آیا فونت لوگوی مربوط به هر کسب و کار متفاوت است؟ آشنایی با فونت های مختلف و کاربرد آن ها
آیا فونت لوگوی مربوط به هر کسب و کار متفاوت است؟ برای طراحی لوگو از چه فونت هایی می توان استفاده کرد؟ اصول انتخاب فونت برای لوگو در این مطلب
برای سفارش آنلاین طراحی لوگو کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی لوگو ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقدمه
آیا فونت لوگوی مربوط به هر کسب و کار متفاوت است؟ حتما تا به حال به لوگوهای مختلف و تایپوگرافی درج شده روی آن ها دقت کرده اید. معمولا تفاوت های زیادی در نوع فونت و تایپوگرافی حروف وجود دارد. ممکن است در درجه اول فکر کنید که این اشکال مختلف تایپوگرافی در لوگو، تنها به زیبایی و ظرافت کار مربوط می شوند اما این تمام ماجرا نیست. درست است که تایپوگرافی نقش مهمی در زیبایی و جذابیت لوگو ایفا می کند، اما باید متناسب با کار و حیطه شغلی شما نیز انتخاب شود. اگر به دنبال آشنایی با انواع فونت طراحی لوگو و کاربرد هر یک از آن ها هستید، بهتر است تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
آیا فونت لوگوی مربوط به هر کسب و کار متفاوت است؟ انواع تایپوگرافی در لوگو
آیا فونت لوگوی مربوط به هر کسب و کار متفاوت است؟ احتمالا این سوال به ذهنتان خطور می کند که از چه فونت هایی می توان برای طراحی لوگو استفاده کرد؟ چه فونت هایی برای طراحی لوگو وجود دارد و کاربرد هر یک از آن ها کدام است؟ باید بگوییم که تایپوگرافی های مختلفی برای طراحی لوگو وجود دارند که شما با توجه به نوع کسب و کار خود می توانید یکی از آن ها را برای طراحی لوگو انتخاب کنید. برای مثال اگر قرار است برای یک شرکت رسمی، بین المللی و معتبر، لوگوی مخصوصی طراحی کنید، بهتر است از یک فونت رسمی و شکیل استفاده کنید. استفاده از فونت های فانتزی برای لوگوی شرکت های رسمی می تواند باعث ریزش مخاطب شود.
پیشنهاد میکنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید.
آیا برای طراحی لوگو باید مدرک گرافیک داشته باشیم؟ آموزش روند کار
آیا فونت لوگوی مربوط به هر کسب و کار متفاوت است؟ پاسخ این سوال قطعا مثبت است. به طور کلی، طراحی لوگو نقش بسیار مهمی در فرآیند جذب مخاطب دارد. لوگوی هر مجموعه با توجه به مخاطبان هدف آن در دیجیتال مارکتینگ طراحی می شود. یک لوگو در صورتی استاندارد خواهد بود که اصول طراحی در آن رعایت شود. دقت به روانشناسی رنگ ها، داشتن ایده های خلاقانه، استفاده از تصاویر و اشکال مناسب، استفاده از فونت لوگو مناسب و... از جمله نکاتی هستند که حین طراحی لوگو باید به آن ها دقت کنید. در واقع رعایت اصول تایپوگرافی لوگو به عنوان یکی از مهم ترین گام ها در طراحی لوگو شناخته می شود.
انواع فونت لوگو و کاربرد آن ها در کارهای مختلف
آیا فونت لوگوی مربوط به هر کسب و کار متفاوت است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله، فونتی که برای لوگو انتخاب می کنید باید خاص و مطابق با زمینه کاری شما باشد. شاید فکر کنید این عمل کوچک و ابتدایی، هیچ تاثیری روی جذب یا ریزش مخاطب ندارد، اما این تصور کاملا اشتباه است. بگذارید با ذکر یک مثال این موضوع را برای شما روشن کنیم.
تصور کنید قصد نوشتن یک پروپوزال علمی در سطح بین المللی را دارید. برای کار خود یک فونت رسمی، خوانا و شکیل استفاده می کنید یا یک فونت فانتزی و غیر قابل خواندن؟ بدیهی است انتخاب شما گزینه اول است. اصلا در مجامع معتبر بین المللی برای پروپوزال های علمی که با خطوط ناخوانا و فانتزی نوشته شوند، ارزشی قائل نخواهند شد. در طراحی لوگو نیز به همین نحو است. شما باید فونتی مناسب برای کار خود انتخاب کنید. در ادامه برخی از انواع فونت لوگو فارسی و فونت لوگو انگلیسی را به شما معرفی می کنیم.
• فونت های سریف: فونت های سریف همان فونت های کلاسیک دندانه دار هستند. این فونت ها با ظاهر سنتی و کلاسیکی که دارند، حس اعتماد را در مخاطب ایجاد می کنند. از مهم ترین نمونه فونت های سریف می توان به فونت times new roman اشاره کرد.
• فونت های سنس سریف: فونت های سنس سریف نیز حالت کلاسیک دارند و تنها تفاوت آن ها با فونت های سریف در نداشتن دندانه است. این فونت ها در عین سادگی، جذابیت و اعتبار ویژه ای دارند. از مهم ترین فونت های این دسته می توان به فونت Calibri اشاره کرد.
• فونت های اسکریپت: فونت های اسکریپت حس نوشتن با قلم به صورت دستی را به مخاطب القا می کنند. از این جهت این فونت ها به عنوان فونت های خودمانی تر شناخته می شوند. از این رو بهتر است از این فونت ها برای طراحی لوگوهای غیر رسمی مانند فروشگاه های اکسسوری، آنلاین شاپ ها و... استفاده کنید. در لوگوی شرکت کوکاکولا از فونت های اسکریپت استفاده شده است.
• فونت های نمادین و تزیینی: از دیگر انواع فونت لوگو می توان به فونت های تزیینی و نمادین اشاره کرد. این فونت ها که در اصطلاح فونت های دکوراتیو خوانده می شوند، دارای ظاهری و جذاب و متفاوت هستند. برای مثال شرکت دیزنی برای طراحی لوگو خود از این فونت استفاده کرده است.
آیا فونت لوگوی مربوط به هر کسب و کار متفاوت است؟ آشنایی با اصول تایپوگرافی لوگو
تا به اینجای کار در مورد سوال آیا فونت لوگوی مربوط به هر کسب و کار متفاوت است؟، توضیحاتی به شما عزیزان ارائه دادیم. حال باید بدانید که علاوه بر تناسب کسب و کار با نوع فونت، باید اصول و نکات دیگری را نیز در نظر بگیرید. برای مثال یکی از این اصول، خوانا بودن فونت است. برای لوگوی خود نباید از فونت های عجیب و غریب فارسی یا انگلیسی استفاده کنید. خواندن این نوع فونت ها ممکن است برای مخاطب سخت باشد و نتواند با اسم برند و مجموعه شما ارتباط برقرار کند. باید دقت کنید که فونت انتخابی، علاوه بر زیبایی از خوانایی و سادگی نیز برخوردار باشد. باید طراحی لوگو را به نحوی انجام دهید که در ذهن مخاطب ماندگار شود.
نکته دیگری که حین ساخت لوگو با فونت های مناسب باید در نظر بگیرید، دقت به سایز حروف و تناسب آن با لوگوست. سایز فونت باید به گونه ای انتخاب شود که بیشترین هارمونی را با لوگوی طراحی شده داشته باشد. تمامی این نکات ظریف در کنار هم باعث جلب نظر مخاطب خواهند شد.
معرفی بهترین فونت های لوگو فارسی و انگلیسی برای طراحی لوگو
به طور کلی فونت های مختلفی برای طراحی لوگو در انواع فارسی و انگلیسی وجود دارند. البته برخی از این انواع فونت لوگو از مخاطبان بیشتری برخوردارند. بنابراین می توان گفت که این فونت ها به عنوان بهترین فونت های شناخته شده و طراح لوگو میتواند از آن ها استفاده کند. از مهم ترین فونت های فارسی برای طراحی لوگو می توان به فونت های تابان، سوفی، آراها و... اشاره کرد. بهترین فونت های طراحی انگلیسی نیز در futura، calson، Garamond و... خلاصه می شوند.
خلاصه و جمع بندی متن
در این مقاله به سوال مهم آیا فونت لوگوی مربوط به هر کسب و کار متفاوت است؟، پاسخ دادیم. توضیح دادیم که فونت هر لوگو باید با توجه به نوع کسب و کار و مخاطبان هدف انتخاب شود. در ادامه چند نوع از فونت های معروف در طراحی لوگو را به شما معرفی کرده و ویژگی های مربوط به هر یک از آن ها را نیز برای شما شرح دادیم. همچنین در مورد اصول تایپوگرافی در لوگوهای مختلف و بهترین فونت ها نیز توضیحاتی به شما ارائه کردیم.
بهتر است برای برخورداری از لوگوهایی استاندارد با بهترین فونت ها به شرکت های تولید محتوا مراجعه کنید. این شرکت ها علاوه بر سفارش تولید محتوا در زمینه طراحی لوگو نیز به شما خدماتی ارائه می کنند. با مراجعه به سایت رایا مارکتینگ می توانید علاوه بر سفارش طراحی لوگو از خواندن مقالات آموزشی با موضوعات سئو چیست، اصول انتخاب فونت برای لوگو و... لذت ببرید.
برای سفارش آنلاین طراحی لوگو کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی لوگو ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید