مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک+ کاربرد و ابزارها
در این محتوا قصد داریم به مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک بپردازیم. همچنین در مورد هر یک توضیحاتی به شما می دهیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که متاسفانه بسیاری از طراحان مبتدی و مردم عادی با تفاوت های این دو هنر گرافیکی آشنایی ندارند. برای آشنایی با تفاوت های اینفوگرافیک و موشن گرافیک باید ابتدا با مفهوم و ویژگی های هر یک از آن ها آشنا شویم. در این مقاله قصد داریم به مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک و بیان مفهوم هر یک از آن ها بپردازیم. پس اگر قصد افزایش اطلاعات در خود در این مورد را دارید، می توانید تا پایان کار ما را همراهی نمایید.
تعریفی کوتاه از اینفوگرافیک
در مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک بهتر است پیش از هر چیز با مفاهیم و تعاریف مربوط به آن ها آشنا شویم. در این بخش از مقاله قصد داریم در مورد اینفوگرافیک به شما طراحان عزیز توضیحاتی کوتاه ارائه دهیم. این نوع محتوای گرافیکی شامل تصاویر، نوشته، افکت و... است که اطلاعاتی را به شما ارائه می دهد. این کلمه از دو بخش اینفو و گرافیک تشکیل شده است. همان طور که می دانید، info در انگلیسی به معنای اطلاعات است. بنابراین اینفوگرافی را می توان به صورت تصاویر گرافیکی حاوی اطلاعات تعریف کرد.
منظور از موشن گرافیک چیست؟
در ادامه مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک باید به بررسی مفهوم موشن گرافی بپردازیم. اگر بخواهیم این کلمه را از نظر لغوی مورد بررسی قرار دهیم، از دو بخش موشن و گرافیک تشکیل شده است. موشن به معنی حرکت و منظور از گرافیک نیز همان تصاویر گرافیکی است. در واقع به وسیله موشن گرافی می توان تصاویر متحرکی تولید کرد و با ادیت، افزودن افکت، صدا، موسیقی و... آن ها را به محتواهایی جذاب و دوست داشتنی تبدیل کرد.
تفاوت اینفوگرافیک و موشن گرافیک چیست؟
پس بررسی تعاریف و مفاهیم، به موضوع اصلی یعنی مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک برمیگردیم. این دو مورد از جنبه های مختلفی با یکدیگر تفاوت دارند که در ادامه برخی از مهم ترین تفاوت ها را به شما عزیزان معرفی می کنیم.
هدف استفاده:
در مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک، اولین و بارز ترین تفاوت، هدف هر محتواست. ساخت موشن گرافی معمولا با هدف تبلیغ کسب و کار، معرفی خدمات و... انجام می شود. این در حالی است که ساخت اینفوگرافیک معمولا با هدف ارائه اطلاعات آماری در مورد موضوعی خاص انجام می شود.
تفاوت ساختاری:
دومین تفاوت در مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک، ساختار آن هاست. این محتواها از نظر ساختاری تفاوت زیادی با یکدیگر دارند. همان طور که گفته شد، موشن گرافی ها شامل تصاویر متحرک به همراه صوت، افکت و... هستند. اما اینفوگرافی ها صرفا تصاویری هستند که اطلاعاتی را به شما ارائه می کنند.
ابزارهای ساخت:
یکی دیگر از تفاوت هایی که حین مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک با آن مواجه می شویم، ابزار ساخت است. برای ساخت انواع موشن گرافی معمولا از ابزارهایی مانند پریمیر پرو، افتر افکت و... استفاده می شود. این در حالی است که برای اینفوگرافی ها معمولا از نرم افزارهای canva، فتوشاپ و... استفاده می شود.
کدام یک در بازاریابی محبوبیت بیشتری دارند؟
پس از مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک باید این موضوع را بررسی کنیم که کدام یک از محبوبیت بیشتر در حیطه بازیابی برخوردارند؟ باید بگوییم که در بازاریابی تبلیغات باید به گونه ای طراحی شوند که نظر مخاطب را به خود جلب کنند. اطلاعات و داده های آماری بیشتر به درد تکنسین ها، متخصصان و کارشناسان می خورد، اما محتوای موشن گرافیکی می تواند به بهترین نحو ممکن نظر افراد را به خود جلب کند. محتوای موشن گرافی شامل تصاویر متحرک، صدا، موسیقی و... است. بنابراین جذابیت بیشتری برای مخاطب دارد.
روانشناسی رنگ ها در موشن گرافیک از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل با این نوع محتوا می توانید ارتباط ویژه ای برقرار کنید. بنابراین می توان گفت که موشن گرافی ها برای تبلیغات و بازاریابی مناسب تر از اینفو گرافی ها هستند.
موشن اینفوگرافیک چیست؟
موشن اینفوگرافیک یا همان اینفوموشن ترکیبی از اینفو گرافی و موشن گرافی است. یعنی داده های آماری و اطلاعاتی در قالب گرافیک متحرک به مخاطب نمایش داده می شوند. این نوع محتوا باعث می شود که موضع برای مخاطب قابل فهم تر و ساده تر شود. از اینفوموشن ها بیشتر در سمینارهای علمی، محتواهای آموزشی و... استفاده می شود.
موارد کاربرد اینفوگرافیک، موشن گرافیک و موشن اینفوگرافیک
همان طور که گفته شد، یکی از مهم ترین معیارهای مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک، کاربرد هر یک از آن هاست. محتواهایی که در قالب موشن گرافی ساخته می شوند بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند. کسب و کارهای تازه کار، کسب و کارهای معروف، مجموعه های خدماتی و... برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتری از این محتواهای جذاب گرافیکی استفاده می کنند.
محتواهای اینفوگرافیک بیشتر در جلسات درون سازمانی، سمینارهای علمی و پژوهشی، کتاب ها و مجلات و... مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع محتوا شامل جدول، نمودارهای مختلف، متن، تصاویر و... است. بنابراین برای چنین مواردی بسیار مناسب است.
اینفوموشن ها ترکیبی از هر دو مورد هستند. بنابراین تاثیر بیشتری روی مخاطب دارند. تاثیر موشن اینفو گرافی در تبلیغات دیجیتال و بازاریابی بسیار زیاد است. در واقع این محتواها علاوه بر جنبه تبلیغاتی، اطلاعاتی آماری و دقیق از محصول به مشتری ارائه می کنند. به این ترتیب می توانند اعتماد مشتری را به راحتی جلب کنند. به علاوه این نوع محتوا برای ارائه در صفحات اجتماعی نیز بسیار مناسب است.
ابزارهای طراحی اینفوگرافیک و گرافیک متحرک
در مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک به این مسئله اشاره کردیم که ابزارهای مختلفی برای ساخت هر یک از این محتواها وجود دارند. همان طور که گفته شد برای ساخت انواع موشن گرافی می توان از برنامه هایی مانند افتر افکت و پریمیر پرو استفاده کرد. برای آشنایی با نحوه ایجاد موشن گرافیک در افترافکت و نحوه ایجاد گرافیک متحرک در premiere pro می توانید به مقالات آموزشی رایا مارکتینگ مراجعه نمایید.
البته مقالات آموزشی رایا مارکتینگ گستردگی موضوعی زیادی دارند. برای مثال می توانید پاسخ سوال گرافیست ها چقدر درآمد دارند؟ را در مقالات آموزشی ما جستجو کنید. به علاوه اگر احساس می کنید در زمینه طراحی موشن گرافی دارای استعداد هستید می توانید در آزمون استخدام طراح موشن گرافیک مجموعه ما شرکت کنید.
برای ساخت اینفوگرافیک نیز معمولا از برنامه هایی مانند ادوبی فتوشاپ، اینفوگرام، canva و... استفاده می شود. ساخت اینفو گرافی به مراتب راحت تر از موشن گرافی است. شما با نصب این نرم افزارها و آموزش هایی ساده، می توانید اینفو گرافی های جذابی طراحی کنید.
نتیجه گیری
در این مقاله تلاش کردیم به مقایسه اینفوگرافیک و موشن گرافیک بپردازیم. ابتدا مفهوم هر یک از این محتواها را مورد بررسی قرار دادیم. با توضیحاتی که درباره هر یک از این محتواها مطرح شد می توانیم بفهمیم که موشن گرافی ها و اینفو گرافی ها در مواردی با یکدیگر تفاوت دارند. ساختار کلی، ابزارهایی که برای ساخت مورد استفاده قرار می گیرند، کاربرد و هدف از ساخت هر یک و... به عنوان بارزترین تفاوت ها شناخته می شوند. در ادامه مقاله تلاش کردیم در مورد اینفوگرافیک متحرک نیز توضیحاتی به شما دهیم. سپس کاربرد هر یک از این محتواها را برای شما عزیزان شرح دادیم.
در ادامه محتوا به معرفی ابزارهای مختلف برای ساخت موشن گرافی و اینفو گرافی پرداختیم. یاد گرفتیم که کدام یک از انواع محتوای گرافیکی برای تبلیغات و بازاریابی دیجیتال مناسب تر هستند. همچنین تلاش کردیم شما را برای ساخت این محتواها راهنمایی کنیم. امیدواریم نکاتی که در این محتوا ذکر کردیم، زمینه آشنایی شما با تفاوت های اینفوگرافیک و موشن گرافیک را فراهم کرده باشد.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید