مفیدترین روش تحقیق کلیدواژه برای مخاطبان هدف
تحقیق کلیدواژه برای مخاطبان هدف از طریق ابزارهای کیورد ریسرچ (تحقیق کلمات کلیدی) رایگان و پولی موجود، انجام می شود.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مقدمه
تحقیق کلیدواژه برای مخاطبان هدف بر اساس نیاز کاربران و مخاطبان هر وب سایت صورت می گیرد. قاعدتا مخاطبان هر کسب و کار آنلاینی با سایر کسب و کارها متفاوت می باشد. کلیدواژه های مورد نیاز برای معرفی محصولات آرایشی با کلیدواژه های مورد نیاز وب سایت خدماتی متفاوت است.
تحقیق کلمات کلیدی با استفاده از ابزار تحقیق کلمات کلیدی یا ابزار کیورد ریسرچ صورت می گیرد. این ابزارها با در نظر گرفتن تمام جوانب، نتیجه را ارائه می کنند. تهیه پرسونا، این قابلیت را برای تولید کننده محتوا فراهم می کند تا بتواند محتوای متنی مناسبی را نگارش کند. پرسونای مخاطب هدف به تحقیق کلمات کلیدی جهت می دهد.
هزینه تحقیق کلمات کلیدی به عوامل متعددی بستگی دارد. با ما موفقیت و پیشرفت کسب و کار خود را تضمین کنید. جهت آشنایی بیشتر با مقاله "مفیدترین روش تحقیق کلیدواژه برای مخاطبان هدف" با ما در ادامه، همراه باشید.
مخاطب هدف یا پرسونا کیست؟
کسب و کارهای آنلاین برای بازاریابی محتوایی در فضای دیجیتال مارکتینگ نیاز به تهیه پرسونای مخاطب هدف دارند. شناخت مخاطب هدف شامل آشنایی با ویژگی ها و علاقه مندی های مخاطبان می شود. پرسونا یا کاربر نما، لیستی از عقاید کاربران، رفتارهای مرتبط آن ها با سایت، برند و محصولاتی که کاربر پسند هستند، می باشد.
تولید کننده محتوای متنی با استفاده از پرسونای مخاطب، محتوای مورد نیاز کاربران را نگارش می کند. پرسونای مخاطب، به لحن، قالب و استراتژی محتوا، سمت و سو می دهد تا محتوای متنی کاربرپسند تولید شود. پرسونا، نمایان گر جامعه ای از کاربران می باشد و به نوعی، یک شخصیت خیالی را به تصویر می کشد تا نویسنده، خط فکری مشخصی را دنبال کند. قبل از نگارش محتوای متنی، تحقیق کلیدواژه برای مخاطبان هدف الزامی است.
پرسونا، نشان دهنده اهداف و رفتارهای گروهی از کاربران می باشد که به صورت فرضی به یک شخصیت خیالی، نسبت داده شده است. پرسونا، توضیحاتی چون الگوهای رفتاری، اهداف، تمایلات، محدودیت ها، مهارت ها و عقاید کاربران را به تصویر می کشد. با در نظر گرفتن پرسونای مخاطب هدف بایستی فرآیند تحقیق کلمات کلیدی صورت گیرد تا کلمه کلیدی های مرتبط و مناسبی انتخاب شوند.
چرا باید کوئری مناسب با مخاطبان هدف طراحی کنیم؟
کوئری مناسب یا همان فرآیند تحقیق کلمات کلیدی بایستی با در نظر گرفتن مخاطبان هدف صورت گیرد. با استفاده از کوئری مناسب، اطلاعاتی از مشتریان فعلی وب سایت استخراج می شود. CRM زمینه تجزیه و تحلیل مشتریان فعلی وب سایت را فراهم کرده است.
از شبکه های اجتماعی هم می توان کمک گرفت. سوشال مدیا امکان استخراج میزان علاقه مندی به محصولات و خدمات برندهای مختلف را فراهم کرده است تا پرسونای مخاطب هدف با دقت تهیه شود. یکی از دلایل استفاده از کوئری مناسب، تجزیه و تحلیل SERP ها است.
با تجزیه و تحلیل SERP ها، جست و جوهای کاربران در موتورهای جست و جو و سوشال مدیا کاملا درک می شود. با آنالیز رتبه کلمات کلیدی در سایت، رقبای خود را تجزیه و تحلیل نمایید. رقبای کسب و کارهای آنلاین، صفحات برتر و کسب و کارهای رقبا هستند.
از مشتریان فعلی خود، نظرسنجی نمایید تا بتوانید بهترین پرسونا را تهیه کنید. برای این منظور کاربر می تواند از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی رایگان و پولی استفاده کند تا موضوعات و دغدغه های اصلی مشتریان خود را شناسایی کند. یکی از کوئری های مناسب برای تهیه پرسونای هدف، Semrush Market Explorer است.
انواع مخاطبان هدف
در هنگام تحقیق کلیدواژه برای مخاطبان هدف بایستی با انواع مخاطبان هدف آشنا شوید. مخاطبان هدف بر اساس علایق، محل زندگی، جنسیت، سن، وضعیت تاهل، سطح تحصیلات، شغل و حرفه ای که دارند، دسته بندی می شوند. انواع مخاطبان هدف به سه دسته زیر تقسیم شده اند:
1- Interest (علاقه): یکی از انواع مخاطبان هدف، دسته بندی مشتریان بر اساس ترجیحات، سرگرمی و علاقه مندی مشتریان می باشد. برای مثال، مشتریانی که به حوزه مالی علاقه دارند با مشتریانی که به حوزه مطالعه علاقه دارند، در یک دسته قرار نمی گیرند. دسته بندی مشتریان بر اساس علاقه آن ها، متنوع می باشد.
2- Purchase Intention (قصد خرید): یکی دیگر از انواع مخاطبان هدف، Purchase Intention است. در این حالت، مشتریانی که قصد خرید محصولات و خدمات مشخصی دارند، در یک دسته قرار می گیرند. برای مثال، مخاطبانی که قصد خرید محصولات آرایشی و بهداشتی دارند در یک دسته مشخص قرار می گیرند.
3- Subcultures (زیر فرهنگ ها): نوع سوم مخاطبان هدف شامل Subcultures می شود. در این صورت، مشتریان و مخاطبان که تجربیات مشترکی دارند در یک دسته قرار می گیرند. برای مثال، افرادی که به هر یک از ژانرهای موسیقی علاقه دارند، دسته بندی می شوند.
Search intent یا نیت کاربر چیست؟
قاعدتا کاربران با هدف مشخصی به دنبال تحقیق کلیدواژه برای مخاطبان هدف می روند. Search intent، نیت کاربر از تحقیق کلمات کلیدی را نشان می دهد. هر کاربری برای تحقیق کلمات کلیدی، هدف معینی دارد. اهداف صاحبان کسب و کارها از تحقیق کلمات کلیدی شامل رونق کسب و کار، افزایش مخاطبان، تبدیل مخاطب به فالوور، تبدیل فالوور به مشتری، فروش بیشتر و بیشتر دیده شدن، می شود.
در کل، هدف اصلی از تهیه پرسونای مخاطب هدف، موفقیت در معرفی کسب و کارهای آنلاین است. قبل از ثبت سفارش تولید محتوا، نیت کاربر از تولید محتوا بایستی مشخص شود. موتورهای جست و جو اعم از گوگل بایستی نیت کاربر را درک کنند و مطابق با نیت کاربر، صفحاتی را نمایش دهند.
موتورهای جست و جو، به خصوص گوگل، در تلاش هستند که با ارتقای الگوریتم خود به راحتی وب سایت های مناسب را پیدا کنند و به کاربران نمایش دهند. گوگل با تغییر الگوریتم جست و جوی خود توانسته نیاز کاربران را برطرف کند و نتیجه جست و جو را در مدت زمان کوتاهی به کاربران نمایش دهد. ترتیب نمایش وب سایت ها در گوگل بر اساس رتبه بندی گوگل می باشد. از این رو، رتبه گرفتن از موتور جست و جوی گوگل اهمیت بالایی دارد.
روش های پیدا کردن و گسترش کلمات کلیدی برای پرسونای مخاطب
تحقیق کلیدواژه برای مخاطبان هدف بایستی توسط افراد متخصص و ماهر صورت گیرد. برای تحقیق کلمات کلیدی، ابزارهای مختلفی وجود دارد که افراد عادی نمی توانند با آن ها کار کنند و نیاز خود را برطرف کنند. ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی به دو صورت رایگان و پولی در دسترس کاربران هستند.
اولین قدم در تولید محتوا، تحقیق کلمات کلیدی بر اساس پرسونای مخاطب هدف می باشد. ابزار تحقیق کلمات کلیدی رقیب در فضای دیجیتال مارکتینگ، محدود نیست! از این رو، افراد برای تسلط بر ابزارهای موجود بایستی دوره های آموزشی بگذرانند تا بتواند به صفر تا صد استفاده و بهره مندی از این ابزار، مسلط شوند.
نقش تحقیق کلمات کلیدی در بازاریابی دیجیتال فوق العاده پررنگ می باشد. اگر تخصص کافی برای تحقیق کلمات کلیدی ندارید، توصیه می شود از شرکت های معتبری که در این زمینه فعالیت هستند، کمک بگیرید. یکی از شرکت های معتبر در زمینه تحقیق کلمات کلیدی، مجموعه رایا مارکتینگ می باشد. جهت ثبت سفارش تحقیق کلمات کلیدی در رایا مارکتینگ با ما همراه باشید. موفقیت کسب و کار خود را با ما تضمین کنید.
کلام آخر
در این مقاله راجع به تحقیق کلیدواژه برای مخاطبان هدف صحبت شد تا صاحبان کسب و کار بتوانند مخاطبان خود را به فالوور و فالوورهای خود را به مشتری تبدیل کنند. در فضای دیجیتال مارکتینگ و سوشال مدیا بایستی بر روی کیفیت محتوای متنی، مانور داده شود.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید