راهنمای تهیه رپورتاژ آگهی با کیفیت
برای تهیه رپورتاژ آگهی می توانید از چک لیست ِموجود در این مطلب کمک بگیرید. ما آن را با هدف ِراهنمایی هرچه بهتر ِشما تهیه کرده ایم.
تاثیر رپورتاژ بر سئو به حدی زیاد است که بنیانگذار گوگل، ایده گوگل را با بک لینک شروع کرد. لری پیج درخواب دید که اعتبار مطالب سایتها را میتوان با بک لینک ها سنجید و این شروع ایده موتور جستجوی گوگل بود. هر چند امروزه گوگل بسیار هوشمندانه به بررسی بک لینک ها می پردازد ولی هنوز بهترین راه برای گرفتن بک لینک های دائمی طبیعی، درج آگهی رپورتاژ می باشد.
مقدمه
تهیه رپورتاژ آگهی نیاز به یک راهنما/ چک لیست دارد. در این مطلب ما یک راهنمای جامع برای شروعِ کار شما ایجاد کرده ایم. اگر فرصت ِایجاد و انتشار رپورتاژ آگهی را برای کسب و کار خود ندارید، جهت ثبت سفارش متن رپورتاژ آگهی و پرداخت به صرفه ترین هزینه ممکن برای انتشار ِآن، در انتهای همین مطلب پیشنهاد ویژه ای برای شما داریم.
چگونه پرسونای رپورتاژ آگهی خود را مشخص کنیم؟
برای ساخت پرسونای رپورتاژ آگهی اول باید بدانید که ماهیت و اهمیت ِچنین فایلهایی چه هستند. در تهیه رپورتاژ آگهی باید دو تا پنج پرسونا برای مشتری ایده آل خودتان ایجاد کنید. این پرسونا ها را باید با این فرضیه در نظر بگیرید که: «مشتری ایده آل شما چه کسی است؟» پرسونا باید طبق انجام تحقیقات گسترده روی مخاطبان هدف و داده های مشتریان ساخته شود.
شخصیت مشتری ایده آل که در طی تهیه رپورتاژ آگهی آن را می سازید نیمه تخیلی است، اما طبق insight های واقعی ساخته می شود که از طریق جمع آوری داده های مشتریان ِحقیقی تان به دست آورده اید. پرسونای رپورتاژ آگهی به شما کمک می کند تا روند نگارش و انتشار متن رپورتاژ تان را به درستی هدایت کنید و بتوانید نیازهای واقعی مشتریان تان را بهتر درک کنید.
زمانی که بتوانید نیازهای مشتریان خود را درک کنید، می توانید رضایت آنها را جلب کنید و روی کاربران ِبالقوه ای تمرکز کنید که واقعا برای کسب و کارتان مهم هستند.
برای ساخت پرسونای رپورتاژ آگهی های خود باید این مراحل را طی کنید:
-
برای نوشتن بهترین رپورتاژ آگهی ِممکن، باید از قبل در مورد مشتریان تان تحقیق کنید تا بتوانید پرسونای دقیقی تنظیم کنید. داشتن شناختِ دقیق از مشتریان/ مخاطبان باعث می شود که بتوانید نیازهای واقعی ِآنها را به درستی شناسایی کنید. شما می توانید در طی مصاحبه با گروهی از مشتریان تان یا گفتگو با اعضای تیم تان که در تعامل مستقیم با مشتریان هستند، داده ها و اطلاعات کافی در مورد آنها به دست آورید.
-
اهداف مشتری و pain point های آنان را پیدا کنید. با استناد به این داده ها می توانید نقشه سفر مشتری را طراحی کنید و تجربهی دلنشینی برای آنها پس از خواندنِ متن رپورتاژ ایجاد نمایید.
-
پس از جمع آوری داده ها می توانید پرسوناهای لازم را برای تهیه رپورتاژ آگهی ایجاد کنید. ویژگی ها و نیازهای مشترک کاربران را با یکدیگر ادغام کنید و تا جای ممکن به خلاصه ترین و جامع ترین شکل ِممکن در رپورتاژ خود بیاورید. مثلا اگر گروه مشتریان اصلی تان زنان و مردان پنجاه سال به بالا هستند که در کلان شهر ها زندگی می کنند و درآمد بالاتر از حد متوسط دارند، باید این ویژگی ها را به یک شخصیت تبدیل کنید که بتوانید با آن تعامل داشته باشید و رپورتاژ های مناسبی برای این پرسونا بنویسید.
برای چه صفحاتی رپورتاژ تهیه کنیم؟
یکی از تاثیرات رپورتاژ آگهی عملکرد مثبت آن روی سئوی خارجی سایت و به جا آوردن اصول دیجیتال مارکتینگ می باشد. معمولا مدیران تبلیغاتی کسب و کار ها برای انتخاب کردن بک لینک ها، حساس هستند. یک نکته جالب و مهم که ممکن است بسیاری از کسب و کارها از آن خبردار نباشند این است که سئوی خارجی صفحاتی که به آن لینک می دهید تقویت می شود، نه کل سایت تان!
همچنین این تاثیر ِمثبت روی لینک هایی که در آن صفحات وجود دارند هم اعمال خواهد شد. باید در انتخاب صفحاتی که در رپورتاژ آگهی به آنها لینک دهی می کنید نهایت دقت و وسواس را به خرج دهید. برای انتخاب صفحات معمولا دو راه دارید.
-
لینک دهی به صفحه اصلی سایت:
زمانی که صفحه اصلی را برای لینک دهی و تهیه رپورتاژ آگهی انتخاب می کنید، باید بدانید که تاثیر ِاین بک لینک روی صفحات ِدیگر، قابل چشم پوشی نیست. با انجام این کار، ارزش لینک به صفحاتی مانند صفحات محصول، صفحات خدماتی، صفحات کتگوری یا دسته بندی های وب سایت تان و حتی به بخش وبلاگ سایت تان هم اضافه خواهد شد.
معمولا از صفحه اصلی به صفحات مهم نامبرده لینک دهی وجود دارد، بنابراین تاثیر مثبت بک لینک ِموجود در رپورتاژ تان از صفحه نخست به سایر صفحات افزوده خواهد شد.
-
لینک دهی به صفحات داخلی:
با انتخاب صفحات داخلی، نمی توانید به اندازه انتخاب صفحه اصلی وب سایت تان روی سایر لینک ها تاثیر مثبت بگذارید. زمانی می توانید این نوع بک لینک ها را انتخاب کنید که قصد داشته باشید آن صفحهی خاص را رتبه بندی کرده یا سئوی آن را تقویت کنید.
نکته: اگر قصد تان افزودن ِاعتبار به تعداد صفحات بیشتر به واسطه تهیه رپورتاژ آگهی است، بهتر است صفحه اصلی را برای بک لینک دهی انتخاب کنید. البته در رپورتاژ ها شما اجازه ثبت 3 لینک مختلف را دارید. پیشنهاد میکنیم یکی از این لینک ها را به صفحه اصلی سایت تان اختصاص دهید.
راهنمای انتخاب کلمه کلیدی مناسب برای رپورتاژ
این چک لیست به شما کمک می کند تا برای انتخاب کلمه کلیدی های مناسب برای تهیه رپورتاژ آگهی به درستی عمل کنید.
-
خودتان را جای کاربران بگذارید. براساس کسب و کاری که دارید و موضوعی که انتخاب کرده اید لیستی از کلمات و عبارات کلیدی را بنویسید. ببینید که براساس تحقیقاتی که تاکنون برای ساخت پرسونای مشتریان انجام داده اید، آنها به واسطه کدام عبارت ها (با نرخ جستجوی بیشتر) ممکن است در گوگل جستجو کنند؟
-
اگر قصد دارید مشتریانی که ممکن است به یک محصول خاص علاقه مند باشند را هدف قرار دهید، کلمات کلیدی خاص تری را انتخاب کنید. این کلمات باید ارتباط مستقیم با رپورتاژ آگهی شما داشته باشند. البته برای انتخاب کلمات چندان وسواس به خرج ندهید. در غیر این صورت به تعداد افراد محدودی دسترسی پیدا خواهید کرد. سعی کنید تعادل را رعایت کنید.
-
لابلای کلمات کلیدی خاص، حتما کلمات کلیدی یا عبارت های عمومی را برای دسترسی به تعداد افراد بیشتر انتخاب کنید. این کلمات نسبت به واژگان کلیدی خاص معمولا رقابتی تر هستند و باید با هدف گذاری صحیح انتخاب شوند. بهتر است برای انتخاب کلمات کلیدی تان اولویت بندی داشته باشید تا بتوانید به درستی عمل کنید.
-
کلمات کلیدی یکسان را در گروه های مختلف جای دهید. برای تهیه رپورتاژ آگهی باید گروه بندی کلمات کلیدی تان را در اولویت قرار دهید. به عنوان مثال می توانید دسته بندی هایی تحت عناوینِ کلمات کلیدی مخصوص مشتریان بالقوه، کلمات کلیدی مخصوص محصول، کلمات کلیدی مشتریان/ کاربران عمومی و ... را داشته باشید.
یک رپورتاژ آگهی تا چه زمانی معتبر است؟
تهیه یک رپورتاژ آگهی کمی زمانبر است. البته اگر به یک تیم متخصص اعتماد کنید همه امور به سرعت ِهرچه تمام تر انجام خواهند شد و شما می توانید در طی یکسال چندین رپورتاژ آگهی مختلف را در رسانه های مختلف منتشر کنید. معمولا سایت های انتشار رپورتاژ آگهی هستند که عمر هر رپورتاژ آگهی را تعیین می کنند.
به طور معمول رپورتاژ های آگهی در وب سایت ها باقی می مانند و تا چندین سال حذف یا دچار مشکل نمی شوند. البته عمر یک رپورتاژ آگهی به کیفیت ِآن وابسته است. اگر رپورتاژی نوشته باشید که موضوع عمومی دارد و همواره یکی از دغدغه های کاربران به شمار می آید، بعید است که به زودی به دست فراموشی سپرده شود و هر روز آمار بازدیدِ آن افزایش پیدا نکند.
کلام پایانی
شما می توانید برای تولید و انتشار رپورتاژ های آگهی خود به تیم ما در رایا مارکتینگ اعتماد کنید. ما تمامی رپورتاژ ها را با نهایت کیفیت و سرعت لازم به مرحله انتشار و دریافت بازخورد می رسانیم. رایا مارکتینگ مجری انتشار و بستری مناسب برای تولید محتوای رپورتاژ آگهی به شمار می آید.
لیست قیمت رپورتاژ آگهی در رایا مارکتینگ بسیار مقرون به صرفه در نظر گرفته شده است. همچنین سیاست ها در رایا مارکتینگ طوری کنار هم چیده شده اند که شما بتوانید نهایت بازدهی را از هر رپورتاژی که منتشر می کنید، به دست آورید. پیشنهاد می کنیم برای شروع، صفحه خرید رپورتاژ آگهی و هزینه رپورتاژ آگهی را در سایت ما بررسی کنید.
برای سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید