تولید محتوا برای فرهنگ علوم اجتماعی
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
بحثها و عناصر فرهنگ علوم اجتماعی
فرهنگ یک موضوع عظیم مطالعه برای جامعه شناسان است. فرهنگ در هر مکانی که انسان وجود داشته باشد وجود دارد و هیچ دو فرهنگ کاملاً یکسان نیستند. در این مقاله ما میخواهیم بحثهای مربوط به فرهنگ علوم اجتماعی و عناصر، به ویژه زبان، ارزشها و هنجارها را بررسی کنیم. این عناصر در فرهنگها متفاوت به نظر میرسند و با تکامل جامعه، بسیاری از آنها تغییر میکنند. اگر خودتان نیز بخواهید در این زمینه با کمترین هزینه تولید محتوا انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید.
بحثهای مربوط به فرهنگ علوم اجتماعی
فرهنگنامههای متعددی درباره علوم اجتماعی به نگارش درآمدهاست اما در حالت کلی میتوان بیان کرد که این فرهنگ نامهها در 3 بحث منتشر میگرددند.
1- درباره مفاهیم و اصطلاحات رشته علوم اجتماعی، که درآن به توضیح واژهها و عبارات مصطلح در علوم اجتماعی پرداخته میشود از جمله این فرهنگنامهها که در ایران نوشته شدهاست میتوان به « فرهنگ واژگان علوم اجتماعی» نوشته شیوا شکاری و وجیهه معصوم اشاره کرد که توسط انتشارات جامعه شناسان به چاپ رسیدهاست.
2- مکاتب و نهضتهای علوم اجتماعی و بنیانگذاران و چهرههای شاخص رشته: از جمله مکتبهای مطرح در اکثر این فرهنگها میتوان از مکاتب کارکرد گرایی، ساختارگرایی، برساخت گرایی، کنش متقابل نمادین، مکتب تضاد، مکتب انتقادی، نام برد. اما دو ابر مکتب نیز مد نظر قرار میگیرند که این دو ابر مکتب نه تنها در علوم اجتماعی بلکه اکثر رشتهها نیز در تقسیم بندیها برجسته است که به قرار زیرند.
* مکتب مدرن: این مکتب بر پایه آرای اندیشمندان عصر روشنگری من جمله کارت و دکارت بنا نهاده شدهاست با تاکید بر عقل ورزی و اهمیت و استقلال و قدرت تفکر، امکان شناخت حقیقت، بحث حقایق مطلق و تمیمهای جهان شمول، بی طرفی ارزشی و عینیت دانش، انباشتی بودن دانش و حرکت رو بسوی پیشرفت.
* مکتب پسامدرن: این مکتب در انتقاد از پیش فرضهای مکتب مدرن و بر پایه اندیشههای نیچه، هایدگر، گادامر و فوکو ساخته شدهاست در این مکتب عقل به سخره گرفته شدهاست و از عدم بیطرفی دانش و رابطه دانش و قدرت، عدم انباشتی بودن علم و عدم امکان تعمیمهای جهان شمول و عدم حرکت رو به پیشرفت تاریخ سخن به میان آمدهاست.
سه چهره دورکیم، وبر و کنت بعنوان بنیانگذاران اصلی جامعه شناسی ذکر میشوند و چهرههای شاخصی همچون زیمل، اسپنسر، پارتو، مانهایم، فوکو، هابرماس، بوردیو، پارسونز، گیدنز و... نیز مطرح میشوند.
به شما پیشنهاد میکنیم مقاله "تولید محتوا برای فرهنگ علوم اجتماعی" را نیز مطالعه کنید تا در این زمینه دید قوی و کاملی بهدست آورید.
3-سازمانها یا ارگان یا نهادهایی که موضوع تحلیل علوم اجتماعی بودهاند یا بر رشته علوم اجتماعی تاثیر گذاشتهاند بعنوان مثال به موارد زیر میتوان اشاره کرد.
مارکس نهاد اقتصاد را بررسی کرد و از تاثیرات شگرف آن بر جامعه و سیاست سخن گفت و بر به نقش نهاد فرهنگ در جامعه پرداخت و نهاد فرهنگ را زیر بنای جامعه دانست و همچنین به بررسی تاثیرات دین پچروتستانتیزم بر روی اقتصاد سرمایهداری پرداخت.
کولی به بحث گروههای اولیه و ثانویه در جامعه پذیری اشاره کرد و در ادامه از دو نوع اجتماع گمینشافتی و گزلشافتی سخن گفت در یک نگاه کلیه کتابهای فرهنگ علوم اجتماعی حاوی اطلاعات با ارزشی در مورد این رشته میباشند که مطالعه آن میتواند برای کسب اطلاعات موثق از این رشته مثمر ثمر باشد.
ویژگیهای فرهنگ علوم اجتماعی
آموخته میشود
فرهنگ (Culture) از نظر زیست شناختی به ارث نمیرسد، اما به لحاظ اجتماعی توسط انسان در یک جامعه به دست میآید. این یک گرایش ذاتی نیست بلکه انسان از انجمن دیگران به دست میآورد، به عنوان مثال نوشیدن، خوردن، لباس پوشیدن، راه رفتن، رفتار، خواندن همه توسط انسان آموخته میشود.
اجتماعی است
فرهنگ علوم اجتماعی یک پدیده فردی نیست بلکه محصول جامعه است. از طریق تعامل اجتماعی (Social Interaction) در جامعه ایجاد میشود. هیچ کس نمیتواند آن را بدون ارتباط دیگران به دست آورد. این امر به رشد کیفیت انسانها در یک محیط اجتماعی کمک میکند.
مشترک است
فرهنگ چیزی مشترک است. چیزی نیست که یک فرد بتواند از آن عبور کند اما مشترک مردم عادی یک قلمرو است. به عنوان مثال، آداب و رسوم، سنتها، ارزشها، اعتقادات همه توسط انسان در یک موقعیت اجتماعی مشترک است. این اعتقادات و اعمال توسط همه به یک اندازه اتخاذ میشود.
منتقل میشود
فرهنگ قابلیت انتقال از نسلی به نسل دیگر را دارد. والدین ویژگیهای فرهنگی را برای فرزندان خود در نظر میگیرند و در عوض به فرزندان خود منتقل میشوند. از طریق ژنها منتقل نمیشود. زبان وسیلهای برای ارتباط است که صفات فرهنگی را از نسلی به نسل دیگر منتقل میکند.
برای اطلاع از شرایط استخدام موشن کار روی عبارت آبی رنگ کلیک کنید.
پیوسته است
این یک روند مداوم است. این مانند جریانی است که قرنها از نسلی به نسل دیگر جریان دارد. فرهنگ حافظه نسل بشر است.
تجمعی است
فرهنگ یک ماه یا یک سال نیست. این روند مداوم و افزودن صفات جدید فرهنگی است. بسیاری از صفات فرهنگی قرض گرفته شده و این فرهنگ جذب آن میشود، زیرا فرهنگ تجمعی است و صفات فرهنگی مناسب را با هم ترکیب میکند.
یکپارچه است
تمام جنبههای فرهنگی با یکدیگر ارتباط دارند. توسعه فرهنگ علوم اجتماعی ادغام بخشهای مختلف آن است. به عنوان مثال، نظام ارزشها با اخلاق، آداب و رسوم، اعتقادات و مذهب پیوند دارد.
در حال تغییر است
همچنان تغییر میکند اما ثابت نیست. روند فرهنگی دستخوش تغییراتی میشود. اما با سرعتهای مختلف از جامعه به جامعه و نسلی به نسل دیگر.
از جامعهای به جامعه دیگر متفاوت است
هر جامعهای فرهنگ و شیوههای رفتاری خاص خود را دارد. همه جا یکنواخت نیست اما در جوامع مختلف به طور متفاوتی رخ میدهد. هر فرهنگ منحصر به فرد به خودی خود یک جامعه خاص است. به عنوان مثال، ارزشها، آداب، رسوم، ایدئولوژیها، اعتقادات در هر جامعه مشابه نیستند اما متفاوت هستند. روشهای غذا خوردن، آشامیدن، صحبت کردن، احوالپرسی، لباس پوشیدن و غیره از موقعیت اجتماعی دیگر به طور هم زمان متفاوت است.
پاسخگو است
فرهنگ پاسخگوی شرایط متغیر دنیای فیزیکی است. این در محیط طبیعی مداخله میکند و از همه خطرات و بلایای طبیعی به انسان کمک میکند. خانههای ما وظیفه دارند به ما پناه دهند و از طوفان و بارانهای شدید در امان بمانند.
باعث خوشحالی است
خوشحال کننده است و همه فرصتها را برای تأمین نیازها و خواستهها فراهم میکند. این نیازها ممکن است بیولوژیکی یا اجتماعی باشد اما تأمین آن وظیفه دارد. نیازهای ما غذا، سرپناه، لباس و خواستهها و غیره است، همه نمونههایی است که مطابق روشهای فرهنگی برآورده میشود. در حقیقت به عنوان فرایندی که انسان از طریق آن نیاز خود را برآورده میکند، تعریف میشود.
عناصر فرهنگ
ارزشها و اعتقادات
اولین و شاید مهمترین عنصر فرهنگی، ارزشها و اعتقادات آن است. ارزشها یک استاندارد فرهنگی برای تشخیص خوب و عادلانه بودن در جامعه است. ارزشها برای انتقال و آموزش باورهای یک فرهنگ عمیقاً تعبیه شده و حیاتی هستند. اعتقادات (Beliefs) اصول یا عقایدی است که مردم درست میدانند. افراد در یک جامعه اعتقادات خاصی دارند، اما دارای ارزشهای جمعی نیز هستند.
یکی از راههای تلاش جوامع برای عملی ساختن ارزشها، پاداش و مجازات است. وقتی افراد هنجارهای جامعه را رعایت میکنند و ارزشهای آن را حفظ میکنند، اغلب پاداش میگیرند. پسری که به یک زن مسن کمک میکند سوار اتوبوس شود ممکن است لبخند و "تشکر" دریافت کند.
هنجارها
هنجارهای رسمی، قوانین مکتوبی وضع شدهاند. آنها رفتاری هستند که به منظور مناسب و خدمت به بیشتر افراد ساخته شده و در مورد آنها توافق شدهاست. قوانین هنجارهای رسمی است، اما کتابچههای راهنمای کارمندان، شرایط کنکور دانشگاه و علائم "عدم دویدن" در استخرها نیز همین طور است. هنجارهای رسمی در بین انواع مختلف هنجارها مشخصترین و واضحترین آنها هستند و دقیقترین موارد نیز اعمال میشوند. اما حتی هنجارهای رسمی نیز به درجات مختلف اعمال میشوند و در ارزشهای فرهنگی منعکس میشوند.
زبانها
در حالیکه فرهنگهای مختلف دارای سیستمهای مختلفی از نمادها هستند، یک نماد برای همه مشترک است: زبان. زبان یک سیستم نمادین است که از طریق آن مردم ارتباط برقرار میکنند و فرهنگ علوم اجتماعی از طریق آن منتقل میشود. بعضی از زبانها حاوی سیستمی از نمادها هستند که برای ارتباطات نوشتاری استفاده میشوند، در حالی که برخی دیگر فقط به ارتباط گفتاری و اقدامات غیرکلامی اعتماد دارند.
جوامع غالباً یک زبان واحد دارند و بسیاری از زبانها دارای عناصر اساسی یکسانی هستند. الفبا یک سیستم نوشتاری است که از اشکال نمادین ساخته شده و به صدای گفتاری اشاره دارد. روی هم رفته، این نمادها معانی خاصی را منتقل میکنند.
سخن آخر
فرهنگ مرکز یک جامعه است و بدون فرهنگ هیچ جامعهای حتی نمیتواند وجود داشته باشد. این میراثی است که از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود. این شامل همه روشها و رفتارهای زندگی اجتماعی است. انسان در محیط فرهنگ متولد میشود، که در آن به دنبال نحوه رفتار و عملکرد خود در یک جامعه معین است. فرهنگ بسیاری از عناصر را با هم ترکیب میکند تا روشی منحصر به فرد برای زندگی در افراد مختلف ایجاد کند.
در صورتیکه قصد داشتهباشید در زمینه فرهنگ علوم اجتماعی تولید محتوا انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم سایت رایا مارکتینگ را انتخاب کنید تا سفارش خود را با بیشترین کیفیت تحویل بگیرید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.