همه چیز در مورد فریم ورک های طراحی سایت
آیا بهترین فریم ورک های طراحی سایت را می شناسید؟ آیا با نحوه عملکرد و کارایی این فریم ورک ها آشنایی دارید؟
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
فریم ورک های طراحی سایت چه هستند و چه کاربردی دارند؟ به چه علت می بایست از این فریم ورک ها استفاده کنیم؟ انتخاب فریم ورک در طراحی سایت موضوع بسیار مهمی است. گاهی اوقات ممکن است بعضی از کارفرماها از طراح سایت، فریم ورک های اختصاصی بخواهند. زیرا تاثیر فریم ورک ها در میزان محبوبیت سایت بین کاربران و توسعه سایت در دنیای دیجیتال مارکتینگ بسیار زیاد است. در این بخش می خواهیم به طور کامل در خصوص فریم ورک های طراحی سایت اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم. همچنین به معرفی محبوب ترین فریم ورک ها می پردازیم.
فریم ورک چیست؟
فریم ورک های طراحی سایت را چقدر می شناسید؟ در دنیای کدنویسی و برنامه نویسی Framework یک اصطلاح نام آشنا است. به طور کلی فریم ورک به معنی چارچوب و حالت کلی در طراحی سایت است. در دنیای برنامه نویسی وب، فریم ورک به معنی کتابخانه است که یک سری ابزار و قوانین خاص در آن وضع شده است. در حقیقت فریم ورک ها با استفاده از کدنویسی از قبل طراحی شده اند و به طراحان و برنامه نویسان سایت این امکان را می دهند تا کمتر از کدنویسی استفاده کنند.
قوانینی که در این کتابخانه ها تعیین شده اند، شما را از کدنویسی های طولانی بی نیاز می کنند. به عنوان مثال شما می توانید یک ساختار کلی را در این فریم ورک ها ایجاد کنید و سپس برای مجموعه های مختلف از این ساختار کلی استفاده کنید. زیرا فریم ورک های طراحی سایت همان الگوهایی هستند که به شما کمک می کنند مسیر کدنویسی های طولانی را کوتاه تر کنید. بدین ترتیب احتمال خطای کدنویسی به مراتب کمتر می شود.
نقش فریم ورک در طراحی سایت
فریم ورک های طراحی سایت با اهداف مختلفی ساخته شده اند. اما آیا می دانید اصلی ترین هدف از ساخت آنها چیست؟ در واقع صرفه جویی کردن در زمان و بالا بردن سطح کیفی برنامه نویسی و همچنین کاهش درصد خطای کدنویسی از جمله اهداف مهمی است که برای استفاده از فریم ورک مطرح شده است. نقش فریم ورک های طراحی سایت امروزه بسیار پررنگ است.
زیرا با استفاده از این کتابخانه ها سرعت برنامه نویسی وب به مراتب بالاتر می رود. زمانی که یک برنامه نویس وب از فریم ورک استفاده می کند در حقیقت با استفاده از الگوهای آماده مسیر مطمئن تری را طی می کند. همچنین استفاده از فریم ورک باعث می شود تا کدهای تکراری و بدون عملکرد پاک شوند و طراحی و اجرای سایت برای یک برنامه نویس شیرین تر و لذت بخش تر شود.
فریم ورک های طراحی سایت باعث می شوند تا تعداد باگ ها در طول برنامه نویسی کمتر شود و به طور کلی عملیات برنامه نویسی برای طراحی وب سایت و چارچوب کلی آن در فضای قابل اعتمادتر و سریع تری صورت بگیرد. خوب است تا بدانید هر فریم ورک قابلیت های اختصاصی خودش را دارد. بنابراین شما می بایست با توجه به اهدافی که کارفرما از طراحی سایت دارد، فریم ورک مناسب را انتخاب کرده و از آن استفاده کنید.
همچنین خوب است تا این موضوع را در مورد فریم ورک ها بدانید که چند دسته هستند. فریم ورک اپلیکیشنی یا سیستمی، فریم ورک موبایلی و فریم ورک هایی که توسط سایت ساخته شده اند. نکته دیگری که باید در خصوص فریم ورک ها بدانید این است که زبان برنامه نویسی آنها با یکدیگر تفاوت دارد. همانطور که بسیاری از طراحان سایت می پرسند برای طراحی سایت چه زبانی بهتر است، فریم ورک ها نیز زبان های برنامه نویسی متفاوتی دارند.
معرفی بهترین فریم ورک های طراحی سایت
حتما تا به اینجا اطلاعات مفیدی در خصوص فریم ورک های طراحی سایت کسب کرده اید. با توجه به اینکه امکانات و زبان برنامه نویسی فریم ورک ها، این الگوهای آماده با یکدیگر متفاوت است، در اینجا می خواهیم بهترین و محبوب ترین های این الگوهای آماده را به شما معرفی کنیم.
Bootstrap
بوت استرپ یکی از انواع فریم ورک های طراحی سایت است که به خوبی از طراحی های واکنش گرا پشتیبانی می کند. این فریم ورک دنیایی از امکانات و قابلیت ها است که بسیاری از ویژگی های مورد نیاز یک طراح سایت را شامل می شود. با استفاده از این فریم ورک می توانید بدون حتی یک خط کدنویسی قالب مورد نظرتان را طراحی کنید.
Material UI
این فریم ورک جزو بهترین ها برای شخصی سازی و توسعه پذیری آسان به حساب می آید. اگر به متریال دیزاین علاقه زیادی دارید، پیشنهاد می کنیم تا از این فریم ورک استفاده کنید. زیرا در آن بسیاری از المان ها و قابلیت ها جای داده شده است که قطعا برایتان بسیار کارآمد خواهد بود. البته باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که برای استفاده از فریم ورک Material UI نیاز است تا اطلاعاتی در خصوص React داشته باشید.
Semantic UI
یکی از تازه ترین فریم ورک های طراحی سایت سمانتیک است. از جمله مهمترین نقاط قوت و ویژگی های این فریم ورک این است که حتی افراد مبتدی نیز می توانند با آن کار کنند. همچنین شخصی سازی با استفاده از آن بسیار ساده است.
Materialize
از دیگر فریم ورک های طراحی سایت متریالایز است که طیف گسترده ای از کامپوننت های داخلی را پشتیبانی می کند. در این الگو شما امکان ریسپانسیو کردن سایت را نیز دارید. همچنین در این الگو تعدادی آیکون به صورت پیش فرض وجود دارند که می توانید به تناسب از آنها استفاده کنید.
Foundation
فاندیشن یک فریم ورک استایل پذیر و منعطف در طراحی است. البته این فریم ورک یک سری پیچیدگی هایی دارد که توصیه می کنیم طراحان وب سایت مبتدی از آن استفاده نکنند.
Pure
Pure یکی دیگر از فریم ورک های طراحی سایت است که توسط یاهو طراحی و به بازار عرضه شده است. این فریم ورک حجم بسیار کمی دارد و برای طراحانی که فقط از طراحی های واکنش گرا استفاده می کنند کاملا مناسب است.
Skeleton
این فریم ورک نیز حجم بسیار کمی دارد و شامل طراحی واکنش گرا می باشد. اگر قصد انجام پروژه های کوچک را دارید، این فریم ورک برایتان کاملا مناسب است.
UI kit
UI kit یکی از انواع فریم ورک های طراحی سایت که برای اجرای پروژه های بزرگ کاملا مناسب می باشد. این فریم ورک از قابلیت های شخصی سازی فراوانی برخوردار است.
Milligram
شاید برایتان جالب باشد تا بدانید میلیگرم یکی از فریم ورک های طراحی سایت است که حجم آن مانند اسمش بسیار کم است؛ تقریبا 2 کیلوبایت! استفاده از این فریم ورک برای توسعه دهندگانی مناسب است که تازه اول راه هستند.
Susy
ساسی یکی دیگر از فریم ورک های طراحی سایت است که برای ایجاد گریدهای پیچیده کاملا مناسب است. حتی این فریم ورک محاسبات گرید بندی ها را به صورت اتوماتیک انجام می دهد.
چگونه بهترین فریم ورک را انتخاب کنیم؟
آیا می دانید چگونه باید بهترین فریم ورک را انتخاب کنید؟ در حقیقت بهترین فریم ورک های طراحی سایت آنهایی هستند که با پروژه و اهداف شما بیشترین هماهنگی را داشته باشند. همچنین تخصص و مهارت شما در زمینه استفاده از فریم ورک ها بسیار مهم است. بنابراین اگر مبتدی هستید باید سراغ فریم ورک های ساده تر بروید.
کلام آخر
حالا که با فریم ورک های طراحی سایت آشنا شدید می توانید به تناسب از آنها در پروژه هایتان استفاده کنید. شما می توانید با استفاده از این الگوها، پروژه های موفقی را تحویل کارفرما دهید. در صورتی که می خواهید فعالیتتان را در یک شرکت بزرگ و معتبر ادامه دهید، می توانید فرم استخدام طراح سایت رایا مارکتینگ را تکمیل کنید و منتظر بررسی و پاسخگویی کارشناسان این مجموعه باشید. رایا مارکتینگ حرفه ای ترین ها را به جمع خود راه می دهد.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید