اموزش سئو کاری و آشنایی با اصطلاح duplicate content و نحوه رفع این مشکل
در اموزش سئو کاری افراد یاد میگیرند که چگونه مشکلات مربوط به محتوای تکراری که توسط ربات موتورهای جستجو تشخیص داده میشود را برطرف نمایند.
برای سفارش آنلاین سئوی پایه کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پایه ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
اموزش سئو کاری به تلاش و پشتکار نیاز دارد. ابتدا باید خود را متقاعد کنید که یادگیری بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO) کار سختی نیست. الگوریتمهای موتورهای جستجو همواره در حال تغییر هستند و تا کنون دهها ربات مختلف در این باره معرفی شده است. به این ترتیب اجرا و ارزیابی همه استراتژیهای سئو بدون نرم افزارهای جانبی امکانپذیر نیست. در حال حاضر نرم افزارها و سایتهای زیادی میتوانند مطالب صفحات وب شما را تجزیه و تحلیلکنند و امکان پیادهسازی تکنیکهای مختلف و رفع مشکلهای سئو را فراهم کردهاند.
در اموزش سئو کاری، سایتهایی مانند گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)، کنسول جستجوی گوگل (Google Search Console)، گوگل ایندکس (Google Index) و... اهمیت زیادی دارند و به مدیران سایت کمک میکنند تا ترافیک بازدیدکنندگان خود را افزایش دهند. یکی از موضوعات مهم در بهینهسازی موتورهای جستجو، عدم ارائه محتوای تکراری است. این نوع محتوا موتورهای جستجو را سردرگم میکنند. به طوری که رباتهای آنها نمیتوانند سایت اصلی را تشخیص دهند تا آن را در موقعیت بالاتری بگذارند. اگرچه گوگل محتوای تکراری را جریمه نمیکند اما این موضوع ممکن است مانع ایندکس شدن صفحات شود. بنابراین در محتوای تکراری در نتایج SERP نشان داده نمیشود و یا از صفحات اول حذف میگردد.
محتوای تکراری چیست؟
محتوای تکراری، به محتواهای بسیار مشابه گفته میشود که در بیش از یک آدرس URL قرار دارند. ابزارهایی مانند Site Liner، Copy Space، DupliChecker و Plagspotter یک راه سریع برای ارزیابی مطالب کپی شده در اینترنت هستند. قبل از انتشار محتوا نیز میتوان آن را از لحاظ منحصر به فرد بودن در سایتهایی مانند Plagium و Plagiarismchecker.org بررسی کرد.
این سایتها با بکارگیری الگوریتمهای پیشرفته سرقت ادبی در یک متن یا کپی بودن جملات آن را تشخیص میدهند. همچنین میتوان بخشی از متن را که ممکن است تکراری باشد به طور مستقیم در گوگل جستجو نمود. علاوه بر آن چه گفته شد، سئوکاران برای پیدا کردن همه مشکلات مربوط به سئو از جمله محتوای تکراری میتوانند از ابزارهایی مانند آنالیزور گوگل، گوگل ایندکس و کنسول جستجوی گوگل استفاده کنند.
انواع محتوای تکراری
گوگل و سایر موتورهای جستجو دو نوع محتوای تکراری را شناسایی میکنند. نوع اول در صفحات جداگانه یک سایت تشخیص داده میشوند. به طوری که اگر جملات مشابه در صفحات مختلف یک سایت وجود داشته باشد، آنها را مطالب تکراری در نظر میگیرند. نوع دوم، محتوای مشابه در چندین آدرس URL میباشد و موارد مختلفی را شامل میشود که عبارتند از: به اشتراک گذاری محتوای اصلی یا عکس آن بدون درج بک لینک (Back Link)، به کار بردن زیر دامنهها، پروتکل http، تغییر آدرس سایت به دلایل مختلف.
محتوای کپی شده چیست؟
افراد در اموزش سئو کاری یاد میگیرند که اصلا از محتوای کپی شده استفاده نکنند. کپی کردن مطالب از سایتهای دیگر بدون کسب اجازه یا ذکر منبع آن کار اشتباهی است. اگر در سایت خود بیش از حد محتوای کپی شده قرار دهید، ممکن است گوگل آن را از نتایج جستجو حذف کند و یا در موقعیت پایینتری قرار دهد.
محتوای تکراری به دلیل بازنشر نادرست
اگرچه به اشتراکگذاری یک محتوا توسط سایتهای دیگر یا شبکههای اجتماعی میتواند مخاطبان بیشتری جذب کند. با این حال در صورتی که بازنشر مطالب به درستی انجام نشود، ممکن است ربات موتورهای جستجو آن را محتوای کپی شده تشخیص دهند. برای پیشگیری از بروز این مشکل باید مطمئن شوید که محتوای بازنشر شده یک بک لینک (Backlink) به صفحه اصلی بدهد. به عبارتی در محتوای به اشتراک گذاشته شده، یک پیوند متعارف به سایت اصلی درج شود و به منبع محتوا اشاره گردد.
ارتباط پروتکل Http با محتوای تکراری
تمامی درگاههای پرداخت از طریق اتصال رمزگذاری شده (https) خدمات خود را ارائه میدهند. اگر پروتکل سایت (http) باشد مانند (http://mesal.ir)، هنگام اتصال به این درگاهها آدرس آن تغییر میکند. به عبارتی هنگامی که کاربر به درگاههای پرداخت متصل میشود و دوباره به صفحه اصلی باز میگردد، آدرس سایت به پروتکل (https) مانند (https://mesal.ir) تغییر میکند. در این حالت صفحه اصلی سایت دو آدرس URL متفاوت خواهد داشت و موتورهای جستجو محتوای سایت را تکراری تشخیص میدهند. برای حل این مشکل اگر سایت شما به درگاه های پرداخت متصل میشود، بهتر است که پروتکل اصلی آن را به (https) تغییر دهید.
انتخاب چند آدرس برای سایت
یکی از موضوعاتی که همه افراد در اموزش سئو کاری به آن برخورد میکنند، مشکلات ناشی از ایجاد چند آدرس برای یک سایت است. گاهی اوقات تشخیص مطالب تکراری به دلیل استفاده از دو آدرس URL رخ میدهد. به عنوان مثال دو آدرس (www.mesal.ir) و(mesal.ir) برای یک سایت انتخاب شوند. در این حالت اگر تغییر مسیرها به وسیله Redirect با کد 301 تنظیم نشود، ربات موتورهای جستجو هر آدرس را به عنوان یک صفحه جداگانه ایندکس میکند. در نتیجه محتوای مشابه آنها را اسپم یا تکراری در نظر میگیرد.
ارتباط URL در مناطق جغرافیایی مختلف با محتوای تکراری
هنگامی که یک سایت در مناطق جغرافیایی مختلف دامنه اصلی خود را تغییر میدهد، ممکن است موتورهای جستجو محتوای آن را تکراری تشخیص دهند. به عنوان مثال اگر دامنه اصلی آن (www.mesal.ir) باشد، در کشورهای دیگر آدرس URL آن تغییر کند مانند (www.mesal.ir.uk). به دلیل وجود دو آدرس متفاوت مربوط به یک سایت، مطالب آن کپی شده محسوب میشوند. یکی از راهکارها برای حل این مشکل عدم استفاده از آدرسهای مختلف در مناطق جغرافیایی دیگر است. به طور کلی بهترین کار این است که وبمسترها اصول سئوی بینالملل را رعایت کنند و یک آدرس ثابت برای سایت خود در نظر بگیرند.
محتوای تکراری به دلیل زیر دامنهها
زیردامنهها ممکن است موجب شوند که ربات موتورهای جستجو با محتوای تکراری مواجه گردند. اگر آدرس صفحه اصلی عبارت (www.mesal.ir) باشد و آدرس مقالات سایت عبارت (blog.mesal.ir) در نظر گرفته شود. هنگامی که کاربر بخواهد از زیر دامنه مقالات به صفحه دیگری از سایت مانند بخش (درباره ما) برود، این صفحه با آدرس (blog.mesal.ir/aboutus.html) نمایش داده میشود. همچنین اگر کاربر از صفحه اصلی روی بخش (درباره ما) کلیک کند، آدرس (www.mesal.ir/aboutus.html) نشان داده خواهد شد.
بنابراین برای یک محتوا مانند بخش (درباره ما) دو آدرس URL ساخته شده است که این حالت را موتورهای جستجو به عنوان مطالب تکراری میشناسند. برای حل این مشکل می توان تگهای مشخصی را در صفحات وب به کار برد تا به موتور جستجو آدرس URL ترجیحی را معرفی کند. راهکار دیگر ریدایرکت (Redirect) با کد 301 است. با این روش کاربران به جای مشاهده صفحات تکراری به صفحه اصلی سایت منتقل میشوند. ریدایرکت با کد 301، علاوه بر حل این مشکل سئو، رتبه صفحه اصلی را در نتایج جستجو ارتقا میدهد.
نسخه موبایل سایت و تشخیص محتوای تکراری
گاهی اوقات ممکن است یک سایت، دو نسخه دسکتاپ (Desktop) و موبایل با آدرسهای URL متفاوت داشته باشد. این کار موجب سردرگمی رباتهای جستجو برای رتبهبندی محتوا خواهد شد. در هر حال طراحان سایت باید آدرس URL یکسانی برای همه دستگاهها در نظر بگیرند. بنابراین بهترین راهکار این است که سایت جداگانهای برای نسخه موبایل ایجاد نشود.
بکارگیری حروف بزرگ یا کوچک در آدرس URL
یکی دیگر از موضوعاتی که در اموزش سئو کاری مطرح میگردد استفاده از حروف بزرگ در آدرس سایت و تاثیر آن در رتبهبندی موتورهای جستجو است. اگر از شیوههای مختلفی برای نمایش آدرس سایت استفاده شود، رباتهای موتورهای جستجو محتوای موجود در همه آدرسها را تکراری شناسایی میکنند. برای حل این مشکل باید عبارت (/”rel = canonical”/) در پایان یکی از آدرسها قرار گیرد. با این روش به موتورهای جستجو صفحه اصلی معرفی میشود. این کار علاوه بر جلوگیری از تشخیص محتوای تکراری، موجب افزایش رتبه صفحه اصلی خواهد شد
برای سفارش آنلاین سئوی پایه کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پایه ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید