توضیح استراتژی های مدیریت رسانه های اجتماعی
این مقاله ضمن توضیح اهمیت شبکه های اجتماعی در موفقیت یک برند، ارکان اصلی مدیریت رسانه های اجتماعی را معرفی می کند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مدیریت رسانه های اجتماعی عنوان شغلی جدیدی است که با پررنگ تر شدن نقش رسانه های اجتماعی در بازاریابی، تبلیغات و برندسازی به وجود آمده است. بر اساس داده های آماری، رسانه های اجتماعی، پس از موتورهای جستجو، دومین روش رایج برای تحقیق پیرامون یک برند هستند. از سویی دیگر، بیش از 40 درصد از خریداران آنلاین از شبکه های اجتماعی برای تحقیق در مورد برند ها استفاده می کنند. بسیاری از مردم معتقد هستند که می توانند از طریق رسانه های اجتماعی با برند ها ارتباط برقرار کنند. بنابراین، عدم فعالیت در شبکه های اجتماعی برای یک برند به معنای از دست دادن مشتریان و عدم دسترسی به سود بیشتر است. به بیان دیگر، برندی که نتواند در رسانه های اجتماعی حضور فعال داشته باشد، به دست فراموشی سپرده می شود. این امر به اهمیت مدیریت رسانه های اجتماعی اشاره می کند.
بسیاری از برند های بزرگ و شناخته شده در دنیا، تیمی از افراد خبره در زمینه بازاریابی، تبلیغات، تولید محتوا و استراتژیست ها را استخدام کرده اند تا مدیریت رسانه های اجتماعی و حضور برند در فضای آنلاین را بر عهده بگیرند. این در حالی است که بسیاری از برند های کوچک، امکان استخدام چنین تیمی را ندارند. از آنجایی که آشنایی با استراتژی های مدیریت رسانه های اجتماعی برای هر صاحب برند و کسب و کاری اهمیت دارد، ما نیز تصمیم گرفته ایم تا این مقاله را به بررسی این استراتژی ها و نکات مرتبط با آنها اختصاص دهیم.
در این زمینه خوب است آموزش تکنیک های متفاوت کسب درآمد از سوشال مدیا را نیز بدست آورید.
منظور از مدیریت رسانه های اجتماعی چیست؟
مدیریت رسانه های اجتماعی به معنای ایجاد ارتباط میان برند و جامعه مخاطب آن از طریق شبکه های اجتماعی است. مدیر رسانه های اجتماعی فعالیت های یک برند در فضای آنلاین را زیر نظر می گیرد و هویت آنلاین برند را در این فضا، شکل می دهد. حضور در رسانه های اجتماعی، مزایای بسیار زیادی برای برند دارد که از این میان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• مقرون به صرفه:
شبکه های مجازی پلتفرم هایی مقرون به صرفه هستند که می توان از طریق آن ها با مشتریان ارتباط برقرار کرد و در عین حال مشتریان جدید تری را جذب برند کرد. پیوستن به شبکه های مجازی مجانی است و شما برای حضور آنلاین خود در این فضا، هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنید. از سویی دیگر، میلیون ها مشتری احتمالی در این فضا حضور دارند و این به معنای یک فرصت موثر و در عین حال مقرون به صرفه برای کسب سود بیشتر است.
• دسترسی:
شبکه های مجازی محدودیت جغرافیایی ندارند و برند شما می تواند در این بستر، مشتریان بیشتری جذب کند.
• ابزاری برای مارکتینگ:
فعالیت حرفه ای در رسانه های اجتماعی تقریبا مجانی است و در عین حال، این فرایند بسیار تاثیرگذار و نتیجه بخش است. رسانه های اجتماعی نه تنها مشتریان یک برند و میزان سود را افزایش می دهند، بلکه امکان تبلیغ و همچنین تحلیل جامعه مخاطب را نیز به راحتی فراهم می کنند. به همین دلیل است که رسانه های اجتماعی ابزاری ایده آل برای مارکتینگ محسوب می شوند.
با توجه به نکات مطرح شده در بالا، اهمیت مدیریت رسانه های اجتماعی به خوبی قابل درک است. ما در ادامه مهمترین المان های استراتژی های مدیریت رسانه های اجتماعی را توضیح خواهیم داد.
درک بهتر برند و اهمیت آن در مدیریت رسانه های اجتماعی
اولین مرحله در خلق استراتژی های مدیریت رسانه های اجتماعی، درک بهتر برند است. برند هویت یک مجموعه است و با المان هایی مانند ارزش های اصلی، نام، تجربه مشتری، اهداف بلند مدت و کوتاه مدت و یک لوگو تعریف می شود. درک بهتر این موضوع که یک برند دوست دارد چگونه در چشم عموم دیده و با چه شعارهایی شناخته شود، در تعیین قدم های بعدی، اهمیت زیادی دارد.
شناخت بهتر مخاطب
شناخت مخاطب در مدیریت رسانه های اجتماعی، به معنای شناخت افرادی است که برند قصد دارد با آنها ارتباط برقرار کرده و محصول یا خدماتش را به آنها عرضه کند. شناخت بهتر مخاطب در استراتژی های بازاریابی و تبلیغات اهمیت دارد. در زمینه تبلیغات شبکه های اجتماعی می توان به تبلیغات در اینستاگرام نیز اشاره کرد) این شناخت است که به شما کمک می کند تا محتوایی موفق و متناسب با مخاطب خلق کنید و نرخ تعامل با مشتری را افزایش دهید. در استراتژی های مدیریت رسانه های اجتماعی، جامعه مخاطب تنها شامل افرادی که برند قصد دارد با آن ها ارتباط برقرار کند، نمی شود. بلکه کاربران شبکه های اجتماعی که بالقوه می توانند به محتوا و خدمات یک برند علاقه مند باشند نیز جزئی از جامعه مخاطب محسوب می شوند. در نظر گرفتن این افراد، می تواند تعداد مشتریان را افزایش داده و سود بیشتر را عاید برند سازد.
تعیین اهداف و نقش کلیدی آن در مدیریت رسانه های اجتماعی
هدایت و مدیریت رسانه های اجتماعی بدون هدف امکان پذیر نیست. بدون وجود اهداف مشخص، واقع بینانه و در دسترس، شرایط می تواند خیلی سریع از کنترل خارج شده و برند متحمل ضررهای هنگفت مالی و معنوی شود. اهداف باید بر اساس شرایط برند، منابع مالی موجود و برای بازه های زمانی مشخص تعیین شوند تا میزان شکست و موفقیت آن ها به خوبی قابل اندازه گیری باشد.
حضور برند در پلتفرم های مختلف
هر یک از پلتفرم های شبکه های مجازی موجود، مزایا و معایب خاص خود را دارند و جامعه کاربری آن ها نیز متفاوت هستند. برای آنکه بتوانید از امکانات موجود نهایت استفاده را ببرید، باید در رسانه های اجتماعی مختلف، فعال باشید. اینستاگرام، لینکدین، پینترست، فیس بوک و یوتیوب از جمله محبوب ترین و معروف ترین پلتفرمها برای فعالیت کسب و کارهای مختلف هستند. تولید محتوا در این پلتفرم ها و حضور فعال در آنها می تواند شما را در ارتباط بیشتر با کاربران و مشتریان احتمالی قرار دهد. هرچه برند شما حضور فعال تری در شبکه های مجازی داشته باشد، بهتر شناخته می شود و افراد بیشتری به مجموعه شما اعتماد خواهند کرد.
مدیریت رسانه های اجتماعی و اهمیت ارتباط با مشتریان
تجربه مشتری در شبکه های مجازی، پارامتری مهم در موفقیت برندها و کسب و کارهای نوپا است. این امر تا جایی اهمیت دارد که نظارت بر شیوه های ارتباط با مشتریان یکی از ارکان اصلی مدیریت رسانه های اجتماعی محسوب می شود. برای ارتباط با مشتریان روش ها و تاکتیک های مختلفی وجود دارد که از این میان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• پاسخگویی به مشتریان
• نظرسنجی از مشتریان
• طراحی بازی ها و قرعه کشی ها برای افزایش نرخ تعامل
• بارگذاری محتوای مناسب و با کیفیت با زمان بندی مشخص
• استفاده از محتوای تولید شده توسط کاربران و مشتریان
• ارائه تخفیف ها و تسهیلات به کاربران و دنبال کنندگان
نقش کلیدی تولید محتوا و اهمیت آن از منظر مدیریت رسانه های اجتماعی
تولید محتوا نقش بسیار مهمی را در موفقیت یک برند ایفا می کند. تولید محتوای مرتبط، با کیفیت و درگیر کننده می تواند نظر کاربران بیشتری را به خود جلب کرده و سود بیشتری را نیز عاید شما سازد. این امر تا جایی اهمیت دارد که معمولا برند های بزرگ، یک بخش درون سازمانی را به تولید محتوا و تبلیغات اختصاص داده اند. مدیریت رسانه های اجتماعی شامل نظارت بر فعالیت تولیدکنندگان محتوا، ویراستارها و ایجاد ارتباط میان بخش بازاریابی، فروش و تولید محتوا نیز می باشد. در کنار تولید محتوای با کیفیت، تحلیل برهمکنش کاربران با محتواهای تولید شده نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. این تحلیل می تواند چراغ راه شما باشد. بدیهی است که نادیده گرفتن این بخش توسط یک برند در استراتژی های مدیریت رسانه های اجتماعی می تواند آسیب های جبران ناپذیری را متوجه کسب و کار کند.
برای سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید