شرایط آزادکاری یا فریلنسینگ چگونه است؟
در آزادکاری یا فریلنسینگ شما کارمند و کارفرما هستید. باید کارها را به صورت کاملاً درست انجام دهید. درآمد این شغل بالا خواهد بود.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
آزادکاری یا فریلنسینگ چیست؟ آیا درباره کار فریلنسینگ اطلاعی دارید؟ شاید خودتان شاهد آن بوده اید که فردی خود را آزادکار معرفی کند. به طور صحیحتر و دقیقتر شخص موردنظر به شما گفته است که فریلنسر در حوزه برنامهنویسی هستم! آیا اطلاع دقیقی از این که فریلنسر دقیقاً چه کسی است و چه کاری انجام می دهد، دارید؟
اگر هر یک از شما عزیزان در این حوزه شغلی پیشزمینهای ندارید، اما دوست دارید که درباره آزادکاری یا فریلنسینگ اطلاعات کسب کنید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. زیرا قصد داریم به طور مفصل درباره این اصطلاح صحبت کنیم و مزایا، معایب و شرایط این که چگونه به یک فریلنسر حرفهای تبدیل شوید را برای شما عزیزان شرح دهیم.
آزادکاری یا فریلنسینگ به چه معناست؟
کار فریلنسینگ(Freelancing) یا همان آزادکاری در حقیقت به همان دسته از اشخاصی گفته می شود که شغل آزاد دارند و کارمند نیستند! فریلنسر میتواند به صورت کاملاً آزادانه به فعالیتهایی که به آن علاقهمند است و در آن تخصص دارد بپردازد و از این کار درآمد کسب کند.
آزادکاری یا فریلنسینگ بهگونهای است که شما به هیچ کارفرمای مشخصی در درازمدت متعهد نمیشوید و شما رئیس خودتان هستید. شایان ذکر است که کار فریلنسینگ با دورکاری کاملاً متفاوت است. دورکاری یعنی کارکردن از فاصله دور برای شخصی که قرار است از آن پولی را دریافت کنید! این کار شامل استفاده از هرگونه ابزارهای فناوری اطلاعات می شود.
همان طور که اشاره کردیم کار فریلنسینگ در مقایسه با دورکاری بسیار متفاوت است. در آزادکاری یا فریلنسینگ شخص میتواند به صورت حضوری یا دورکاری فعالیت کند. به طور خلاصه و مفید اگر بخواهیم آزادکاری را شرح دهیم میتوان گفت که فریلنسینگ همان شغل آزاد است که کار فرد از مرحله صفر تا صد برعهده خود او خواهد بود. فریلنسر نیز به معنای آزادکار است.
فریلنسر چه کاری انجام میدهد؟
تاکنون متوجه شدیم که به چه شغلهایی آزادکاری یا فریلنسینگ گفته خواهد شد و فریلنسر چه کسی است. اکنون قصد داریم درباره این که فریلنسرها چگونه زندگی میکنند و علت محبوب بودن این حوزه شغلی را برای شما شرح دهیم. این دسته از افراد برای اینکه در حوزه تخصص و علاقه خود فعالیت داشته باشند سه حالت دارند که به شرح ذیل است.
-
در حالت اول: افراد فریلنسر آنقدر شناخته شده هستند که به صورت خودکار افراد مختلف به آنها کارها و پروژههای جدید معرفی میکنند.
-
در حالت دوم: شخصی که به صورت آزادکاری فعالیت دارد شناخته شده نیست و همین موضوع باعث شده که شخص از طریق سایتهای مختلف فریلنسینگ ایرانی و خارجی کار پیدا کرده و فعالیت خود را آغاز کند.
-
در حالت سوم: شخص به صورت موقت با یک شرکت قرارداد میبندد و فعالیت خود را به صورت پروژهای آغاز میکند.
اگر به مباحث فریلنسینگ علاقه مند هستید ممکن است این مقاله نیز برایتان جذاب باشد:
هر آنچه که باید درباره فریلنسینگ بدانید
حال سؤالی که شاید اکنون برایتان ایجاد شده باشد این است که چه دلیلی سبب میشود که اشخاص بخواهند موقعیت کاری عالی خود را در شرکتهای مختلف از دولتی تا خصوصی رها کنند و به کار فریلنسینگ رویآورند؟ در جواب این سؤال چندین مورد جالب و باورنکردنی وجود دارد که ما این موارد را برای شما عزیزان شرح خواهیم داد.
برخی از فریلنسرها میگویند که دوست دارند با لباس راحتی کار کنند و محدودیتی برای کار کردن در شرکت نداشته باشند! برخی اشخاص دیگر میگویند که نمیخواهند ساعت کاری داشته باشند.
بهعنوانمثال افراد نمیخواهند سر یک تایم مشخص هر روز در محل کار حاضر شوند و شروع به انجام کار کنند. برخی دیگر نمیخواهند که وظیفه انجام کاری مشخصی را داشته و میخواهند که در کار و مهارت دلخواه خود فعالیت داشته باشند. علاوه بر تمامی این موارد ذکر شده بسیاری از اشخاص معتقد هستند که حقوق کار فریلنسینگ چند برابر حقوق کارمندی است!
مزایای آزادکاری یا فریلنسینگ چیست؟
کار کردن در این حوزه شغلی دارای فواید و مزایای خاص و منحصربهفردی است که ما در ادامه این موارد را برای شما عزیزان خواهیم گفت. از بزرگترین مزایای کار فریلنسینگ میتوان به صاحب کار بودن اشاره کرد. به طور دقیقتر اگر بخواهیم بیان کنیم میتوان گفت که اگر کارمندی در یک شرکتی فعالیت دارد، هرگز نمیتواند از حدی بیشتر درآمد داشته باشد.
پس هیچوقت نمیتواند خود را صاحب کار بداند. کسی که به صورت فریلنسری فعالیت دارد میتواند با پروژهها و کارفرماهای متنوع فعالیت کند و درآمد دلخواه خود را داشته باشد.
از دیگر مزیتهای فریلنسری میتوان به این مورد اشاره کرد که زمان شروع و پایان کار به عهده خودتان است! شاید روزی پیش آید که نیاز به استراحت داشته باشید. کسی که به صورت فریلنسری فعالیت دارد میتواند به راحتی از چنین موردی استفاده کنید و هر ساعت از شبانهروز که بخواهد فعالیتش را آغاز کند.
چگونه میتوان وارد حوزه کاری آزادکاری یا فریلنسینگ شد؟
کار فریلنسینگ به صورتی است که هر شخصی باتوجهبه مهارت و علاقهای که دارد وارد این حوزه از کار می شود. بهطورکلی یک فریلنسر با توجه به تخصصی که دارد میتواند در حوزههای متنوعی مانند: گرافیک، نویسندگی، تولید محتوا، برنامهنویسی و ... فعالیت خود را آغاز کند.
پس اولین قدم برای این که بتوانید وارد این حوزه کار شوید این است که علایق و امکانات خود را برای وارد بازار شدن در نظر بگیرید و سپس مهارتی که به آن علاقه دارید را آغاز کنید و در آن مهارت متخصص شوید. پس از این که در مهارت انتخابی خود متخصص شدید وقت آن رسیده است که در شبکههای اجتماعی نظیر اینستاگرام عضو شوید و خودتان را برند کنید و ارزش خدماتی که ارائه میدهید را در هر حوزهای که هستید به کاربران و کارفرمایان نشان دهید.
توصیه ما به شما عزیزان عضو در شبکه اجتماعی لینکدین است، زیرا این شبکه اجتماعی میتواند همانند یک رزومه آنلاین عمل کند! لازم به ذکر است که خیلی از فریلنسرها پروژههای بزرگ خود را از طریق این شبکه اجتماعی دریافت میکنند. شایان ذکر است که برای چنین شرایطی نیز میتوانید یک وبسایت شخصی برای خود طراحی کنید و نمونه کارهایتان را در وب سایت آپلود کنید.
درآمد فریلنسرها به چه صورت است؟
آزادکاری یا فریلنسینگ دارای یک مزیت بزرگ است که شما میتوانید به صورت پارهوقت یا پروژهای در این شغل فعالیت داشته باشید. شاید برایتان جالب باشد بدانید که برخی از فریلنسرها بهعنوان شغل دوم در این حوزه کاری فعالیت دارند. در رابطه با درآمد کار فریلنسینگ باید گفت که باتوجهبه نوع مهارت و شیوه کاری که دارید نوع پرداخت متفاوت است.
در حقیقت درآمد این افراد به میزان تخصص و مهارت، تجربه، نوع کار و ... بستگی دارد. البته در رابطه با پروژههای بزرگ ممکن است که قراردادی بین طرفین نوشته شود. به طور کلی درآمد این حوزه به صورت درصدی یا پس از اتمام پروژه است.
به طور دقیقتر و با ذکر مثال اگر بخواهیم برای شما توضیح دهیم باید بیان کرد که اگر شما در کار فریلنسینگ گوینده باشید، درآمد شما باتوجهبه تعداد دقیقهای که گویندگی کردهاید، پرداخت خواهد شد. اگر تولیدکننده محتوا هستید درآمد شما باتوجهبه تعداد کلماتی که نوشتهاید پرداخت خواهد شد.
جمع بندی
کار فریلنسینگ شغلی پردرآمد است. بسته به این که چه نوع آدمی هستید این شغل میتواند برای شما جذاب باشد. برای این که بدانید در چه حوزه ای باید آزادکاری یا فریلنسینگ انجام دهید، ابتدا ویژگیهای فردی خود را بنویسید.
برای سفارش آنلاین فریلنسینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین فریلنسینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید