چالش بزرگی به اسم " ایندکس نشدن سایت در گوگل"
این مقاله به مفهوم ایندکس شدن می پردازد. ایندکس نشدن سایت در گوگل می تواند جایگاه سئو شما را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
ایندکس نشدن سایت در گوگل می تواند یک مشکل و چالش بزرگ برای تمامی کسانی باشد که به دنبال ارتقا جایگاه سئو وب سایت خود هستند. بنابراین تمامی کسانی که به دنبال ارتقا جایگاه سئو هستند برای ایندکس شدن سایت خود برنامه ریزی می نمایند. ایندکس شدن سایت در گوگل به چه معناست؟ ایندکس نشدن چه مشکلاتی ایجاد می کند؟ ایندکس شدن چه مزایایی دارد؟ چه راه هایی برای ایندکس شدن و جلوگیری از ایندکس نشدن وجود دارد؟ با ما همراه باشید تا به همه این سوالات پاسخ دهیم.
ایندکس شدن و ایندکس نشدن سایت در گوگل به چه معناست؟
ایندکس نوعی ساختار داده است. این ساختار داده امکان بازیابی سریع صفحات را از پایگاه های داده مختلف فراهم می نماید. ایندکس در لغت به معنی فهرست است. اگر بخواهیم خیلی خلاصه و عمومی این مفهوم را توضیح دهیم، باید بگوییم ایندکس شدن یعنی قرار گرفتن در فهرست گوگل برای بررسی جهت معرفی به کاربر.
ایندکس نشدن سایت در گوگل، نیز به معنای این است که گوگل شما را در فهرست بررسی و معرفی به کاربران قرار نمی دهد. در بیانی دیگر، صفحات ایندکس شده به خاطرات تشبیه می شوند. به این صورت که صفحات ایندکس شده در گوگل مشابه بخشی از اتفاقات ثبت شده در حافظه شما هستند که شما آنها را به یاد می آورید. ایندکس نشدن را نیز می توان به اتفاقاتی تشبیه کرد که به فراموشی سپرده می شوند و کم اهمیت هستند.
ایندکس نشدن سایت در گوگل چه مشکلاتی به همراه دارد؟
گوگل به عنوان موتور جستجو ابتدا تمامی محتوا روی اینترنت، شامل هر کد و لینکی را بررسی می کند. این بخش از کار خزیدن نامیده می شود. این مرحله نیز اهمیت زیادی دارد و پیش نیاز ایندکس شدن است. اگر همه چیز اصولی باشد، ربات های گوگل به خوبی در میان داده های مورد نظر شما می خزند و آنها را شناسایی می نمایند.
در ادامه هر محتوا، کد و لینکی که در مرحله خزیدن یافته شده است، بررسی، ذخیره و سازماندهی می شود. این بخش از فرایند، ایندکس کردن نامیده می شود. در صورتی که اصولی عمل نکنید و محتوای شما توسط گوگل ارزشمند تشخیص داده نشود، ایندکس شدن انجام نمی شود.
در ادامه کار، موتور جستجو گوگل، برای نمایش نتایج به کاربران در میان صفحات ایندکس شده می گردد. بنابراین واضح است که ایندکس نشدن تا چه حد می تواند به جایگاه سئو شما آسیب بزند. در واقع ایندکس نشدن سایت در گوگل یعنی این که در نتایج جستجو قرار نمی گیرید!!!
آیا راهی برای جلوگیری از ایندکس نشدن وجود دارد؟
با توجه به اهمیت موضوع، معمولا متخصصان گوگل را به حال خود رها نمی کنند تا ببینند صفحات را ایندکس می کند یا نه. اغلب متخصصان تلاش می کنند تا ضمن انجام کارهایی ایندکس شدن را سرعت بخشند و مانع از ایندکس نشدن سایت در گوگل شوند. در ادامه برخی از مهم ترین این اقدامات را به شما معرفی می کنیم.
ایجاد نقشه ی سایت
یکی از اقدامات مهم برای ایندکس شدن، ایجاد نقشه سایت است. ایجاد نقشه سایت از جمله اقدامات مهم سئو تکنیکال است. نقشه سایت یک فایلXML بر روی سرور است که تمامی صفحات سایت بر روی آن قرار دارد. این نقشه به موتور جستجو کمک می کند تا صفحات را مورد خزش قرار دهد. می توانید با ثبت سایت در گوگل وبمستر تولز زمینه ایندکس بهتر سایت خود را نیز فراهم کنید. گوگل وبمستر تولز اطلاعات خوبی از جمله تعداد صفحات ایندکس شده به شما ارائه مینماید.
گرفتن لینک ورودی از شبکه های اجتماعی و سایت های دیگر
گرفتن لینک ورودی یکی از راه های مطمئن برای جلوگیری از ایندکس نشدن سایت در گوگل است. در واقع هرچه لینک های ورودی به سایت شما بیشتر باشد و محتواهای سایت شما بیشتر به اشتراک گذاشته شود، توجه گوگل بیشتر به سایت شما جلب می شود و سرعت ایندکس شدن افزایش می یابد. یکی از نکات مهم دیگر این است که لینک ورودی از شبکه هی اجتماعی اهمیت زیادی برای گوگل دارد. اگر از شبکه های اجتماعی لینک ورودی بگیرید، سریع تر ایندکس می شوید و ریسک کار شما کمتر می شود.
تولید محتوا با هدف افزایش صفحات ایندکس شده
هر چه تعداد صفحات ایندکس شده سایت شما بیشتر باشد، احتمال ایندکس شدن صفحات جدید هم بیشتر است. به بیان ساده، گوگل به شما اعتماد می کند. بنابراین یک راه برای ایندکس نشدن سایت در گوگل این است که محتوای خوب، با کیفیت و به روز تولید کنید تا بازدید سایت خود را افزایش دهید. تولید محتوای کاربر پسند از جهات متعددی به نفع جایگاه سئو شماست. تولید محتوا به قدری در سئو اهمیت دارد که این اقدام پادشاه اقدامات سئو نامیده می شود.
ثبت آدرس سایت در گوگل
یکی از اقدامات برای جلوگیری از ایندکس نشدن، ثبت آدرس سایت در گوگل است. البته این اقدام به اندازه دیگر اقدامات تاثیرگذار نیست. از آنجایی که ثبت سایت در گوگل بسیار ساده است و در ایندکس نشدن هم بی تاثیر نیست، بنابراین اغلب توسط متخصصان توصیه می شود. شما می توانید از طریق گوگل وبمستر و درج آدرس سایت خود، این کار را به راحتی انجام دهید.
رفع ایرادات که باعث ایندکس نشدن سایت در گوگل می شوند
ایراداتی هستند که مشخصا باعث ایندکس نشدن سایت در گوگل می شوند. رفع این ایرادات می تواند سرعت ایندکس شدن سایت را فراهم آورد. برای مثال ارور های DNS، خطاهای سرور، خرابی Robots، خطای 404 و خطای access denied از جمله خطاهایی هستند که باعث ایندکس نشدن می شوند و حتما باید نسبت به رفع آنها اقدام کنید.
ایندکس دستی سایت در گوگل
یکی از اقداماتی که متخصصان برای جلوگیری از ایندکس نشدن سایت در گوگل انجام می دهند، این است که به صورت دستی محتواها و صفحات سایت را در گوگل ایندکس می کنند. به بیان دیگر متخصصان به موتور های جستجو در فرایند ایندکس نمودن کمک می کنند و اطمینان حاصل می کنند که ایندکس شدن انجام شده است. ایندکس دستی از طریق Google Search Console انجام می شود. اگر به این موضوع علاقه دارید می توانید به مقاله مربوطه مراجعه کنید.
استفاده از ابزارهای تحلیلی گوگل را فراموش نکنید
اگر تا اینجای مقاله را مطالعه کرده باشید به این مسئله پی برده اید که ایندکس شدن تا چه حد اهمیت دارد و باید برنامه ریزی جدی برای ایندکس کردن صفحات و محتوای سایت خود در گوگل داشته باشید. توصیه می کنیم از ابزارهایی برای بررسی وضعیت ایندکس صفحات سایت خود استفاده کنید.
برای مثال گوگل سرچ کنسول از جمله ابزارهاست که به کمک آن میتوانید تعداد صفحات ایندکس شده را به کمک آن بررسی کنید. گوگل آنالیتیکس نیز ابزار دیگری است که به کمک آن می توانید دلیل ایندکس نشدن صفحات خود را از طریق آن شناسایی کنید. استفاده از این ابزارها می توانند کمک بزرگی باشند، از آنها غافل نشوید.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید