نکات مهم در مورد هوش مصنوعی الگوریتم های گوگل در سئو
الگوریتم های گوگل در سئو با هدف کاهش سایت های اسپم و بی کیفیت و افزایش رتبه سایت های پرمحتوا و کاربر محور ایجاد شدند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
در دنیای وب محتوا های زیادی به شکل متن، فیلم، عکس و... وجود دارد. پیدا کردن مطلب مورد نظر در صورتی که نظم و دسته بندی خاصی وجود نداشته باشد، کاری بسیار دشوار است. الگوریتم های رتبه بندی گوگل نتایج را به ترتیب مرتب می کنند و صفحات وب را با توجه به عبارت سرچ شده و میزان کیفیت می سنجند. در نتیجه مرتبط ترین و مناسب ترین نتیجه برای کاربر نمایش داده می شود. الگوریتم های گوگل در سئو به کاربران طریقه صحیح تولید محتوا را آموختند. در واقع تولید محتوا در راستای نیاز کاربران یکی از آموزه های مهم این الگوریتم هاست. گوگل با طراحی الگوریتم هایی مانند پاندا، مرغ مگس خوار و پنگوئن نخستین راهکار خود برای مقابله با سایت های اسپم را ارائه کرد.
همانطور که می دانید بیشترین جستجوی کاربران در سراسر دنیا توسط گوگل انجام می شود. به همین علت تمرکز تمامی سئو کاران بر روی موتور جستجوی گوگل است. رتبه بندی سایت ها توسط الگوریتم های جستجو صورت می گیرد. گوگل مرتب الگوریتم های خود را آپدیت می کند تا نتایج بهتری برای جستجوی کاربران نمایش دهد. در سال های اخیر استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی توسط گوگل افزایش پیدا کرده است.
مدیران وب سایت و سئو کاران برای این که به نتایج بهتری برسند باید با طرز کار تک تک الگوریتم های رتبه بندی گوگل آشنا شوند. کسی معیار های گوگل و تعداد تمامی الگوریتم های آن را نمی داند. اما کارشناسان سئو معتقدند فاکتورهایی مانند تاریخچه، اعتبار دامنه و صفحه، کلمات کلیدی سئو، تجربه کاربری و ...در رتبه بندی لحاظ می شود.
پر اهمیت ترین الگوریتم های گوگل در سئو
بهینه سازی محتوای سایت برای گوگل، موجب موفقیت وب سایت شما خواهد شد. به همین علت شما باید نسبت به الگوریتم های سئو آگاهی کافی داشته باشید. اگر محتوای شما با الگوریتم های گوگل در سئو همخوانی نداشته باشد، بازدیدکنندگان احتمالی سایت را از دست می دهید. الگوریتم ها به طور کلی دو هدف اصلی را دنبال می کنند که عبارت است از افزایش رتبه سایت های کاربر محور و ارزشمند، کاهش رتبه سایت های اسپم و بی کیفیت.
الگوریتم هسته گوگل
زمانی که آپدیت های جدید یک الگوریتم به اندازه کافی آزمایش شده باشد و نیازی به تغییرات عمده نداشته باشد، به Google Core Algorithm یا الگوریتم هسته گوگل اضافه خواهد شد. در ادامه به معرفی الگوریتم های گوگل در سئو می پردازیم.
الگوریتم پاندا
در سال 2011 جهت مقابله با محتوای بی کیفیت، سرقت ادبی و محتوای کپی، استفاده زیاد از کلمات کلیدی، حجم بالای تبلیغات، مزرعه های محتوا و... الگوریتم پاندا به کار گرفته شد. این الگوریتم برای محتوای منحصر به فرد و غنی وب سایت ها، پاداش هایی در نظر می گیرد. این الگوریتم کیفیت محتوای صفحات را می سنجد و در صورتی که از کلمات کلیدی غیر مرتبط، غیر واقعی یا به تعداد زیاد استفاده شده باشد، آن صفحه جریمه شده و از لیست نتایج گوگل حذف می گردد. الگوریتم پاندا به معیار های زیر توجه دارد:
رعایت نکات املایی و نگارشی بسیار حائز اهمیت است زیر باعث می شود الگوریتم های جستجو محتوای شما را جزو محتوا های با کیفیت حساب کنند. طراحی ظاهر سایت مورد توجه این الگوریتم قرار می گیرد. زیرا ایجاد ظاهری کاربر پسند و جذاب دیگران را به مطالعه محتوا ترغیب می کند. این امر موجب افزایش زمان حضور کاربران در وب سایت شما می شود. وب سایت هایی که لینک های متعدد و تبلیغات زیادی را در صفحات خود جای می دهند، توسط پاندا جریمه خواهند شد. الگوریتم پاندا به کیفیت متنی که شما در اختیار کاربر قرار می دهید نیز توجه زیادی می کند.
محتوای تکراری، متن کپی شده و بازنویسی نادرست، از جمله مواردی هستند که باعث می شوند گوگل به شما مشکوک شود. یکی دیگر از مواردی که الگوریتم پاندا مورد بررسی قرار می دهد، کمیت محتوای شماست. بهتر است در وب سایت خود از اطلاعاتی استفاده کنید که دارای ارزش افزوده محتوایی است. در واقع یک محتوای ارزشمند باید اطلاعات جدیدی را به کاربران اضافه کند و شبیه محتوای دیگر سایت ها نباشد.
الگوریتم مرغ مگس خوار
در سال 2013 یکی از مهم ترین الگوریتم های سئو توسط گوگل به روز رسانی شد. هدف از ایجاد این الگوریتم درک بهتر عبارات سرچ شده توسط کاربران است. این الگوریتم کمک می کند تا تجربه کاربری بهتری برای کاربران رقم بخورد. هدف اصلی الگوریتم های گوگل جلب رضایت و درک رفتار کاربران است. الگوریتم مرغ مگس خوار بر روی فرایند طبیعی زبان شامل مترادف ها، نمایه سازی معنایی و... برای فهم بهتر جستجو ها و ارائه بهترین نتایج ممکن، تمرکز دارد.
الگوریتم های سئو و الگوریتم پنگوئن
در سال 2012 برای مقابله با تکنیک های سئو کلاه سیاه مانند دایرکتوری لینک، لینک های اسپم و استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی در Anchor Text، الگوریتم پنگوئن توسط گوگل به کار گرفته شد. قبل از وجود الگوریتم های گوگل در سئو به ویژه الگوریتم پنگوئن، حجم لینک ها بدون توجه به کیفیت آن ها، بر رتبه بندی صفحات سایت ها تاثیر زیادی می گذاشت. وظیفه بررسی این که وب سایت ها از چه روش های لینک های خود را بدست می آورند، مورد اطمینان بودن، با کیفیت بودن و مرتبط بودن لینک ها بر عهده الگوریتم پنگوئن است.
الگوریتم های گوگل در سئو و الگوریتم موبایل گدون
در سال 2015 به روز رسانی موبایل گوگل با نام موبایل گدون (Mobilegeddon) به کار گرفته شد. موبایل گدون یکی از الگوریتم های رتبه بندی گوگل است که Mobile Friendly بودن وب سایت ها را بررسی می کند. این الگوریتم وب سایت هایی را که برای موبایل بهینه سازی شده اند را در اولویت قرار می دهد. وب سایت هایی که بهینه سازی نشده اند، جریمه خواهند شد و حتی گاهی از لیست نتایج گوگل حذف می شوند.
الگوریتم کبوتر
در سال 2014 الگوریتم کبوتر با هدف متصل کردن الگوریتم هسته به الگوریتم های محلی، ایجاد شد. الگوریتم کبوتر یکی از الگوریتم های جستجو می باشد که با هدف ارتقا وب سایت هایی با موضوع کسب و کار محلی با جستجو ارگانیک و بهبود نمایش آن ها در Result Page به کار گرفته شد. این الگوریتم در هنگام جستجو موقعیت مکانی را درنظر می گیرد. این الگوریتم به کاربران این امکان را می دهد که از جستجوی گوگل مانند سرویس گوگل مپ استفاده کنند.
جدیدترین الگوریتم های رتبه بندی گوگل و الگوریتم افزایش طول اسنیپت
در سال 2017 به روز رسانی افزایش طول اسنیپت موجب افزایش تعداد کاراکتر های توضیحات متا، از 155 کاراکتر به 300 کاراکتر شد. الگوریتم Google Snippet Length Increase یکی از الگوریتم های جستجو است که با هدف کمک به کاربران برای درک بهتر محتوا و ارتباط با هدف جستجو، ایجاد توضیحات قوی تر و بهتر برای صفحات وب، به روز رسانی شد.
الگوریتم رنک برین گوگل
این الگوریتم بخشی از الگوریتم مرغ مگس خوار است که در سال 2015 معرفی شد. Google RankBrain Update یکی از الگوریتم های رتبه بندی گوگل که می تواند با درک بهتر هدف جستجوگر، مرتبط ترین و دقیق ترین نتایج ممکن را نشان دهد. گوگل اعلام کرده که رنک برین سومین سیگنال پر اهمیت در رتبه بندی محسوب می شود. این الگوریتم واکنش کاربران به نتایج جستجو را ارزیابی کرده، در نهایت نتایج را با توجه به این واکنش رتبه بندی می کند. دلیل این که وقتی یک عبارت را چندین بار جستجو می کنید، هر بار نتیجه متفاوتی میگیرید؛ وجود همین الگوریتم است.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید