کد 302 به چه معنایی است و چگونه اجرا میشود؟
کد 302 به چه معنایی است؟ این سؤال موضوعی است که در این محتوا به آن پاسخ داده میشود. شما میتوانید با منتقل کردن یک صفحه به آدرس جدید ضمن احترام به.....
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
کسانی که اغلب با اینترنت کار میکنند احتمالا بارها با کدهای وضعیت HTTP یا HTTP status code مواجه شدهاند. در این محتوا میخواهیم در مورد کد 302 صحبت کنیم و به این موضوع بپردازیم که کد 302 به چه معنایی است و چه کاربردها و ویژگیهایی دارد. این قبیل کدها پاسخهای استانداردی هستند که وب سرویسها ارائه میدهند تا به شناسایی و رفع مشکل پیش آمده که مانع از بارگیری درست اطلاعات میشود کمک کنند. در ادامه با ما همراه باشید چرا که قصد داریم به بررسی جامع این کد بپردازیم.
کدهای وضعیت HTTP
کدهای HTTP به نام های دیگری مانند کدهای خطای اینترنت یا مرورگر نیز شناخته میشوند. بنابر نوع مشکلی که پیش آمده امکان دارد که یک یا چند خطا حادث شود تا علت یا وضعیت عامل مسدود کننده به شکل کاملی مشخص شود.
پیشنهاد میکنیم مقاله کپی رایتینگ؛ علم و هنر تبلیغاتی را مطالعه نمایید
تعدادی از مهمترین کدهای وضعیت شامل موارد زیر میباشند:
• پاسخ موقت: دارای اطلاعاتی در مورد درخواست
• موفقیت آمیز: موفقیت سرور در پردازش کردن اطلاعات و درخواست
• ریدایرکت: انواع مختلف تغییر مسیر
• خطای سمت کاربر: خطای پردازش درخواست
• خطای سمت سرور: خطای داخلی سرور
ریدایرکت چیست؟
ریدایرکت به معنای تغییر مسیر میباشد و این نوع کدها کاربران موتورهای جست و جو را به یک آدرس ثانویهی متفاوت میفرستند. این تغییر مسیر میتوانند دلایل متعددی نیز داشته باشد به طور مثال ممکن است که یک وب سایت یا صفحهی جدیدی دارید و میخواهید کاربران از آن سایت بازدید کنند. کاربرد دیگر آن این است که افراد به هنگام به روز رسانی سایتهای خود با استفاده از این کدها بازدید کنندگان را برای مدتی به یک صفحهی فرعی دیگر میفرستند.
کد 302 به چه معنایی است و چه ویژگی هایی دارد؟
کد 302 یک وضعیت تغییر مسیر و موقت میباشد. برای این که متوجه شوید کد 302 به چه معنایی است بیایید ابتدا با کد 301 آشنا شویم. در واقع کد 301 این امکان را به صاحبان سایتها میدهد تا آدرس یک صفحه را به یک صفحهی دیگر منتقل کنند این انتقال همیشگی است لذا کاربران هر گاه که آدرس قدیمی را وارد کنند به شکل خودکار وارد صفحه جدید میشوند. با استفاده از این کد و انتقال صفحهی قدیمی تمام رنکینگها و ارزشهای سایت قبلی به سایت جدید منتقل میشوند و با حذف صفحات تکراری و انتقال آدرسهای داخلی میتوانید سئو سایت خود را ارتقا دهید.
کد 302 نیز همین کار را انجام میدهد با این تفاوت که موقتی است و غالبا به شما در مدیریت مشکلات پیش آمده کمک میکند. در نهایت برای این که به درستی متوجه شوید که کد 302 به چه معنایی است یک مثال میزنیم. فرض کنید که یکی از مهمترین و شلوغترین صفحات سایت شما دچار مشکل شده است. در چنین مواقعی کاربران به هنگام ورود به صفحه با کد 404 مواجه میشوند شما باید با کمک این کد صفحه قدیمی را به یک صفحهی جدید منتقل کنید تا مشکل حل شود با این کار آدرسی که دچار مشکل فنی شده از دیتا بیس موتور جست و جو حذف نمی شود.
چگونه ریدایرکت 302 را انجام دهیم؟
برای این کار میتوانید از دو روش استفاده کنید.
استفاده از فضای وردپرس
برای استفاده از نرم افزار وردپرس برای ایجاد ریدایرکت 302 ابتدا باید افزونهی مربوطه را نصب کنید. سپس به راحتی میتوانید این وضعیت را برای سایت مورد نظر خود فعال نمایید. یکی از افزونههایی که شما میتوانید دانلود و نصب کنید yoast میباشد البته جهت استفاده از این افزونه برای ریدایرکت باید از نسخه پرمیوم آن بهره ببرید. سایر پلاگین های رایگانی که با این هدف طراحی شدهاند به شرح زیر می باشند:
• easy redirect manager
• rank math
• safe redirect manager
استفاده از کدهای htaccess
شما میتوانید با دستکاری کدهای htaccess هر ریدایرکتی را که میخواهید در سایت خود ایجاد کنید. نوع کدها باید متناسب با نوع سرور باشد. که در ادامه دو نوع آن را توضیح می دهیم.
سرور یونیکس یا آپاچی
اگر از سرورهای یونیکس یا آپاچی استفاده میکنید باید مراحل زیر را پشت سر بگذارید.
1- از فایل htaccess که در ریشه سایت وجود دارد یک بکآپ بگیرید تا اگر خطایی رخ داد جای برگشت وجود داشته باشد.
2- فایل htaccess را در نرم افزار Notepad++ باز کنید.
3- حال کد زیر را در آخر کدهای موجود اضافه نمایید.
redirect 302 /OldPage.html https://xyzname.com/NewPage.html
4- در آخر فایل نهایی و ویرایش شده خود در سرور وب سایت قرار دهید.
سرورهای ویندوز
انجام ریدایرکت 302 بر روی این سرورها مقداری دشوارتر میباشد.
1- در موقعیت آدرس قدیمی یک صفحه قرار بدهید.
2- در صورتی که از یک وب سایت ASP استاندارد استفاده میکنید باید در بالا تگ <html> یا <!DOCTYPE> کدی که در زیر آمده را کپی کنید.
<%@ Language=VBScript %>
<%
Response.Status=”302 Found”
Response.AddHeader “Location”,”https://xyzname.com/NewPage.asp”
%>
3- اگر از وب سایت .net استفاده میکنید باید از کد زیر استفاده نمایید.
<script runat=”server”>
private void Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
{
Response.Status = “302 Found”;
Response.AddHeader(“Location”,”https://xyzname.com/NewPage.asp”);
}
</script>
از هر روشی که استفاده کردهاید بهتر است که در آخر به آدرسی قدیمی مراجعه کنید و از ریدایرکت صحیح اطمینان حاصل نمایید.
تاثیر ریدایرکت بر سئو
از آن جایی که تمامی ارزشهای صفحهی قدیمی با کمک ریدایرکت به صفحهی جدید منتقل میشود میتوان گفت که این کدها مانع از کاهش سئو سایت شما میشوند ضمن این که کدهای ریدایرکت به شما این امکان را میدهند که با مدیریت بهتر و موثرتر سایت رضایت کاربران خود را جلب کنید.
البته گفتن این نکته ضروری به نظر میرسد که در ریدایرکت 302 ارزش و اعتبار سایت به صفحهی جدید منتقل نمیشود و فقط صفحهی اصلی در گوگل ایندکس میگردد چرا که متوجه میشود که این آدرس موقتی است. پس لازم نیست نگران از دست رفتن ارزش سایت خود در انتقالهای موقت باشید. البته اگر ریدایرکت را به شکل غیر اصولی و نادرست انجام دهید میتواند آثار مخربی را در بر داشته باشد.
سخن پایانی
همان طور که پیشتر هم گفتیم کدهای متعددی وجود دارند که به مدیریت موثر سایتها کمک میکنند. ریدایرکت ها نیز از جمله این کدها هستند که ما امروز به کد وضعیت 302 پرداختیم و سعی کردیم که با زبانی ساده توضیح دهیم که کد 302 به چه معنایی است چه کاربردهایی دارد و چگونه اعمال میشود.
موتورهای جست و جو با هر کدام از این کدها به شکل متفاوتی برخورد میکند اما آن چه مهم است این میباشد که این کدها اگر به شکل صحیحی اعمال شوند هیچ اثر بدی بر سایت نخواهند داشت.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
باسلام از اینکه اطلاعات مفیدی را در اختیار مخاطبین قرار میدهید سپاسگزارم کارتان بسیار ارزشمند هست.