اصول سئو گوگل چیست؟
در این مقاله گفتیم که سئو گوگل چیست و چه اصولی دارد. تلاش کردیم که به همه نکات ریز و درشت آن اشاره کنیم.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
سئو گوگل چیست و چه اصولی دارد؟
در این روزها فعالیت در وب سایت های مختلف برای شرکت ها و فروشگاه های مختلف مسئله بسیار مهمی است. افراد و موسسات برای امر تبلیغات و فعالیت در فضای مجازی هزینه و تلاش زیادی می کنند. بنابراین در چنین فضایی امر سئو رشد بسیار پیدا می کند. اما سئو یا به طور ویژه سئو گوگل چیست و به چه دردی می خورد؟
در پاسخ به پرسش سئو گوگل چیست باید بگوییم، سئو گوگل به مجموعه اقداماتی گفته می شود که باعث افزایش ترافیک سایت و سامانه شما می شود.
با انجام خوب و صحیح این اصول می توانید در موتورهای جستجوگر، رتبه خوبی را کسب کنید و در نتیجه مخاطب و فروش بیشتری را به دست آورید. البته این بازدیدها و کثرت آن برای دیگر فعالیت ها به غیر از فروش محصول و امور تجاری نیز مفید است. به طور مثال ممکن است شما وبلاگ داشته باشید. در این صورت برای بالا بردن ترافیک وبلاگ خود به سئو و اجرای خوب آن نیازمند خواهید بود.
یکی از راه های مهم بازدید بالای سایت، قرار گرفتن صفحه در ابتدای جست و جو های گوگل است. یعنی مهم است که مخاطب به عنوان اولین صفحه با چه صفحه ای روبرو می گردد. این امر باعث افزایش ترافیک سایت می شود که بسیار مفید و قابل توجه است.
حال که تبیین کردیم سئو گوگل چیست، باید گوشزد کنیم که سئو گوگل انواع مختلفی دارد که می توانید در مقاله سئو گوگل به طور جامع مطالعه کنید. اما حال که به تعریفی از سئو گوگل دست پیدا کردیم می توانیم به برخی از اصول آن بپردازیم تا آن را دقیق تر بشناسیم و به طور کامل تر در سایت های مد نظر خود به کار ببریم.
اصول سئو گوگل چیست
برای رسیدن به ترافیک بالای سایت باید اصول و قواعدی را رعایت کنیم. در این جا به برخی از آنها اشاره می کنیم و درباره چند و چون آنها سخن می گوییم. پس برای آموختن این اصول تا پایان با ما همراه باشید.
۱.انتخاب کلیدواژه مناسب و هدفمند
نقطه آغاز نگارش یک متن بر اساس قواعد سئو، تحقیق درباره کلید واژه یا کلمه کلیدی خواهد بود. برای انتخاب کلید واژه باید به جست و جو های مخاطبان توجه کنید و ترکیبی مناسب را انتخاب کنید. برای اینکه کلید واژه خوبی انتخاب کنید می توانید از ابزار های مختلفی استفاده کنید. برنامه ریز کلید واژه گوگل (Google’s Keyword planner) و همین طور جستجوگر کلید واژه ماز از آن ابزار هایی هستند که می توانید از آنها استفاده کنید.
۲. استفاده از URL های مناسب موتور جستجوگر
URL ها یا همان لینک ها کمک می کنند تا افراد با کلیک، به راحتی به صفحه ای دیگر دست پیدا کنند. این لینک ها چه به صورت داخلی و چه به صورت خارجی بهتر است کوتاه و واضح باشد. گفته می شود بین سه تا پنج کلمه برای URL ها کافی است. توجه کنید که این لینک های کوتاه و مناسب هم برای جستجوگر گوگل مطلوب تر است و هم کار را برای مخاطب راحت تر و دقیق تر می کند. پس توصیه ما به شما این است که در لینک سازی دقت کافی داشته باشید.
۳. بهینه سازی برچسب عنوان
برچسب عنوان صفحه، بخش مهمی از عناصر اصول سئو گوگل است. توجه کنید که این عنوان را نیز باید بهینه سازی کرد. اما این بهینه سازی به چه شکل انجام می شود؟ کار خیلی راحت است. در آن از کلید واژه اصلی متن خود استفاده کنید.
سعی کنید این عنوان ترکیبی ساده و معمولی داشته باشد. این مسئله باعث می شود عنوان به جست و جوی کاربران نزدیک تر باشد. در این صورت موتورهای جستجوگر، صفحه ای که با کلمات سرچ شده کاربر نزدیک تر و متناسب تر باشد را در صدر جدول قرار می دهد.
۴. توجه به توضیحات متا امری مهم در سئو
توضیحات متا قسمتی از متن شما است که صفحه نتایج موتورهای جستجوگر دیده می شود. خودتان می توانید این بخش را بنویسید. اما اگر ننوشتید، خود گوگل بخشی از مقاله شما را انتخاب کرده و نمایش می دهد. این توضیحات برای جذب مخاطب و تعداد بازدید های بیشتر، بسیار موثر است.
تلاش کنید در چند جمله کوتاه کلیدواژه متن را نیز به کار ببرید تا شبکه ارتباط موضوع وسیع تر شود. علاوه بر این توجه کنید که توضیحات متا نباید بیش از ۱۶۰ کاراکتر شود. وگرنه گوگل باقی متن را به صورت نقطه چین نشان می دهد.
۵. استفاده از کلید واژه در پاراگراف اول متن
خیلی خوب و مهم است که در بین صد کلمه اول متن شما و یا به عبارتی پاراگراف اول کلمه کلیدی شما وجود داشته باشد. اما باید به یک نکته توجه کافی را داشته باشید؛ اینکه نباید متن را با کلمه کلیدی اشباع کنید. این مسئله باعث می شود مخاطب از این حجم تکرار خسته شده و متن را رها کند. در عوض باید تلاش کنید استفاده ای طبیعی و منطقی از کلید واژه اصلی و فرعی داشته باشید.
۶. توجه به ارتباط معنایی کلمات کلیدی
یکی از مولفه های متن موفق در سئو، نشان دادن ارتباط معنایی است. این ارتباط از راه های مختلفی انجام می شود و یکی از آنها انتخاب کلمات کلیدی مرتبط است. شما در یک متن بر اساس سئو یک کلمه کلیدی اصلی و چندین کلمه کلیدی فرعی دارید. سعی کنید این کلمات ارتباط معنایی حداکثری با یکدیگر داشته باشند.
این ارتباط را در تکرار آنها در زیر عنوان ها نیز می توانید، بسازید. این کار به این صورت است که در زیر عنوان ها از کلمات کلیدی اصلی و فرعی استفاده کنید. این کار به نظم دهی به ذهن مخاطب نیز کمک شایانی می کند.
۷. نسخه تلفن همراه؛ شاخصی مهم و قابل توجه در زمینه سئو
گوگل اخیرا تلفن همراه را به عنوان شاخص اول رتبه بندی انتخاب کرد. معنای این مسئله آن است که شکل و ظاهر وب سایت در گوشی مورد سنجش و رتبه بندی قرار می گیرد. بنابراین نیاز است تا صاحبان سایت، وب سایت خود را با ابعاد و ویژگی های گوشی تلفن همراه سازگار کنند. برای چک کردن صفحه خود در نسخه موبایلی و رفع مشکلات احتمالی می توانید از ربات Fetch as Google استفاده کنید.
۸. محتوای آموزشی مناسب و خاص
نمیتوان به طور خاص مشخص کرد که چه مقدار مطلب برای آموزش و تبیین موضوعات مربوط به وب سایت شما مورد نیاز مخاطب است. اما می توان در موضوعات مختلف بررسی های لازم را انجام داد و متنی مناسب با کاربردهای وب سایت خود نگارش کرد. این مسئله کمک می کند تا مخاطب بهره کافی از سایت شما را ببرید و وب سایت شما را از نظر محتوایی نیز بر دیگر وب سایت ها ترجیح دهد.
۹. استفاده از تصویر و ویدیو
زمانی که از تصاویر و ویدیوهای مختلف در متن خود استفاده می کنید، زمان حضور کاربر در صفحه خود را افزایش می دهید. این مسئله مسلما به میزان بازدید از سایت شما کمک می کند. در انتخاب فیلم و عکس مرتبط بسیار دقیق و نکته سنجانه عمل کنید.
همین طور زیر هر عکس باید نوشته ای قرار دهید و سعی کنید این نوشته را مرتبط با موضوع و کلیدواژه ها انتخاب کنید تا در روند رتبه بندی گوگل موثر باشد. در این متن تلاش کردیم تا بگوییم که سئو گوگل چیست و همین طور اصول سئو گوگل شامل چه مواردی است. امیدواریم که از این مطالب نهایت استفاده را برده باشید و در فعالیت های خود موفق و پیروز باشید.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید