7 اشتباهی که به موفقیت وبلاگ صدمه خواهد زد
رعایت تکنیکهای اصولی برای جلوگیری از عدم ارتقای وبلاگ و معرفی ترفندهای موفقیت در وبلاگ نویسی و افزایش رتبه لینک و محتوای وبلاگ در زمان اندک
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
وبلاگ نویسی مانند ماهیگیری است، برخی هر روز آن را انجام می دهند و هیچ چیزی صید نمیکنند و اشخاصی نیز یکبار به ماهیگیری می روند و صدها ماهی شکار میکنند. علت این مسئله چیست؟ شاید بسیاری از بازاریاب های اینترنتی موفقیت در وبلاگ نویسی را به شانس ربط دهند! بیایید کمی واقع بین باشیم. همه ما زمانی که به یک وبلاگ موفق و پرآوازه نگاه میکنیم در تمام جوانب آن، از عناوین تا طراحی ها، خواهیم دید که کلیه اصول اولیه ای که برای موفقیت نیاز است بهصورت غیرقابل انکاری انجام گرفته است.
وبلاگ نویسی برای موفقیت نیاز به فوت کوزه گری دارد، بنابراین اگر در این زمینه فعالیت فراوانی دارید اما به نتیجه دلخواه نمی رسید در ادامه مقاله با من همراه باشید تا با چند اشتباهی که از کسب رتبه مطالب وبلاگ جلوگیری خواهد کرد، آشنا شوید. فراموش نکنید چشم پوشی از این موارد مسیر دستیابی به هدف را دشوار میسازد.
وبلاگ چیست؟
تقریبا اغلب افراد با وبلاگ آشنا هستند چرا که از نظر تاریخچه به اصطلاح در دنیای اینترنت پیشکسوت محسوب می شود. سال ها قبل از ظهور شبکه های مجازی مانند اینستاگرام، تیک تاک و ... استفاده از وبلاگ و وبلاگ نویسی رایج بود. با این در ابتدای مقاله واجب می دانیم بار دیگر مروری بر مفهوم وبلاگ داشته باشیم.
وبلاگ در ابتدا واژه ای بود به معنی دفتر خاطرات که توسط وبلاگ نویس معروف آمریکایی JORN BARGER ابداع شد. همان طور که گفتیم در آن زمان وبلاگ ها تنها به عنوان بستری برای نوشتن خاطرات و روزمرگی ها بود. به عبارت دیگر ابزاری برای سرگرمی محسوب می شدند اما به مرور زمان که استفاده از وبلاگ ها گسترش یافت از آن ها برای کارهای دیگری نیز استفاده می کردند.
اغلب افراد معمولا وبلاگ را با وب سایت یکی می دانند. اما این دو تفاوت های زیادی با هم دارند. وبلاگ ها صرفا برای درج مطالب و سرگرمی ساخته می شوند در صورتی که از وب سایت ها به منظور ارائه خدمات استفاده می شود. برای مثال تمام کسب و کارهای آنلاین که بر روی اینترنت مشاهده می کنید خدمات و کالاهای خود را در قالب وب سایت ارائه می دهند نه یک وبلاگ!
فایده وبلاگ نویسی چیست؟
همان طور که گفتیم وبلاگ ها بستری برای نوشتن مطالب گوناگون با موضوعات مختلف هستند. پس دچار این اشتباه نشوید که با راه اندازی وبلاگ اقدام به فروش یا ارئه خدمات خود کنید زیرا چنین چیزی عملا غیر ممکن است. ممکن است اکنون بگویید با توجه به این مانع وبلاگ نویسی چه فایده ای دارد؟ برای اینکه پاسخ سوال خود را بیابید با ما همراه باشید تا در ادامه مطلب به این موضوع بپردازیم.
اگر شما صاحب کسب و کار آنلاین هستید، فارغ از هر شغلی و هر نوع خدماتی اعم از فروش پوشاک، لوازم دیجیتال، تبلیغات آنلاین و ... داشتن یک وبلاگ شخصی چیزی است که به یاری شما می شتابد و این امکان را برای شما فراهم می کند تا بتوانید در یک فضای امن، آزادانه درمورد نوع فعالیتتان در وب سایت یا پیج و ...، نحوه ارائه خدمات، نحوه فروش، اهدافتتان از راه اندازی آن بیزینس و... را به مخاطبان خود توضیح دهید.
برای مثال اگر شما یک بلاگر یا اینفلوئنسر هستید که در پیج خود با تبلیغات برای کسب و کارهای دیگر کسب درآمد می کنید، برای موفق شدن و جلب اعتماد دنبال کنندگان خود باید اعتماد آن ها را به دست آورید. و برای جلب اعتماد آن ها نیاز دارند اطلاعات بیشتری درمورد شما بدانند. در این گونه مواقع شما برای ارائه یک بیوگرافی کامل و جامع یا به اشتراک گذاشتن خاطرات خود در اینستاگرام به دلیل عدم امکان درج مطالب طولانی دچار محدودیت شوید. اینجاست که به یک وبلاگ نیاز پیدا می کنید.
به همین دلایلی که ذکر کردیم اخیرا اینفلوئنسر ها علاوه بر پیج شخصیشان در اینستاگرام به راه اندازی وبلاگ نیز رو آورده اند. آن ها بر این موضوع واقفند که اگرچه اینستاگرام مخاطبان زیادی دارد اما افراد زیادی در این شبکه حضور ندارند. بنابراین تمایل دارند تریبون خود را گسترش دهند و به وبلاگ ها و حتی کانال های تلگرامی، youtube و... پناه می برند تا راحت تر با مخاطبان در ارتباط باشند.
چگونه در وبلاگ نویسی موفق باشیم؟
اکنون که با مفاهیم وبلاگ و وبلاگ نویسی و همچنین مزایای آن آشنا شدیم باید بدانیم برای موفقیت در این مسیر نیز باید اصولی را رعایت کرد در غیر این صورت داشتن وبلاگ جز هدر رفتن وقتتان ثمره ی دیگری ندارد. زمانی که شما پا به عرصه دنیای اینترنت می گذارید لازم است همیشه به روز باشید. این به روز بودن نه تنها شامل اطلاعاتتان در این زمینه می شود بلکه شامل وبلاگتان نیز می شود. یعنی شما هر چند وقت یکبار باید وبلاگ خود را با متدهای جدیدتر بروز رسانی کنید تا برای مخاطبان کسل کننده نباشد.
بروز رسانی تنها یکی از رمز و راز های موفقیت در این مسیر و در واقع یکی از باید هایی است که در این مسیر مستلزم توجه شما می باشد. اما قبل از کارهایی که باید انجام دهید لازم است کارهایی که نباید انجام داد و اشتباهاتی که شما را با شکست مواجه می کنند را بدانید. چرا که اگر خط قرمز ها را بشناسید محتاطانه عمل می کنید و بر روی تکنیک های موثر تمرکز بیشتری می کنید. ما در ادامه شما را با برخی از این اشتباهات آشنا می کنیم.
1- از عناوین خاص، رویایی یا طولانی استفاده نکنید
در وبلاگ نویسی زمانی که مطلبی برای قرار دادن در وبلاگتان آماده می کنید باید به این مسئله توجه نمایید که این مطلب در سراسر اینترنت اشتراک گذاری خواهد شد و اولین چیزی که به جذب مخاطب برای مطالعه آن تاثیر می گذارد عنوان و یا تیتر محتوای تولیدی است. انتخاب عنوان زیبا و تاثیر گذار بسیار کمک کننده است اما اگر در ابتدای راه هستید بهتر است عناوینی را برگزینید که حتی سردترین و غیرمشتاق ترین کاربران وبلاگ نیز احساس کنند با مطالعه این مطلب مشکلشان حل خواهد شد. بنابراین بهتر است برای انتخاب عنوان، از کلمه کلیدی شاخص و به صورت جمله ای که ممکن است توسط کاربران در گوگل سرچ شود، استفاده کنید.
2- لینک دادن به پست ها و مطالب قدیمی را فراموش نکنید
تنها به این دلیل که یک پست وبلاگ را در گذشته نگارش کرده اید دلیل بر فراموشی آن مطلب نمیشود. برای متخصصین سئو و یا وبلاگ نویسان هر پست مانند یک سرمایه است که با لینک گذاری از نو تازه خواهد شد. بنابراین در وبلاگ نویسی به 4 دلیل اساسی در مطالب جدید به مطالب قدیمی و مرتبط لینک بدهید:
-
مطالب گذشته می تواند به اثبات مطالب جدید کمک کند.
-
لینک دهی به مطالب قدیمی دوباره ترافیک و کاربران زیادی را به آن صفحه سرازیر خواهد کرد.
-
محتوای تولیدی قدیمی در وبلاگ نیز دارای کلمات کلیدی شاخصی است که از طریق لینک دهی و افزایش مخاطب می توانند در جستجوهای اینترنتی همزمان با مطلب جدید رتبه بگیرند.
-
لینک دهی بهترین راه برای هدایت گوگل به سمت سایت و وبلاگ شما است.
3- به مطالب وبلاگ نویسان لینک دهی کنید
زمانی که مطلبی را در وبلاگ درج میکنید حتما از نظرات همکاران و وبلاگ نویسان بعنوان رفرنس و مرجع استفاده نمایید، این مسئله 3 مزیت دارد:
-
موجب میشود تا مطالب وبلاگ نویسان را بعنوان الگو قرار داده، آنها نیز از لینک دهی باخبر شده و نتیجتا از ایرادات کار آگاه میشوید و به رفع آن پرداخته، یا از نقاط قوت خود مطلع شده و آنرا در عملیات وبلاگ نویسی حفظ می نمایید. از طرفی اظهار نظر وبلاگ نویسان می تواند برای مقالات بعدی در وبلاگ به شما ایده بدهد. در مراحل بالاتر، این مورد موجب شکل گیری روابط دوستانه نزدیکی میشود که در پیشرفت کاریتان بسیار مثمرثمر خواهد شد.
-
گاهی اوقات بر اساس مطالب دیگر وبلاگ نویسان محتوایی را در وبلاگتان منتشر میکنید و برای اثبات و اعتبار نیاز دارید تا به وبلاگ آنها لینک دهید.
-
همان اندازه که لینکهای داخلی به کسب رتبه وبلاگ و سایت کمک میکند، لینک های خارجی نیز موثر خواهد بود.
4- متای توضیحات را بدون محتوا رها نکنید
اگر مطلبی را در وبلاگ پست کرده اما متای توضیحات را فراموش نمایید، هرگونه شانسی را برای کسب رتبه از دست خواهید داد، زیرا زمانی که موتور جستجو، محتوای شما را برای معرفی به کاربر آنالیز میکند، یکی از مهمترین بخش هایی که بدان توجه مینماید و در رتبه دهی بسیار حائز اهمیت است متای توضیحات می باشد. متای توضیحات دقیقا مانند چکیده یک مقاله علمی است که سردبیر یک مجله از طریق آن صلاحیت مقاله را برای ارسال به داوری تشخیص میدهد.
5- حداقل ماهانه یک پست در وبلاگتان قرار دهید
هر اندازه هم درگیر بوده و مشغله کاری داشته باشید حداقل سعی کنید ماهی یکبار برای وبلاگ تولید محتوا کنید. وبلاگ نویسی کمتر برابر با شانس کمتر جهت رتبه گیری است ، زیرا هر اندازه وبلاگتان پربارتر باشد، ترافیک سایت و بازدید مخاطبان افزایش یافته و به واسطه آن رتبه سایت نیز افزایش می یابد و بلعکس. الگوریتم های گوگل مانند یک مدیر سختگیر عمل میکنند، زمانی که سایت را فعال نبیند کاربران را به آن سایت معرفی نخواهند کرد.
6- صفحات اجتماعی را فراموش نکنید
وبلاگ نویسی در گذشته صرفا به نگارش و تولید مقاله کفایت میکرده است اما امروزه با ظهور صفحات اجتماعی مختلف نیاز است تا حتما هر مقاله ای که نگارش میکنید را در کلیه صفحات اجتماعی مشهور بویژه google plus اشتراک گذاری کنید تا با پراکنش لینک مطلب در حجم وسیعتر، به افزایش مخاطبان و نتیجتا افزایش ترافیک و رتبه وبلاگ کمک نمایید.
7- تسلیم نشوید
وبلاگ نویسی بیش از هرچیزی به تلاش و صبوری نیاز دارد. برخی از تعهدات شما در زندگی مانند خانواده، کار، دوستان و... ممکن است مانعی برای پیشبرد و پیشرفت وبلاگتان شود، به همین دلیل پیش از راه اندازی وبلاگ نیاز است تا از قبل همه احتمالات را بررسی کرده و برای کلیه جزئیات برنامه ریزی نمایید، در غیر این صورت در نیمه راه تسلیم و خسته شده و هرآنچه که برای آن زحمت کشیده اید و هر مطلبی که نگارش کرده اید به حال خود رها خواهید کرد و نتیجتا موفقیت حاصل نمیشود.
امروزه همه اشخاص از دانش آموز 15 ساله تا جهانگرد 70 ساله را میبینید که یک وبلاگ دارد، اما موفقیت در آن و تبدیل به یک برند و منبعی برای درآمد تنها زمانی انجام خوهد شد که اصول اولیه را رعایت کنید، یعنی بی وقفه مطالب خلاقانه بنویسید و دائما اصول بالا را رعایت نمایید. اگر شما نیز برای اصول وبلاگ نویسی پیشنهادی دارید مشتاقانه منتطر شنیدن آن هستیم.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید