بررسی مهم ترین تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا
در این مقاله به تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا پرداخته شده است. الگوریتم کواتی تکمیل شده و جایگزین شده الگوریتم پانداست.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
در این مقاله قصد داریم تا به تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا بپردازیم. از زمان پیدایش گوگل، این موتور جستجو همواره کوشیده است تا با استفاده از الگوریتم های متعدد به بهترین شکل ممکن پاسخگوی کاربران خود باشد. گوگل نه با یک الگوریتم بلکه با الگوریتم های متعددی در حال فعالیت است. با درک نیاز و خواسته جدیدی از کاربران، الگوی جدیدی تدوین می شود تا عملکرد الگوریتم های قبلی تکمیل شود. الگوریتم کواتی از جمله این الگوریتم هاست که برای تکمیل عملکرد الگوریتم پاندا تدوین شده است. با ما همراه باشید تا به تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا بپردازیم:
تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا از منظر عملکرد
برای این که به تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا بپردازیم، ابتدا باید بدانیم که هر یک از این الگوریتم ها برای رفع چه نیازی تدوین شده اند. گوگل الگوریتم های خود را بر اساس نیاز و خواسته جدیدی از کاربران تدوین می کند. الگوریتم پاندا زمانی به وجود آمد که گوگل تصمیم گرفته بود نتایج جستجو را بر اساس کیفیت دسته بندی کند. در این حالت کاربران می توانستند در نتایج جستجو محتواهای با کیفیت تری را دریافت کنند. الگوریتم پاندا، در ابتدا در جلب رضایت کاربران نقش زیادی داشت.
برای مثال دیگر با جستجو کلمات کلیدی، کاربران با محتواهایی در صدر نتایج مواجه نبودند که بی معنا بود اما پر بود از کلمات کلیدی مد نظر آنها. الگوریتم پاندا، محتواهای تکراری را جریمه می کرد. بنابراین کاربرانی که به دنبال صدر نتایج بودند باید دست به کار می شدند و خود به سفارش تولید محتوا می پرداختند. پاندا به کپی بودن بسیار حساس بود و بسیار سریع محتواهای کپی را شناسایی و جریمه می کرد.
پاندا توانست به گوگل در سنجش کیفیت محتوا کمک کند اما روز به روز انتظار کاربران از google بیشتر می شود. بنابراین گوگل دست به کار شد تا نواقص پاندا را برطرف کند. الگوریتم کواتی نوشته شد تا به گوگل کمک کند سنجش بهتر و با کیفیت تری داشته باشد. در نتیجه در بررسی تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا، می توان گفت الگوریتم کواتی در سنجش کیفیت دقیق تر است و می توانست دسته بندی بهتری از کیفیت داشته باشد.
تفاوتی که در نامگذاری هم پیداست!
برای بررسی تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا، می توانید به تفاوت دو حیوان که این دو الگوریتم به نام آنها نامگذاری شده نیز بپردازید. اول لازم است به این نکته توجه کنید که هر دو این حیوان سیاه و سفید هستند. در واقع پاندا کاملا سیاه و سفید است اما کواتی حیوان مشابهی است که علاوه بر این که سیاه و سفید است، بدنه ای به رنگ دیگر دارد و دو رنگ نیست. این نامگذاری می خواهد به این تفاوت اشاره کند که از نظر پاندا محتوا ها دو دسته اند، سیاه و سفید یعنی خوب یا تکراری. در حالی که الگوریتم کواتی آنها را از سفید تا سیاه دسته بندی می کند. این الگوریتم می تواند محتواهایی را نیز خاکستری دسته بدی کند و نگاه آن مانند پاندا سیاه و سفید نیست. همانطور که از نامگذاری این الگوریتم می توان حدس زد، الگوریتم پاندا یک الگوریتم کند است. در حالی که الگوریتم کواتی یک الگوریتم چابک و سریع است.
تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا از منظر تشویق و تنبیه
اگر بخواهیم به تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا بپردازیم، لازم است به رویکرد گوگل در تشویق و تنبیه هم بپردازیم. گوگل در گذاشته با استفاده از الگوریتم پاندا محتوا ها را دسته بندی می کرد. محتواهای خوب اجازه داشتند تا در میان نتایج گوگل ظاهر شوند. محتواهایی که بی کیفیت و در واقع سیاه دسته بندی می شدند، جریمه می شدند. بنابراین نتیجه الگوریتم پاندا سیاه و سفید بود. محتواها یا حذف می شد و یا در میان نتایج جستجو قرار می گرفت. الگوریتم کواتی بیشتر رویکرد تشویقی دارد تا تنبیهی. در صورتی که طبق این الگوریتم، محتوایی با کیفیت ارزیابی شود در صدر نتایج قرار خواهد گرفت. محتواهایی با کیفیت پایین تر در رده های پایین تر قرار می گیرند و این شانس را نخواهند داشت که به صدر نتایج صعود کنند.
الگوریتم کواتی کاربر محورتر است!
در بررسی تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا، لازم است به این نکته نیز توجه کنیم که گوگل همواره کوشیده است تا رضایت کاربران را محور قرار دهد. روز به روز الگوریتم های گوگل تکمیل تر شده اند تا رضایت کاربران را بیشتر جلب نمایند. در مقایسه این دو الگوریتم نیز باید به این موضوع تاکید کرد که الگوریتم کواتی بیشتر رضایت کاربران را محور قرار داده و در سنجش کیفیت محتوا مد نظر قرار می دهد. بنابراین می توان گفت الگوریتم کواتی تکمیل شده الگوریتم پانداست که به موتور جستجو گوگل کمک می کند، رضایت کاربران را بیشتر مورد توجه قرار دهد.
اقدامات سئو بر اساس این دو الگوریتم!
درک تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا باعث می شود که اقدامات سئو متفاوتی را برنامه ریزی کنید. قبل از پیدایش الگوریتم پاندا، بسیاری از تولید کنندگان محتوا، بیشتر متمرکز چگالی کلمات کلیدی بودند تا جایگاه سئو خود را ارتقا دهند. در این دوران استفاده از ربات ها برای کپی کردن محتوا از سایت های مختلف نیز رایج بود. در واقع می توان گفت قبل از الگوریتم پاندا، اقدام سئو اصلی می توانست تولید محتوا مستمر با چگالی بالایی از کلمات کلیدی باشد.
با پیدایش الگوریتم پاندا، کپی کاری از اقدامات سئو حذف شد. این الگوریتم بسیار به کپی بودن محتوا حساس بود. اینگونه بود که اقدامات سئو، کاربر محور شدند و کسانی که تولید محتوا می کنند کوشیدند تا به جای تولید محتوا برای موتورهای جستجو برای کاربران به تولید محتوا بپردازند. استفاده زیاد از حد از کلمات کلیدی به طوری که محتوا بی کیفیت شود، دیگر جایگاهی در اقدامات سئو نداشت.
اقدامات سئو بر اساس این دو الگوریتم
با به وجود آمدن الگوریتم کواتی، اقدامات سئو تخصصی تر شد. کارشناسان سئو و تولید کنندگان محتوا مجبور بودند کاربران هدف را تعیین کنند، آنها را به دقت شناسایی نموده و طبق نیاز و خواسته آنها به تولید محتوای با کیفیت و کاربردی بپردازند. بنابراین دیگر تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا این است که اقدامات سئو با الگوریتم کواتی بسیار تخصصی تر شده است. از زمانی که الگوریتم کواتی پا به عرصه وجود گذاشته است، رقابت برای کسب جایگاه بهتر سئو تنگاتنگ شده است. بسیاری از کارشناسان توصیه می کنند با تولید محتواهای تخصصی، کاربر محور و مفید، به دنبال کسب جایگاه بهتر سئو باشید.
ضرورت نظرسنجی از کاربران بر اساس تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا
یکی از مهم ترین اقداماتی که تفاوت الگوریتم کواتی با الگوریتم پاندا ایجاد کرده است، ضرورت بررسی نظرات کاربران است. برای این که محتوای مفیدی تولید کنید و این محتوا بر اساس الگوریتم کواتی بتواند جایگاه سئو مناسبی را کسب کند، باید کاربران را محور قرار دهید و نظرات آنها را بسنجید. برای ارزیابی اقدامات خود، بهتر است از کاربران نیز نظر سنجی کنید تا بهتر به خواسته آنها پی ببرید. در واقع نظرات آنها همان نظرات گوگل بر اساس الگوریتم کواتی خواهد بود. بنابراین اگر می خواهید اقدامات و ارزیابی های خود را بر اساس این الگوریتم جدید تغییر دهید، فقط کافی است کاربران را محور قرار دهید و از آنها نظر سنجی کنید. بدون شک تمامی الگوریتم های جدید دیگری که معرفی شده اند یا در آینده معرفی خواهند شد، کاربر محورند.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید