چگونگی تدوین استراتژی تولید محتوا قوی
استراتژی تولید محتوا را در یک بیان ساده می توان به نگاشت، طراحی و توزیع محتوا به نیازمندی های خاص خود در یک کسب و کار تعریف کرد...


رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
استراتژی تولید محتوا
استراتژی تولید محتوا را در یک بیان ساده می توان به نگاشت، طراحی و توزیع محتوا به نیازمندی های خاص خود در یک کسب و کار تعریف کرد. موفقیت استراتژی تولید محتوای شما به ماهیت آن بستگی دارد. اگر محتوای شما مناسب و قوی باشد و همچنین بر اساس استراتژی تولید محتوا ایجاد شود، تلاش های بازاریابی محتوای شما را تقویت خواهد کرد. از سوی دیگر هم، اگر نسبتا معمولی باشد، فعالیت های بازاریابی شما بسیار سریع تر از آنچه که فکر میکنید، بی نتیجه خواهد ماند.
اگر شما هم قسمتی از آن ۷۷ درصد کسب و کار هایی هستید؛ که از تولید محتوا برای افزایش رشد نشان تجاری استفاده می کنند، باید تلاشی هماهنگ با محتوای با کیفیت خود داشته باشید. که نه تنها اطلاعات مفیدی را در اختیار کاربر قرار می دهد، بلکه روشی را در پیش می گیرد که او را با موضوع مورد نظر درگیر خواهد کرد. اما ابتدا باید با یک استراتژی مناسب بابت تولید آن راضی باشید. برای انجام این کار ابتدا هم برند و هم اهداف تجاری خود را درک کنید، سپس استراتژیها را براساس نیازهای محتوایی خود ایجاد کنید.
بیشتر بخوانید: هزینه تولید محتوا
ویژگی های استراتژی تولید محتوا قوی چیست؟
شما میتوانید برنامه استراتژی تولید محتوای خود را، با استفاده از نگرش های برگرفته از داده ها در رسانه های اجتماعی و دیگر موارد بچینید.
- در این دست مطالب اطلاعات باید بطور کامل به مخاطب ارائه شود.
- حتما باید کامل باشد.
- باید نتایج پایدار را برای دراز مدت ارائه دهد.
- استراتژی تولید محتوا باید برند تجاری شما را به عنوان یک لیدر فکری در جایگاه متمایز ارائه کند.
- در نهایت اعتماد و اعتبار به کسب و کار شما را افزایش می دهد.
البته در مورد کارکرد همیشگی استراتژی تولید محتوا نباید هیچ ابهامی وجود داشته باشد. اما عمدتا مشکل این است که بسیاری از کسب و کارها برای تولید مداوم نوع محتوایی که دارای شایستگی بازاریابی است، عموما دچار مشکل می شوند. بنابراین چگونه می توان محتوای مناسبی را تولید کرد، تا که انتظارات تجاریتان برآورده شود؟
در حالی که با تولید محتوا مناسب در تمام مدت زمان بازاریابی اندکی دشوار است، با این حال میتوانید فرآیند تولید محتوای خود را به چند مرحله تقسیم کنید تا سفر خود را به سمت محتوای قوی هموار کنید.
چیدمان استراتژی تولید محتوا
اولین قدم برای رقابت با سایرین، داشتن یک برنامه بازاریابی محتوای غنی و قابلاطمینان است. چیدمان استراتژی تولید محتوا مثل داشتن یک برنامه ریزی درست و مناسب در زندگی برای رسیدن به موفقیت اهمیت دارد. استراتژی تولید محتوا به مدیریت تقریبا هر رسانه ملموسی اشاره دارد، که شما آن را ایجاد می کنید.
فرقی هم نمیکند که ماهیت این محتوا چه چیزی باشد. کتبی، بصری، قابل دانلود و .. . این بخشی از برنامه بازاریابی است؛ که به طور پیوسته نشان میدهد شما چه کسی هستید و چه میزان مهارتی در صنعت مورد نظر دارید. تولید محتوا امکان ارزشمندی برای یک وب سایت محسوب می شود، اما مهم تر از آن هدف و برنامهای است که باید مد نظر داشته باشید.
زمانی که یک استراتژی تولید محتوا را توسعه میدهید، برخی موارد کلیدی وجود دارند که باید در نظر بگیرید:
- چیدمان استراتژی تولید محتوا با تعیین نوع مخاطب
ابتدا باید ببینیم که مخاطب هدف شما چه کسانی هستند. یا اینکه برای چه تعدادی از مخاطبین در حال ایجاد محتوا هستید؟ درست همانطور که کسب و کار شما ممکن است بیش از یک نوع مشتری داشته باشد، بدیهی است که استراتژی محتوای شما میتواند توسط بیش از یک نوع خواننده یا مخاطب دنبال شود. استفاده از انواع محتوا و کانالها در سطح وب به شما کمک میکند تا محتوای متفاوتی را با هر نوع مخاطبی که فکر می کنید می توانند به حوزه کاری شما علاقه مند باشند، منتقل کنید.
- استراتژی تولید محتوا برای منحصربفرد شدن
به طبع در هر حوزه کاری رقبایی وجود دارند، که محصولات و خدمات مشابهی را مانند شما به دیگران عرضه می کنند. این مسئله به این معناست که مشتریان بالقوه باید بدانند؛ که چه چیزی شما را بهتر، یا حداقل متفاوت از بقیه میسازد. در این حالت است که استراتژی تولید محتوا قوی می تواند، نقش موثری را ایفا کند. برای اینکه به دیگران اثبات کنید که چرا ارزش اعتماد کردن را دارید، باید ثابت کنید که آن محتوایی را که تولید می کنید با احترام به مخاطب و وقت با ارزش وی در نظر گرفته شده است.
سپس باید ببینید که محتوای شما چه شکلی خواهد بود؟ اینفوگرافی؟ ویدئو؟ پستهای بلاگی؟ پس از شناسایی موضوعاتی که میخواهید روی آن فوکوس کیند، باید ببینید که کدام فرمت ها را به بودجه خود اختصاص می دهید، تا بتوانید به واسطه ی آن بهترین حالت را بیان کنید.
- نحوه مدیریت مطالب و موضوعات در استراتژی تولید محتوا
فهمیدن این که چطور شما تمام محتوای خود را ایجاد و منتشر خواهید کرد، میتواند یک کار استرس آور باشد. استراتژی تولید محتوا نیز به همین دلیل مهم است. به کمک آن میتوانیم بفهمیم که چه چیزی باید ایجاد شود، و چه زمان نیز باید منتشر شود.
امروزه استراتژی های محتوایی از درهم ریختگی موضوعات به طور خاص جلوگیری می نماید. زمانی که یک تقویم تولید محتوا را برای برنامه ریزی در نظر میگیرید، میتوانید به راحتی پیام خود را تجسم کرده، و آن را به عنوان یک مرجع در طول زمان استفاده کنید.
پنج مرحله برای ایجاد محتوای استراتژیک :
مرحله 1: ایجاد پرسونای کاربر
مرحله 2: نقشه برداری از مراحل طی شونده توسط خریدار
مرحله 3: تعریف راه های ارتباطی خود
مرحله 4: ایجاد یک ماتریس محتوای استراتژیک
مرحله 5: ایجاد یک دنباله
مرحله اول: ایجاد پرسونای کاربر
کلید هر استراتژی تولید محتوا موفق، تعریف واضح مخاطب و سپس درک نیازها، خواسته ها و ویژگی های آنهاست. این در مورد تولید محتوای مناسب است که با مخاطبان صحبت می کند و به سؤالات آنها پاسخ می دهد. قبل از اینکه بتوانیم یک برنامه محتوای استراتژیک جمع آوری کنیم، باید نیازهای مخاطب اصلی خود را درک کنیم. این کار را می توان به راحتی با ایجاد پرسونای کاربر انجام داد.
پرسونای کاربر کهن الگوهایی هستند که نشان دهنده جمعیت خاصی در بازار هدف شما هستند. آنها باید تا حد امکان خاص باشند – بر اساس مشتریان واقعی یا مشتریان بالقوه هدف مدل سازی شوند. این به شما این امکان را میدهد که نقشها و چالشهایی که با آنها روبرو هستند را بهتر تجسم و مفهومسازی کنید – و اینکه چگونه میتوانید به حل آنها کمک کنید.
شما به طور کلی می خواهید 3 تا 5 پرسونا کاربر خاص را تعریف کنید. بیشتر خوب است، اما زیاده روی نکنید. به یاد داشته باشید که اینها کهن الگوها هستند و در این مرحله تقسیم بیش از حد مخاطبان شما فایده ای ندارد.
سپس، باید سه چیز کلیدی را برای هر شخصیت در نظر بگیرید: نقش، اهداف و نگرانی.
نقش - چه موقعیتی دارند
هدف - آنچه را که آنها امیدوارند به انجام برسانند، آنچه را که وظیفه دارند به آن برسند
نگرانی ها - با چه مشکلاتی روبرو هستند، چه مسائلی آنها را به فکر وا می دارد
برای ترسیم پرسونا های خاص خود و ویژگی هایی که هر کدام را تعریف می کنند، جدولی مانند این ایجاد کنید. دیدن آنها در کنار هم مفید است تا بتوانید تفاوتها بین هر نقش را ببینید.
نمودار شخصیت مشتری به جزئیات باورنکردنی می پردازد و اهداف و ارزشهای مشتری ایدهآل، چالشها و مشکلات، منابع اطلاعات و اعتراضها و نقش آنها در فرآیند خرید را تعریف میکند. آنها حتی شامل اطلاعات دقیق مانند هدف قرار دادن موقعیت مکانی، درآمد سالانه، سطح تحصیلات، و حتی سرگرمی های آنها هستند!
مرحله دوم: نقشه برداری از مراحل طی شونده توسط خریدار
هنگامی که فهمیدید با چه کسی صحبت می کنید، باید فرآیندی را که آنها از کشف اولیه محصول/خدمت شما طی می کنند تا جایی که واقعاً تصمیم به خرید آن می گیرند، درک کنید. هر یک از این پرسوناهایی که تعریف کردهاید، یک «مراحل خرید» منحصربهفرد دارند. بیایید ابتدا هر یک از مراحل خرید را تجزیه و تحلیل کنیم.
اطلاع
مرحله آگاهی از سفر خریدار "بالای هرم" است. این جایی است که مشتری برای اولین بار از شرکت، محصول یا خدمات شما آگاه می شود. آنها حتی ممکن است ندانند که مشکلی دارند که شما می توانید آن را حل کنید. برای این مرحله، باید روی محتوایی تمرکز کنید که مشتریان بالقوه را شناسایی می کند، نام تجاری شما را معرفی می کند یا مشکلی را مطرح می کند. ممکن است مشتری احتمالی شما علاقه مند به همکاری با شما در آینده باشد، اما اکنون زمان آن نیست که فروش داشته باشید. فقط خودتان را معرفی کنید و به آنها زمان بدهید تا شما را بشناسند.
برای شرکتها و آژانسهای B2B، میتوانید از محتوا استفاده کنید تا مخاطبان هدف خود را با ارائه چیزی موضوعی و شخصیت محور به آنها بشناسانید. Mixpanel با تولید محتوای وبلاگ خود که مستقیماً با مدیران محصول صحبت می کند این کار را به زیبایی انجام می دهد.
آنها می توانند کاملاً مطمئن باشند که هر کسی که روی این قسمت از محتوا کلیک می کند احتمالاً یک مدیر محصول است (یا حداقل به مدیریت محصول علاقه مند است). آنها با بازار هدف خود آگاهی ایجاد می کنند، حتی اگر محتوا، محصول واقعی Mixpanel را به آنها نمی فروشد.
به یاد داشته باشید که به این مرحله از فرآیند در رابطه با سایر مراحل فکر کنید. با هدایت ترافیک و ایجاد آشنایی با برند، میتوانید کارهایی مانند هدفگیری مجدد یا جذب مجدد این مخاطبان را بعداً از طریق راه های ارتباطی مختلف انجام دهید.
علاقه
آگاهی از یک محصول، خدمات یا شرکت همیشه بلافاصله به علاقه تبدیل نمی شود. برای برخی مشتریان، ممکن است زمانبندی بدی باشد. برای دیگران، ممکن است مدتی طول بکشد تا آنها درباره آنچه شما ارائه میدهید بیشتر بیاموزند و در نهایت تصمیم بگیرند که آیا آن چیزی است که به دنبال آن هستند یا خیر. برخی ممکن است هرگز از مرحله آگاهی عبور نکنند.
در هر صورت ممکن است، زمانی که مشتری به مرحله بعدی چرخه خرید حرکت کند، نوع محتوایی که میخواهید به آنها ارائه دهید به طرز چشمگیری تغییر خواهد کرد. به جای اینکه به سادگی اولین تماس را با مشتری احتمالی خود برقرار کنید، اکنون درگیر گفتگو هستید. آنها به داستانی که شما می گویید یا مشکلی که شما حل می کنید علاقه مند هستند و می خواهند بیشتر بیاموزند.
این را مانند مرحله خرید ویترینی در نظر بگیرید – مشتریان بالقوه می خواهند ببینند چه چیزی برای ارائه دارید، اما آماده صحبت با یک فروشنده نیستند. در این مرحله از سفر، مشتری احتمالی شما ممکن است با مشترک شدن در یک خبرنامه یا اتصال از طریق رسانه های اجتماعی، تماس اولیه را برقرار کند. نترسید! این کاملا طبیعی است.
از منظر B2B، این مرحلهای است که میخواهید موضوعی مرتبط با نیازهای مشتریان احتمالی خود معرفی کنید. یک مثال عالی از این، HubSpot است که مرکزی از تمام منابع بازاریابی رایگان خود، از جمله کتابها، ضبط وبینار، کتابهای الکترونیکی، دورهها، قالبها، دورههای آنلاین و موارد دیگر ایجاد کرد.
یک مثال عالی از Sephora، زنجیره خردهفروشی جهانی لوازم آرایشی است. Sephora جامعه Beauty Insider را ایجاد کرده است که به مشتریان بالقوه امکان می دهد سؤال بپرسند و در گفتگو با سایر مشتریان فعلی و بالقوه شرکت کنند، عکس ها و ویدیوهای مشتریان فعلی را مرور کنند، نظرات را بخوانند و توصیه ها را به اشتراک بگذارند، و همچنین برای رویدادها و کلاس های حضوری ثبت نام کنند.
تصمیم گیری
اگر مشتری بالقوه شما از مرحله علاقه به تصمیم گیری حرکت کرده است، پس آنها در حال فکرکردن به خرید هستند. اساساً، این بدان معنی است که آنها آنچه را که شما برای ارائه دارید دیده اند، فکر می کنند که می تواند به آنها کمک کند، اما آنها 100٪ متقاعد نشده اند که ارزش پول را دارد یا نه. وظیفه شما در اینجا این است که ترس های آنها را آرام کنید - ارزش آنچه را که برای ارائه دارید به آنها نشان دهید و تصمیم را تا حد امکان ساده کنید. اثبات اجتماعی نقش بزرگی در این مرحله بازی میکند و چیزهایی مانند توصیفات، بررسیها و مطالعات موردی میتوانند ارزش پیشنهادی را به وجود آورند و به خریدار کمک کنند تا تصمیم بگیرد که به سمت جلو حرکت کند.
عمل
هنگامی که شخصی تصمیم به خرید گرفت، ممکن است برای تصمیم گیری خرید به یک اعتبار نهایی یا کمی اطلاعات نیاز داشته باشد. در این مرحله، ممکن است انتخاب بین یک یا دو شرکت یا تصمیم گیری در مورد برون سپاری یا استخدام باشد. محتوایی که برای این مرحله از چرخه بهترین کارایی را دارد، محتوایی است که به مشتری بالقوه شما کمک می کند تا ارزش کار با شما را به طور خاص درک کند، نه فقط راه حلی که شما ارائه می دهید.
مرحله سوم: تعریف راه های ارتباطی و انواع محتوا
فراتر از اینکه فقط به مرحله ای که هر خریدار در آن قرار دارد فکر کنید، همچنین باید در نظر بگیرید که کدام راه های ارتباطی با مرحله مشتری در مراحل خرید هماهنگ هستند و چگونه می توانید با آنها ارتباط برقرار کنید. هر راه ارتباطی همچنین ممکن است خود را به انواع خاصی از محتوا اختصاص دهد.
انواع محتوا در مراحل خرید مشتری
اکنون، هنگامی که مراحل مختلف خرید و راه های ارتباطی را که میتوانید به آنها دسترسی پیدا کنید، درک کردید، میتوانید در دو بعد فکر کنید – هم خود کاربر و هم وضعیت فعلی او را در این فرآیند در نظر بگیرید. اینجاست که این رویکرد واقعا قدرتمند می شود. با این دو ملاحظه، میتوانید برنامهای ارائه دهید که چگونه محتوای خود را مستقیماً به نیازهای مشتریان خود هدف قرار دهید و ارزش زیادی ایجاد کنید.
مرحله چهارم: ایجاد یک ماتریس محتوای استراتژیک
اهمیت انواع مختلف محتوا نه تنها به مرحله فعلی آنها در فرآیند خرید، بلکه به هر مشتری و اهداف و نیازهای فردی آنها بستگی دارد. این بدان معنی است که ایجاد یک برنامه محتوا با نگاه کردن به شخصیت های کاربر یا مراحل خرید مشتری امکان پذیر نیست - آنها باید در یک ماتریس واحد ترکیب شوند، که این فرصت را ایجاد می کند تا به هر پرسونا در کل تصمیم خرید آنها پرداخته شود.
پرسونا های کاربر
در این چارچوب، هر فضا باید با ایدههای محتوایی خاصی پر شود که نیازهای آن نوع کاربر را در آن نقطه خاص از سفرشان برآورده کند. این به شما این امکان را میدهد تا نیازهای آنها و داستانهایی که میتوانید بگویید تا مشتری را به جلو ببرید، مشخص کنید. با تکمیل ماتریس، اکنون برنامه ای برای نحوه ایجاد محتوای مرتبط دارید.
اما مهمتر از آن، شما یک چارچوب استراتژی تولید محتوا دارید که اساس تمام محتوایی است که ایجاد می کنید. که هم با اهداف کسب و کار شما و هم با نیازهای مشتری شما مشخص، هدفمند و همسو خواهد بود.
مرحله پنجم: ایجاد یک دنباله
فراتر از تولید محتوای مناسب، گام بعدی در این فرآیند ایجاد توالی خواهد بود که در آن افراد مناسب را با محتوای مناسب در زمان مناسب درگیر کنید. باید به این فکر کنید که چگونه مخاطبان خود را تقسیم بندی می کنید و این محتوا را در طول رابطه آن ها با شرکت خود ارائه دهید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه میگردد.
لیست نظرات
اولین نظر را شما ثبت نمائید