طراحی بنر نوروزی بر اساس تاریخچه نوروز
طراحی بنر نوروزی به چه صورت باید طراحی شود و اصول طراحی آن چیست وچه ویژگیهایی باید داشتهباشد؟ رایا مارکتینگ شما را به خواندن این مقاله دعوت میکند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین طراحی گرافیکی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی گرافیکی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
برای استفاده بهتر از طراحی بنر نوروزی باید ابتدا در مورد آن اطلاعاتی کسب کنیم . نوروز نماد و آغاز رحمت الهی است زیرا با شروع بهار نم نم بارشهای بهاری آغاز می شود و زمین تشنه سیراب می شود و حیات دوباره آغاز می گردد . نوروز نماد و سمبل پیروزی خوبی بر بدی بوده .عید نوروز جشن آغاز سال جدید است که از زمان باستان در میان آریایی ها بوده و در زمان کوروش کبیر به رسمیت در بین ایرانیان شناخته شده بود.
در نگاهی به این رسم پر شکوه و عظمت می اندازیم و درباره چگونگی طراحی بنر نوروزی توضیحاتی را خدمت شما عزیزان تقدیم می کنیم .امیدواریم بتوانیم شما را تا رسیدن به هدفتان یاری کنیم .طراحی بنر نوروزی که یکی از راه های اطلاع رسانی مخاطب می باشد در بسیاری از زمینه ها یارای افراد در جذب مخاطب بوده است. در مقاله ای با عنوان طراحی بنر دهه فجر چیست؟ اطلاعات مفیدی را در رابطه با تبلیغات بنری کسب خواهید کرد.
عید نوروزی
برگزاری جشن و سرور در فرهنگ سرزمین ایران از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و هست .در دوران باستان هر روز ، نام خاصی در گاهشماری باستانی ایرانیان داشت و هر ماه ، روزی که همنام همان ماه می شد را جشن می گرفتند ، بنابراین جشن های متعددی همچون آبانگان ، تیرگان ، مردادگان ، مهرگان و ... در طول سال ها برگزار می گردید البته مراسمات خاص دیگری هم مانند یلدا ، گاهنبارها ، سده و ... نیز وجود داشت که یکی از مهمترین آنها جشن نوروز باستان بود که تا کنون پیشینه و تاریخچه ای سه هزار ساله دارد و یکی از کهن ترین
یکم فروردین ماه،نخستین روز از سال شمسی ایرانی را نوروز نامگذاری کرده اند که جشن آغاز سال نوی ایرانی است . جشن نوروزی از کهنترین جشنهای دوران ایران باستان بوده که تا امروز جایگاه خود را حفظ کرده است . هنوز هم مردم مناطق گوناگون فلات ایران، این روز باشکوه را جشن گرفته و به شادی می پردازند . زمان برگزاری جشن نوروز مصادف با آغاز اولین روز بهار است که به آن جشن بهاره هم می گویند .
در بسیاری از کشور هایی که جشن نوروز را در آیین خود دارند ، این روزها را به خاطر جایگاه ارزشمند این جشن ، تعطیلی رسمی اعلام می کنند . جشن عید نوروز که از کهن ترین و مهم ترین جشن های ایرانی محسوب می شود به گفته پژوهشگران بنیاد ایرانی و هندی ندارد بلکه به احتمال زیاد به اقوام بومی نجد ایران قبل از مهاجرت و آریایی ها نسبت داده شده است .
همانطور که گفتیم عید نوروز از قدیمی ترین و با اهمیت ترین اعیاد ایرانی به شمار میآید ، پژوهشگران معتقدند که این جشن بنیادش ایرانی و یا هندی نیست بلکه به احتمال زیاد به اقوام بومی نجد ایران قبل از مهاجرت و آریایی ها بر می گردد.
جالب است که در پیشینه نوروز علت نامگذاری خاصی برای آن تعریف نکرده اندو آنچه هست طبق افسانه هاست که در برخی از آنها علت نام گذاری این روز را این گونه بیان کرده اند که جمشید بعد از آن که در یک چنین روزی از کاخ خود در جنوب دریاچه ارومیه بیرون می آید و با تحت تاثیر قرار گرفتن از آفتاب سوزان و درخشان و طراوت تازه هوا آن روز را نوروز نامگذاری کرده است که تا کنون هر ساله این روز با آیین ها و مراسمات خاص اجرا گردیده است.
در واقع همانطور که اشاره کردیم نوروز در زمان کورش کبیر بود که برای اولین بار به رسمیت شناخته شد . وی در سال 538 در چنین روزهایی دستور به پاکسازی محیط زیست،ترفیع نظامیان،عفو مجرمان داد . البته باید به این نکته هم توجه داشت که ساسانیان و اشکانیان نیز نوروز باستانی را گرامی می داشتند و جشن می گرفتند و جشنهایشان حداقل 6 روز طول می کشید و روزهایشان را به دو دوره نوروز کوچک ونوروز بزرگ تقسیم میکردند.
پس از اسلام در دوران سلجوقیان، به دستور جلال الدین ملک شاه سلجوقی ، چندین ستاره شناس ایرانی از جمله خیام دور هم جمع شدند وبعد از بررسی هایشان جایگاه نوروز را در یک بهار هنگام وارد شدن آفتاب به برج حمل ثابت نگه داشتند بنابراین طبق تقویم جلالی برای اینکه نوروز در شروع بهار ثابت بماند قرار بر این شد که تقریبا هر چهار یا پنج سال یک بار به جای اینکه تعداد روزهای سال 365 روز باشد 366 روز در شروع این گاه شماری از سال 392 قرار گرفته شود .
نوروز به عنوان یک جشن نسل به نسل چرخیده تا به امروز رسیده است وشناسنامه ایرانی به خود گرفته است و از آن به عنوان نماد پیوندگر افراد و اقوام ایرانی و ملت ایران یاد میگردد .
نوروز، با عنوان رسمی (روز بینالمللی نوروز) ، توسط یونسکو (UNESCO) به عنوان میراث فرهنگی و معنوی بشربه صورت جهانی ثبت گردیده است . این روز همچنین یکی از روزهای مقدس و اعیاد مذهبی زرتشتیان و بهاییان است .
در نوروز طبق آیین و رسم و رسومات هر قوم مراسم هایی انجام می دهند مانند خانه تکانی ، دیدو بازدید ، برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی ، برپایی جشنواره های قومی و ...... که هر ساله این رسومات با استقبال گرم مردم روبرو میشود.
طراحی بنر نوروزی
طراحی بنر نوروزی یکی از راه های مناسب برای ارتباط با مخاطب در زمینه های مختلف در این روزها می باشد . مسئولان ، در سفرهای نوروزی که یکی از آیین های پرطرفدار این روز است از طراحی بنر نوروزیبرای همراهی مردم در جاده ها و اطلاع از شهر های پیش رو و ... استفاده میکند . همچنین در این روزها نمایشگاه های زیادی برپا می شوند با موضوعات نوروزی که برای اینکه مردم از مکان و زمان آنها مطلع گردند از طراحی بنر نوروزی استفاده می کنند.
در طراحی بنر نوروزی باید دقت داشت که مخاطب به دنبال یک طرح انرژی بخش و جذاب است تا به آن اعتماد کند و زمان خود را صرف آن کند پس با شناخت از مخاطب و استفاده از رنگبندی درست و همچنین رعایت اصول کاربردی در طراحی بنر نوروزی با یک طرح خلاقانه می توان مخاطب را به خود جذب کند.
در طراحی بنر نوروزی می توان از نمادها استفاده کرد که مخاطب را ترغیب نماید. از قبل از شروع سال جدید بنر عید نوروز برای مژده دادن وتبریک فرارسیدن نوروز به مردم در سراسر شهر ها و خیابان ها به چشم می خورد.
برای داشتن یک طرح خوب پیشنهاد میکنیم از رایا مارکتینگ که دارای طراحان متخصص است و خاص ترین طراحی ها از بنر سال نو و بنر نوروزی و طرح لایه باز بنر تبریک عید نوروز رایگان و ... را در سایت آن می توانید سفارش دهید و از هزینه طراحی بنر اطلاعات کسب کنیدو یا برای یک طراحی بنر نوروزی خوب می توانید از این سایت که از سایت های معتبر و تخصصی در این زمینه ها است مشاوره دریافت کنید. در صورتی که دنبال طراحی بنر حرفه ای هستید رایا مارکتینگ این امکان را فراهم کرده است تا شما با طراحان حرفه ای بنر ارتباط بگیرید. طراحی بنر نوروزی که به صورت حرفه ای و تخصصی برای شما عزیزان آماده گردیده است تا شما از این سایت ها به راحتی دریافت کنید.
برای سفارش آنلاین طراحی گرافیکی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی گرافیکی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید