با Yoast SEO موجودیت ها را به محتوای خود پیوند دهید
موتورهای جستجو عاشق موجودیت ها (entities) هستند. اما برخی عبارات می توانند معانی مختلفی داشته باشند و به موجودیت های مختلفی اشاره کنند.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقدمه
موتورهای جستجو عاشق موجودیت ها (entities) هستند. موجودیت ها شامل افراد، مکان ها، اشیا، مفاهیم یا ایده ها هستند. بسیاری از کلماتی که جستجو می کنیم می توانند یک موجودیت باشند. اما برخی عبارات می توانند معانی مختلفی داشته باشند و به موجودیت های مختلفی اشاره کنند. به عنوان مثال عبارت "مریخ" را در نظر بگیرید. آیا شما دارید درباره سیاره مریخ صحبت می کنید یا آب نبات مریخی؟ محتوای شما نوع این موجودیت ها برای موتورهای جستجو معین می کند. پس باید بیاموزید چگونه با استفاده از Yoast SEO موجودیت ها را به محتوای خود پیوند دهید.
بیایید در مورد معناشناسی صحبت کنیم
معناشناسی اشاره به جستجو در معانی کلمات دارد. شما می توانید یک مقاله درباره مریخ بنویسید بدون اینکه هرگز مستقیماً اسمی از مریخ ببرید . اگر اصطلاحات و عبارات متداول را به کار ببرید مخاطب موضوع مقاله شما را درک می کند. بیایید کلمه کلیدی "مریخ" را در نظر بگیرید. مریخ یک موجودیت است و موتورهای جستجو از معناشناسی برای تعیین نتایج جستجو استفاده می کنند.
طبق تعریف Google موجودیت عبارت است از:
"یک شی یا مفهومی که منحصر به فرد است، یونیک است، کاملاً مشخص و قابل تشخیص است. بر فرض مثال، یک موجودیت ممکن است یک شخص، مکان، مورد، ایده، مفهومی انتزاعی، عنصری ملموس و یا ترکیبی از این موارد باشد. به طور کل موجودیت ها شامل اشیا یا مفاهیمی هستند که در زبان شناسی با اسم نشان داده می شوند."
حال اگر مریخ را در Google جستجو کنید احتمالا نتایج جستجو در مورد سیاره مریخ خواهد بود. اما چرا؟ چرا آب نبات مریخی در لیست نتایج نیست؟ یا شرکت شکلات سازی مریخ؟ یا منطقه جدید کشف شده در تورنتو به نام مریخ؟ شاید هم فیلم ژاپنی مریخ باشد؟ در جواب باید گفت که Google با استفاده از سابقه جستجویتان نیت شما از جستجو را حدس می زند. همچنین از مترادف های کلمات کلیدی نیز برای تعیین نتایج جستجو استفاده می شود.
عبارات و اصطلاحات مشترک
عبارات و اصطلاحات مشترک اصطلاحاتی هستند که معمولاً برای توصیف یک موجودیت به کار می رود. اینها کلماتی هستند که به احتمال زیاد در محتوای مربوط به یک موجودیت ظاهر می شوند. محتوای مربوط به سیاره مریخ قاعدتا باید حاوی عبارات زیر باشد:
"سیاره سرخ" ، "نیمکره شمالی" ، "جو کم فشار" ، "دهانه های مریخی" ، "ظاهر نارنجی قرمز" ، "سیاره زمینی" ، " قمر المپیوس" ، "دومین سیاره کوچک در منظومه شمسی" و ... .
اما محتوای مربوط به آب نبات مریخی شامل عباراتی مانند:
"آب نبات شکلاتی" ، "کارامل پوشیده شده از شکلات" ، "نسخه های محدود" ، "عناصر یا اجزا" ، "اطلاعات غذایی" و ... .
در حالی که در محتوای مربوط به فیلم مریخ 2016 از بازیگران اصلی آن ری کاشینو و ماکیو کریشیما نام برده می شود.
در واقع همه این کلمات کلیدی، عبارات و اصطلاحات مشترک هستند. ما با نوعی از محتوا سروکار داریم که از لحاظ معنایی با کلمه کلیدی اصلی مرتبط بوده اما شامل خود کلمه کلیدی نمی باشد. عبارات و اصطلاحات مشترک ممکن است مترادف باشند، اما اغلب به این دلیل استفاده می شوند تا درباره یک اصطلاح اطلاعاتی را به ما بدهند. موتور های جستجو، محتوای شما را از نظر وجود این نوع اصطلاحات مرتبط اسکن می کنند تا تصویری از ماهیت محتوای شما بدست بیاورند. پس از آن با پیوند معنایی موجودیت ها می توان محتوا را به درستی ایندکس کرد.
محتوای خود را برای ایندکس مبتنی بر عبارت بهینه کنید
مدت هاست که گوگل چندین اختراع را ثبت کرده که در آن یک سیستم ایندکس مبتنی بر عبارت توسعه داده و سیستم هایی را معرفی کرده که با استفاده از عبارات هم زمان خوشه بندی موضوعات را بهینه می کند. این سیستم بازیابی اطلاعات، از اصطلاحات برای ایندکس، سازماندهی، بازیابی و توصیف محتوا بهره می برد. Google با تجزیه و تحلیل یک موجودیت (درک معانی تمام عباراتی که به یک موجودیت مرتبط هستند) می تواند درک کند که محتوا شما مربوط به چیست.
به نظر چیز پیچیده ای می آید اما شما باید محتوای خود را بر اساس آن بهینه کنید. در واقع شما قبلا این کار را انجام می دادید. یعنی ابتدا تحقیق کلمه کلیدی را انجام داده تا عباراتی را که کاربران در مورد یک کلمه کلیدی جستجو می کنند را یافته و در محتوای خود به کار ببرید.
پس بهتر است هنگام نوشتن در مورد یک موجودیت درون محتوای خود تا آنجا که ممکن است در مورد آن موجودیت مفاهیم مختلفی را بگنجانید تا موتورهای جستجو راحت تر بفهمند محتوای شما درباره چیست. از هرجمله معنادار مرتبط با موجودیت خود استفاده کنید.
مطالعه مقاله استفاده از ابزار تحلیل بنیادی برای نوشتن مقالات بنیادی را به شما پیشنهاد می کنیم.
بر فرض مثال اگر در مورد سیاره مریخ می نویسید نگاهی به نمودار دانش گوگل داشته باشید و از ویکی پدیا کمک بگیرید. نتایج جستجو را بررسی کنید تا دریابید چه عبارات و اصطلاحات رایجی در مورد آن موجودیت وجود دارد همچنین وضعیت سایت های رقیب را در مورد آن موجودیت بررسی کرده و ببینید آنها چطور موجودیت مذکور را توصیف می کنند.
عناوین را بهبود دهید
موضوع یک پاراگراف مفهوم آن را می رساند. حساسیت Google در مورد موجودیت و نمودارهای دانش در چیزی به نام لایه عناوین مشخص است. لایه عناوین بر روی نمودار دانش قرار گرفته و مانند رابطی موجودیت را به عناوین متصل کرده و در صورت نیاز محتوای صحیح را به عناوین متصل می کند. از آنجا که لایه عناوین محتوای یک عنوان را می داند پس راحت تر می تواند کاربر را به محتوای مورد نظر هدایت کند.
Google برای برنامه دیسکاوری خود از لایه عناوین استفاده می کند. گوگل دیسکاوری برنامه ای است که بر روی تلفن همراه نصب شده و محتواهای زیادی از موضوعات جالبی که دوست دارید به شما نمایش می دهد. برای برجسته نمودن محتوای خود در این ابزار جدید، باید عناوین خود را به موجودیت ها متصل کنید و اطمینان حاصل کنید که مفهوم این موجودیت ها با آنچه کاربران به دنبال آن هستند مطابقت داشته باشد.
ابزارهای مفید برای یافتن موضوعات، موجودیت ها و مفاهیم
دانستن عناوین در تولید محتوا نکته کلیدی است و تمام اصطلاحات اساسی را درون خود جای داده است. به خاطر همین شما باید نه تنها در مورد کلمات کلیدی بلکه در مورد موضوع خود نیز تحقیق کنید. خوشبختانه در دنیای مجازی ابزارهای زیادی برای کمک به تحقیق در مورد موضوعات وجود دارد و با کمک آن ها شما می توانید عبارات و موجودیت ها مورد نیاز خود را پیدا کنید. کافیست موارد زیر را بررسی کرده تا از آنها برای موضوعات خود ایده بگیرید.
Onelook.com: یک فرهنگ لغت غنی
Conceptnet.io: شبکه معنایی برای معانی کلمات
Visuwords.com: ارتباطات را به صورت بصری بیابید
Answerthepublic.com: استخراج داده های خودکار
RelatedWords.org: کلمات مرتبط را بیابید
WordNet: یک پایگاه داده واژگانی
Google NLP API: یافتن موجودیت ها در متن
Knowledge Graph API Search: جستجو در نمودار دانش Google
ویکی پدیا
Google Trends: نشان می دهد که کدام کلمات عنوان هستند
ابزارهای جستجوگرها مانند SEMRush و Ahrefs
چگونه می توان از Yoast SEO برای پیوند دادن موجودیت ها به محتوای خود استفاده کرد
پس از یافتن مفاهیم مربوط به عنوان و موجودیت ها حالا می توانید از Yoast SEO برای نگارش یک محتوای عالی استفاده کنید. ابزارهای تجزیه و تحلیل به شما کمک می کند تا عناوین را حفظ کرده و به شما در تولید محتوای مناسب برای کاربران و موتورهای جستجو کمک می کنند.
ناگفته نماند Yoast SEO Premium ابزارهای بیشتری برای این کار دارد. یکی از کارهایی که می توان با Yoast SEO Premium انجام داد تحلیل محتوایتان برای بهبود استفاده از مترادف ها و عبارات کلیدی است. با بررسی این موارد می توانید اطمینان حاصل کنید که مفهوم محتوای شما با موجودیت ها سازگار است.
اما در ادامه روش انجام این کار به طور خلاصه آمده است:
- در مورد موضوع خود تحقیق کنید
- ساختار موضوع (قوانین نقشه برداری ذهن!)
- عبارت کلیدی خود را برای این محتوا انتخاب کنید
- مترادف ها را پیدا کنید
- عبارات کلیدی یا مفاهیم مرتبط را پیدا کنید
- مترادف این اصطلاحات را پیدا کنید
- کلمه کلیدی اصلی خود را در Yoast SEO وارد کنید
- مترادف کلمه کلیدی اصلی را وارد کنید
- اولین عبارت کلیدی مرتبط را نیز وارد کنید
- تمام مترادف های آن عبارت را وارد کنید
- و در صورت لزوم، یک عبارت کلیدی مرتبط دیگر نیز وارد کنید
- از جملات مترادف استفاده کنید.
- یک محتوای حماسی بنویسید!
- بازخوردی را که از Yoast SEO دریافت می کنید بررسی کرده و متناسب با آن تغییرات را انجام دهید (به یاد داشته باشید لازم نیست در همه موارد تیک سبز دریافت کنید)
شما با تحقیقات لازم موضوع محتوای خود را خواهید دانست بنابراین باید بتوانید محتوایی بنویسید که به طور طبیعی تمام مفاهیم، موجودیت ها و عبارات مهم را شامل شود. افزونه Yoast SEO Premium به شما کمک می کند تا موضوع خود را هر چه بهتر توصیف کنید.
همچنین فراموش نکنید که محتوای خود را با عبارات کلیدی و مترادف های مرتبط در افزونه Yoast SEO Premium بهینه کنید.
استفاده از مترادف ها به شما اجازه می دهد تا مفاهیم بیشتری را به مقالات خود اضافه کنید
یک چیز دیگر: از کلمات کلیدی LSI استفاده نکنید
در سال های گذشته از اصطلاح "کلمات کلیدی LSI" بارها و بارها به عنوان روشی جادویی برای ایفای نقش در رتبه بندی گوگل نام برده می شود. آنها دیگر نیستند. این شما هستید که باید برای موتورهای جستجو محتوا فراهم کنید. نمایه سازی معنایی پنهان هیچ ارتباطی با این قضیه ندارد. شواهدی وجود ندارد موتورهای جستجو از ایندکس معنایی پنهان برای تعیین رتبه بندی استفاده کند. ایندکس معنایی پنهان روشی برای تجزیه و تحلیل اسناد مربوط به دهه 90 بود که فقط روی اسناد کاربرد داشت و اکنون جایی در سئو ندارد.
منبع:
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید