بهترین روش های طراحی وبسایت+ طراحی سایت رایگان
طراحی وبسایت به صورت رایگان به روش های مختلفی امکان پذیر است. راه های متفاوتی وجود دارد که می توانند یک کسب و کار را صاحب یک وب سایت کنند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
طراحی وبسایت به صورت رایگان امکان پذیر شده است. داشتن یک وب سایت دیگر مانند گذشته ها سخت و دشوار نیست و لازم نیست برای آن هزینه زیادی صرف شود. برای داشتن یک وب سایت می توان از روش های مختلفی استفاده کرد.
در واقع بسترهای مختلفی برای این کار فراهم شده است. یعنی هر فردی می تواند با این روش ها یک وب سایت رایگان برای خودش درست کند. از وب سایت هایی که به این شکل طراحی می شوند می توان برای کسب درآمد هم استفاده کرد. برای استفاده از سایت سازهای رایگان نیاز به دانش برنامه نویسی نیست.
استفاده از سایت ساز برای طراحی وبسایت
طراحی وبسایت با استفاده از سایت سازهای داخلی و خارجی می تواند یک وب سایت رایگان به شما بدهد. البته که تنها راه انداختن یک وب سایت کافی به نظر نمی رسد. نیاز است که بعد از آن برای بارگذاری محتوا و بهینه سازی محتوا اقدام هایی صورت گیرد.
سر پا نگه داشتن یک وب سایت برای کاربران ممکن است گاهی هزینه های زیادی را به صاحب آن تحمیل کند. خوب است که بتوان دست کم در شروع کار در برخی از هزینه ها صرفه جویی شود. سایت سازهای رایگان از بهترین ابزارهای ممکن برای این کار هستند. یاد گرفتن یکی از آنها می تواند راهنمای کاربر برای کار با سایت سازهای دیگر باشد.
طراحی وبسایت با سایت ساز Wix
طراحی وبسایت به صورت آنلاین با سایت ساز Wix یکی از این روش ها است. این سایت ساز با مرورگر وب در دسترس است. شرکت Wix از قدیمی ترین شرکت هایی است که ساخت سایت را در دنیا شروع کرده است. این شرکت امکانات خوبی را برای کاربران در نظر گرفته است.
فضای هاست
پانصد مگابایت فضای هاست برای ذخیره سازی فایل ها و یک زیر دامنه از جمله این امکانات هستند. در ضمن، تبلیغات هم برای کاربران در نظر گرفته شده است. یکی از مزایای استفاده از این سایت ساز این است که امکان دسترسی به همه بخش ها را به کاربر می دهد. در صورتی که نیاز به توسعه وب سایت باشد، کاربر می تواند از پلن های هزینه دار استفاد کند. البته این وب سایت برای ایرانی ها قابلیت راست چین ندارد و بیشتر مناسب وب سایت های انگلیسی زبان است.
طراحی وبسایت با وردپرس
طراحی وبسایت با وردپرس هم گزینه بسیار عالی است. وردپرس یک نرم افزار آنلاین و متن باز است. با استفاده از آن امکان ساخت سایت با هر سرعتی وجود دارد. این نرم افزار تنها روی یک وب سرور نصب و اجرا می شود و نمی توان آن را روی مک یا ویندوز به شکل نرم افزاری به اجرا در آورد.
وب سایت فروشگاهی
این نرم افزار را یک وب سایت ساز همه کاره می دانند. این سیستم در همه دنیا طرفدار دارد و کاربران زیادی برای داشتن یک وب سایت استفاده از آن را به بقیه ترجیح داده اند. برای داشتن یک وب سایت فروشگاهی، وبلاگ یا وب سایت انجمن می توان از امکانات آن بهره برد. اما برای داشتن یک وب سایت با استفاده از وردپرس باید هزینه هایی مانند هاست و دامنه پرداخت شود.
طراحی وبسایت با سایت بیلدر
طراحی وبسایت با سایتی به نام بیلدر هم به طور رایگان امکان پذیر شده است. وب سایت بیلدر هم یکی دیگر از سایت سازهای آنلاین خارجی است که طرفداران زیادی دارد. وبمسترهای زیادی به استفاده از آن رو آورده اند. این وب سایت قابلیت های بسیار خوبی در مقایسه با بقیه دارد.
امکانات و قابلیت های این سایت کاربران زیادی را به سوی خود کشیده است. هرچند این وب سایت بسیار ساده است، اما توانسته است محیطی با تجربه کاربری قوی را در پنل خود برای کاربران رقم بزند. برای داشتن یک وب سایت برای یک کسب و کار تازه می توان از این روش برای داشتن یک وب سایت استفاده کرد.
روش های دیگر طراحی وبسایت رایگان
طراحی وبسایت به صورت رایگان روش های دیگری هم دارد. یکی از آنها استفاده از سایت شرکت گوگل است. به دلیل این که سایت ساز خود سایت گوگل است، در موتورهای جست و جو به خوبی ایندکس می شود. این وب سایت قالب های گرافیکی خیلی قوی ندارد و افرادی که این مسئله برایشان مهم است باید به آن توجه داشته باشند. اما اگر صاحب یک کسب و کار به دنبال یک وب سایت با سئو قوی است،
قالب های آماده برای کاربران
می تواند از این روش استفاده کند. Moonfruit هم در دسته سایت سازهای قدیمی قرار می گیرد. یکی از مزیت های آن این است که در گذر زمان به روز شده است. قابلیت طراحی قالب هم با این سایت ساز وجود دارد که به آسانی قالب مورد نظر را در اختیار کاربران قرار می دهد. دیتابیس های قالب های پیش فرض به نسبت کامل و به روز هستند و امکان استفاده از قالب های آماده برای کاربران وجود دارد.
وب سایت Yola
Yola یکی دیگر از سایت های رایگان است که برای طراحی وب سایت کاربرد دارد. بسیار ساده است و برای وب سایت هایی که گرافیک ساده ای دارند بسیار کاربردی است. Webs یکی از رایج ترین وب سایت های سایت ساز است که به کاربران امکان ایجاد سایت های مختلف را می دهد.
وب سایتی که به طور مداوم در حال افزودن قالب ها و امکانات جدید برای کاربران است. می توان آن را یکی از بهترین ابزارهای رایگان دانست.
جوملا از سیستم های مدیریت محتوا است که برای طراحی انواع وب سایت به کار می رود. جوملا قابلیت های بسیاری را در خود جای داده است. با مراجعه به نشانی این وب سایت امکان دسترسی برای کاربران فراهم شده است.
طراحی وبسایت رایگان
طراحی وبسایت با strikingly امکان داشتن وب سایت های سازگار با گوشی های همراه و ریسپانسیو را به دارنده سایت می دهد. قالب هایی که از دیگر وب سایت ها به روزتر است. Squarespace از وب سایت های در دسترس برای سایت سازی است. وب سایتی به روز و قدرتمند که قابلیت های زیادی دارد. کاربران می توانند این قابلیت ها را به طور جداگانه به خدمات خود اضافه کنند. انتخاب هر مسیری با توجه به در نظر گرفتن نیازهای یک کسب و کار و وب سایت آن صورت می گیرد.
آشنایی با انواع وب سایت
نحوه طراحی وبسایت، ممکن است برای سایت های مختلف تفاوت داشته باشد؛ اما قبل از اینکه به این مقوله بپردازیم باید با انواع وب سایت ها آشنا شویم. در بستر وب سیل عظیمی از وب سایت ها در حال فعالیت هستند؛ اما کاربردهای وب سایت ها آنها را از هم متمایز کرده است. برای دسته بندی وب سایت ها، باید بدانیم که ساختار اولیه وب سایت ها به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:
• وب سایت های داینامیک
• وب سایت های استاتیک
• سایت های متحرک
طراحی وبسایت های داینامیک
طراحی وبسایت داینامیک توسط برنامه نویسان انجام می شود، همینطور ساختار اصلی این وب سایت ها براساس سیستم مدیریت محتوایی ایجاد شده است. طراحی وب سایت wordpress، به همین صورت انجام می شود؛ زیرا پنل وردپرس فضایی را در اختیار کاربر قرار می دهد، تا کاربر بتواند محتوای خود را ویرایش یا به روز کند.
طراحی وبسایت های استاتیک
طراحی وبسایت استاتیک با استفاده از زبان های برنامه نویسی انجام می گیرد. در طراحی سایت استاتیک از زبان های برنامه نویسی مثل CSS و Html استفاده می کنند. برای به روز رسانی ساختار وب سایت و محتوای سایت، باید حتما از یک متخصص طراح سایت کمک بگیرید. برخلاف تصور همه، معمولا در وب سایت های استاتیک حجم کد نویسی کمتر از وب سایت های داینامیک است.
سایت های متحرک
طراحی وبسایت داینامیک، نسبت به دیگر وب سایت ها ممکن است چالش برانگیزتر باشد؛ زیرا وب سایت های متحرک گرافیک سنگینی دارند و برای موتورهای جستجو بهینه نیستند. طراحی سایت متحرک، معمولا با بهره گیری از یکی طراح وب سایت حرفه ای انجام می شود، همینطور برای هرگونه تغییر و به روز رسانی به کسی که وب سایت را طراحی کرده است نیازمندیم.
امکانات موجود در وب سایت طراحی شده توسط تیم
در طراحی وب سایت رایگان، معمولا امکانات خاصی را برای دسترسی بهتر کاربر در نظر می گیرند. این امکانات معمولا در وب سایت های وردپرسی، بیشتر دیده می شوند. پنل وردپرس برای کاربرانی که وارد وب سایت می شوند، می تواند فضای مدیریتی ایجاد کند تا کاربران بتوانند محتواهای خود را بارگذاری یا آپدیت کنند.
ایجاد قالب اختصاصی در طراحی وب سایت رایگان
در پنل های وب سایت های وردپرسی، محیطی قرار دارد که با استفاده از آنها می توانید فضای دلخواه وب سایت کسب و کارتان را طراحی کنید. همچنین پلتفرم هایی وجود دارند که قالب های طراحی شده وردپرس را ارائه می دهند. خرید قالب های آماده روی هزینه ها و قیمت طراحی وب سایت تاثیر خواهند گذاشت.
تیک های پشتیبانی برای خدمات رسانی بهتر
در طراحی وبسایت برای اینکه تعامل بهتری با مخاطب داشته باشیم، بخشی را برای پاسخگویی به نیازمندی ها مخاطبان قرار می دهیم. با استفاده از این گزینه، مشتریان می توانند هرگونه سوال یا مشکلی که داشتند به صورت تیکت مطرح کنند. وب سایت هایی که با وردپرس طراحی شده اند، دارای این قابلیت نیستند و باید از افزونه های آماده وردپرس برای این کار استفاده کنید.
رایا مارکتینگ
مجموعه رایا مارکتینگ، در سال های اخیر توانسته است بهترین خدمات را در حوزه طراحی وب سایت ارائه دهد. تیم مشاوره رایا مارکتینگ، تمام سعی خود را کرده است تا مناسب ترین خدمات را برای جلب رضایت مشتریان معرفی کند. بعد از ثبت نام در پنل رایا مارکتینگ، می توانید بلافاصله سفارش خود را ثبت کنید، همچنین می توانید در کنار طراحی سایت از خدمات سفارش تولید محتوا نیز بهره مند گردید.
بعد از طراحی وبسایت، دیگر نگرانی نیز بابت تولید محتوا نخواهید داشت؛ زیرا رایا مارکتینگ بهترین تیم های تولید محتوا را در اختیار شما قرار می دهد.
هزینه طراحی وب سایت
هزینه طراحی سایت، رابطه مستقیمی با نوع وب سایتی دارد که برای کسب و کار خود در نظر گرفته اید. برای مثال: وب سایت های فروشگاهی، نسبت به سایت های خبری باید از امکانات بیشتری برخوردار باشند؛ زیرا معمولا در وب سایت های خبری مشتری محصولی را خریداری نمی کند.
به همین خاطر قیمت طراحی وب سایت، ممکن است برای هر نوع سایتی متغیر باشد. هزینه های طراحی وب سایت wordpress با وب سایت های اختصاصی، تفاوت های زیاد دارند؛ زیرا وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای آماده است، در صورتی که طراحی سایت اختصاصی باید صفر تا صد آن توسط یک برنامه نویس انجام شود.
کلام پایانی
طراحی وبسایت برای هر کسب و کاری نیاز است؛ زیرا وب سایتتان قدرت برند و گستردگی طیف خدماتی شما را نشان می دهد. داشتن یک سایت بهینه، موجب می شود که هر روز میزان ترافیک ارگانیک وب سایتتان افزایش داشته باشد، همینطور با نرخ تبدیل بیشتری مواجه شوید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
ممنون خیلی مفید بود و من که استفاده بردم