آشنایی با اپلیکیشن های اجتماعی رایگان
اپلیکیشن های اجتماعی از مهم ترین پلتفرم ها برای بازاریابی اینترنتی هستند. در این مقاله بیشتر با ویژگی های به درد بخور 5 اپلیکیشن اجتماعی رایگان برای....
برای سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
اپلیکیشن های اجتماعی نرم افزارها و ابزارهایی برای ارتباط و تعامل هستند که در بستر اینترنت فعالیت می کنند. امروزه همه جا صحبت از شبکه های اجتماعی است و من هم می خواهم شما را با این اپلیکیشن ها آشنا کنم اما هدف من در این مقاله متفاوت است. در این مقاله می خواهم کمی تخصصی تر و با بررسی آماری به اپلیکیشن های اجتماعی رایگان بپردازم تا علاوه بر آشنایی بیشتر برای کسانی که کسب و کارهای اینترنتی دارند، به خصوص آنهایی که به کار مارکتینگ می پردازند، در فهم و استفاده بهتر از مارکتینگ در این اپلیکیشن های اجتماعی کمک کرده باشم. در ادامه با این مقاله همراه باشید تا بیشتر با اپلیکیشن های اجتماعی رایگان آشنا شوید.
اهمیت بی چون و چرای اپلیکیشن های اجتماعی
اپلیکیشن های اجتماعی، به خصوص در حوزه مارکتینگ، می توانند به توسعه علایق افراد و پیدا کردن علایق مشابه بین آن ها کمک کنند. ویژگی خارق العاده شبکه های اجتماعی آشنا شدن روز افزون افراد با ایده ها، شغل ها، شرکت ها و کسب و کارهای جدید، بر اساس نیازها و علایق خود است. این ویژگی منحصر به فرد اپلیکیشن های اجتماعی، آن ها را به یکی از مهم ترین بخش های زندگی امروز همه ما تبدیل کرده است. بخشی که در عین گستردگی، به شکل عجیبی، در تصمیم ها، انتخاب ها و به طور کلی در تمام جنبه های زندگی ما تاثیر می گذارد.
توصیه میکنیم مقاله معرفی 10 ابزار مدیریت شبکه های اجتماعی مفید و کاربردی را مطالعه نمایید.
حضور اپلیکیشن های اجتماعی در تمام زندگی ما
اپلیکیشن های اجتماعی هدیه ای برای تعامل و ارتباط بودند که ما حتی تصور رسیدن به آن را هم نداشتیم. امروز هم نمی دانیم در روزگاری که آن ها را نداشتیم چه می کردیم. چه کسی تصور می کرد به این سادگی می توان راه ارتباطی بین تمام نقاط جهان را فراهم کرد. امروزه اپلیکیشن های اجتماعی نه فقط در زندگی شخصی بلکه با مارکتینگ، در تک تک لحظه های زندگی تجاری ما نیز حضوری پر رنگ و با اهمیت دارند. زیرا امروز بسیاری از افراد و مشاغل در سراسر جهان از اپلیکیشن هایی مانند اینستاگرام و twitter برای تبلیغ کسب و کارهای موجود و یا آینده خود استفاده می کنیم.
اگر بخواهیم در دنیای گسترده و بی انتهای اینترنت به چند عدد از بهترین اپلیکیشن های اجتماعی اشاره کنیم می توانیم بگوییم 5 شبکه اجتماعی، اینستاگرام، یوتیوب، واتس اپ، تلگرام و فیس بوک از محبوب ترین ها و مهم ترین های این عرصه هستند اما باید قبول کرد که اپلیکیشن های اجتماعی فراتر از اینستاگرام و تلگرام اند. به همین دلیل بررسی شبکه های اجتماعی مختلف و پیدا کردن بهترین آن ها برای کسب و کار خود را فراموش نکنید. من در این مقاله به همین پنج اپلیکیشن اشاره خواهم کرد زیرا این 5 اپلیکیشن معروف ترین ها و بهترین ها برای مارکتینگ اینترنتی به خصوص در ایران هستند.
5 پادشاه در یک اقلیم؛ اپلیکیشن های اجتماعی رایگان
1.فیس بوک
فیس بوک از سایت ها و اپلیکیشن های اجتماعی است که نیاز به توضیح ندارد. زیرا سراسر وب پر از نکات و ویژگی های مختلف این شبکه برای مارکتینگ، بازاریابی و سئو است.
فیس بوک بود که به همه نشان داد تعامل انسان ها از طریق وب چگونه امکان پذیر است. درست است که کوچ بزرگی، به خصوص در ایران، از این شبکه اتفاق افتاد اما هم اکنون فیس بوک در هر روز تقریبا 500000 کاربر فعال از سراسر جهان دارد. البته این شبکه پر بازدیدترین بین شبکه ها نیست و یوتیوب با داشتن تقریبا 10 میلیارد بازدید بیشتر، با فاصله بسیار زیادی از فیس بوک پیش است. همچنین درصد محبوبیت فیس بوک از تقریبا 58 درصد در سال 2015 به 32 درصد در سال 2020 کاهش یافته است که نشان از کم تر شدن محبوبیت آن در این سال ها است؛ اما فراموش نکنید که فیس بوک مهمترین عضو مارکتینگ اینترنتی است و هیچگاه نباید نادیده گرفته شود.
2. یوتیوب
درست است که تعداد کاربران یوتیوب به نسبت کاربران فیس بوک کم تر است اما بازدید آن، به دلیل این که همه می توانند صرف نظر از عضو بودن یا نبودن در این شبکه از آن استفاده کنند، به مراتب از فیس بوک بیشتر است. یوتیوب یکی از بهترین ها برای مارکتینگ است. به خصوص مارکتینگ کسب و کاری که به کودکان مربوط است. زیرا در حالی که فیس بوک اجازه استفاده از خود را به افراد زیر 13 سال را نمی دهد آمار تماشای youtube توسط کودکان در جهان شگفت انگیز است. 80 درصد والدین در کشورهای درحال توسعه گفته اند که فرزندشان به شکل مرتب ویدیوهای یوتیوب را تماشا می کنند. نیمی از این تعداد حتی اشاره کرده اند که فرزندانشان حداقل روزی یک بار ویدیوهای یوتیوب را نگاه می کنند.
در کنار این، یوتیوب در میان جوانان و بزرگسالان نیز بسیار محبوب است. در آماری خیره کننده بیش از 70 درصد از بزرگسالان در کشورهای در حال توسعه مدعی شده اند که به شکل روزانه از یوتیوب استفاده می کنند.
3. واتس آپ
اگرچه به خاطر مقاومت واتس اپ در برابر تبلیغات سنتی، این اپ نسبت به دیگر اپلیکیشن های اجتماعی گزینه های بسیار کمی برای بازاریابی به کسب و کارها ارائه می دهد اما این اپلیکیشن اجتماعی با بیش از 2 میلیارد کاربر از بسیاری از اپلیکیشن های اجتماعی مانند وی چت، تلگرام و مسنجر فیس بوک که به شکل پیام رسان فعالیت می کنند، پیشی گرفته است. این مسئله واتس اپ را به یکی از مهم ترین ها در مارکتینگ اینترنتی تبدیل می کند. این اپلیکیشن اجتماعی ارزش مارکتینگ زیادی به مشاغل اضافه می کنند. به خصوص برای کسب و کارهایی که نیاز به یک ابزار ارتباطی به شکل نوشتاری-صوتی دارند.
4. اینستاگرام
اینستاگرام بدون شک پادشاه پادشاهان است. بزرگترین کمک این اپلیکیشن اجتماعی به دیجیتال مارکتینگ ایجاد و بسط مفهوم اینفلوئنسری است. اینفلوئنسری را می توان یکی از بهترین راه های بازاریابی اینترنتی دانست.
بسیاری از افراد توانستند به کمک اینستاگرام محبوبیت بی نظیری برای خود دست و پا کنند. این محبوبیت باعث استفاده مردم عادی، در کنار سلبریتی ها، از محبوبیت خود و کسب درآمد از این اپلیکیشن اجتماعی شد. در ادامه همین مسئله باعث به وجود آمدن دنیا و مفهومی کاملا جدید در بازاریابی اینترنتی، یعنی اینفلوئنسری شد.
آمار نشان می دهد که اینستاگرام جذابیت و محبوبیت بزرگ خود را مدیون کاربران زیر 35 سال است. باورنکردنی است اما از مجموع 1.22 میلیارد کاربر فعال این اپلیکیشن اجتماعی بیش از 70 درصد آن را کاربران زیر 35 سال تشکیل می دهند.
همچنین اینستاگرام از اپلیکیشن های اجتماعی است که به عنوان بهترین پلتفرم برای بازاریابی به اصطلاح B2C شناخته می شود. B2C به مفهوم ارتباط مستقیم کاربر نهایی و صاحبان مشاغل است. به این معنا که این اپلیکیشن اجتماعی بهترین جا برای ایجاد ارتباط مستقیم میان یک کسب و کار، خدمات و یا محصول، با کاربر، مصرف کننده و یا مشتری نهایی خود است.
5. تلگرام
تلگرام یکی از جدی ترین رقیب های واتس اپ است. از مارس 2018 تا ژانویه 2021 را می توان بهار این اپلیکیشن اجتماعی دانست. زیرا در این سه سال تلگرام توانست کاربران فعال خود را بیش از 150 درصد افزایش دهد.
امتیاز مثبت تلگرام برای بازاریابی و مارکتینگ، جذاب بودن این اپلیکیشن برای مخاطبانش است. با توجه به آمارها می توان گفت کاربرانی که از تلگرام استفاده می کنند بیش از کاربران دیگر اپلیکیشن های اجتماعی وقت و زمان خود را در این اپلیکیشن اجتماعی می گذرانند. آمار نشان می دهد کاربران تلگرام در هر ماه تقریبا 3 ساعت خود را در این اپلیکیشن می گذرانند که آمار خیره کننده و بسیار جذابی برای کسب و کارها است.
برای سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین شبکه های اجتماعی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید