تولید کننده محتوا کیست؟
تولید کننده محتوا وظیفه خلق محتوای خلاقانه مطابق با معیارهای سئو را به عهده دارد. این محتوا باید در یک قالب استاندارد تهیه شود.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
تولید کننده محتوا کیست؟ این روزها که همه جا و برای هر کسب و کاری، تولید محتوا اهمیت بسزایی را پیدا کرده است. اما به راستی چه کسی می بایست تولید محتوا را انجام دهد و یا به زبان ساده تر، تولید کننده محتوا کیست؟ و می بایست دارای چه ویژگی هایی باشد. اگر شما هم این روزها کلمه تولید محتوا زیاد به گوشتان می خورد و کنجکاو هستید که در رابطه با تولید کننده محتوا و تولید محتوا اطلاعات بیشتری کسب کنید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
فهرست مطالب:
-
مهارت های تخصصی برای تبدیل شدن به یک تولید کننده محتوای حرفه ای
-
تولید کنندگان محتوا در چه شاخه هایی می توانند کسب درآمد کنند؟
تولید محتوا چیست؟
تولید محتوا چیست؟ هر چه جلوتر می رویم، اهمیت تولید محتوا بیشتر نمایان می شود. این روزها همه کسب و کارهایی که در دنیای مجازی و اینترنت فعالیت دارند، یکی از دغدغه های آنان تولید محتوا برای کسب و کار و سایت می باشد.
به طوری که این روزها گفته می شود که تولید محتوا به خودی خود می تواند یک شغل و رشته پولساز باشد، به طوری که تعداد زیادی از افراد به دنبال این هستند که تولید کننده محتوا شوند.
در ابتدا تولید محتوا برای سایت ها می باشد. اما امروزه با همه گیر شدن انواع شبکه های اجتماعی، تولید محتوا به طور تخصصی برای این شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام صورت می گیرد و اما همچنان تولید محتوا برای سایت یکی از مهمترین رکن های هر کسب و کار اینترنتی و هر شخصی که در دنیای مجازی فعالیت می کند، می باشد.
اما در این مقاله ما قصد داریم کاملا تخصصی در رابطه با تولید محتوا و تولید کننده محتوا صحبت کنیم. هر شخصی با کوچکترین توانایی می تواند شروع به تولید محتوا کند. تولید محتوا انواع مختلفی دارد. از انواع آن می توان به تولید محتوا متنی، صوتی، تصویری، عکس و ... اشاره کرد.
تولید کننده محتوا
با توجه به اینکه در بالا نیز به آن اشاره کردیم، انواع مختلف تولید محتوا وجود دارد. بنابراین، برای هر نوع محتوایی، نیازمند شخصی با توانایی ها ومهارت های آن شخص در آن زمینه می باشد. در ادامه در رابطه با چند نوع از انواع تولید محتوا صحبت خواهیم کرد و خواهیم گفت که هر تولید کننده محتوا در هر زمینه نیازمند چه تخصص ها و ویژگی هایی می باشد.
تولید کننده محتوا متنی
ساده ترین و پرکاربرد ترین محتوا، محتواهای متنی می باشد. شخصی که تولید کننده محتوا متنی می باشد، اگر بخواهیم به طور کلی در رابطه با ویژگی های آنان صحبت کنیم، در یک کلمه می توان گفت که باید نویسنده خوبی باشد. امروز تولید کننده محتوا که در زمینه نوشتن مقاله، مطلب، یادداشت و غیره فعالیت می کند، مورد نیاز همه کسب و کارها می باشد.
تولید محتوا متنی در عین سادگی ولی فعالیتی سخت می باشد. این تولید کننده محتوا می بایست به اصول و قواعد نگارش تسلط کامل داشته باشد. باید به نویسندگی علاقه مند باشد. یا به بیات دیگر باید نویسنده خوبی باشد، تا بتواند محتوا متنی مناسبی را تولید کنند.
از دیگر ویژگی های تولید کننده محتوا متنی می بایست به این نکته اشاره کرد که باید زیاد بخواند. حتما شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که منظور از این عبارت چیست؟ تولید کننده محتوا متنی به دلیل اینکه شغلی را که انتخاب کرده است، به نوعی نویسندگی می باشد. می بایست از لحاظ مطالعه نیز در وضع مطلوبی به سر ببرد. هر چقدر نویسنده بیشتر مطالعه داشته باشد، واژگان بیشتری در ذهن او وجود خواهد داشت که به او در نویسندگی کمک خواهد کرد. ویژگی بعدی آن ساده فهم نوشتن می باشد. تولید کننده محتوا متنی می بایست به نحوی مقاله یا مطلب خود را بنویسد که هر فردی بتواند آن را درک کند.
تولید کننده محتوا صوتی
نوع دیگری از تولید محتوا، تولید محتوا صوتی می باشد که مثال ساده آن پادکست می باشد. امروزه پادکست ها از محبوبیت زیادی در بین مردم برخوردار هستند و بسیاری از افراد هر روز ساعاتی از روز را به شنیدن پادکست می گذرانند.
اولین ویژگی یک تولید کننده محتوا صوتی، داشتن صدا می باشد. چون به هرحال مخاطبین شما به صحبت های شما گوش می دهند. بنابراین داشتن صدای خوب مهمترین ویژگی یک تولید کننده محتوا صوتی می باشد. دومین ویژگی تولید کننده محتوا پادکست، داشتن بیان خوب می باشد. شما می بایست متنی را که آماده کرده اید تا آن را به صورت صوتی ضبط کنید را بیانی خوب و جذاب ادا کنید، تا مخاطبان شما به درستی صدا شما را بشنوند و از آن لذت ببرند.
تولید کننده محتوا ویدئویی
تولید محتوا ویدئویی امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس پژوهش هایی که صورت گرفته است، مردم بیشتر تمایل دارند ویدئو و تصویر ببینند به جای آنکه مطالعه کنند و مقاله بخوانند. تولید کننده محتوا ویدئویی شخصی می باشد که ویدئو، تصویر و کلیپ تولید می کند. شما باید هدف خود را از تولید ویدئو در ابتدا مشخص کنید. قصد دارید پیامی را انتقال دهید، یا قصد سرگرمی دارید. هدف شما از تولید محتوای ویدئویی هرچه که باشد، شما می بایست عنصر خلاقیت را در آن وارد کنید، تا برای مخاطب جذاب و گیرا باشد.
تولید محتوا در قالب عکس
از عکاس ها می توان به عنوان نمونه خوبی از تولید کننده محتوا یاد کرد. عکاس ها زمانی که تصویری را ثبت می کنند، در اصل آنها تولید محتوا می کنند. یکی دیگر از افرادی که در قالب عکس می تواند تولید کننده محتوا نامیده شود، گرافیست ها می باشند. این افراد می توانند با ذوق و خلاقیت خود، تصویرهای بی نظیری را به وجود آورند، که به عنوان یکی از روش های تولید محتوا به کار آید. نباید فراموش کنید که عکس و تصویر یکی از بهترین روش های تولید محتوا می باشد، به گونه ای که شبکه ی اجتماعی اینستاگرام بر پایه عکس و تصویر شروع به فعالیت کرد.
ویژگی های تولید کنندگان محتوا
به طور کلی هر شخصی که به عنوان تولید کننده محتوا فعالیت می کند، می بایست دارای ویژگی هایی به طور عمومی باشد. اولین ویژگی خلاقیت می باشد. اصلا مهم نیست شما در چه قالبی تولید محتوا انجام می دهید، باید خلاق باشید. حتما باید با توجه به هدف مشخصی تولید محتوا را انجام دهید. خلاصه گویی کنید و از روده درازی پرهیز کنید.
وظایف تولیدکننده محتوا
دنیای مجازی را اگر همچون اقیانوسی از آب در نظر بگیریم، محتوا حکم آب این اقیانوس را ایفا می کند که بدون آن هیچ معنا و مفهومی نمی توان برای فضای مجازی قائل بود. تولید کننده محتوا نقش اصلی را در خلق معنا و مفهوم برای یک کسب و کار دارد. محتوایی که به دست محتوا نویس تولید می شود باید حاوی یک پیام باشد. پیامی که ذهنیت مخاطبان را جهت دهی می کند و با هدفی خاص آن ها را به سمت و سوی تعیین شده می کشاند. این محتوا می تواند با هدف اطلاع رسانی در مورد ویژگی های یک محصول و یا با هدف بالا بردن نرخ فروش ارائه شود. به طور کلی وظایف مهمی بر عهده محتوا نویس قرار دارد که در این بخش شما را با مهمترین آن ها آشنا می کنیم:
-
ایجاد شوق و رغبت در مخاطبان و تحت تاثیر قرار دادن آن ها.
-
پیام رسانی به شیوه ای شفاف و واضح در یک چهارچوب و قالب استاندارد.
-
استفاده از منابع معتبر و قابل استناد برای تولید محتوا.
-
بالا بردن نرخ بازدید ها به واسطه تولید محتوای هدفمند و پر مخاطب.
-
تولید محتوای خلاقانه و غیر تکراری مطابق با معیارهای سئو.
-
بالا بردن نرخ تعامل با مخاطبان.
یک تولید کننده محتوا چه مهارت هایی باید داشته باشد؟
برای تبدیل شدن به یک فریلنسر تولید کننده محتوا در سطح حرفه ای، نیاز به برخی مهارت ها دارید. اگر می خواهید محتوای شما مورد پسند مخاطبان واقع شود، نرخ تعامل را بالا ببرد و منتج به فروش بیشتر شود باید این مهارت ها را در خود ایجاد کنید و پرورش دهید. اما این مهارت ها چیست؟
-
شما به عنوان یک تولید کننده محتوا باید خلاق و نوآور باشید. داشتن قلم قوی برای خلق محتوای جذاب با چاشنی خلاقیت از مهم ترین الزامات است.
-
یک کارشناس تولید محتوا باید مهارت تایپ سریع داشته باشد. بنابراین سعی کنید تایپ ده انگشتی را یاد بگیرید.
-
مهارت های سئو را بیاموزید. مهارت هایی مثل جستجوی کلمات کلیدی، استفاده از ابزارهای سئو و شیوه آنالیز محتوا همگی به شما کمک می کنند تا یک محتوا نویس درجه یک باشید.
-
به عنوان یک تولید کننده محتوا از شما توقع می رود مهارت جستجو کردن در گوگل را به خوبی بلد باشید.
-
مهارت هایی مثل ویراستاری و رعایت نکات نگارشی و ویرایشی برای فریلنسر تولید کننده محتوا ضروری است.
-
آشنایی با ابزارهای تولید محتوا و تسلط بر نرم افزارهای آفیس، فتوشاپ و سایر نرم افزارهای گرافیکی به ادمین تولید محتوا در خلق محتوا کمک می کنند.
مهارت های تخصصی برای تبدیل شدن به یک تولید کننده محتوای حرفه ای
اگر بتوانید به یک تولید کننده محتوای حرفه ای تبدیل شوید، سفارشات بیشتری دریافت می کنید و درآمدتان افزایش پیدا می کند. اما برای این منظور باید مهارت های تخصصی تان را تقویت کنید. این مهارت های تخصص شامل برخی مهارت ها مانند مهارت ترجمه، مهارت کار با نرم افزارهای تولید محتوا، مهارت سئو و مهارت کار با نرم افزارهای گرافیکی می شود. کار اصلی شما به عنوان یک متخصص محتوا، خلق محتوای مخاطب پسند و سئو محور است. بنابراین باید بتوانید همزمان یک کپی رایتر خوب، یک ویراستار خوب، یک مترجم خوب و حتی یک کارشناس سئوی خوب باشید.
تولید کنندگان محتوا در چه شاخه هایی می توانند کسب درآمد کنند؟
اگر به حوزه تولید محتوا علاقه دارید می توانید به عنوان فریلنسر تولید کننده محتوا در شاخه های مختلفی فعالیت داشته باشید. اما این شاخه ها چیست؟
-
تولید محتوای متنی و تصویری اینستاگرام جهت انتشار در پست و استوری توسط ادمین تولید محتوا.
-
تولید محتوای تصویری برای پلتفرم هایی مانند یوتیوب و آپارات.
-
تولید محتوای متنی برای وب سایت اعم از وبلاگ نویسی، محصول نویسی و نگارش صفحات لندینگ و رپورتاژ.
-
تولید محتوای صوتی مانند پادکست.
-
تولید محتوای گرافیکی مانند اینفوگرافی.
-
تولید محتوای بازنویسی شده.
ابزارهای لازم برای تولید محتوا چیست؟
یک تولید کننده محتوا باید آشنایی کامل با ابزارهای تولید محتوا داشته باشد. در این بخش تعدادی از این ابزارها را معرفی خواهیم کرد:
-
نرم افزار ورد برای تولید محتوای متنی.
-
نرم افزار گوگل داکس برای ویراستاری.
-
ابزار هوش مصنوعی گرامرلی برای تولید محتوای عاری از غلط املایی و دستوری.
-
ابزار محتوای DupliChecker برای بررسی اصالت و تکراری نبودن محتوا.
-
ابزار گوگل ترندز برای تحلیل ترندهای روز و بیشترین کلمات کلیدی جستجو شده.
-
ابزار Keyword Planner برای جستجوی کلمات کلیدی.
-
ابزارهای تولید محتوای گرافیکی مانند فتوشاپ، کنوا، گیفی و پیکس آرت.
-
ابزارهای تولید محتوای صوتی مانند Lexis Audio Editor و Adobe Audition.
دستمزد تولید کننده محتوا چقدر است؟
دستمزد فریلنسر تولید کننده محتوا به پارامترهای زیادی بستگی دارد. از جمله این پارامترها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
حجم محتوا از لحاظ تعداد کلمات.
-
ترجمه ای یا تالیفی بودن محتوا.
-
درجه تخصصی بودن محتوا.
-
نیازها و خواسته های کارفرما از ادمین تولید محتوا.
-
نوع محتوای تولیدی (متنی، گرافیکی یا صوتی)
-
میزان تخصص محتوا نویس.
سوالات متداول
-
داشتن مهارت ترجمه یکی از مهارت های ضروری برای ادمین تولید محتوا است. این مهارت شما را در مسیر تولید محتوا به موفقیت و درآمد بیشتری می رساند.
-
مسئولیت پذیری یکی از مهمترین مهارت های فریلنسر تولید کننده محتوا است. اگر نتوانید به چارت زمانی برنامه ریزی شده پایبند باشید و محتوا را به موقع به دست مخاطب برسانید، از اعتبار شما کاسته می شود.
-
این ابزارها کمک می کنند تا محتوای شما دارای استانداردهای لازم باشد و در عین حال از چهارچوب اصلی خود خارج نشود. با این ابزارها می توان به ارتقای سئو کمک کرد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
بسیار عالی بود با تشکر از زحمات شما