در مورد فریلنسینگ بینالمللی چه میدانید؟
برای فریلنسینگ بینالمللی شدن باید مهارتهای مختلفی داشته باشید. به این ترتیب می توانید پروژه های متنوعی را قبول کنید.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
در حال حاضر بسیاری از فریلنسرها در پی این هستند که درباره فریلنسینگ بینالمللی اطلاعاتی به دست بیاورند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی که همه چیز را با سرعت دگرگون کرده، مشاغل نیز از حالت سنتی و معمول خود خارج شدهاند. به منظور راهاندازی کسب و کار صرفا لازم نیست فرد از خانه خارج شود.
بلکه در خانه و از راه دور نیز میتواند با لپتاپ کسب درآمد کند. این روش یکی از شناختهشدهترین و محبوبترین روشهای درآمدزایی است که آن را فریلنسینگ یا فریلنسر شدن مینامند.
فریلنسینگ به افراد این امکان را می دهد که با استفاده از اینترنت، از مهارتها و تخصص خود استفاده کرده و درآمد کسب کنند. به این ترتیب می توانند برای هر کارفرمایی در هر کجای این جهان کار کنند. فریلنسینگ به معنای بینالمللی دقیقا همین مفهوم را داراست. با ما همراه باشید تا در ادامه به جزئیات بیشتری از این مبحث بپردازیم.
فریلنسینگ چیست و فریلنسر چه کسی است؟
به منظور پرداختن به فریلنسینگ بینالمللی ابتدا لازم است مختصری درباره مفهوم آن بدانیم. زمانی آزاد کاری اتفاق میافتد که فرد تصمیم میگیرد به استخدام هیچ سازمانی با تعهد بلندمدت در نیامده و به صورت مستقل یا خود اشتغالی کار کند. بنابراین آزاد کار فردی مستقل است که خود زمان و مکان کاری را انتخاب میکند و به هیچ سازمان و ارگانی وابسته نیست.
ممکن است فریلنسر به عنوان عکاس، برنامهنویس، نویسنده، مترجم یا هر شغل دیگری فعالیت کند. نکته قابل توجه این است که او هیچ کارفرمای مشخصی ندارد و به صورت پروژهای کار میکند.
آزاد کار به هیچ سازمان و ارگانی تعهد نمیدهد که تمام وقت خود را در اختیار آنها باشد. بلکه خود او زمان و موقعیت شغلی را مدیریت کرده و درآمدزایی میکند. ممکن است او به صورت همزمان در چند پروژه مختلف مشغول باشد و همه آنها را در یک زمان پیش ببرد.
فریلنسینگ بینالمللی چیست؟
فریلنسینگ بینالمللی یکی از شاخههای آزاد کاری است که در ایران طرفداران خاص خود را دارد. چرا که در وضعیت نابسامان اقتصادی فعلی، کار کردن و کسب درآمد به دلار بسیار مقرون بهصرفهتر از درآمدزایی به تومان است. ممکن است برای بسیاری از افراد سوال باشد که دلیل همکاری کارفرمایان خارجی با فریلنسرهای ایرانی که زبانی متفاوت دارند و در کشوری دیگر حضور دارند، چیست؟
لازم است اشاره کنیم که کارفرمایان از این همکاری سود زیادی میبرند. چرا که با این روش، قیمت تمام شده برای آنها کاهش چشمگیری مییابد. کارفرمایان خارجی پروژهها را به فریلنسرها در ایران یا سایر کشورها میسپارند، چرا که هزینه انجام کار برای آنها بسیار کمتر میشود. اما برای ایرانیها دریافت حقوق به دلار و خرج به تومان قطعا بهصرفهتر است و میتواند سود قابل توجهی را نصیب آنها کند.
به این ترتیب افرادی هستند که در زمینه نویسندگی، دیجیتال مارکتینگ، رشتههای مهندسی، برنامهنویسی و غیره که امکان دورکاری دارند، از تخصص و مهارت کافی برخوردارند. این افراد میتوانند به دنیای فریلنسینگ بین المللی قدم بگذارند و مهارتهای خود را توسعه ببخشند.
مهارتهای مورد نیاز برای فریلنسینگ بینالمللی
به منظور ورود به دنیای فریلنسینگ بینالمللی لازم است تخصصها و مهارتهای فریلنسر تقویت شود تا بتواند رزومهای قابل قبول به شرکتهای بینالمللی ارائه کند. این رزومه باید چنان قوی و پربار باشد که شرکت خارجی را مجاب به انتخاب او از بین هزاران فریلنسر دیگر کند.
در واقع مهارتهای فریلنسری را میتوان به دو دسته مهم تقسیم کرد:
-
مهارت سخت (Hard Skill) : مهارت سخت توانمندیها و تخصص فریلنسر است که قصد دارد با کمک آنها از عهده انجام پروژه برآید.
-
مهارت نرم (Soft Skill) : مهارت نرم مهارتهایی را میگویند که فریلنسر باید آنها را فرا بگیرد تا بتواند کارفرمایان را متقاعد سازد. این مهارتها شامل متقاعد کردن، تهیه گزارش، مذاکره کردن و غیره هستند.
اما فریلنسرها به منظور فعالیت در فضای فریلنسینگ بینالمللی بدون شک به توانمندیها و مهارتهای بیشتری نیاز دارند. این تواناییها باید آنقدر جذاب و منحصربهفرد باشد تا بتواند نظر کارفرمایان را جلب کند و پروژه را به او بسپارند. مهارتهایی که برای به دست آوردن موفقیت در فریلنسینگ از نوع بینالمللی لازم است کسب شود از این قرار هستند:
-
تهیه پروپوزال جهت پرزنت شدن
به منظور سپردن کار به فریلنسر، لازم است کارفرما یک پروپوزال یا پرزنتیشن از فریلنسر مطالعه و بررسی کند تا با خدمات و نحوه فعالیت او آشنا شود. این پروپوزال باید به نحوی طراحی و آماده شود که کارفرما با مشاهده آن، تصمیم به انتخاب او بگیرد.
-
داشتن پورتفولیو و وبسایت
پورتفولیو و وبسایت را میتوان ابزارهایی به شمار آورد که برای یک فریلنسر حرفهای لازم است. چرا که داشتن پورتفولیو میتواند اعتماد کارفرما یا مشتری را جلب کرده و با وبسایت اعتبار او افزایش پیدا کند.
-
آگاهی درباره استراتژیهای تعیین قیمت و بازاریابی
در صورتی که فریلنسر تخصص و مهارت بالایی داشته باشد، اما در فروش و بازاریابی از توانایی کافی برخوردار نباشد، کار او شکست میخورد. بنابراین برای رسیدن به موفقیت لازم است فریلنسر نسبت به یادگیری تمام تکنیکهای بازاریابی و فروش اقدام نماید تا بتواند خدمات خود را بفروشد.
-
انجام تبلیغات اثرگذار برای فریلنسینگ
پس از پذیرفتن پروژههای ابتدایی، لازم است آزاد کار بداند که کار و خدمات خود را به چه نحوی تبلیغ کند تا بتواند درآمد خود را افزایش دهد.
مشکلات و دردسرهای فریلنسینگ بینالمللی
فعالیت در عرصه فریلنسینگ بینالمللی می تواند با مشکلات و دردسرهایی همراه باشد و مانعی برای موفقیت فریلنسر به شمار آید. این مشکلات از این قرار هستند:
-
مشکلاتی که به هویت ایرانی داشتن فریلنسر مربوط است و میتواند برای او دردسرساز باشد.
-
مشکلاتی که بابت تهیه کردن VPS مناسب ممکن است پیش بیاید.
-
مشکلاتی که مربوط به تماس با شماره تلفن خارجی است.
-
دردسرهایی که در مبادلات مالی با ایران ممکن است رخ دهد.
-
ممکن است مشکلات مرتبط با ساختن اکانت پی پال اتفاق بیفتد.
-
نوع تعاملات و مکالمه که باید به زبان انگلیسی باشد، میتواند دردسرساز باشد.
اما لازم است اشاره کنیم که برخی از مشکلات ذکر شده قابل حل هستند و فریلنسر میتواند آنها را با درایت خود مدیریت کند. به همین منظور لازم است ابتدا در زمینه ارتقا و تقویت مکالمه زبان انگلیسی تلاش کند و سپس مسائل دیگر را یکی پس از دیگری حل کند تا به یک فریلنسر حرفهای تبدیل شود.
مزیتهای فریلنسینگ بینالمللی
فریلنسینگ بینالمللی علاوه بر مشکلات و دردسرهایی که ممکن است داشته باشد، از مزایایی نیز برخوردار است که در این بخش به آنها اشاره میکنیم:
-
تعامل با افراد دیگر در کشورهای مختلف و در حوزه کاری مشترک و مشخص میتواند مزیت مهم این امر باشد.
-
افزایش و ارتقا دانش، آگاهی و تجربه فریلنسر که به دنبال تعاملات اتفاق میافتد.
-
افزایش چشمگیر درآمد و سود برای فریلنسر یکی از مزایای مهم است.
-
رهایی از دردسرهای محیط کار حضوری و اشتغال در سازمانها، میتواند به عنوان مزیتی دیگر به شمار آید.
البته لازم به ذکر است فریلنسر باید بتواند در کنار پیش بردن پروژه، زمانی را به برگزاری جلسات و برقراری ارتباط با کارفرما اختصاص دهد. به این ترتیب میتواند با صحبت کردن درباره روند کار، راندمان کاری خود را افزایش دهد و کیفیت کار خود را ارتقا ببخشد.
جمعبندی
فریلنسینگ بینالمللی به معنای خوداشتغالی در سطح جهانی است که میتواند برای فریلنسر بسیار پرسود و بهصرفه باشد. به منظور پیشرفت فریلنسر در عرصه فریلنسینگ از نوع بینالمللی لازم است مهارتها و تخصصهای مهمی را آموزش ببیند. همچنین این نوع از فریلنسینگ مانند تمام شغلها دارای مزایا و مشکلاتی نیز است که در متن به آنها اشاره شد.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید