آموزش سئو تکنیکال و آشنایی با اسکیما و نقش آن در سایت
آموزش سئو تکنیکال به مباحثی میپردازد که غالباً ساختار فنی سایت را مورد بررسی قرار میدهد. اسکیما متنی در نتایج گوگل است که به ارائه اطلاعات محتوای.....
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
سئو تکنیکال یکی از چهار رکن اساسی سئو سایت بوده که همواره رعایت کردن اصول آن تأثیر بسیار زیادی بر رتبه سایت داشته است. سئو تکنیکال بیشتر حالت ساختاری داشته و اجرای اصول آن نیاز به دانش و تخصص بسیار بالایی دارد. این امر باعث شده تا بسیاری از صاحبان سایت به دنبال ارتقای سایت خود با رعایت نمودن این مدل از سئو نروند. اما بدانید که در صورت فراگیری اصول آن میتوانید بهراحتی به بهینهسازی وبسایت خود بپردازید.
در این پست قصد داریم به آموزش سئو تکنیکال و نکات مربوط به آن در کنار آشنایی با اسکیما و نقش آن در سایت بپردازیم. جهت آگاهی بیشتر، توصیه میشود به مطالعه ادامه این مقاله بپردازیم.
توصیه میکنیم مقاله آموزش سئو سازی سایت به عنوان قدرتمندترین ابزار دیجیتال مارکتینگ را مطالعه نمایید.
آشنایی با مفهوم سئو تکنیکال
متخصصان بهینهسازی سایت در سئو تکنیکال یا فنی به رعایت نکات لازم برای بهبود جنبههای فنی یک وبسایت میپردازند. هدف از اجرای سئو تکنیکال ارتقای رتبه سایت در نتایج موتور جستجو است. این که سایت شما سریعتر بارگذاری شود، خزنده Google بتواند بهراحتی در آن بخزد و آن را درک کند از اصول سئو تکنیکال است. سئو تکنیکال را میتوان بخشی از سئو داخلی دانست که در جهت ارتقاء عناصر داخلی سایت شما در جهت کسب رتبههای بالاتر تلاش میکند.
چرا باید به بهینهسازی سایت خود از طریق سئو تکنیکال بپردازیم؟
وقتی یک کاربر عبارتی را در موتور جستجوی اینترنتی مورد جستجو قرار میدهد، موتورهای جستجو از جمله گوگل سعی بر این دارند که بهترین نتایج را بر اساس تجربه کاربر و بررسیهای خزندههای موتور جستجو، ارائه دهند. پس یک وبسایت اگر بخواهد در نتایج بالاتر موتور جستجو قرار بگیرد بایستی یک تجربه کاربری خوب در کنار استاندارد بودن جنبههای فنی سایت را رعایت نماید.
خزندههای موتور جستجو برای اینکه یک سایت را بررسی کنند، وارد آن سایت میشوند و بر اساس پارامترهای خاص به آن رتبه میدهند. شرایطی هم وجود دارد که ممکن است یک سایت اصلاً مورد رتبهبندی قرار نگیرد. همه این موارد به سئو تکنیکال بازمیگردد. اگر ساختار سایت خود را بر اساس نکات و ساختارهای اثبات شده طراحی کنید، میتوانید اطمینان حاصل کنید که وبسایت شما رتبه خوبی را از خزندههای موتور جستجو کسب خواهد کرد.
البته تجربه خوب کاربری را هم از یاد نبرید، چون که اهمیت آن از همه موارد رعایت شده در سئو بیشتر است. در ادامه قصد داریم به آموزش سئو تکنیکال و قواعد مربوطه بپردازیم.
آموزش سئو تکنیکال
در این قسمت به آموزش سئو تکنیکال بر اساس قواعدی کلی و اثرگذار میپردازیم. قواعدی که باعث رعایت سئو تکنیکال در یک سایت میشود، در ادامه آمدهاند.
بررسی سرعت سایت، اولین نکته در آموزش سئو تکنیکال
اولین نکته در آموزش سئو تکنیکال مربوط به بررسی سرعت سایت است. در عصر کنونی انفجار سرعت و تکنولوژی، مردم دیگر منتظر باز شدن یک سایت کند نمیمانند. اگر قرار است که یک سایت برای بازدیدکنندگان قابل نمایش باشد، باید سرعت بسیار بالایی داشته باشد و کاربران را در انتظار بارگیری محتوای سایت نگذارد. مطالعات نشان دادند که اگر زمان بارگذاری یک سایت بیش از ۳ ثانیه طول بکشد در همین مدت کوتاه، کمی بیش از نیمی از کاربران، آن صفحه سایت را میبندند و به مطالعه سایتهای رقیب خواهند پرداخت. هرچقدر که شما برای تهیه محتوای عالی برای یک سایت و طراحی آن هزینه کرده باشید، اگر سایت شما سریع نباشد، حتی شانس این را پیدا نمیکنید که مخاطبان وارد صفحه سایت شما بشوند.
برای بررسی سرعت وبسایت شما میتوانید از ابزارهای کمکی در این حوزه استفاده کنید. از جمله این ابزارها میتوان به page speed insights گوگل پرداخت.
برای موتورهای جستجو قابل خزیدن باشد
همانطور که پیشتر نیز در آموزش سئو تکنیکال اشاره کردیم، برای رتبهبندی وبسایت شما در نتایج موتور جستجوی گوگل، بایستی خزندههای موتور جستجو سایت شما را بخزند. خزنده موتور جستجو بایستی به ساختار وبسایت شما آگاهی پیدا کند. اگر شما با لینکدهی داخلی صفحات وبسایت خود را به همدیگر متصل نمایید، این کار باعث میشود که خزنده بتواند بهراحتی ساختار سایت شما را درک کند. برخی قسمتها نیز وجود دارند که نباید خزنده آن را بررسی کند، راهکاری که برای این امر وجود دارد، این است که شما میتوانید با دادن لینک nofollow، خزنده موتور جستجو را از بررسی آن قسمت منع کنید.
راهکار دیگری که در آموزش سئو تکنیکال میخواهیم به شما آموزش دهیم، استفاده از فایل ROBOTS.TXT است. این فایل حاوی دستورالعملهایی برای خزنده موتور جستجو است که بر طبق چه مسیری سایت شما را بررسی کند. اگر در مورد نحوه کارکرد آن اطلاعات خاصی ندارید، به دلیل اهمیت بالای آن بهتر است که از یک توسعهدهنده باتجربه بخواهید آن را برای شما مدیریت و اصلاح کند.
لینکهای مرده در سایت وجود نداشته باشد
سومین نکته که میخواهیم در آموزش سئو تکنیکال به آن بپردازیم این است که همواره دقت داشته باشید که درون محتوای شما لینک به صفحاتی که دیگر وجود ندارند، قرار نداشته باشد. اگر یک لینک مرده در صفحه سایت شما وجود داشته باشد، باعث نشاندادن ارور ۴۰۴ در صفحه سایت میشود. این امر حتی آزاردهندهتر از مواجهه با یک صفحه کند است.
وجود لینکهای مرده هم برای کاربر و هم خزندههای موتور جستجو آزاردهنده است. البته وجود لینکهای مرده شاید در برخی موارد طبیعی باشد، زیرا سایتها دائماً در حال بهروزرسانی هستند و بروز چنین مواردی محتمل است. وظیفه شما بهعنوان مدیر سایت در این مورد این است که همواره لینکهای صفحات سایت خود را بررسی نموده و از صحت کارکرد آنها اطمینان حاصل فرمایید.
از نگارش محتوای یکسان در صفحات مختلف خودداری فرمایید
برخی از مدیران سایت هنگام نگارش محتوای سایت، یک محتوای تکراری را در چندین صفحه مختلف قرار میدهند. از نگاه کاربر شاید چندان قابلتوجه نباشد، اما از نگاه خزندههای موتور جستجو یک مشکل اساسی است.
موتور جستجو نمیتواند تشخیص بدهد که کدام یک از این صفحههای دارای محتوای تکراری را بالاتر و کدام یک را پایینتر قرار دارد. کاری که میکند این است که به همه آنها از یک کنار امتیاز پایین میدهد.
برای حل این مشکل میتوانید از قابلیتی به نام عنصر پیوند متعارف استفاده کنید. این شیوه برای جلوگیری از بروز مشکلات محتوای تکراری در صفحات سایت به وجود آمده است. در افزونه یواست سئو میتوانید یک آدرس url متعارف برای صفحات تعیین کنید. سپس افزونه یواست بهصورت خودکار این پیوند متعارف را به همه صفحات شما اضافه خواهد کرد. این امر به حل مشکل محتوای تکراری که شاید خودتان نیز از آن بیاطلاع باشید، کمک شایانی میکند.
وجود نقشه سایت XML، راهکاری ایمن برای ارتقا سئو تکنیکال
داشتن یک نقشه سایت xml نکتة دیگر در آموزش سئو تکنیکال است. یک نقشه سایت برگیرنده یک لیست کامل از تمام صفحات سایت شما است. بهنوعی نقشه راه موتورهای جستجو در بررسی سایت شما خواهد بود. بهطورکلی گفته میشود که در حالت ایدهآل نیازی به داشتن نقشه سایت نیست، اگر تمام صفحات را خیلی به هم متصل کرده باشید.
آشنایی با اسکیما و نقش آن در سایت
بهطورقطع شما هم در صفحه نتایج موتور جستجو با اسکیما مواجه شدهاید و از اطلاعات آن بهره بردهاید. همانند تصویر زیر، کاری که اسکیما انجام میدهد، این است که محتوای سایت شما را به کاربر و موتور جستجو معرفی نمایند. با این کار دادههای سایت شما به حالتی ساختیافته تبدیل میشود. موتور جستجو دارای الگوریتمی است که به بررسی محتوای موجود در داخل هر ساعت میپردازد. اگر شما از اسکیما استفاده کنید کار موتور جستجو را آسان کردهاید. موتور جستجو نیز به همین دلیل رتبه سایت شما را بالا خواهد برد.
سخن پایانی
در این محتوا به بیانی ساده به آموزش سئو تکنیکال و نکات مربوط به آن پرداختیم. سئو تکنیکال به بررسی ابعاد فنی سایت میپردازد که شاید در نگاه اول مشکل به نظر بیایند. اما با رعایت موارد اشاره شده در بالا میتوانید اقدام به سئو تکنیکال نموده و بهینهسازی سایت خود کمک کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید