راهنمای جامع انتخاب اپلیکیشن موشن گرافیک| معرفی 27 ابزار کاربردی
در این محتوا قصد داریم تا درباره ی راهنمای جامع انتخاب اپلیکیشن موشن گرافیک و معرفی 27 ابزار کاربردی با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید:
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
آشنایی با انواع اپلیکیشن موشن گرافیک برای تبدیل شدن به یک گرافیست حرفه ای، امری ضروری به شمار می رود. امروزه انجام موشن گرافیک با موبایل نیز علاوه بر کامپیوتر، رواج یافته است. شما می توانید به عنوان یک طراح یا گرافیست، حتی به صورت دور کاری و کار در منزل به انجام پروژه های گرافیکی و ثبت سفارش تولید محتوای موشن گرافی بپردازید. برای دستیابی به این امر، کافی است بهترین نرم افزار موشن گرافیک یا همان بهترین اپلیکیشن موشن گرافیک در دنیای دیجیتال مارکتینگ را بشناسید و کار کردن با آن را بلد باشید. ما در این مقاله به بررسی برخی از ابزارهای موشن گرافیک و همچنین عناوین زیر می پردازیم:
1- معرفی اپلیکیشن های طراحی موشن گرافی
-
Kine Master
-
PowerDirector
-
Alight Motion Pro
-
Animation Creator Hd Free
-
Mooltik
-
Stick Draw
-
Animation Studio by Sean
-
Brakefield
-
GifBoom
-
Toontastic
-
Powtoon
-
Movepic
-
Textro
-
Looksee Animator
-
RoughAnimator
-
Toontastic
-
Img Play
-
Animation Desk
-
Stop Motion Studio
-
Picsart
-
Plastic Animation Studio
-
Adobe Spark
-
Animation Studio
-
Animatic
-
Alight Motion
معرفی اپلیکیشن های طراحی موشن گرافی
ما در این قسمت مقاله به بررسی انواع اپلیکیشن ها و نرم افزارها، برای انجام دادن موشن گرافیک و طراحی های گرافیکی می پردازیم:
Kine Master: این نرم افزار، یکی از ابزارهای قدرتمند برای ویرایش ویدئوها می باشد. شما می توانید اپلیکیشن این برنامه را در گوشی و یا کامپیوتر خود نصب کنید. این برنامه، برای گوشی هایی با سیستم عامل اندروید طراحی شده است.
اپلیکیشن Kine Master، امکان ادغام تصاویر و صداها را فراهم می آورد. همچنین شما می توانید به کمک این نرم افزار، افکت های شگفت انگیز و جذابی را روی تصاویر اعمال کنید. ما در زیر چند نمونه از برترین امکانات این برنامه را ذکر کرده ایم:
1- دسترسی به انواع تم های متنوع و زیبا در دسته بندی های متفاوت
2- امکان ساختن ویدئوهایی با کیفیت بالا و حرفه ای
3- امکان قرار دادن متن یا صدا روی تصاویر
4- امکان ذخیره کردن فایل محتواها و ویرایش آن ها در هر زمان
5- امکان تنظیم رنگ، اشباع، حجم و... در فایل تصویری
6- امکان افزودن جلوه های بصری سه بعدی و زیبا و....
PowerDirector: این برنامه، معمولاً برای نصب شدن بر روی ویندوز کامپیوتر و لپ تاپ، طراحی شده است. البته امروزه نسخه هایی از این برنامه، جهت نصب شدن در گوشی های اندروید هم به وجود آمده است. استفاده کردن از این نرم افزار نسب به سایر نرم افزارهای طراحی، بسیار آسان و ساده است. این امر بدین معناست که هم کاربران مبتدی و هم حرفه ای، می توانند از این برنامه استفاده کنند.
برنامه های کاربردی برای ساخت موشن گرافیک
Flipaclip: یکی دیگر از ابزارهای موشن گرافیک، برنامه ی FlipaClip می باشد. این برنامه برای برنامه نویسی گوشی گلکسی نوت سامسونگ نیز به کار رفته و برنده ی جوایز ارزنده ای شده بود. شما می توانید به راحتی به کمک این برنامه به ساخت و ویرایش محتواهای ویدئویی بپردازید. امکان اشتراک گذاری محتواهای ساخته شده به کمک این برنامه در انواع شبکه های اجتماعی، وجود دارد.
Alight Motion Pro: این برنامه به خصوص برای انیمیشن سازی و ساختن و نمایش دادن جلوه های بصری جذاب، کاربرد دارد. همچنین این نرم افزار از جمله اولین برنامه های تخصصی طراحی است که برای اندروید طراحی شده بود. شما می توانید این برنامه را به صورت رایگان از گوگل پلی دانلود کنید.
Animation Creator Hd Free: این نرم افزار، یک اپلیکیشن موشن گرافیک حرفه ای به خصوص در زمینه ی ساختن محتواهای ویدئویی تبلیغاتی می باشد. امکان نصب این برنامه در گوشی هایی با سیستم عامل اندروید، وجود دارد. شما می توانید به کمک این برنامه با صرف کمترین هزینه، ویدئوهای تبلیغاتی با کیفیتی را تولید و طراحی کنید. همچنین این برنامه، دارای قالب های پیش فرض جهت ایده گرفتن در مورد ساخت ویدئوهای تبلیغاتی نیز می باشد.
Animaker: این نرم افزار از جمله نرم افزارهایی است که هر شخص می تواند با آن کار کند. شما می توانید به کمک این نرم افزار، انیمیشن های جذابی را بسازید. همچنین امکان متحرک کردن تصاویر نیز به کمک ابزارهای این نرم افزار، وجود دارد.
بررسی نرم افزارهای مفید جهت ساختن موشن گرافیک
- Mooltik: شما می توانید از این نرم افزار هم در گوشی های دارای سیستم عامل اندروید و هم آی او اس، استفاده کنید. همچنین یکی دیگر از امکانات جالب این برنامه، این است که شما می توانید از طریق کاراکترهای انیمیشنی با دیگران به چت کردن و صحبت کردن آنلاین بپردازید. مولتیک، آموزش هایی را نیز مانند آموزش موشن گرافیک رایگان در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
Stick Draw: استفاده کردن از این برنامه به دانش تخصصی نیازی ندارد. شما قادر خواهید بود تا به کمک این نرم افزار حتی در مدت زمانی کوتاه مثلاً چند دقیقه، انیمیشن های جذابی را بسازید.
Animation Studio by Sean: این برنامه، یک اپلیکیشن موشن گرافیک است که کاملاً با سیستم عامل اندرویدی سازگاری دارد. شما می توانید جلوه های بصری جذابی را به کمک ابزارها و افکت های این برنامه ایجاد کرده و به راحتی به ساخت انواع انیمیشن ها بپردازید.
Brakefield: این برنامه، یک اپلیکیشن موشن گرافیک آسان برای طراحی به شمار می رود. استفاده کردن از این برنامه به خصوص برای تولید محتواهای ویدئویی مناسب برای یوتیوب، توصیه می شود. امکان تولید و ساخت ویدئوهایی با کیفیت Full HD به کمک این برنامه، برای شما وجود دارد.
GifBoom: شما می توانید به کمک این برنامه ی قدرتمند، انواع گیف ها یا تصاویر متحرک را بسازید. این برنامه به خصوص برای سیستم عامل اندروید، کاربردی می باشد. بهترین نسخه ی سیستم عامل اندروید برای کار کردن با این برنامه، نسخه ی 4 و بالاتر از آن می باشد.
Gifmob: این برنامه، یک اپلیکیشن موشن گرافیک و طراحی می باشد که برای سیستم عامل اندرویدی طراحی شده است. کار کردن با این برنامه و ابزارهای آن، بسیار آسان است. شما می تواند به کمک این برنامه، انواع گیف ها و استاپ موشن ها را خلق کنید.
اسامی چند مورد از برنامه های برتر جهت ساخت موشن گرافیک
-
Toontastic
-
Powtoon
-
Movepic
-
Textro
-
Looksee Animator
-
RoughAnimator
-
Toontastic
-
Img Play
-
Animation Desk
-
Stop Motion Studio
-
Picsart
-
Plastic Animation Studio
-
Adobe Spark
-
Animation Studio
-
Animatic
-
Alight Motion.
نحوه ی ایجاد کردن یک موشن گرافیک در برنامه های افتر افکت و Premiere Pro
افتر افکت و پریمیر پرو، دو اپلیکیشن موشن گرافیک کاربردی جهت ساخت و طراحی موشن گرافیک می باشند. برای دانستن نحوه ی ایجاد موشن گرافیک در افتر افکت، لازم است به نکاتی توجه داشته باشید. یکی از این نکات این است که بهتر است شما قبل از استفاده کردن از این برنامه، کار کردن با این نرم افزار را آموخته باشید. شما در این برنامه، ابتدا یک پروفایل با اطلاعات شخصی خودتان می سازید.
سپس می توانید از آیکون های آماده ی این برنامه در طراحی های خود کمک بگیرید. همچنین امکان متحرک سازی طرح های وکتور و همچنین ساخت زیرنویس های تبلیغاتی نیز در این برنامه وجود دارد. امکان سناریو نویسی برای موشن گرافی نیز به کمک این نرم افزار وجود دارد.
برای آشنایی با نحوه ی ایجاد گرافیک متحرک در Premiere Pro نیز، لازم است نکات زیر را مد نظر قرار دهید:
1- مطالعه کردن در مورد اصول پایه ی طراحی
2- تلاش کردن جهت حرفه ای شدن در زمینه ی تصویرگری
3- تمرین انیمیشن فریم به فریم
4- کسب اطلاعات در مورد نرم افزار پریمیر پرو
5- مشاهده ی ویدئوهای آموزشی ساخت موشن گرافیک در پریمیر پرو.
نکات تکمیلی و کلام پایانی
ما در این مقاله به بررسی چند اپلیکیشن موشن گرافیک مهم و کاربردی پرداختیم. دیدید که استفاده کردن از یک نرم افزار موشن گرافیک چه قدر در حرفه ای تر دیده شدن یک پروژه، می تواند مؤثر واقع شود. برای دانستن این که گرافیست ها چه قدر درآمد دارند و همچنین برای آگاهی از آگهی های استخدام موشن گرافیست، می توانید به سایت رایا مارکتینگ مراجعه کنید. این مؤسسه، یکی از معتبرترین و بهترین مؤسسات در زمینه ی تولید محتوا در انواع سبک ها می باشد. شما می توانید با مراجعه به قسمت استخدام طراح موشن گرافیک در این سایت، فرم ثبت نام مشخصی را پر کرده و در این شرکت، مشغول به کار شوید و درآمد خوبی را نیز از این راه کسب نمایید. امیدواریم خواندن این مقاله، جهت آشنایی شما با نرم افزارهای موشن گرافیک و به طور کلی شغل موشن گرافیک، مفید واقع شده باشد.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید