نحوه طراحی سایت با پایتون
توسعه و طراحی سایت با پایتون یک انتخاب همه کاره و محبوب برای ساخت انواع وب سایت های پویا و کاربردی است.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
طراحی سایت با پایتون یک روش قدرتمند و پرکاربرد است که توسعهدهندگان وب میتوانند از آن برای ساخت وبسایتهای پویا و برنامههای وب پیچیده استفاده کنند. پایتون، به دلیل سادگی و قدرت آن، یکی از ابزارهای محبوب در صنعت توسعه سایت است.
وجود چندین فریمورک معروف برای توسعه سایت در پایتون، مانند Django و Flask، توسعهدهندگان را قادر میسازد تا به راحتی و با سرعت بالا، وبسایتهای پویا را طراحی و پیادهسازی کنند. این فریمورکها ابزارها و کتابخانههای مفیدی را در اختیار توسعهدهندگان قرار میدهند تا به راحتی با ویژگیهایی مانند مدیریت روابط دیتابیس، مسیریابی، امنیت، فرمها، تعامل با APIها و بسیاری از ویژگیهای دیگر کار کنند.
فهرست مطالب
تعریف برنامه نویسی وب
در آموزش طراحی وب سایت با پایتون به فرآیند ایجاد و طراحی صفحات وب برنامه نویسی وب گفته می شود. برنامه نویسی وب که با زبان های مختلف دنیا نظیرPHP، ASP.NET، javascript، پایتون و زبان نشانه گذاری HTMLپیاده سازی می شود جهت توسعه و ویرایش صفحات وب هم بکار می رود.
با توجه به اینکه توسعه دهندگان وب هر روزه صفحات جدیدی با گرافیک پیچیده تری طراحی می کنند پیشنهاد می شود که از پایتون برای طراحی وب سایت خود استفاده کنید. سوال اینکه حصول مزایا طراحی سایت با پایتون چیست؟ طراحی و پیاده سازی وب سایت های تجاری و آموزشی نیازمند یک بستر کدنویسی است که پایتون از این محیط برخوردار می باشد.
همچنین طراحی وب با پایتون به مراتب ساده تر از دیگر محیط های برنامه نویسی است. چرا که ساختار دستورالعمل های پایتون کاملا تفهیمی بوده و از اتلاف وقت در ویرایش صفحات هنگام طراحی سایت با پایتون جلوگیری می کند. به منظور افزایش سطح کارایی و سادگی ساخت سایت با پایتون نیاز است که نرم افزار پایتون و سرور مجازیPHP نصب و اجرا شود. همچنین طراحی سایت با پایتون در فرآیند یادگیری سریع آموزش طراحی وب سایت با پایتون نقش بسیار مهمی دارد.
آیا پایتون برای توسعه وب مناسب است؟
پایتون یک زبان برنامه نویسی پرطرفدار به منظور ساخت برنامه های کاربردی مختلف در وب است. دلایل زیادی برای استفاده از پایتون جهت طراحی سایت با پایتون وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم داشت:
-
سادگی و خوانایی کدهای پایتون که یادگیری کدها را برای مبتدیان آسان تر می کند.
-
قابلیت تاکید و نگه داشتن اشاره گر در پایتون به هنگام بروز خطا در کدنویسی.
-
نحوی بودن کدهای پایتون که به توسعه دهندگان امکان می دهد کد ساخت سایت با پایتون را در خطوط کمتری بنویسند.
-
کتابخانه ها و چارچوب های گسترده پایتون که آن را به عنوان بهترین نرم افزار کتابخانه ای برای طراحی سایت توسعه یافته معرفی کرده است. مانند جنگو که محبوب ترین چارچوب کتابخانه ای پایتون به شمار می رود. همچنین دارای مجموعه کاملی از ابزارهای برنامه نویسی جهت طراحی سایت با پایتون و پیاده سازی برنامه های پیچیده در وب می باشد.
-
کارایی و مقیاس پذیری بهتر پایتون در مدیریت برنامه های کاربردی.
-
قابلیت یکپارچه سازی پایتون در ادغام دستورالعمل ها با زبان های دیگر.
-
سازگاری و پشتیبانی از بانک اطلاعاتی، صف پیام، سیستم حافظه پنهان وAPI از دیگر موارد مهم در طراحی وب با پایتون به شمار می رود.
-
تست و اشکال زدایی پایتون که فرآیند نوشتن، اجرای کد و آموزش طراحی وب سایت با پایتون را ساده تر می کند.
-
سرعت بالای اجرای برنامه های وب به دلیل در دسترس بودن ماژول ها و کتابخانه های از پیش ساخته شده در استارت آپ ها و پروژه های مقیاس بسیار کوچک.
منظور از چارچوب وب چیست؟
چارچوب توسعه وب WFD یک چارچوب نرم افزاری توسعه یافته است که به منظور پشتیبانی از توسعه برنامه های کاربردی وب بکار می رود. این فریم ورک که با توجه به خدمات، منابع و API های وب طراحی شده یک راه استاندارد برای طراحی وب با پایتون و استقرار برنامه های کاربردی در وب جهانی ارائه می کند. چارچوب توسعه وب یک سرور مجازی است که جهت اجرای برنامه های کاربر در سمت کلاینت به کار می رود.
در واقع این چارچوب به توسعه دهندگان امکان پیاده سازی کد ساخت سایت با پایتون را می دهد. مثل لینوکس، آپاچی و mysql. در آموزش طراحی وب سایت با پایتون فریم ورک ها طیف وسیعی از ویژگی ها و عملکردها طراحی سایت با پایتون را ارائه می کنند. همچنین به ساده سازی توسعه برنامه ها و طراحی سایت با پایتون کمک زیادی میکنند. از جمله اجزای این چارچوب ها به منظور طراحی سایت با پایتون می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
الگوهایی که جهت ارائه اطلاعات در مرورگرها مورد استفاده قرار می گیرند.
-
محیط برنامه نویسی مناسب برای اسکریپت نویسی به منظور طراحی سایت با پایتون.
-
API هایی جهت دسترسی به منابع داده Backend.
-
کتابخانه های از پیش ساخته شده برای نوشتن کد ساخت سایت با پایتون.
-
پشتیبانی از اشکال زدایی، تست تضمین کیفیت (QA) و قابلیت استفاده مجدد از کد.
طراحی سایت با پایتون بهتر است یا PHP؟
با توجه به نظرسنجی صورت گرفته در آموزش طراحی وب سایت با پایتون 46 درصد از کاربرانی که مدت زمان بارگذاری وب سایتی بیش از 2 الی 3 ثانیه طول بکشد، از وب بازدید نمی کنند. به همین دلیل کد ساخت سایت با پایتون از اهمیت ویژه ای در بین دیگر نرم افزارها برخوردار است.
در حالی که Backend توسعه یافته و یا کد ساخت سایت با پایتون ( بخشی از سایت که از دید کاربران قابل مشاهده نیست) با PHP و پایتون نسبت به دیگر فناوری ها سریعتر صورت می گیرد تفاوت هایی هم بین عملکرد این دو وجود دارد که با هم بررسی خواهیم کرد.
-
پایتون قابلیت دسترسی بالایی به انواع کتابخانه های همه کاره و چارچوب های مبتنی بر وب را فراهم می کند.
-
طراحی سایت با پایتون مقیاس پذیری بهتری در مقایسه با PHP دارد. علاوه بر آن پایتون امکان پیاده سازی برنامه های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را بهتر فراهم می کند.
-
در حالی که آخرین نسخه PHPیعنیPHP7 به عنوان سریع ترین فناوری در پشتیبانی از برنامه های کاربردی است، امکان مدیریت حجم زیادی از داده ها را در مدت زمان کم فراهم می کند. علاوه بر این PHP قابلیت پردازش داده ها با سرعت x2 را هم دارد.
-
پایتون در مقایسه با PHP حجم کمتری از داده ها را مدیریت می کند و در توسعه و طراحی وب سایت های تجاری ساده تر کاربرد بیشتری دارد.
-
ولی PHP با فناوری های جدید و پیشرفته سازگار نیست و تغییر آنی آن زمان بر و پیچیده است. در حالی که طراحی وب با پایتون در پروژه های تجاری بیشترین کاربرد را دارد.
زبان برنامه نویسی پایتون
پایتون یک زبان برنامه نویسی است که در سال 1991 توسط گوئیدو وان روسوم توسعه یافت و در گذشته دهه، محبوبیت بسیار زیادی کسب کرده است. این زبان برنامه نویسی، به ویژه در زمینه طراحی سایت، بسیار پرطرفدار است و توسعهدهندگان وب پایتون از جمله پرتقاضاترین برنامهنویسان حوزه فناوری به حساب میآیند.
پایتون به عنوان یک زبان برنامه نویسی چندمنظوره شناخته میشود، به این معنی که میتوان از آن برای توسعه تقریباً هر نوع برنامهای، از جمله وبسایتها، استفاده کرد. یادگیری این زبان به طرز شگفتانگیزی ساده است و در عین حال، برای توسعهدهندگان پیشرفته وب، قدرتمند است و آن را به یک زبان برنامه نویسی تبدیل میکند که برای هر توسعهدهنده وب مفید است.
مزایای طراحی سایت با پایتون
طراحی سایت با پایتون دارای مزایایی است که میتوان آنها را برشمرد:
-آسان برای یادگیری: پایتون یک زبان برنامه نویسی ساده و قابل فهم است. سینتکس و ساختار آن به سادگی قابل برای تازهکاران قابل فهم میباشد.
-مجموعه کتابخانههای بزرگ: پایتون دارای یک اکوسیستم بزرگ از کتابخانهها و ابزارهای متنوع است. این کتابخانهها متناسب با نیازها و وظایف مختلف توسعه وب، امکانات و قابلیتهای متنوعی را در اختیار توسعهدهندگان قرار میدهند.
-توسعه سریع: با استفاده از چارچوبهای پایتون مانند Django و Flask، میتوان به سرعت یک وب سایت حرفهای راهاندازی کرد. این چارچوبها ابزارها و الگوهایی را در اختیار توسعهدهندگان قرار میدهند که بهبود زمان توسعه و کاهش تکرار کدها را فراهم میکنند.
-تواناییهای برجسته در تجسم دادهها: با استفاده از کتابخانههایی مانند Matplotlib و Plotly، میتوان دادهها را به صورت گرافیکی و زیبا نمایش داد. این قابلیت میتواند در تحلیل دادهها و نمایش آنها به کاربران بسیار مفید و جذاب باشد.
-امنیت و قابلیت مقیاس پذیر: پایتون دارای ابزارها و فریمورکهایی است که امنیت و مقیاس پذیری وب سایتها را تسهیل میکنند. این امر به توسعهدهندگان امکان میدهد وب سایتها را در مقیاسهای بزرگتر و با در نظر گرفتن امنیت بالا اجرا کنند.
چگونه می توانید یک وب سایت با استفاده از پایتون بسازید
طراحی سایت با پایتون نسبت به تصور عموم مردم، سادهتر است. این زبان برنامه نویسی از فریمورکها بهره میبرد که مجموعهای از کدهای پیش ساخته برای انجام وظایف مشخصی هستند. برای مثال، هنگام طراحی یک وب سایت، فریمورکها به شما ساختاری مشخص و عملکردهای رایج را ارائه میدهند. شما میتوانید با استفاده از یک فریمورک، مقدار قابل توجهی از کد نویسی واقعی را کاهش داده و زمان خود را صرفهجویی کنید.
با انتخاب یک فریمورک، میتوانید به سرعت و با کمترین تلاش ساختار و قابلیتهای وب سایت خود را پیادهسازی کنید. این فریمورکها ابزارها و کتابخانههای مفیدی را برای تسهیل توسعه ارائه میدهند، از جمله مدیریت بانک اطلاعاتی، مسیریابی، فرمها، امنیت و سایر قابلیتها.
همچنین، پایتون به دلیل ساختار خوانا و قوانین مفهومی خود، یادگیری آن بسیار آسان است. این زبان برنامه نویسی از تمامی ویژگیهای یک زبان سطح بالا پشتیبانی میکند و به شما امکان میدهد که برنامههای قدرتمند و پویا را با کمترین تعداد خطوط کد بنویسید.
نحوه طراحی سایت با پایتون
استفاده از یک زبان برنامه نویسی خاص برای ساخت وب سایت، نیازمند زمان و تلاش است. پایتون، در این زمینه، بسیاری از جوانب ساخت وب سایت را سریعتر و آسانتر میکند، اما همچنان باید اطمینان حاصل کرد که تمامی مراحل ضروری را به درستی انجام دادهاید. موارد زیر تنها برخی از کارهای مهمی هستند که برای طراحی سایت با پایتون باید انجام دهید:
-
میزبانی وب پایتون را راه اندازی کنید
مانند هر وب سایت دیگری، برای طراحی سایت با پایتون نیاز به یک هاست مناسب دارید. امروزه تقریباً تمام شرکتهای میزبانی وب از اجرای وب سایتهای ساخته شده با کد پایتون پشتیبانی میکنند. با این حال، برخی از شرکتها در میزبانی وب سایتهای پایتون تخصص دارند. صرف وقت برای پیدا کردن یک شرکت میزبان مناسب برای وب سایت پایتون، به شما کمک میکند تا از مشکلات در طول این مسیر جلوگیری کنید.
اغلب شرکتهای میزبانی میتوانند وب سایتهای پایتونی را اجرا کنند، اما بعضی از آنها ممکن است تمرکز خاصی بر روی پایتون نداشته باشند و بنابراین سیستمهای خود را به آخرین نسخههای پایتون بهروزرسانی نکنند. استفاده از نسخههای قدیمیتر پایتون قبل از آماده شدن ارائه دهنده هاست ممکن است باعث عدم بارگذاری صحیح وب سایت شما شود.
-
انتخاب فریمورک
یکی از مراحل حیاتی در طراحی سایت با پایتون، انتخاب یک فریمورک مناسب است. با وجود چندین فریمورک محبوب در دسترس، طراحی سایت را سریعتر و آسانتر میکنند. در حال حاضر، موارد زیر از محبوبترین فریمورکهای وب پایتون استفاده میشوند:
جنگو (Django): جنگو به عنوان یکی از معروفترین گزینهها شناخته میشود، زیرا از اصل "Don't Repeat Yourself" (DRY) استفاده میکند و امکان استفاده مجدد از کد را فراهم میکند. همچنین با داشتن چندین کتابخانه عالی پایتون، آمادهی استفاده است.
فلسک (Flask): فلسک یک میکروفریمورک با منبع باز است که به عنوان یک گزینه عالی برای برخی از افراد شناخته میشود. این فریمورک همچنین با Google App Engine سازگار است که برای برخی از افراد اهمیت دارد.
وب2پای (Web2Py): این یک چارچوب متن باز و کامل برای پشته وب است و تقریباً بر روی هر پلتفرم میزبانی وب قابل اجرا است. همچنین دارای تدابیر امنیتی داخلی برای مقابله با آسیبپذیریهای رایج وب است.
AIOHTTP :AIOHTTP یک چارچوب ناهمگام با عملکرد سرور و کلاینت است که برای بسیاری از وب سایتها بسیار مفید است. البته، بسیاری از فریمورکهای دیگر نیز برای انتخاب وجود دارند. پیدا کردن یک گزینه مناسب بر اساس نیازهای شما ممکن است زمانبر باشد، اما ارزش تلاش را دارد.
-
شروع به کدنویسی وب سایت نمایید
هنگامی که شما چارچوب خود را انتخاب کردهاید، آماده شروع کد نویسی وب سایت خود خواهید بود. این مرحله، جایی است که اغلب وقت خود را صرف آن خواهید کرد. با این حال، بسیاری از کاربرانی که برای اولین بار از پایتون استفاده میکنند، از سرعت این فرایند تحت تأثیر قرار میگیرند. با استفاده از فریمورک های پایتون، بخش قابل توجهی از مراحلی که در زبانهای دیگر به صورت دستی باید کد نویسی شوند، از قبل انجام شده است.
یک توسعهدهنده وب حرفهای در پایتون میتواند به سرعت وب سایتی راهاندازی کند. با استفاده از چارچوبهای مناسب، میتوانید در کمتر از یک ساعت یک وب سایت ساده راهاندازی کنید. بهطور معمول، برای ساخت یک وب سایت معمولی بدون در نظر گرفتن محتوای واقعی، زمان زیادی نیاز است. پس از اینکه در ابتدا وب سایت خود را کد نویسی کردید، شما باید به طور مداوم آن را به روز رسانی و بهبود بخشید تا به درستی عمل کند و به روز بماند.
کلام آخر
طراحی سایت با پایتون یک راهکار قدرتمند است که به شما امکان میدهد وب سایتهای پویا، قابل توسعه و با عملکرد بالا را ایجاد کنید. با استفاده از چارچوبها و ابزارهای پایتون، میتوانید به سرعت و با کیفیت به توسعه و طراحی سایتهای مدرن بپردازید.
در هر طراحی سایت، شناخت نیازهای کاربران اولویت اول است. مشاوره طراحی سایت به شما کمک می کند تا سایتی طراحی کنید که بهترین تجربه کاربری را ارائه دهد. در خصوص هزینه طراحی سایت با پایتون باید بدانید که هزینه های متغیر بوده و به عوامل مختلفی از قبیل نوع وب سایت، سطح پیچیدگی سایت و تخصص طراح بستگی دارد.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید