نحوه تولید محتوا بدون کامپیوتر
تولید محتوا بدون کامپیوتر، با استفاده از تلفن همراه اندرویدی و آیفون امکان پذیر است. از این رو، گرافیست می تواند از اپلیکیشن های مختلفی استفاده کند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مقدمه
تولید محتوا بدون کامپیوتر یکی از دغدغه ها می باشد. با افزایش قیمت کامپیوتر و لپ تاپ، خرید تجهیزات کمی سخت شده است. از این رو، تولیدکنندگان محتوا از تلفن همراه برای انجام امور خود استفاده می کنند. اپلیکیشن های مختلفی هستند که در مسیر ساخت محتوای گرافیکی (چه تصویری و چه ویدیویی) کاربرد دارند. اپلیکیشن های معرفی شده، چندین ایده ناب برای تولید محتوا بدون چهره را در اختیار کاربران قرار داده است تا کاربران بتوانند از قالب های آماده برای طراحی پوستر، بنر و آگهی بهره مند شوند. این گونه، طراح گرافیکی می تواند بدون کامپیوتر و لپ تاپ، نیاز خود را برطرف کند و به راحتی محتوای ارزشمندی را بسازد. قاعدتا، هر چه توانایی کاربر در تولید محتوای گرافیکی بیشتر باشد، می تواند از قابلیت های بیشتر اپلیکیشن ها استفاده کند.
معرفی اپلیکیشن های تولید محتوا بدون کامپیوتر برای ادیت و تدوین ویدیو
تولید محتوا بدون کامپیوتر یکی از دغدغه های ادیتورها و تدوین گرها است. محتوای ویدیویی جزو تاثیرگذارترین محتواهایی است که در عرض چند ثانیه، نظر مخاطب را جذب می کند. محتوای ویدیویی چه کوتاه باشد و چه بلند باشد، باز هم تاثیر خود را بر روی مخاطب دارد. اپلیکیشن ولو، ویدیو شاپ، وی ان و اینشات در زمینه تولید محتوا با موبایل، کاربرد بالایی دارند.
1- اپلیکیشن ولو (vllo):
ولو، برنامه کاربردی برای تولید محتوا با موبایل می باشد. این اپلیکیشن، در زمینه ویرایش محتوای ویدیویی، کاربرد دارد و نحوه کار آن، فوق العاده ساده و آسان است. ولو، قابل اجرا در اندروید و آیفون می باشد.
2- اپلیکیشن ویدیو شاپ (VideoShop):
VideoShop، برای تولید محتوا با موبایل (با سیستم عامل های اندروید و آیفون) کاربرد دارد. در ویرایش محتوای ویدیویی، تدوین گر می تواند از ویژگی هایی چون جلوه های ویژه (اسلوموشن)، جلوه های صوتی و تنظیم ویدیو بهره مند گردد.
3- اپلیکیشن وی ان (VN Video Editor Marker VlogNow):
یکی از انواع برنامه کاربردی برای تولید محتوا با موبایل، اپلیکیشن وی ان است که در زمینه ادیت محتوای ویدیویی، پرطرفدار است. تدوین گر با استفاده از این برنامه، می تواند افکت های مختلفی را روی تصویر امتحان کند. ناگفته نماند که این برنامه، قالب های آماده زیادی را فراهم کرده است تا عملیات تدوین و ادیت، سریع تر انجام گردد. وی ان، مناسب سیستم عامل های اندروید و آیفون می باشد.
4- اپلیکیشن اینشات (inshot):
یکی از اپلیکیشن های ساخت و ویرایش ویدیو، اینشات می باشد. یکی از نرم افزارهای تولید محتوا بدون کامپیوتر، اینشات است که با قابلیت هایی که دارد، می تواند ویدیوها را کراپ کند. از دیگر قابلیت های اینشات می توان به برش زدن، افزایش سرعت و افزودن فیلترهای مختلف اشاره کرد.
معرفی اپلیکیشن های تولید محتوا بدون کامپیوتر برای ادیت و ویرایش عکس و تصویر
تولید محتوا بدون کامپیوتر، در ظاهر کمی سخت و دشوار است ولی در اصل، اگر تمرین کنید و پشتکار داشته باشید، تولید محتوا با موبایل راحت و بی دردسر است. سه برنامه کاربردی برای تولید محتوا با موبایل شامل وی اس کو، لنسا و بازارت می شوند. تولید محتوا بدون چهره هم به صورت ویدیویی و هم به صورت عکس، قابل اجرا می باشد. اپلیکیشن تولید محتوا با گوشی شامل عکس برداری، ادیت، ویرایش و چندین ترفند گرافیکی می شود.
1- اپلیکیشن وی اس کو (vsco):
در تولید محتوا بدون چهره، اپلیکیشن وی اس کو، جزو برنامه های محبوب می باشد. از قابلیت های این اپلیکیشن می توان به ویرایش تصاویر، استفاده از دوربین داخل برنامه و ادیت تصاویر اشاره کرد. برنامه وی اس کو، هم برای اندروید و هم برای آیفون تنظیم شده است.
2- اپلیکیشن لنسا (lensa):
یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های ویرایش عکس، لنسا می باشد. اپلیکیشن لنسا، تعداد زیادی فیلتر مختلف دارد. از این رو، کاربر می تواند عکس های سلفی خود را با فیلترهای مختلف، ادیت کند. از قابلیت های لنسا می توان به حذف تاری عکس ها، پاک کردن قرمزی چشم، تنظیم حالت ابرو و حذف تصویر پیش زمینه اشاره کرد. لنسا مناسب اندروید و آیفون می باشد.
3- بازارت (bazaart):
اپلیکیشن بازارت، امکان انجام هر نوع ویرایش و ادیتی را فراهم کرده است تا کاربر، تمام خلاقیت خود را به کار ببرد. امکانات اپلیکیشن بازارت شامل انواع مختلف فیلترها، حذف پس زمینه تصاویر، افزودن متن به تصویر و برش دادن می شود. اپلیکیشن بازارت همانند دو اپلیکیشن قبلی، مناسب سیستم عامل اندروید و آیفون می باشد.
معرفی اپلیکیشن های تولید محتوای گرافیکی با موبایل
محتوای بصری شامل محتواهای گرافیکی می شود. تولید محتوای گرافیکی را می توان در طراحی پست اینستاگرام، استوری و حتی بنرها مشاهده کرد. در تولید محتوای گرافیکی، اصول و ویژگی های اساسی رعایت می شود تا توجه مخاطب جذب گردد و ترافیک وب سایت افزایش یابد. در تولید محتوا بدون کامپیوتر برای طراحی گرافیکی از اپلیکیشن هایی چون کانوا، ویدیو اسکرایب، وکتور نیتور، ادوب اکسپرس و بی فانکی استفاده می شود.
1- اپلیکیشن کانوا (Canva):
اصولا در آموزش تولید محتوا برای اینستاگرام از اپلیکیشن Canva استفاده می شود. نه تنها فضای اینستاگرام، بلکه توییتر و سایر فضاهای مجازی هم بستر مناسبی برای کانوا هستند. از کانوا برای ساخت عکس، بنر، پست، کارت دعوت و پوستر استفاده می گردد. کانوا هم برای اندروید و هم برای آیفون قابل نصب می باشد.
2- اپلیکیشن ویدیو اسکرایب (VideoScribe):
در تولید محتوا بدون کامپیوتر، از اپلیکیشن ویدیو اسکرایب برای تولید محتوای گرافیکی استفاده می شود. از این برنامه برای ساخت انیمیشن و گیف هم می توان بهره مند شد. این برنامه قابل دانلود بر روی دسکتاپ، اندروید و آیفون می باشد. اگر قصد تولید محتوا بدون کامپیوتر دارید، توصیه می شود از نسخه تهیه شده برای اندروید و آیفون استفاده نمایید.
3- اپلیکیشن وکتور نیتور (Vectornstor):
یکی از بهترین نرم افزارهای تولید محتوا با گوشی، وکتور نیتور می باشد که بر روی اندروید، آیفون و آیپد قابل نصب و اجرا است. برای استفاده از اپلیکیشن وکتور نیتور، کاربر نیاز به مهارت خاصی ندارد و می تواند با خلاقیت خود، به سادگی محتوای گرافیکی را طراحی کند. از ویژگی ها و خصوصیات این اپلیکیشن می توان به قابلیت پشتیبانی از قلم هوشمند، درست کردن تایم لپس، پشتیبانی از فایل های پی دی اف و تصویرسازی، اشاره کرد.
معرفی اپلیکیشن های ادوب اکسپرس و بی فانکی
4- اپلیکیشن ادوب اکسپرس (Adobe Creative Cloud Express):
یکی دیگر از بهترین نرم افزارهای تولید محتوا با گوشی، اپلیکیشن معرفی شده است که برای تولید محتوای گرافیکی نیازی به مهارت و تجربه خاصی نیست. این اپلیکیشن، انواع مختلف قالب ها را فراهم کرده است تا طراح با ایجاد تغییرات، بتواند طراحی لوگو کند. این اپلیکیشن هم بر روی گوشی های اندروید و هم بر روی گوشی های آیفون، قابل اجرا است.
5- اپلیکیشن بی فانکی (BeFunky Graphic Designer):
برای تولید محتوا بدون کامپیوتر می توان از اپلیکیشن بی فانکی برای طراحی اینفوگرافیک، پوستر، کارت، آگهی، بروشور و بنر استفاده کرد. استفاده از بی فانکی، فوق العاده ساده و بدون پیچیدگی است. ناگفته نماند که این اپلیکیشن دارای نسخه کروم می باشد و بر روی گوشی آیفون و اندروید هم قابل نصب است.
نتیجه گیری
در تولید محتوا بدون کامپیوتر، کاربر می تواند از تلفن همراه اندرویدی و آیفون استفاده کند تا محتوای تصویری، ویدیویی و گرافیکی تولید کند. تمام اپلیکیشن های معرفی شده، قابل نصب بر روی اندروید و آیفون می باشند و شما می توانید به راحتی آن ها را از اپ استور یا بازار، دانلود نمایید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید