفمندان با هدف جلب توجه، جذب مشتریان و ایجاد ارتباط بین مشتری می پردازد.
موسسه بازاریابی محتوایی ممکن است خدمات متنوعی ارائه دهد، از جمله تولید محتوای متنی، تولید ویدیو، ساخت طرح های طراحی گرافیکی، ایجاد وبسایت و بهینه سازی موتور جستجو (SEO). این موسسه ها معمولاً تیم هایی از نویسندگان، طراحان، فیلمبرداران و تکنسین های فنی دارند که محتوای مناسب به هدفمندان را تولید و توزیع می کنند.
اهداف موسسه بازاریابی محتوایی می تواند شامل افزایش افزایش شناخت برند، جلب توجه و ایجاد ترافیک در وبسایت، جذب مشتریان جدید، ارتقاء تعامل با مشتریان و افزایش فروش باشد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید