آموزش طراحی سایت با پایتون به زبان ساده
آموزش طراحی سایت با پایتون بسیار آسان است و به کمک آن یک برنامه نویس می تواند با تمامی امکانات و قابلیت های طراحی سایت آشنا شود.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
منظور از آموزش طراحی سایت با پایتون چیست؟ در سراسر دنیا برای طراحی سایت از زبان های برنامه نویسی مختلفی استفاده می شود. پایتون یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است که دارای امکانات و قابلیت های متعددی است. توسعه دهندگان وب با این زبان برنامه نویسی می توانند یک سایت حرفه ای را طراحی کنند.
مقدمه ای بر آموزش طراحی سایت با پایتون
آنچه که در این مطلب مطالعه می کنید:
-
پایتون چیست و آموزش طراحی سایت با پایتون چه کاربردی دارد؟
-
آموزش فریم ورک های پایتون
-
انواع فریم ورک های پایتون
-
آموزش طراحی سایت با پایتون بهتر است یا php
-
مراحل کامل آموزش طراحی سایت با پایتون به صورت گام به گام
-
مزایای آموزش طراحی سایت با پایتون
آموزش طراحی سایت با پایتون بسیار آسان است و کاربر به راحتی می تواند آن را یاد بگیرد. با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون وب سایت ها و اپلیکیشن های مهم و معروفی مانند یوتیوب، یاهو، اینستاگرام، گوگل، ناسا، پینترست، موزیلا، ردیت و فایر فاکس طراحی شده است. پس اگر برای کسب و کار خود می خواهید این زبان برنامه نویسی را استفاده کنید نگران نباشید چون هوشمندانه ترین حالت ممکن را انتخاب کرده اید.
پایتون چیست و آموزش طراحی سایت با پایتون چه کاربردی دارد؟
پلیتون یک زبان برنامه نویسی چند منظوره و شی گرا است. تمام افراد از مبتدی تا حرفه ای می توانند با آموزش طراحی سایت با پایتون از این زبان برنامه نویس به راحتی استفاده کنند. برنامه نویسان بعد از توسعه پایتون به فکر طراحی سایت با پایتون افتادند. شما با استفاده از این زبان برنامه نویس علاوه بر توسعه وب سایت می توانید به منظور هوش مصنوعی، طراحی و توسعه نرم افزارها یمختلف، طراحی اپلیکیشن های موبایل، نوشتن اسکریپت های سیستم، انجام محاسبات ریاضی، پردازش داده ها و ... استفاده کرد.
آموزش پایتون برای طراحی ساده آسان است. اما یادگیری آسان به معنی غیر کاربردی بودن و سطح پایین بودن پایتون نیست.سادگی و انعطاف پذیری پایتون و قابلیت ها و امکاناتی که در اختیار کاربر قرار می دهد باعث شده تا برنامه نویسان زیادی را به خود علاقمند کند.
آموزش فریم ورک های پایتون
در آموزش طراحی سایت با پایتون قطعا نام فریم ورک ها را می شنوید. اما فریم ورک چیست و در طراحی و توسعه سایت چه کمکی می کند؟ برای توسعه و نوشتن برنامه های وب از یک چارچوب نرم افزاری استفاده می شود. این چارچوب ها برای توسعه دهندگان سایت یک بستر مناسب فراهم می کنند تا بتوانند در این بستر برای یک محیط یا پلتفرم خاص برنامه بنویسند.
فریم ورک ها به کاربران برخی امور ساده می دهند تا به واسطه ی آن ها بتوانند زیر ساخت های تخصصی سایت و اپلیکیشن را توسعه دهند و روند انجام برخی از امور را راحت تر کنند. اگر علاقه مند به این حوزه هستید می توانید در دوره جامع آموزش طراحی سایت شرکت کنید.
انواع فریم ورک های پایتون
بخش از آموزش طراحی سایت با پایتون مربوط به انواع فریم ورک های پایتون است که در زیر به آنها اشاره می کنیم:
فریم ورک جنگو (Django)
در بین فریم ورک های پایتون، جنگو به عنوان مهمترین فریم ورک شناخته شده است. از ویژگی های این فریم ورک می توان به قابلیت فول استک، چارچوب رایگان و متن باز اشاره کرد. فریم ورک جنگو قابلیت پشتیبانی از مهارت های فرانت اند و بک اند را دارد. قابلیت های این فریم ورک به صورت پیش فرض در اختیار کاربر قرار می گیرد.
با استفاده از جنگو می توان به راحتی طراحی سایت را انجام داد. با این فریم ورک استفاده از کد نویسی به حداقل می رسد و نیازی به استفاده از کدنویس های تکراری ندارید.
فریم ورک فلسک (Flask)
در آموزش طراحی سایت با پایتون، فریم ورک فلسک اهمیت زیادی دارد. فلسک یک میکرو فریم ورک تحت لیسانس BSD است. به دلیل اندازه کوچک هدف و کارکرد محدودی دارد.
هدف از طراحی فریم ورک فلسک این است که بتواند با استفاده از برخی کد نویسی های خاص هسته وب سایت و برنامه های مورد نظر را انعطاف پذیر و ساده نگه دارد.
کار کردن با این فریم ورک آسان است و یادگیری آسانی هم دارد. همین دلایل باعث شده که جزء بهترین فریم ورک ها شناخته شود. برای طراحی ساختار ساخت یا اپلیکیشن به راحتی میتوان این فریم ورک را استفاده کرد و با انعطاف پذیری بالا می توان یک چارچوب اختصاصی را برای سایت طراحی کرد.
علاوه بر جنگو و فلسک، فریم ورک های دیگر پایتون شامل cherrypy، dash، falcon، Gistto، web2py، Aiohttp،GROWLER و ... هستند که برای توسعه سایت استفاده می شوند.
مزایای آموزش طراحی سایت با پایتون
آموزش طراحی سایت با پایتون در مقایسه با آموزش طراحی سایت با php برای همه برنامه نویسان این حوزه یک چالش بزرگ محسوب می شود. برای طراحی وب سایت از php که یک چهارچوب و زبان برنامه نویسی است استفاده می شود. آموزش با php نسبت به آموزش با پایتون کمی سخت است چون کار با php نیاز به مهارت و تخصص دارد. هر دو زبان برنامه نویسی برای توسعه و طراحی سایت استفاده می شود امh استفاده از پایتون در بین برنامه نویسان رایج تر است چون دارای فریم ورک های متعدد است و یادگیری و کار با آن آسان است.
مراحل کامل آموزش طراحی سایت با پایتون به صورت گام به گام
برای راه اندازی خرفه ای و اصولی یک سایت به آموزش طراحی سایت با پایتون نیاز دارید. در این آموزش ها مراحل طراحی سایت به صورت تمام و کمال در اختیار کاربران قرار می گیرد. در زیر خلاصه ای از مراحل طراحی سایت با پایتون را بیان می کنیم:
در فرآیند طراحی سایت با پایتون آموزش نحوه کار با دو ابزار HTML و CSS کاربرد مهمی دارند. بدون وجود این دو ابزار کار طراحی امکان پذیر نیست. برای ورود به دنیای وب به ابزار HTML نیاز دارید و CSS یک مکمل برای زبان نشانه گذاری HTML است و به عنوان نمای ظاهری از آن استفاده می شود. با CSS می توان فونت ها، تصاویر زمینه ، سایز فونت ها و ... را طراحی کرد.
برای طراحی سایت با پایتون در مرحله دوم باید جاوا اسکریپت را یاد بگیرید. جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی متن باز، شی گرا و داینامیک است که به راحتی میتواند با استفاده از آن صفحات طراحی شده با HTML را از حالت ایستایی خارج کنید و به آن ها امکانات تعاملی ببخشید.
در آموزش طراحی سایت با پایتون لازم است که با مفاهیم DOM و jQuery آشنا شوید. DOM کوتاه شده ی Document Object Model به معنی شی گرایی است. با dom می توان روی صفحه وب خود تغییرات دلخواه را اعمال کرد. JQuery کتابخانه جاوا اسکریپت است و به وسیله آن می توان فرآیند کار با dyom را راحت تر کرد.
در آموزش طراحی سایت با پایتون، توسعه بک اند هم گنجانده شده است. یادگیری و توسعه بک اند برای طراحی سایت مهم است. در این مرحله از پایتون برای طراحی و توسعه بک اند کمک می گیرید. بک اند سایت بخش کد نویسی فنی و داخلی سایت است و کاربران سایت به آن دسترسی و دید ندارند.
مرحله پایانی مربوط به انتخاب فریم ورک و پایگاه داده است. شما بر اساس نیاز سایت خود می توانید از بین فریم ورک های پایتون یکی را انتخاب کنید. شما می توانید جنگو را به عنوان برترین فریم ورک انتخاب کنید و از قابلیت های کاربردی آن برای طراحی سایت حرفه ای استفاده کنید.
مراحل کامل آموزش طراحی سایت با پایتون
آموزش طراحی سایت با پایتون مزایای بسیار زیادی نسبت به سایر سایر زبان های برنامه نویسی دارد که به برخی از آنها اشاره می کنیم:
-
یادگیری و پیاده سازی پایتون آسان است.
-
قابلیت طراحی انعطاف پذیر و قوی دارد.
-
فریم ورک های متنوع و کاربردی زیادی را ارائه می کند.
-
در پایتون کد نویسی آسانتر است.
-
این زبان برنامه نویسی از ابزار اشکال زدایی قوی برخوردار است.
-
به صورت حرفه ای پکیج های مدیریتی را مدیریت می کند.
-
کتابخانه های متنوع و با امکانات زیاد را ارائه می کند.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید