پادکستهای رایگان را از کجا دانلود کنیم؟؛ منبعی از بهترین پادکستهای دنیا!
تنها راهی که برای دسترسی به پادکستهای رایگان نیاز دارید، این است که پلتفرمهای پخش پادکست را بشناسید، آنها را دنبال کرده و به پادکست مدنظر دست یابید.
برای سفارش آنلاین پادکست کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین پادکست ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقدمه
پادکست های رایگان از جمله مواردی هستند که با استقبال ویژه ای از سوی مردم مواجه شده اند. این روزها اکثر افراد ترجیح می دهند برای گوش دادن به محتوای صوتی مورد علاقه خود، هزینه ای پرداخت نکنند. به همین دلیل استقبال از سایت ها و سرویس های ارائه دهنده پادکست رایگان به شدت افزایش پیدا کرده است.
احتمالا شما هم جزء افرادی هستید که به دنبال راهی برای دسترسی به پادکست های رایگان هستند. طبق تحقیقات و بررسی ها، تعداد شنوندگان محتواهای صوتی، روز به روز در حال افزایش است.
بنابراین آشنایی با این دست محتواها از مهم ترین مسائل به شمار می رود. در این مقاله ابتدا در مورد محتواهای شنیداری و انواع مختلف آن ها توضیحاتی به شما می دهیم. در ادامه نیز در مورد مزایا و فواید تولید پادکست به شما توضیحاتی ارائه می کنیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
پادکستهای رایگان و دنیایی از اطلاعات که در اختیار شما قرار میدهند!
دیگر هر طرفی را که ببینیم، میتوانیم چند نفر را مشاهده کنیم که لیستی از پادکستهای محبوب خود را ذخیره دارند و به آن گوش میدهند. در دنیایی که موسیقی و فایلهای صوتی تقریبا بر فضای اینترنت حکومت میکنند؛ چه بسیار سایتها که پادکستهای رایگان خود را در اختیار کاربران قرار میدهند تا نه تنها پل ارتباطی بهتری با مخاطبان خود داشته باشند، بلکه بتوانند مطابق با ترندهای روز، محتواگذاری سایت خود را به انجام رسانند.
از سویی، امروزه متوسط ماندگاری مخاطبان در هر وبسایت به شدت کاهش یافته است و بدیهیست کاربران وقت نمیگذارند تمامی محتواهای نگارشی شما را بخوانند، مگر آنکه شیوه و تبحری خاص برای رساندن محتوای خود به کاربران داشته باشید. یکی از راههای انجام این کار، ساخت پادکست رایگان و قرار دادن آن در فضای اینترنت است.
این کار به شما امکان میدهد بهتر حرفهای خود را به گوش مخاطبان برسانید و از سویی، عدم نیاز به پرداخت هیچ هزینهای، کاربر را قادر میسازد تا تقریبا سایت شما را به مثابه پاتوق خود ببیند. البته اگر بتوانید با زبانی متفاوت و جذاب با آنان سخن بگویید. اما اگر خود ما مخاطب این پادکستها باشیم و بخواهیم بهترین پادکستهای رایگان را رصد کرده و آنها را در پلیلیست روزانهی خود بگنجانیم باید چه کنیم؟
توصیه می کنیم بخوانید:
با گوش دادن به پادکست جنایی پیشنهادی، به جای کارآگاه پرونده را حل کنید!
پیروی از ترندهای روز و همسانسازی خود با روند پیشرفت دنیا، تقریبا تبدیل به سندرم همهگیر جهانی شده است! میگویید نه؟ نگاهی به خیل گستردهی افرادی که به انجام یک چالش میپیوندند، یک سبک خاص را دنبال کرده و آن را در شبکهی اجتماعی خود منتشر میکنند و... بیندازید! این تب شدید حتی دامنِ دنیای پادکستها را هم گرفته است و هر پادکستری ترجیح میدهد با ایدههای جدید و به قول معروف "خفن" مخاطبین خود را شگفت زده کند.
علاوه بر این، بسیاری از پادکسترها محتوای خود را به طور کاملا رایگان در اختیار شما قرار میدهند. به این معنا که شما نیازی به پرداخت هیچ هزینهای برای دریافت اپیزودهای پادکستهای رایگان ندارید و به راحتی میتوانید آنها را دانلود کنید.
پلتفرمهای متعددی هم برای دانلود پادکستهای رایگان در اختیار قرار دارند که در ادامه به یک یک آنها سر میزنیم و هر یک را بررسی میکنیم! اگر نمیخواهید از موج همهگیر شنیدن پادکستهای رایگان و مشهور دنیا عقب بمانید، این مقاله مخصوص شما نوشته شده است! پس آن را از دست ندهید که اطلاعات شگفتانگیزی انتظار شما را میکشد!
من یک شنوندهی تازهکارم! چطور به پادکستها گوش دهم؟
در گام اول، گوش دادن پادکست نیاز به سادهترین اقدام این روزها دارد: دسترسی به اینترنت! علاوه بر این، شما نیاز دارید تا به یکی از پلتفرمهای پادکست دسترسی پیدا کنید. اگرچه بسیاری از پادکسترها، امروزه کار خود را به بسیاری از شبکههای اجتماعی از جمله تلگرام، اینستاگرام و... کشاندهاند و نوع خاصی از پادکست را در اختیار دنبالکنندگان خود میگذارند. از پادکستهای ویدیویی گرفته تا مادر همهی پادکستها، یعنی پادکستهای صوتی!
اینکه شما چه پادکستی را انتخاب میکنید، کاملا بستگی به سلیقهی شما دارد. میلیونها میلیون پادکست مختلف با موضوعی متعدد در فضای اینترنت گسترده است؛ که میتوانید پادکست محبوب خود را از میان آن انتخاب کنید. بسیاری از این پادکستها را نیز پادکستهای رایگان تشکیل میدهند. پس ابتدا نیاز به یک پلتفرم خاص برای دانلود پادکست داریم.
• گوش دادن به پادکست در وبسایتها:
یکی از سادهترین شیوههای گوش دادن به پادکستها، دانلود و گوش دادن به پادکست در وبسایتهاست؛ که میتوانید از طریق مرورگرهایی مانند کروم، سافاری و مایکروسافت اِج به آنها دسترسی پیدا کنید. چه از طریق ویندوز اقدام کنید و چه برای گوش دادن به پادکست از تلفن همراه خود مایه بگذارید؛ میتوانید به آنها دسترسی پیدا کنید.
تنها کاری که باقی میماند، این است که سایت پادکست محبوب خود را در نظر داشته باشید (مثلا The Guardian) و پس از پیدا کردن صفحه یا اپیزود مدنظر، به فایل آن اپیزود متصل گردید.
• گوش دادن به پادکست با آیفون یا آیپد:
اگر آیفون داشته باشید، به راحتی و از طریق Apple Podcasts میتوانید برای دانلود و گوش دادن پادکست مورد نظر اقدام کنید. این برنامه به طور پیشفرض در آیفون دانلود و نصب شده است. تنها کاری که برای شما باقی میماند، رفتن به نوار جستجوی این برنامه و جستجوی پادکستهای محبوبتان است.
• یک راه دیگر برای دانلود و گوش دادن به پادکستهای رایگان، دانلود اپلیکیشنهای مربوط به اندروید است:
یکی از محبوبترین اپلیکیشنهایی که برای دانلود و گوش دادن به پادکست در گوشیهای اندروید قابل دسترسیست؛ برنامهی Google podcasts است. شما پس از نصب این برنامه، میبایست به نوار جستجوی آن مراجعه کنید، یکی از پادکستهایی را که میخواهید جستجو کنید و لیست اپیزودهای مربوط به آن را به این طریق مشاهده نمایید. حتی اگر خواستید، در برنامهی پادکست خاص خود نامنویسی کنید و هر زمان که اپیزودی جدید از این پادکستها منتشر شد، به سرعت باخبر شوید!
سایر برنامههایی که برای iOS و یا اندروید در دسترس قرار دارند؛ شامل گزینههای زیر میشوند:
• Spotify
شامل بیش از 2.2 میلیون پادکست متنوع؛ دسترسی به نسخهی رایگان (شامل تبلیغات میشود) و نسخهی پرمیوم (با هزینهی ماهانه حدود 10 دلار – فاقد تبلیغات)؛ قابل دسترسی در مرورگر، آیاواس، اندروید، پخشکنندههای فایلهای چندرسانهای، تلویزیونهای هوشمند، کنسولهای بازی و...
• Audible
شامل بیش از 100 هزار پادکست متنوع؛ دارای نسخهی رایگان و پرمیوم ماهانه 15 دلار (پرمیوم پلاس) و یا نسخه پولی پلاس ماهانه 8 دلار؛ قابل دسترسی در وب پلیرها، آیاواس، اندروید، تبلتهای ویندوز 10 و...
• Stitcher
شامل بیش از 260 هزار پادکست مختلف؛ قابل دسترسی به نسخهی رایگان (مشمول تبلیغات میشود) و نسخهی بدون تبلیغات که سالانه حدود 35 دلار هزینه دارد؛ قابل دسترسی در وب پلیرها، دستگاههای آیاواس، دستگاههای اندروید و...
• TuneIn Radio
شامل بیش از چهار میلیون پادکست متنوع؛ قابل دسترسی در نسخهی رایگان (مشمول تبلیغات میشود) و نسخهی پولی (در این نسخه شما تنها یک بار 10 دلار پرداخت میکنید. دیگر هیچ تبلیغات تصویری دریافت نکرده و تبلیغات صوتی کمتری را مشاهده خواهید کرد)، پرمیوم ماهانه 10 دلاری (در اکثر مواقع هیچ تبلیغاتی مشاهده نمیکنید). این برنامه در این دستگاهها قابل دسترسیست: وب پلیرها، آیاواس، اندروید، پلیاستیشن 3، ایکسباکس 1، تلویزیونهای هوشمند سامسونگ، روکو، کرومکست، فایر تیوی و...
و اما از کجا بهترین پادکستهای رایگان دنیا را بشناسیم؟
حال که با پلتفرمهای برتر دنیا برای گوش دادن به پادکست آشنا شدیم و فهمیدیم که چگونه میبایست به آنها دسترسی پیدا کنیم؛ وقت آن است به شکار برویم! اگر متوجه نمیشوید که منظور ما از شکار چیست؛ کمی بیشتر راهنماییتان میکنیم. دسترسی و دانلود پادکستهای خوب، نه تنها نیاز دارد که شما وارد پلتفرم پخش پادکست شوید و پادکست مدنظر را سرچ کنید، بلکه به این هم نیازمند است که شما بدانید از پلتفرم مربوطه چه میخواهید!
این عالیست که شما چم و خم کار با پلتفرمهای پخش پادکستهای رایگان را یاد بگیرید؛ اما این هم لازم است که بدانید کار خود را از کجا شروع کنید و چه پادکستی را برای گوش دادن، نباید از دست دهید. از آنجاییکه پادکستها به شدت در حال رشد هستند و تقریبا دنیای رسانههای صوتی را تکان دادهاند؛
نیاز است بدانید از چه جایی شروع کنید و در میان میلیاردها اپیزود پادکست مختلف سرگردان نمانید. ما پیش از این پادکستهای رایگان بسیاری را برای موقعیتهای مختلف به شما معرفی نمودهایم. اما خوب است که سری به بهترین پادکستهای رایگان بزنیم که شنوندگان بسیاری دارند و بهتر است ما از خیل آنان عقب نمانیم!
لیستی که در پایین مشاهده میکنید؛ شامل 10 پادکست برتر دنیاست که توسط پلتفرمهای متعددی ساپورت میشوند:
1- The Joe Rogan Experience
یکی از ریشسفیدان دنیای پادکستها که از سال 2009 تاکنون جریان دارد و توسط جو روگان معروف اداره میشود. این پادکست ژانر گفتگو و مصاحبه دارد و زبان آن انگلیسی است. جالب توجه است که این پادکست توسط Spotify Technology SA منتشر میشود.
2- TED Talks Daily
الیس هو، مجری این برنامه در سال 2020 و با حمایت بنیاد TED آغاز به فعالیت کرد. ژانر این برنامه هم بر پایهی گفتگو دربارهی موضوعات متعدد و جذاب است و با زبان انگلیسی در دسترس شنوندگان قرار میگیرد.
3- The Daily
حتما شنیدهاید که میگویند فلان چیز "تک خالِ" همنوعان خودش است؟ بدون شک The Daily از مایکل باربارو را میتوان تک خالِ پادکستهای دنیا دانست که تقریبا در هر لیست پادکستهای پیشنهادی میتوانید نشانی از آن پیدا کنید. این پادکست خبری، شما را از روادید روز دنیا باخبر میکند و با زبان انگلیسی با مخاطبین خود سخن میگوید. اسپانسر این برنامه و منتشر کنندهی آن هم شرکت نیویورک تایمز معروف است.
4- The Michelle Obama Podcast
به دنبال زنی قوی و سخنرانی حرفهای میگردید؟ پادکست میشله اوباما مخصوص شماست. این پادکست که مشخصا به زبان انگلیسی و از سوی شرکت اسپاتیفای و شرکت تولیدی Higher Ground ساخته و منتشر میشود، بحث و گفتگو را محور خود قرار داده و با کلام این بانوی موفق تاریخ، از هر دری سخن میگوید.
5- Call Her Daddy
پادکستی میخواهید که به مسائل و مشکلات روابط عاطفی شما، به زبان طنز و کمدی پاسخ بگوید؟ اگر به سراغ Call Her Daddy آمدهاید تا مخاطب الکساندرا کوپر باشید، انتخاب درستی کردهاید. این پادکست هم به زبان انگلیسی منتشر میشود و توسط شرکت Barstool Sports، از سال 2018 تاکنون یکی از پادکستهای برتر دنیاست.
6- Crime Junkie
جنایات حقیقی دنیا را از زبان اشلی فلاورز و بریت پراوات بشنوید! این پادکست که از سال 2017 به سبد پادکستهای همیشگی طرفداران پادکستهای جنایی اضافه شد، محصول شرکت Audio Chuck LLC است و به زبان انگلیسی منتشر میشود.
7- Stuff You Should Know
و اما آخرین پادکست پیشنهادی لیست ما که اگر اهل علم و افزایش اطلاعات عمومی باشید، به هیچ وجه نباید آن را از دست دهید، پادکست معروف و خوشنام Stuff You Should Know است. یکی از قدیمیهای دنیای پادکست که از سال 2008، با حمایت iHeartMedia پخش شده و از هر چیزی که باید دربارهی آن اطلاعات داشته باشید، سخن میگوید.
برای مشاهده هزینه تولید محتوای صوتی در رایا مارکتینگ به منوی هزینه و زمان مراجعه کنید.
تفاوت پادکست با کتاب صوتی و رادیو چیست؟
پادکست های رایگان انواع مختلفی دارند. به طور کلی محتواهای صوتی به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. کتاب های صوتی، پادکست ها و رادیو از مهم ترین انواع محتوای شنیداری به شمار می روند. اما شاید این سوال در ذهن شما شکل گیرد که این محتواهای صوتی چه تفاوت هایی با هم دارند؟ بیایید ابتدا به بررسی تولید محتوای صوتی در رادیو بپردازیم. رادیو از دسته رسانه هایی به شمار می رود که تقریبا همه ما کم و بیش با آن آشنا هستیم.
ایستگاه های رادیویی به صورت بر خط فعالیت می کنند. یعنی شما برای شنیدن یک برنامه رادیویی باید راس ساعت مقرری موج و فرکانس رادیوی خود را تنظیم کنید تا بتوانید برنامه مورد علاقه خود را گوش کنید. از طرفی برای گوش دادن به برنامه های رادیویی، نیاز به پرداخت هیچ گونه هزینه ای ندارید. به علاوه شما نمی توانید حین اجرای برنامه از گزینه توقف استفاده کنید چرا که کنترل کار در دست شما نیست.
نکته بعدی این است که گوینده های رادیویی با توجه به ضوابط و قوانین در حال فعالیت هستند. بنابراین آزادی عمل آن ها کمتر است. همچنین برنامه های رادیویی برای ضبط و اجرا، دارای یک محدوده زمانی مشخص هستند. حال کتاب صوتی را مورد بررسی قرار می دهیم. کتاب های صوتی جزئی از انواع پادکست الهام بخش شناخته می شوند. از آنجایی که در این نوع محتواها، کل کتاب یا خلاصه ای از آن توسط گوینده خوانده می شود، اکثر کتاب های صوتی، تنها با پرداخت هزینه قابل دسترسی هستند.
در واقع با توجه به قوانین موجود، بسیاری از کتاب ها شامل قانون کپی رایت هستند. بنابراین برای این دسته از کتاب های صوتی باید هزینه ای پرداخت کنید. در کتاب های صوتی نیز، گوینده امکان دخل و تصرف در متن را ندارد. بلکه باید متن کتاب را به حالت صوتی درآورد. با توجه به کمبود وقت و هزینه بالای خرید نسخه های چاپی کتاب، دانلود پادکست خلاصه کتاب با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شده است.
در مرحله آخر نیز در مورد پادکست های رایگان صحبت می کنیم. به طور کلی پادکست ها به دو دسته رایگان و پولی تقسیم می شوند. بسیاری از پادکست ها به صورت رایگان در اختیار شما قرار می گیرند اما برای دسترسی به بعضی از آن ها نیاز به پرداخت هزینه دارید. این محتواها برعکس برنامه های رادیویی قابلیت دانلود شدن دارند.
بنابراین شما می توانید در ساعات دلخواه به آن ها گوش فرا دهید. به علاوه برخلاف برنامه های رادیویی، امکان توقف یا جلو بردن این برنامه ها نیز وجود دارد. با توجه به این که اکثر این محتواها در چارچوب قانونی خاصی تولید نمی شوند، دست گوینده و نویسنده متن برای تولید محتوا بازتر است.
کجا و چه زمانی پادکست گوش کنیم؟
اگر شما هم به تازگی با موضوع تولید و انتشار پادکست آشنا شده اید، احتمالا سوال بالا در ذهنتان شکل گرفته است. باید بگوییم که برای گوش دادن به این نوع محتوای صوتی، نیاز به زمان و مکان خاصی نیست. در واقع شما هر ساعت از شبانه روز و در هر مکانی می توانید به این محتواهای شنیداری گوش فرا دهید. این مسئله به عنوان مهم ترین مزیت استفاده از پادکست به شمار می رود.
برای گوش دادن به محتواهای صوتی مورد علاقه خود، تنها کافی است یک برنامه پادکست در گوشی یا روی سیستم خود داشته باشید. بهترین برنامه پادکست برنامه ای است که شامل زیر مجموعه ای کامل از موضوعات و مفاهیم مختلف باشد. با دسترسی به چنین برنامه ای می توانید به محتواهای صوتی با موضوعات مورد علاقه خود دسترسی پیدا کنید.
با دانلود کردن قسمت های مختلف از یک محتوا، می توانید آن ها را بدون وقفه و به صورت پشت سر هم گوش دهید. این امتیازی است که در برنامه های رادیویی وجود ندارد. شما نمی توانید چند قسمت از یک برنامه رادیویی را در یک زمان دلخواه و بدون وقفه گوش کنید. اما در مورد پادکست ها این امکان برای شما شنونده عزیز فراهم است.
برای گوش دادن بهترین پادکست های فارسی می توانید یک سرویس میزبانی ایرانی را روی سیستم عامل خود نصب کنید. شنوتو و ناملیک از بهترین اپلیکیشن های فارسی به شمار می روند که استقبال از آن ها روز به روز در حال افزایش است. با داشتن چنین برنامه هایی روی سیستم عامل خود می توانید به راحتی به پادکست های رایگان مورد علاقه خود، دسترسی پیدا کنید و آن ها را گوش کنید.
در صورت فراهم بودن شرایط، گوش دادن به پادکست های رایگان در هر زمان و مکانی ممکن است. شما می توانید حین مسافرت، طی مسیر با مترو، قدم زدن، در حال کار و... محتواهای صوتی مورد علاقه خود را گوش کنید. در صورتی که از قبل بخش های مختلف برنامه را دانلود کرده باشید، می توانید به صورت آفلاین نیز به آن دسترسی پیدا کنید.
جمع بندی مطلب
در این مقاله ابتدا به معرفی پادکست های رایگان پرداختیم. توضیح دادیم که این دسته از محتواهای صوتی به دو دسته رایگان و پولی تقسیم می شوند. سپس سه نوع مهم محتوای صوتی را به شما معرفی کردیم. برنامه های رادیویی، پادکست ها و کتاب های صوتی از این انواع به شمار می روند.
در ادامه محتوا به بررسی تفاوت های موجود بین این محتواهای صوتی پرداختیم. برای مثال یاد گرفتیم که برنامه های رادیویی به صورت رایگان در دسترس ما قرار می گیرند. اما برای دسترسی به برخی از پادکستها و کتاب های صوتی، ممکن است به پرداخت هزینه نیاز باشد. یا مثلا یاد گرفتیم که برنامه های رادیویی تنها به صورت زنده قابل شنیدن هستند.
نمی توانی چند قسمت از یک برنامه رادیویی را یکجا گوش کنیم. اما این مسئله در مورد محتواهای پادکستی صدق نمی کند. به علاوه در تهیه پادکست های رایگان دست نویسنده و گوینده بازتر است. برنامه های رادیویی محدودیت زمانی دارند اما در مورد محتواهای صوتی این طور نیست.
بلکه محتواهای صوتی می توانند طی مدت زمان های مختلفی ساخته و پرداخته شوند. در پاسان محتوا نیز در مورد زمان و مکان مناسب برای گوش دادن به محتوای صوتی صحبت کردیم. یاد گرفتیم که برای شنیدن محتواهای صوتی نیاز به زمان و مکان خاصی نیست. امید است اطلاعات ارائه شده در این مقاله، زمینه آشنایی شما با پادکست های رایگان را فراهم کرده باشد.
برای سفارش آنلاین پادکست کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین پادکست ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید