مشکل در ایندکس شدن سایت
چندی پیش بود که یکی از کاربران با یک مشکل جدی در زمینه ایندکس، پرسش خود را برای ما ارسال کرد.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
این بار با پرسشی در مورد مشکل در نمایهسازی یا همان ایندکس شدن سایت در کنسول سرچ گوگل همراهتان هستیم. یکی از کاربران که با مشکلی جدی در این زمینه مواجه شده بود، پرسش خود را به ما ارجاع داد و ما نیز این پرسش را دستمایه نگارش چند خط راه حل قرار دادیم. اگر شما نیز با چنین مشکلی مواجه شدهاید، بهتر است تا انتها با ما همراه باشید.
پرسش کاربر
نمیتوانم درک کنم چرا کنسول سرچ گوگل، دائماً نشان میدهد که تعداد صفر صفحه از صفحات یکی از سایتهای مشتریان را ایندکس کرده است؛ در حالی که تمام شاخصها و معیارهای دیگر از جمله "site:myclients.com" چند صفحه ایندکس نتایج را نشان میدهند.
فایل (robots.txt) هیچ چیزی را بلوکه یا مختل نکرده و همچنین نقشه سایت (XML) را نیز که به نظر میرسید عملکرد بهتری دارد وارد کردهایم. نمیدانم باید چه کار دیگری را امتحان کنم. آیا ایدهای برای کمک کردن به من دارید؟ ممنونم. مطابق نظرات و گفتههای مِیل اوهایه، یکی از مدیران مؤثر شرکت گوگل(Google)، تگ و ابزار (site:search) همیشه دقیق نیست!
این ابزار برای اینکه یک ابزار جستجوی پیشرفته باشد طراحی شده است نه اینکه به عنوان ابزاری برای نگاه جامع به پایگاه داده مورد استفاده واقع شود! اغلب از طریق آن ممکن است صفحاتی پیدا کنید که حتی با تگ (301) تغییر مکان داده یا حتی ایندکس نشدهاند. گاهاً ممکن است صفحات بسیار قدیمی دارای ارور (404) و (410) را نیز از طریق آن بیابید.
تمام این شواهد نشان میدهند که ابزار (site:search) آنچنان که فکر میکنید قابل اعتماد و اعتنا نیست!
پس بهتر است اهمیت زیادی برای آن قائل نشوید و صرفاً به عنوان یک تست ساده مقطعی از آن استفاده کنید؛ نه ابزاری برای تصمیمگیری در مورد وضعیت ایندکس و سئوی صفحه. اما پرسش بزرگتر این است که اساساً چرا باید کنسول سرچ گوگل تعداد صفر صفحه را برای نمایهسازی نشان دهد؟ اجازه دهید ابتدا احتمالات قویتر را بررسی کنیم.
مانند یک کارآگاه به دنبال یافتن ریشه مشکل
در ادامه آنچه مطالعه میکنید، یک پروسه گام به گام برای یافتن ریشه مشکل فوق است. بدیهی است که در هر گام ممکن است ریشه مشکل خود را بیابید اما در غیر این صورت باید به گام بعدی رفته و مطابق آن عمل کنید. با عبور از این مجموعه مراحل و گامها، میتوان گفت با احتمال بالا ریشه مشکل ایجادشده در ایندکس شدن سایت خود را خواهید یافت.
-
آیا حساب شما وریفای(Verify) شده است؟ در غیر این صورت نمیتوانید دادهای ببینید.
-
احتمالاً حساب کاربری شما بیش از دو هفته باز بوده است؟ گاهی گوگل برای ایندکس کردن به زمان زیادی نیاز دارد.
-
آیا گوگل نقشه سایت (XML) شما را یافته است؟ این موضوع باید مجدداً آزمایش شود.
در گام بعدی اما چک کنید آیا دقیقاً همان کانونیکال(نسخه درست آدرس سایت) را بررسی میکنید:
به عنوان مثال اگر آدرس دقیق سایت شما (https://www.site.com) است ممکن است کنسول سرچ گوگل در حال ارائه گزارش در مورد (http://site.com) باشد و با این وجود طبیعی است که در گزارش ایندکس چیزی نمایش داده نشود. پس از چک کردن و بررسی این موضوع میتوانید به سراغ گامهای بعدی بروید.
-
با استفاده از ابزار (Search Analytics) بررسی کنید که اصلاً سایت ترافیک ورودی از جستجوها دارد یا خیر!
-
تعداد خاصی از صفحات نقشه سایت خود را امتحان کنید.
اگر آنها، هم در جستجوی گوگل و گزارش (Search Analytics) نشان داده میشوند اما همچنان مشکل شما پابرجاست میتوانید مطمئن شوید مشکل ناشی از یک باگ در کنسول سرچ گوگل است. در چنین شرایطی بهتر است به طور مستقیم با کنسول سرچ گوگل در ارتباط بوده و ضمن برقراری از طریق فروم وبمستر، از آنها بخواهید به مشکل شما بپردازند.
برای مشاهده هزینه سئو در رایا مارکتینگ به منوی هزینه و زمان مراجعه کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید