کاربران چگونه به سایتهای اینترنتی اعتماد کنند؟ (8روش مطمئن)
ارزیابی سایت های اینترنتی برای تشخیص جعلی بودن سایت و مطالب مندرج در آن اهمیت بسیار زیادی دارد که از طریق روش های مختلفی قابل انجام است.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پایه کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پایه ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
بررسی معتبر بودن سایت چگونه انجام میشود؟ چگونه به فروشگاه های اینترنتی اعتماد کنیم؟ سجنش اعتبار سایت چگونه انجام میگیرد؟ چگونه بفهمیم سایتی معتبر است یا نه ؟ اعتبار سنجی سایت های اینترنتی یعنی چه؟ در این مقاله به بررسی تمام این موارد خواهیم پرداخت پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
افزایش علم سئو موجب خواهد شد تا کاربر به این موضوع پی ببرد که آیا اطلاعات این سایت جعلی است یا اصول سئو به درستی انجام گرفته است یا خیر؟ آیا محتویات بر اساس تلاش آن مجموعهی کاری بوده و یا کپی شده و اشتباه است؟ آیا میتوان از سرویسهای ارائه شده در یک سایت (بدون نگرانی) استفاده کرد؟ آیا میتوان از یک سایت فروشگاهی با اطمینان کامل خرید کرد؟ برای دانستن پاسخ این سوالات ابتدا به توصیف مفهوم سئو میپردازیم و سپس راههایی که با کمک آنها میتوان یک سایت را اعتبارسنجی کرد مورد بررسی قرار میدهیم
فهرست مطالب:
سرشت و مفهوم سئو چیست ؟
تلفیقی از محتویات درجه یک به همراه ارجاع دهی معتبر. اشتراکگذاری این محتویات در ایجاد خوشنامی، شهرت، جذب مشتری و ارجاع دهی، کمک بسیار بیشتری به نسبت کپی کردن، جعل و سئو سیاه خواهد کرد. مدیران باید به خاطر داشته باشند که ایجاد یک کسبوکار حرفهای و بر طبق اصول، همواره نتیجه و ثمرهی بسیار بهتری نسبت به روشهای غیرمعمول خواهد داشت، به ویژه اگر این تشکیلات در دنیای بزرگی مانند وب صورت بگیرد.
با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله سعی کردیم تا با معرفی برخی از معیارها، به کاربر کمک کینم تا انتخاب سایتها را بر اساس اصول انجام داده و تنها علاقه، تجربهی شخصی و یا تعصب دلیل موجهی برای اعتماد به سایتی نباشد. بسیاری از کاربران اینترنتی با این اطلاعات نا آشنا هستند و نیاز به نشانههای کمکی دارند تا سایت خوب را از بد تشخیص دهند، ضمن اینکه الگوهایی که در ادامه گفته خواهد شد به مدیران کسبوکارهای آنلاین و یا بازاریابان اینترنتی نیز کمک میکند تا مسیر هموارتری را برای پیشبرد و تحقق اهداف خویش به کار گیرند.
نکات مهم برای سنجش اعتبار سایت های اینترنتی
برای آن دسته از افرادی که به جهت رفع نیازهای روزانه خویش با دیجیتال مارکتینگ و یا صفحات آنلاین سروکار دارند، پاسخ به این سوال که "به چه سایتی باید اعتماد کرد؟" سخت به نظر میرسد، زیرا بسیاری از اشخاص، غیراصولی و تنها بر اساس علاقه و یا تجربیات شخصی خویش صفحات اینترنتی را انتخاب و اعتبارسنجی میکنند. برای بررسی معتبر بودن سای ما موارد زیر را پیشنهاد میکنیم:
-
نکات ظاهری سایت
-
نماد الکترونیکی
-
صفحهی تماس با ما
-
سیاست حفظ حریم خصوصی
-
شبکههای اجتماعی
-
رتبهی الکسای سایت
-
گواهی SSL
-
روشهای پرداخت سایت
این موارد در ادامه به طور کامل شرح داده شدهاند. بر اساس نظر متخصصان، با توجه به افزایش روز افزون وابستگی انسانها به دنیای دیجیتال و اینترنت، و همچنین خریدهایی که از طریق اینترنت و سایتهای موجود صورت میگیرد، نیاز است تا افراد اطلاعات فنی خوبی پیدا کنند تا به راحتی هر سایتی را انتخاب و یا اشتراکگذاری ننمایند.
نکات ظاهری مهم در سنجش اعتبار سایت
در این جدول به شرح این موضوع میپردازیم که چگونه سنجش اعتبار سایت با کمک ظاهر آن انجام دهیم؟ امروزه سایتهای زیادی هستند که برای جلب رضایت کاربران تلاش میکنند، اما مسئلهی مهم این است که به کدام یک از این سایتها اعتماد کنیم؟ توجه به نکاتی که در ظاهر سایت هستند، میتواند این پیام را به کاربران بدهد که به سایت شما اعتماد کنند یا خیر؟ این نکات ظاهری که در سایتهای قابل اعتماد و غیر قابل اعتماد نمایان هستند، در جدول زیر به طور کامل نام برده شده است. در صورتی که در رابطه با هر کدام از این موارد سوالی دارید میتوانید از مشاوران تخصصی ما (از طریق لینک زیر) در رایا مارکتینگ کمک بگیرید.
مشاوره دیجیتال مارکتینگ رایا مارکتینگ
https://rayamarketing.com/blog/Internet-Marketing-Consulting
جدول بررسی اعتبار سایت از نظر ظاهری
سایتهای قابل اعتماد | سایتهای غیر قابل اعتماد |
طراحی آراسته، مدرن و زیبا | طراحی قدیمی، نامرتب، غیرحرفهای |
رعایت اصول ساختاری، فنی و ادبی دستور زبان | نگارش ضعیف، کسل کننده و مملو از اشتباه |
ارائه جزییات و اطلاعاتی در رابطه با نویسنده مطالب و یا مدیر سایت | مطالب و محتویات بدون درج اطلاعاتی از نویسنده و یا مدیر سایت |
درج عکسهای با کیفیت از نویسنده، نویسندگان و یا مدیران سایت | اغلب بدون درج عکس |
ارجاع به لینکهای سایتهای معتبر و موثق | بدون ارجاع دهی و یا استفاده از لینکهای بدون محتوا و اسپمی |
استفاده از گرافیک و خدمات بصری با کیفیت بالا | بدون تصویر و یا استفاده از تصاویر بیکیفیت |
استفاده از آیتم هایی برای لایکگذاری و یا درج کامنت و یا اشتراکگذاری در شبکههای اجتماعی | بدون استفاده از ایتم های اشتراک گذاری و عدم استفاده از شبکه های اجتماعی |
قابلیت استفاده از پلتفرمهای اندروید، اپل، پلاگینهای Browser | بدون پلت فرم |
نام تجاری جذاب، کوتاه، ماندگار، با تلفظ گیرا و مرتبط با حوزهی کاری | استفاده از ردیفی از کلمات کلیدی برای نام تجاری یا یک برند طولانی و خارجی |
ارائه مطالب منطقی، علمی و پرمحتوا | استفاده از محتویات سنگین با استدلال ضعیف و یا دروغین |
درج لوگوی کاملا حرفهای | بدون درج لوگو و یا استفاده از لوگوی آماتور، ضعیف و کپی شده |
بروزرسانی همیشگی سایت و تکرار محتویات و اخبار | عدم بروز رسانی سایت |
عدم استفاده و یا حذف محتویاتی که ممکن است ایجاد تبعیض یا تعصب کند | محتویات بدون توجه به تبعیض و تعصب درج شوند |
توضیحات مهم جدول بررسی ظاهری اعتبار سایت
بر اساس جدول بالا زمانی که کاربر وارد سایتی میشود اگر بخشی از محتویات سایت و یا کل آن دارای ویژگیهای ستون سمت راست باشند، قابل اعتماد بوده و اگر دارای محتویات سمت چپ باشند کاربر سایت را رها کرده و اعتماد نخواهد کرد. اگر به عنوان یک متخصص سئو و یا مدیر یک صفحه اینترنتی، کلیهی موارد گفته شده در ستون سمت راست را رعایت نمایید در جذب کاربر، طرفدار و یا ایجاد محبوبیت موفق عمل خواهید کرد زیرا جلب اعتماد مشتری بالاتر از هر آیتم دیگری از اهمیت ویژهای در مفهوم بازاریابی قرار دارد. بنابراین زمانی که به دنبال بهینه سازی ساییتان هستید و یا به عنوان یک بازاریاب میخواهید در صفحات اجتماعی مانند فیسبوک و یا توئیتر، جذب ترافیکی بالایی داشته باشید، لازم است تا مراحل را به درستی مانند تصویر سایت زیر انجام دهید.
برای داشتن سایتی با طراحی زیبا، طراحان ما آمادهی خدمت رسانی به شما هستند. برای این منظور از طریق لینک زیر ثبت سفارش کنید تا با شما تماس بگیریم.
خدمات طراحی سایت رایا مارکتینگ
https://rayamarketing.com/blog/Web-Design-Consulting
وجود نماد اعتماد الکترونیک سایتها چه تاثیری در معتبر بودن سایت دارد؟
از جمله مهمترین معیارهای معتبر بودن سایتها، داشتن نماد اعتماد الکترونیک آن است. در ایران سازمانی دولتی با نام "مركز توسعه تجارت الكترونیكی" مسئولیت دارد تا با ایجاد زیر ساختهای امنیتی و اعطای نماد اعتماد الكترونیكی (به کسبوکارهای اینترنتی) خیال بسیاری از کاربران را از معتبر بودن این سایتها آسوده سازد. به این ترتیب کاربران سایتها میتوانند مطمئن باشند که آن سایت (در صورت داشتن نماد الکترونیکی) زیر نظر سازمانی دولتی بوده، حقوق مصرفکنندگان را به رسمیت شناخته و به تعهدات خود عمل خواهد کرد.
برای آنکه بدانید سایتی دارای نماد ااعتماد لکترونیکی است یا خیر، کافی است به دنبال لوگو نماد اعتماد الکترونیک بگردید. این لوگو معمولا در پایین ترین بخش صفحهی اصلی سایت قرار میگید. با کلیک بر روی این لوگو میتوانید اطلاعات صاحب امتیاز سایت، آدرس و مشخصات او را بررسی نمایید. هر چند نیازی به این کار نیست. همین که سایتی نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشد یعنی در صورت تخلف سایت، شما میتوانید آن را به "مركز توسعه تجارت الكترونیكی" گزارش دهید.
چگونه از سایت enamad اعتبار سایت را بسنجیم؟
علاوه بر این که میتوانید با مراجعه به سایت enamad ، دامنهی سایت مورد نظر خود را وارد کرده و استعلام بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه نیز بهتر است به همین سایت مراجعه کنید.
راههای ارتباطی موجود در سایت (مانند صفحهی تماس با ما)
از مهمترین و ضروریترین معیارهای ارزیابی اعتبار سایت (هر نوع سایتی از جمله خدماتی، فروشگاهی، دانلودی، آموزشی، خبری و ...) داشتن صفحهی تماس با ما (یا ارتباط با ما) است. وجود اطلاعاتی نظیر شماره تلفن و آدرس و ... میتواند خیال شما را از معتبر بودن این سایت راحت کنید. برای آنکه خیال آسودهتری داشته باشید، کافی است که با شماره تماسهای موجود در سایت تماس بگیرید و از آنها تلفنی مشاوره دریافت کنید.
سیاست حفظ حریم خصوصی
نحوهی ذخیره اطلاعاتی که در سایت وارد وارد میکنید و سیاست حفظ حریم خصوصی وبسایتهای خدماتی و فروشگاهی اینترنتی مورد نظر را بررسی کنید. در نظر داشته باشید که خواندن قوانین "سیاست حفظ حریم خصوصی" بسیار مهم است. در صورتی که سایت مورد نظر هک شود یا به هر نحوی با به سرقت رفتن و سو استفاده از اطلاعات روبرو شود، سایت مورد نظر مسئولیتی به عهده نخواهد داشت. برای همین منظور هم باید بدانید که چه بخشی از اطلاعات شما توسط آن شرکت یا سازمان یا فرد دارندهی سایت، ذخیره میشود.
"از انتشار اطلاعات شخصی خود خوداری کنید."
هرچند سایتهای خدماتی و فروشگاههای اینترنتی، به منظور ارسال کالای خریداری شده توسط شما، نیاز به برخی اطلاعات شخصی شما نیز دارند، با این حال توجه داشته باشید که در هنگام ثبت سفارش، اطلاعات شخصی و غیرضروری خود را وارد نکنید.
برخی از این اطلاعات که لزومی به انتشار آنها در سایتها نیست، عبارتند از:
-
میزان درآمدتان
-
شمارهی تلفنهای اضافی
-
شغل و یا هر نوع اطلاعاتی که در خرید شما تاثیر ندارد.
شبکههای اجتماعی فعال برای سایت
وجود شبکههای اجتماعی مانند:
و ... یکی از عوامل اصلی معتبر بودن سایتها به شمار میرود. همواره به خاطر داشته باشید که سایتهایی که در شبکههای اجتماعی فعالیت میکنند، معتبرتر هستند. به طور معمول لیست شبکههای اجتماعی که دارندهی سایت در آن نیز فعال است، در پایین صفحات (به خصوص صفحهی اصلی) نمایش داده میشود.
https://rayamarketing.com/Instagram-Advertise-Cost
اعتبارسنجی سایت با کمک رتبه الکسا
اعتبار سنجی سایت با کمک سایت الکسا (Alexa) نیز امکان پذیر است. داشتن رتبه بالا در وبسایت الکسا، یکی از معیارهای مهم در ارزیابی سایتها خصوصا سایتهای فروشگاهی است. البته خاطر نشان میکنیم که سایت الکسا نمیتواند به تنهایی معیار خوبی برای سنجش اعتبار سایت باشد. ولی به هر حال باید در نظر داشته باشید که وبسایت الکسا رتبهی سایتها را بر اساس میزان بازدیدکنندگان آنها بررسی میکند.
بر اساس تقسیمبندی این سایت، در بخش پلتفرم آن، هر سایتی که تعداد بازدیدکنندهی بیشتری داشته باشد، از رتبهی بهتری بهرمند میشود. در این میان خوب است بدانید که در رتبهبندیهای الکسا، بالاترین رتبه (یعنی رتبه یک سایت الکسا) مربوط به خود سایت "گوگل" است. دومین رتبه در میان سایتها نیز به یکی از سرویس اشتراک ویدیو تعلق دارد. داشتن رتبهای قابل قبول در این سایت برای سنجش اعتبار سایت کافی است.
اما این مورد را نیز در نظر داشته باشید که ممکن است رتبهی الکسای ایران سایتی کم باسد، اما آن سایت جزو سایتهای معتبر باشد. پس ما چرا این معیار را به عنوان ابزار اعتبار سنجی سایتها معرفی میکنیم؟
به طور کلی ما این مورد را مد نظر قرار میدهیم که هر چه بازدیدکنندگان سایتی بیشتر باشد (کاربران بیشتری با آن تعامل داشته باشند) میتوان گفت آن سایت معتبرتر است. این حال نمی توان گفت که سایت مد نظر تا چه میزان معتبر بوده چون ممکن است با روشهای غیر حرفه ای کاربران را به سمت خود جذب کرده باشد.
چگونه از سایت الکسا استفاده کنم؟
برای بررسی اعتبار سایتها و دیدن رتبهی الکسای سایتی کافی است که از افزونهی Alexa در مرورگر کروم خود استفاده کنید. و یا میتوانید به طور مستقیم وارد سایت الکسا شوید (www.alexa.com) و با وارد کردن دامنهی سایت مورد نظرتان در بخش siteinfo ، رتبهی الکسای آن را بسنجید و با دیگر سایتها مقایسه کنید.
سنجش اعتبار سایت با کمک گواهی SSL
سایتهایی که به امنیت اطلاعات خود و مشتریانشان اهمیت میدهند، برای ارتباط امن بین سایت و موتورهای جستوجو از گواهینامه های به اسم SSL استفاده میکنند. یکی از معیارهایی است که نشان میدهد سایت مد نظر شما معتبر است، وجود این گواهینامه است. این گونه از سایت ها برای حفظ اطلاعات مشتریان خود ارزش قائل شدهاند. برای آنکه بدانید سایتی دارای این گواهینامه است یا فاقد آن، کافی است که به بخش URL سایت یا همان آدرس دامنهی آن توجه کنید. اگر در آدرس سایت https (نه http) درج شده باشد، یعنی این سایت گواهینامه SSL را دریافت کرده است.
همه چیز در رابطه با گواهینامه SSL
روشهای پرداخت سایت
آیا در سایت مورد نظر شما روشهای پرداخت سایت متنوعی وجود دارد؟ آیا سایت اینترنتی مورد نظر شما از درگاههای بانکی معتبر (بانهایی همچون پارسیان، ملت، تجارت، ملی و ...) استفاده کرده است؟ این بانکها در هنگام دادن درگاههای پرداخت مدارک و اطلاعات افراد به به خوبی بررسی میکنند، پس وجود یکی یا تعداد بیشتری از درگاه پرداختهای بانکهای معتبر کمک زیادی به اعتماد کاربران خواهد کرد. به یاد داشته باشید که در هنگامی که به صفحه پرداخت بانکی متصل میشوید، به نوار آدرس بالای صفحهی پرداخت دقت کنید.
توصیههایی در رابطهی بررسی معتبر بودن سایت
-
تمام موارد گفته شده به تنهایی اعتماد یک سایت را تضمین نمیکنند
-
هرچه تعداد بیشتری از این موارد در سایت وجود داشتته باشد، سایت معتبرتر است.
-
خوب است قبل از هرگونه اقدامی نظرات مشتریان سابق را نیز (درباره آن محصول) مطالعه کنید.
-
پشتیبانی تلفنی (سرعت و نحوهی پاسخگویی) یکی از راههای مورد قبول در میزان معتبر بودن سایت است.
-
به روز بودن محتوای داخل سایت نیز ار جمله موارد مهمی است که نشان دهندهی فعال بودن و توجه به حقوق کاربران سایت به شمار میآید.
-
این امکان هم هست که همهی موارد گفته شده در سایتی وجود داشته باشد ولی آن سایت به تعهدات خود عمل نکند. در این صورت به پلیس فتا گزارش دهید تا دیگران در دام آن سایت نیفتند.
دیجیتالمارکترها بدانند
به عنوان یکی از اعضای دیجیتالمارکتینگ این جمله را همواره به خاطر داشته باشید: هیچگاه نیازی به انجام روشهای غیرقانونی و سئو جعلی برای جذب مخاطب و یا دریافت رتبهی گوگل و یا الکسا ندارید، تنها کافی است سنگ بنا را از ابتدا فنی و اصولی قرار دهید تا دیوار کسبوکارتان نیز استوار باقی مانده و با هر وزش بادی فرو نریزد.
نحوه شناسایی وب سایت های کلاهبرداری
ارزیابی سایت های اینترنتی، راه و روش های مختلفی دارد که می توان با آن ها به معتبر بودن سایت پی برد. در دنیای امروزی ما، سایت های بسیار زیادی وجود دارند که شاید رنگ و لعاب خوبی داشته باشند، اما اعتبار چندان بالایی ندارند. کافیست تا وارد یکی از آن ها شوید و محصول یا خدماتی را دریافت کنید. به احتمال بسیار زیاد، راضی نخواهید بود. اگر حسابی دقت کرده و هوش و حواس خود را جمع کنید، می توانید بی اعتبار بودن آن ها را خیلی خوب تشخیص دهید.
ارزیابی سایت های اینترنتی با روش هایی همچون دیدن اینماد و مجوزهای مربوطه، بخش تماس ها، گواهی نامه ssl و بسیاری از عوامل دیگر، امکان پذیر است.
گاهی می توان اعتبار سنجی سایت ها را از روی خوشنامی سایت، نظرات کاربران، سئویی که سایت در گوگل و موتورهای جستجو دارد هم تشخیص داد. مورد آخر یعنی سئو، مورد بسیار مهمی است. معمولا سایت های کلاهبردار و افراد سودجو، زحمت زیادی برای سئوی سایت خود نمی کشند. آن ها مدت زمان محدودی را در نظر گرفته و یک سایت می زنند. بعد از کسب مقاصد خود، دیگر اثری از آن ها نخواهد بود.
ارزیابی سایت های اینترنتی با استفاده از موارد بالا و حتی تمامی مواردی که از این به بعد برای شما گفته می شوند، جمعا می توانند اعتبار یک سایت را تعیین کنند. در واقع نمی توان با وجود یکی دو مورد به تنهایی اعتبار سایت را بالا دانست.
ارزیابی سایت های اینترنتی به کاربران آن ها کمک می کند تا بتوانند وب سایت های کلاهبردار را بهتر بشناسند. برای انجام این ارزیابی، راه های خاصی وجود دارد. برخی از راه ها شامل موارد زیر هستند:
-
ظاهر پوسته و قالب یک سایت که هرچقدر منظم تر و شکیل تر باشد، می تواند اعتبار سایت را بیشتر نمایش دهد.
-
داشتن نماد الکترونیک و مجوزهای مختلف از جمله مجوز کسب و کارهای اینترنتی، مجوز نظام صنفی رایانه ای کشور و . . .، استعلام معتبر بودن سایت را راحت تر می کنند.
-
داشتن صفحه تماس با ما در یک سایت، بسیار مهم است و کاربران وقتی با آدرس، تلفن و راه های ارتباطی دیگر مانند چت آنلاین، واتساپ، تلگرام و . . . مواجه می شوند، حس اعتماد در آن ها بیشتر شکل می گیرد.
-
سیاست حفظ حریم خصوصی و ایجاد حس اعتماد در بازدیدکنندگان مبنی بر حفظ حریم خصوصی آن ها، یکی از راه های ارزیابی سایت های اینترنتی است که برای مخاطب از اهمیت بالایی برخوردار است.
-
وجود شبکه های اجتماعی، اعتبار خوبی به سایت می دهند. شبکه های اجتماعی معتبری همچون اینستاگرام، تلگرام و شبکه های داخلی، به اعتبار سایت می افزایند. زیرا امکان دارد گاهی مخاطبان از طریق سایت به این شبکه ها مراجعه کنند و گاهی نیز عکس این اتفاق می افتد.
-
استعلام سایت های اینترنتی و دیدن رتبه الکسا، راهی بسیار ساده و راحت برای سنجش اعتبار سایت است.
-
سایت هایی که روش های پرداخت معتبر بانکی و صفحات پرداخت دارند، اعتبار بالایی دارند.
-
داشتن گواهینامه ssl در یک سایت، نشان از وجود یک پروتکل امنیتی است که ارتباط بین مرورگر و سرور وب را به صورت رمز گذاری شده در می آورد. برای مخاطبان سایت ها، وجود این ارتباط امن، بسیار مهم است.
-
مواردی که میتوان با سنجش آنها پی به معتبر بودن سایت برد، به روز بودن مطالب در آن است. اگر مطالب موجود در سایت به روز رسانی نشده باشند، احتمالا صاحب سایت، مدت زیادی اس که به سراغ آن نرفته و عملا غیر فعال است. پس نمیتوان به آن اعتماد کرد.
سوالات متداول
-
وجود نماد اعتماد الکترونیکی، راه های ارتباطی با بخش پشتیبانی سایت، داشتن گواهیی SSL سایت، روشهای پرداخت سایت و درگاههای پرداختی که استفاده میکند، سرعت و نحوهی پاسخگویی تلفنی، به روز بودن محتوای داخل سایت و بسیاری موارد دیگر به کاربران در میزان اعتماد سازی آن]ا کمک خواهد کرد.
-
یکی مهمترین معیارهای معتبر بودن سایتها "نماد اعتماد الکترونیک" است. سازمانی دولتی در ایران با نام "مركز توسعه تجارت الكترونیكی" مسئولیت دارد تا با ایجاد زیر ساختهای امنیتی و اعطای "نماد اعتماد الكترونیكی" (به کسبوکارهای اینترنتی) موجب آسودگی خاطر کاربران در رابطه با سنجش اعتبار سایت باشد.
-
الکسا سایتی است که سایتها را بر اساس تعداد بازدیدگنندگانشان دسته بندی کرده و به آن ها رتبه میدهد. به این ترتیب که هرچه سایتی بازدیدکنندهی بیشتری داشته باشد، از رتبهی بهتری (کمتری) بهرمند میشود.
-
سایت حرفهای سایتی است که از هر نظر بینقص باشد و مهمترین معیار حرفهای بودن سایت، میزان اعتبار سایت یا همان اعتمادی است که در دل مخاطب ایجاد میکند. برای داشتن سایت حرفهای باید به تمام موارد گفته شده در رابطه با "سنجش اعتبار سایت" توجه کرد.
-
همان طور که در بالا اشاره شد، روش های مختلفی برای این کار وجود دارند که 8 تا از مهم ترین آن ها گفته شد.
-
سایت الکسا، یک سایت بین المللی بسیار معتبر است که داده های خود را از طریق الگوریتم های بسیار قدرتمند و حتی هوش مصنوعی جمع آوری کرده و تحلیل می کند. اعتماد به این سایت کاملا عاقلانه است. می توان رتبه سایت را در میان سایت های کل دنیا و حتی در میان سایت های کل کشور مشاهده کرد.
-
پسوندهای مختلفی در دنیای سایت ها و دامین های آن ها وجود دارد که پسوند .ir به صورت اختصاصی برای کاربران ایرانی است. معمولا سایت های معتبر داخلی که اینماد، مجوزهای صنفی رایانه ای و . . . را دارند، همگی از .ir استفاده می کنند اما ممکن است برخی از پسوندها مانند .com نیز به دلیل شهرت بالا، کاملا معتبر باشند. حتی درگاه پرداخت اینترنتی و بانکی نیز روی این سایت ها فعال هستند. پسوند دات آی آر می تواند یکی از راه های بررسی اعتبار سایت ایرانی باشد.
برای سفارش آنلاین سئوی پایه کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پایه ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید