بررسی جدیدترین ترند و سبک موشن گرافیک جهت ایده پردازی
امروزه برای طراحی ویدیوهای موشن گرافی از جدیدترین انواع سبک موشن گرافیک استفاده می شود. هر یک از این سبک ها دارای ویژگی ها و مزایای خاص خود هستند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقدمه:
سبک موشن گرافیک چیست؟ در پاسخ به سوال مذکور باید بگوییم که موشن گرافیک از جدیدترین تکنیک ها برای ساخت ویدیوهای مختلف است. این تکنیک دارای سبک های مختلفی است. طراحان می توانند با توجه به نیاز خود از بین انواع سبک موشن گرافیک مناسب ترین سبک را انتخاب کنند.
چگونه موشن گرافی بسازیم؟
به متحرک سازی انواع وکتور گرافیکی و تصاویر موشن گرافی گفته می شود. برای متحرک سازی تصاویر از نرم افزارهای مخصوص استفاده می شود. شایان ذکر است که متحرک سازی تصاویر به کمک نرم افزار بر اساس سناریو انجام می گردد. علاوه بر این صداگذاری نیز روی ویدیو انجام می شود.
نحوه یادگیری موشن گرافیک روی ساخت ویدیوهای حرفه ای تاثیر قابل توجهی دارد. در نتیجه بهتر است افرادی که در مراحل ابتدای طراحی ویدیوهای موشن گرافی هستند در کلاس های آموزشی شرکت کنند. با شرکت در این کلاس ها بدون تردید می توان مهارت لازم را برای ساخت موشن گرافیک بدست آورد. برای طراحی موشن گرافیک به نکات زیر توجه داشته باشید:
-
قبل از هر چیز در مورد کلیه ابزارهای مورد نیاز برای ساخت موشن گرافیک اطلاعات لازم را کسب کنید.
-
در این مرحله باید سناریو نویسی را انجام دهید. توجه داشته باشید که برای نوشتن یک سناریو مناسب باید در زمینه تولید محتوا مهارت لازم را داشته باشید.
-
برای طراحی موشن گرافیک به جستجوی تصاویر، وکتورها و... بپردازید و ایده پردازی لازم را داشته باشید.
-
به ترکیب رنگ ها در زمان طراحی موشن گرافی توجه لازم را داشته باشید.
-
کاراکتر اصلی یا شخصیت اصلی موشن گرافی را با دقت زیادی انتخاب کنید.
-
برای ساخت موشن گرافیک از بهترین نرم افزار موشن گرافیک استفاده کنید. در این صورت می توانید ویدیویی حرفه ای و خلاقانه تری را تولید کنید.
-
بعد از ساخت موشن گرافیک ممکن است ویدیو نیاز به ویرایش داشته باشد. طراح موشن گرافی باید مهارت لازم را در زمینه ویرایش ویدیو داشته باشد.
-
در مورد انواع سبک موشن گرافیک اطلاعات کافی را داشته باشید. در این صورت می توانید ویدیوهای کاربردی تری را خلق کنید.
-
طراح باید در زمینه نکات موشن گرافیک و اصطلاحات موشن گرافیک دانش کافی را داشته باشد. هر یک از موارد ذکر شده می توانند به خلق ویدیوهای حرفه ای کمک زیادی کنند.
دلایل نیاز به شناخت سبک های مختلف موشن گرافی
امروزه از انواع سبک موشن گرافیک برای طراحی ویدیوهای موشن گرافی استفاده می شود. هر طراح موشن گرافی باید با این سبک ها آشنا باشد تا بتواند از آن ها به درستی استفاده نماید. هر یک از سبک های موشن گرافی دارای ویژگی های خاصی می باشند. طراح با شناخت ویژگی سبک های مختلف می تواند با توجه به نیاز پروژه سبک مناسبی را برای طراحی ویدیو موشن گرافی انتخاب کند.
آشنایی با سبک های موشن گرافی
از مهم ترین انواع سبک موشن گرافیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
موشن گرافیک:
به محتوایی که توسط تصاویر متحرک تولید شده باشد موشن گرافیک گفته می شود. برای تولید ویدیوهای موشن گرافیک از ترکیب خلاقیت و مهارت های فنی استفاده می شود. به کمک ویدیوهای موشن گرافی می توان محتوا و پیام مورد نظر را به مخاطب در سریع ترین زمان ممکن انتقال داد.
-
ویدیو موشن:
ویدیو موشن به ترکیب فیلم واقعی ضبط شده یا ویدیو به کمک المان هایی نظیر انیمیشن یا موشن گرافی گفته می شود. از ویدیو موشن ها به عنوان ویدیوهای تبلیغاتی یا آموزشی استفاده می شود.
-
استاپ موشن:
استاپ موشن یکی دیگر از انواع سبک موشن گرافیک به شمار می رود. در این سبک یک شیء به صورت فریم به فریم به حرکت درمی آید و تصاویر آن نیز به کمک دوربین ضبط می شوند. برای طراحی استاپ موشن به جای استفاده از تصاویر و نقاشی از مدل های کاملا واقعی و عروسک های مختلف استفاده می گردد. برای ساخت استاپ موشن به موارد زیر نیاز خواهید داشت:
-
در اختیار داشتن دوربین با کیفیت بالا
-
در اختیار داشتن فضایی مناسب برای انجام فیلمبرداری
-
انتخاب سناریو مناسب
-
انتخاب نوع مناسب استاپ موشن
-
فراهم نمودن تجهیزات مخصوص به عکاسی حرفه ای نظیر منبع نور کافی، پایه دوربین و...
-
انتخاب نرم افزاری مناسب برای طراحی استاپ موشن ها
-
اینفوموشن:
اینفوموشن به ترکیب موشن گرافی و اینفوگرافیک گفته می شود و از انواع سبک موشن گرافیک به شمار می رود. اینفوموشن به معنی نمایش دانش و اطلاعات می باشد. پیام و مسائلی که بیان آن ها ناملموس و دشوار می باشد را می توان به کمک اینفوموشن به تصاویر کشید.
-
انیمیشن:
انیمیشن بر خلاف موشن گرافیک دارای یک روایت یا داستانی خاص است. برای تولید انیمیشن ها از نقاشی یا تصاویر متحرک استفاده می گردد. ساختار ویدیوهای انیمیشن بسیار پیچیده تر از ویدیوهای موشن گرافی می باشد. برای انتقال پیام لزوما از این تکنیک استفاده می شود و می توان گفت ویدیوهای انیمیشن بیشتر دارای جنبه داستانی یا سرگرمی می باشند.
بررسی جدیدترین ترندهای موشن گرافی پرطرفدار
از جدیدترین ترندهای موشن گرافی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
:Animated Collage
این نوع انیمیشن از ترکیب تصاویر واقعی ساخته می شود. برای تولید ویدیو به کمک این روش طراح باید ابتدا تصاویر مورد نظر خود را انتخاب کند سپس تصویر را با توجه سناریو برش دهد. در مرحله بعدی طراح متحرک سازی هر تصویر را می تواند انجام دهد.
-
Kinetic Typography:
اگر تمایل دارید ویدیویی که طراحی می کنید خلاقانه باشد و در بین سایر ویدیوهای موشن گرافی بدرخشد بهتر است از تکنیک Kinetic Typography استفاده کنید. از این تکنیک برای ساخت ویدیوهای تبلیغاتی و... استفاده زیادی می شود. به کمک این تکنیک در زمان طراحی موشن گرافیک می توانید به ویدیو توضیحات سمعی و بصری اضافه کنید.
-
:Glitch
به حالتی از انواع افکت نویزی دیجیتال Glitch گفته می شود. Glitch جزو جدیدترین ترندهای موشن گرافی به شمار می رود.
-
Isometric Shapes:
به اشکال ایزومتریک Isometric Shapes گفته می شود. این نوع اشکال زاویه خاص و متفاوتی از پرسپکتیو می باشند. برخی از موشن گرافی ها به صورت Isometric Shapes طراحی می شوند.
-
Retro:
ویدیوهای موشن گرافی Retro دارای حالت نوستالوژی می باشند. Retro یکی دیگر از جدیدترین ترندهای موشن گرافیک می باشد که امروزه از آن استفاده زیادی می شود.
-
Texture & Grain Effects:
به افکت و بافت هایی که نویزی شکل می باشند و روی تصاویر باعث ایجاد ذرات ریز می شوند ترند Texture & Grain Effects گفته می شود.
کاربرد موشن گرافی
ویدیوهای موشن گرافی دارای کاربردهای زیادی هستند. از مهم ترین کاربرد موشن گرافیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
از موشن گرافی های آموزشی برای آموزش مسائل مختلف استفاده زیادی می شود.
-
از برخی از ویدیوهای موشن گرافی برای معرفی یک محصول یا خدمات استفاده می شود. در نتیجه می توان گفت موشن گرافی در دیجیتال مارکتینگ ( بازاریابی دیجیتال ) کاربرد زیادی دارد.
-
از موشن گرافیک برای ایجاد تعامل در شبکه های پرمخاطب اجتماعی استفاده زیادی می شود.
-
یکی دیگر از انواع کاربرد موشن گرافیک برند سازی می باشد.
-
از دیگر انواع کاربرد موشن گرافیک می توان به تلویزیون، طراحی وب سایت و... اشاره کرد.
اهمیت گرافیک متحرک در تبلیغات
گرافیک متحرک در واقع همان موشن گرافیک است. از این تکنیک برای به حرکت درآوردن تصاویر استفاده می شود. برای ساخت موشن گرافیک نیاز به انجام فیلمبرداری با دوربین نیست به همین دلیل طراحی موشن گرافی کم هزینه می باشد. ویدیوهای گرافیک متحرک دارای ظاهری جذاب و مخاطب پسند هستند به همین دلیل امروزه در تبلیغات از این نوع ویدیوها استفاده زیادی می شود.
از ویدیوهای موشن گرافی برای انجام تبلیغات در شبکه های اجتماعی مختلف نظیر فیس بوک، اینستاگرام و... استفاده زیادی می شود. از مهم ترین مزیت های استفاده از گرافیک متحرک در دیجیتال مارکتینگ می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
افزایش ارائه خدمات یا فروش محصولات
-
آموزش آسان به مشتریان
-
برندسازی راحت تر
-
امکان تعامل راحت تر با مشتریان
-
انجام تبلیغات مقرون به صرفه با بازدهی بیشتر
جمع بندی و کلام پایانی
با مطالعه این مطلب می توان نتیجه گرفت که یادگیری انواع سبک موشن گرافیک برای هر موشن گرافیستی ضروری است. موشن گرافیست ها بهتر است مهارت لازم را در انواع سبک ها داشته باشند تا بتوانند ویدیوهای حرفه ای تری را طراحی نمایند.
در صورتی که شما تمایل دارید از هنر موشن گرافیک خود کسب درآمد کنید می توانید در استخدام طراح موشن گرافیک مجموعه رایا مارکتینگ شرکت کنید. با شرکت در استخدامی بعد از بررسی های لازم می توانید در این مجموعه مشغول به کار شوید و درآمد قابل توجهی را کسب کنید. علاوه بر این امکان ثبت سفارش طراحی موشن گرافیک و ثبت سفارش تولید محتوا در مجموعه رایا مارکتینگ وجود دارد.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید